بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
http://www.bazicenter.com/forums/gxboxlive.php

play3 Meysam Young360 42765
20.png
Pro

SAM SH SAM SH 22668
20.png
Pro
ngn DualSNAKE 15180
20.png
Recreation
nice_m9 MHM HAS 13089
12.png
Pro

این هم ماله یکی دیگه هست که نمی دونم تو بخش لایو چه میکند!!!!!!!!!!!!
هر بازی ای که تو لیست لایو باشه بخش انلاین نداره این بازی فقط یه قسمت مسخره داره که میتونی دویل هانتر رنکتو اپلود کنی تا رنکی که تو هر مرحله میگری رو با دوستات مقایسه کنی . به فرض وقتی تو مرحله 20 S بگیری میتونی رنکتو اپلود کنی تا همه دوستات بفهمن چه رنکی گرفتی دوستات هم میتونن اینکارو بکنن ( فقط به درد مقایسه کردن دویل هانتر رنکت تو هر مرحله با دوستات میخوره )کلا به نظرم باید تو نسخه 5 یه فکری به حال این قسمت لایو مسخرش بکنن

آخرین ویرایش:
2. توی این چهار نسخه (مخصوصا یک و دو که بازی نکردم ) جایی بود که داخل بازی بگه اسپاردا مرده ؟
نه.هیچ جای بازی مستقیمآ به این موضوع اشاره نشده..همونطور که دوستمون the dark knight گفتن از این شیطونا هر چی بگی بر میاد.اگه تونسته باشه تو سیاچال دووم بیاره والان زنده باشه و صد البته اگه سازنده ها یه کم هوش و درایت داشته باشن مطمئنآ اسپاردا باید توی شماره ی 5 بگرده و انتقام خودش و خانوادشو از موندوس و دارو دستش بگیره و پسر عزیزش ورجیل رو هم یه کم نصیحت کنه تا به راه راست هدایت شه! البته یه کما نه زیاد!!! ورجیل جان خودشون پسر عاقل و فهیمی هستن!!!:biggrin1:
بعد هم این خانواده دور هم جمع بشن و به خوبی و خوشی زندگی کنن.
اما یک حادثه ی ناگهانی این خوشبختی و ازشون بگیره!
ادامه ی داستان هم درشماره ی 6:biggrin1:

بچه ها... میگم با پایانی که تو DMC4 دیدیم احتمالش هست که DMC5 تو راه باشه دیگه نه؟ :blushing:
البته من زیاد اخبار این بازی رو دنبال نمیکردم اما به تازگی شماره 4ام رو تموم کردم برا همین...
لعنتی... با اون پایان گندش!
LADY هم که بیشتر نقش عروسک خیمه شب بازی رو بازی میکرد.
ترش هم که... :sick:
اما من بیش از پیش شیفته ی دانته شدم!!! . واقعا جای ورجیل خیلی خالی بود...

خوب من چند هفته پیش انیمه رو دانلود کردم و همه قسمتاش رو نگاه کردم ولی یه سوال خیلی مهم برام پیش اومد ؟

چرا شخصیت دانته توی انیمه با بازی فرق میکنه ؟ چرا دانته توی انیمه اینقدر خشکه ؟ چرا هیچ اسمی از ورژیل توی انیمه نمیبرن ؟

راستی از اون قسمتی که در مورد سوختن یه شهر بخاطر دانته بود خیلی خوشم اومد چون خیلی دوست داشتم بدونم توی بچگی چه مشکلاتی رو گذروندن

خوب من چند هفته پیش انیمه رو دانلود کردم و همه قسمتاش رو نگاه کردم ولی یه سوال خیلی مهم برام پیش اومد ؟

چرا شخصیت دانته توی انیمه با بازی فرق میکنه ؟ چرا دانته توی انیمه اینقدر خشکه ؟ چرا هیچ اسمی از ورژیل توی انیمه نمیبرن ؟

راستی از اون قسمتی که در مورد سوختن یه شهر بخاطر دانته بود خیلی خوشم اومد چون خیلی دوست داشتم بدونم توی بچگی چه مشکلاتی رو گذروندن
تبریک اخر انیمه را نگاه کردی:biggrin1:
از چه نظر فرق داره
نه اتفاقا زیاد هم بد نبود خیلی هم خشن درست شده بود در کل من اولین بازم بود که در انیمه اش این همه خون دیدم دمشان گرم:evil::evil:
خوب معلومه اگر درباره نگاه کنی متوجه میشی این داستان برمیگرده به قبل از اینکه پدر و مادر دانته کوم بشن یعنی قبلا دانته اونجا با خانواداش زندگی میکرد:biggrin1::love:

به نظر من هم انیمه یه جوری بود . آخه دانته با اون همه دب دبه و کب کبه بیاد بچه داری کنه ؟

بچه ها چرا این کلوپ اینقدر بد جور خوابیده:(:(:(:(
یه خبر شاهکاری دارم که خیال نکنم به گوشتون هم نرسیده باشه یا شوکه میشین و یا منو میکشید تا باور کنین:
کپکام بطور رسمی اعلام کرده که نرو پسر ورجیله ولی این خبر چون مال چند ماه پیشه و من تازه عضو سایت شدم دارم این خبرومیدم ولی پیج اصلی صفحه رو پیدا نکردم لطفا خودون بیابید:
www.devilmaycry.org

سلام به همگی
سایت www.copcom-unity.com اعلام کرده وشرکت Screen Gems که مسئول تبدیل سری بازی های رزیدنت اویل به سری فیلمهای رزیدنت اویل بوده تایید کرده که قرار به زودی دانته در پرده های بزرگ سینماهای جهان به تصویر کشیده بشه و فیلمنامه هم قراره توسط آقای Kyle Ward که اتفاقا فیلمنامه نویس فیلم Hitman بوده نوشته بشه .اشاره ی جزئی هم شده که قراره داستان فیلم در مورد دانته باشه که می خواد انتقام مرگ مادرش رو بگیره
به نظر شما چه کسی می تونه نقش دانته رو به خوبی ایفا کنه؟
به نظر من که هیچکسی به اندازه Reuben Langdon دانته رو درک نمی کنه وبا کراکترش به خوبی آشناست و علاوه بر این به جای دانته توی دویل 3و 4 حرف زده فکر می کنم تنها فرد مناسب همین آقاست.;)

فضای این اکشن ماجراجویانه اونقدر فرا واقعی هست که اگر مناسبتی برای برگردان سینمایی پیدا کنه ، اندازه فیلمای درجه (a) هزینه برمیداره!
در این صورت ریسک انتخواب بازیگر بالاست ، چون سرمایه باید برگرده ، و اگر اینطور باشه داستان یک (spin off) یا همون ماجرای غیر مرتبط با داستان اصلی میشه، چون باید فیلمنامه کاملا غیر قابل پیشبینی باشه.

به به چقدر خوبه ! ای کاش اینو میدیدن اینا!
آقا ، یه دانته جدیدم بکش که عین هیچ دانته ای نباشه!!!
به تعداد نوشته هات هم نگاه کن ،(در لحظه نوشتن پست ،666) این عدد جالبی هست که با پدر دانته و ماجراهاش هم در ارتباطه:d

اگه نقاشیم خوب بود تو مسابقه اش شرکت می کردم
و اما در مورد فیلم ، من مطمئنم فیلم دویل می کرای ، فیلم قشنگی خواهد شد ، حداقل بهتر از Captain America
و انتخاب هنرپیشه هم احتمال می دم 95 در صد آقای Reuben انتخاب بشن چون همونطوری که قبلا گفتم هیچکس به اندازه ی ایشون دانته رو درک نمی کنه
راستی در بین فیلمایی که از روی بازی ها ساخته شده به نظر من POP از همش بهتر بود واقعا دوستش داشتم هم هنرپیشه هم داستان هم جلوه های ویژه:x

درسته ، این بهترین هست ، هزینه ساختش 70 میلیون دلار برای والت دیسنی بوده که خیلی هم خوب نفروخت ! برگردان دنیای بازی ، اگر عالی هم باشه فقط برای طرفداران جذابه همین!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or