مسئله اینه که توی dmc هسته ی اصلی بازی بر پایه دانته بوده و کلا خانواده اسپاردا بوده توی DMC4 حتی اگه نمیخواستن زیاد از دانته استفاده کنند باید از یه شخص از داخل این خانواده مثل ورجیل استفاده میکردن تا بازی جذاب بشه
با توجه به محدودیت های PS2این حرفا چیه؟؟؟؟کی میگه dmc4 مسخره بود؟؟؟فقط دموهاش سایر بازیها رو می ارزید.شما تو کدوم بازی به جز dmc 4 میتونی غول 50 متری و شخصیت بازی رو با هم تو تصویر ببینی؟؟؟؟؟به نظر من این نسخه هرگز از نسخه های قبلی کمتر نبود.
تا اونجایی که من می دونم معلوم نیست.چون تو بازی دقیق اشاره نکردن.دوستان مگه نرو از نسل اسپاردا نیست؟ من یه جا خوندم اون نسل سومه؟ کسی چیزی از شجره نامش نمیدونه؟
کسی لینکی از داستانهای این سری بازی نداره؟یه بابایی اومد بهم توضیح بده,انقدر بد گفت,مجبور شدم بیام اینجا بپرسم.ممنون میشم
شما دارید به عنوان fan از dmc صحبت میکنید.اینجور قضاوت به نظر من بیشتر جنبه ی dante fan داره تا dmc fan. خودم هم طرفدار dante هستم اما قبل از اون طرفدار زیبایی dmc هستم.
من هم با نظر دوستمون موافقم.دانته جون عزیزم در این که خون اسپاردا تو رگای نرو هست شکی نیست بارها هم تو داستان بازی هم تو تاپیکهای مربوط به دویل گفته شده که خون اسپاردا تو رگای نرو هست
تو این تاپیک بحث شده بود که نرو جذابیت بازیرو کم کرده واقعا جالب بود درر صورتی که من فکر میکنم نرو یکی از جذاب ترین شخصیتهای جدید بازیهای این نسل ( PS3 , 360 و ... ) باشه
ایشالا نسخه 5 بچه های دویل باز رو راضی کنه و باعث بشه و هیدکی کامیا عقده ای بشه بره دوباره بازی بسازه
من هم با نظر دوستمون موافقم.
از نظر من تو دموها دانته قویجلوه میکرد ولی تو بازی و از نظر کمبوها وگیم پلی نرو قویتر بود.