بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بابا به کی قسم بخورم معتاد نیست ، این کتک خورده ، توی اداره ی پلیس لیمبو تحته شکنجه بوده و بعدشم که تو بیمارستان زنجیرش کرده بودن ، با شما همچین کاری می کردن و حدود چند شب نمی تونستی بخوابی الان خوشگلترین آدمه روی زمین بودی ؟!!!!!!!!
ببخشید؟!!!! از آخر به اول
ما که نگفتیم چرا قیافش بچه خوشگل نیست؟! مگه دانته بچه سوسوله؟! دوماً اگه دقیق به عکساش دقت کنی میبینی که میمیکه صورتش اصلاً تغییر کرده و مثل معتادا گود افتاده (نکنه با پتک گذاشتن تو صورتش؟!) سوماً منم این داستان رو شنیدم و کاملاً بهش ایراد میگیرم!!! ببینم کی اصلاً میتونه این مارمولک رو بگیره و در مورد بعد شکنجش کنه؟! :-o بابا حداقل یه دانتست و یه مویه سپید دیگه!!! البته دیدم وقتی به اصطلاح Unleash میشه موهاش هم سفید میشه! ولی اینکه نشد که...

ببخشید؟!!!! از آخر به اول
ما که نگفتیم چرا قیافش بچه خوشگل نیست؟! مگه دانته بچه سوسوله؟! دوماً اگه دقیق به عکساش دقت کنی میبینی که میمیکه صورتش اصلاً تغییر کرده و مثل معتادا گود افتاده (نکنه با پتک گذاشتن تو صورتش؟!) سوماً منم این داستان رو شنیدم و کاملاً بهش ایراد میگیرم!!!
بی خودی ایراد میگیری، ها!، از اول : دانته تو دویل های قبلی بچه خوشگل بود ، سوسول هم بود ! نگو که دروغ میگم ! چون واقعا همینطوره !!!! در عین حال با حال هم بود اما خیلی به قول معروف مانگا بود !!! کارتونی بود ! به دله هر کسی نمی نشست ( من دوسش داشتما !!!) اما چهره ش تخیلی بود ! موهای سفیدش هم هیچ دلیل قانع کننده ای واسه سفیدی نداشت منظورم اینه که تو دنیای واقعی دو دسته افراد موهای سفید دارن : 1- پیرمردا 2- افراد زال
دانته با ابروهای و ریشهای مشکیش نه پیرمرد بود ، نه زال ( البته تو فرهنگ ژاپنی ، موی سفید نشانه ی شیطانه) ولی از اونجایی که کاپکوم خواسته بازی رو به سبکه غربی نزدیک کنه پس اومده و موهاش رو مشکی گذاشته که اینجوری به نظرم طبیعیتره !
در مورد صورتش هم ، زیر چشاش رو نگاه کن ، با مشک کوبیدن پا چشش ! ( البته ممکنه مشت مثلا کارساز نبوده باشه شاید با پتک کوبیده باشن :d) دیگه اینکه داستانش هم به نظرم خوبه میشه ایرادشو بگو ! به نظرم داستانش از سری های قبل قوی تره !

حالا فرض می کنیم معتاد هم شده ، سیگاری هم شده ! اگه شما بودی میومدن مادرتو جلوت می کشتن ! بعدشم یه مشت شیطونت بد ریخت می ریختن تو خونتون و در نهایت بی خانمان میشدی الان میومدی جلو همه بیریک دنس می رفتی ؟!!

بی خودی ایراد میگیری، ها!، از اول : دانته تو دویل های قبلی بچه خوشگل بود ، سوسول هم بود ! نگو که دروغ میگم ! چون واقعا همینطوره !!!! در عین حال با حال هم بود اما خیلی به قول معروف مانگا بود !!! کارتونی بود ! به دله هر کسی نمی نشست ( من دوسش داشتما !!!) اما چهره ش تخیلی بود ! موهای سفیدش هم هیچ دلیل قانع کننده ای واسه سفیدی نداشت منظورم اینه که تو دنیای واقعی دو دسته افراد موهای سفید دارن : 1- پیرمردا 2- افراد زال
دانته با ابروهای و ریشهای مشکیش نه پیرمرد بود ، نه زال ( البته تو فرهنگ ژاپنی ، موی سفید نشانه ی شیطانه) ولی از اونجایی که کاپکوم خواسته بازی رو به سبکه غربی نزدیک کنه پس اومده و موهاش رو مشکی گذاشته که اینجوری به نظرم طبیعیتره !
در مورد صورتش هم ، زیر چشاش رو نگاه کن ، با مشک کوبیدن پا چشش ! ( البته ممکنه مشت مثلا کارساز نبوده باشه شاید با پتک کوبیده باشن :d) دیگه اینکه داستانش هم به نظرم خوبه میشه ایرادشو بگو ! به نظرم داستانش از سری های قبل قوی تره !

حالا فرض می کنیم معتاد هم شده ، سیگاری هم شده ! اگه شما بودی میومدن مادرتو جلوت می کشتن ! بعدشم یه مشت شیطونت بد ریخت می ریختن تو خونتون و در نهایت بی خانمان میشدی الان میومدی جلو همه بیریک دنس می رفتی ؟!!
از وسط:
احتمالاً یادت رفته که اصلاً رو همین اصل که مو سفید حالت شیطانی داره 4شماره دانته رو با خیلیایه دیگه (مثله نیرو یا ورجیل) با موهای سفید ساختن! حالا اومدن ابروهاشون رو زدن بالا (مثله بابا اِتی) میگن مستشار تویی؟! اینجا کجاست؟ ژاپنه؟! چرا موهات سفید شده!!! بیا یکم رنگ موی Cream Color بزن... (خب اگه کمپانی کپ کام رو همچین فکری این کار رو کرده یا باید یه اعلام آمادگی، یه نشونه ای چیزی تو بازی میزاشت، یا حالا هم که نزاشته، به قول خودم غلط کرده که خواسته به غرب نزدیک بشه و موهای دانته رو ورداشته سیاه کرده)
بالا:
خب اینکه 100% سلیقست!!! و قرار نیست همه سلیقه ها با هم یکی باشه و از نظر روانشناسی شما این حرف رو میزنی، چون از سوسولا خوشت میاد! باشه موردی نداره (اما این حرف شما، یعنی اینکه ورجیل با اون همه ابهتش حریفه دانته نشده)
شما باید با همون افسانه ژاپنی که شیاطین انسان نما موهای سفید دارن بسنجی
بگذریم از این بحثه که قیافه دانته خوشگله یا نه که واقعاً چیپه و همون بهتر که چندتا دختر باهم این بحث بکنن
آخر:
چرا منو ترور شخصیتی میکنی؟! داستانش رو که تو پست قبلیم نقدش کردم! ما که نگفتیم معتاد شده، گفتیم قیافش مثله معتادا شده! در ضمن حالا که فرض کردی معتاده!!!! بگو ببینم که این معتاد شما چه ماده ای میزنه که انقدر خرکی هرچی جلوش هست رو مثل تراکتور دِرُ میکنه؟!
خب بریک دنس زدن! اونم تو اون شرایط واقعاً کار سختیه!!!! و باید تبریک گفت به کسی که بتونه همچین کاری کنه! حتی از عهده این دانته سوسوله شما هم خارج بود =))

احتمالاً یادت رفته که اصلاً رو همین اصل که مو سفید حالت شیطانی داره 4شماره دانته رو با خیلیایه دیگه (مثله نیرو یا ورجیل) با موهای سفید ساختن! حالا اومدن ابروهاشون رو زدن بالا (مثله بابا اِتی) میگن مستشار تویی؟! اینجا کجاست؟ ژاپنه؟! چرا موهات سفید شده!!! بیا یکم رنگ موی Cream Color بزن... (خب اگه کمپانی کپ کام رو همچین فکری این کار رو کرده یا باید یه اعلام آمادگی، یه نشونه ای چیزی تو بازی میزاشت، یا حالا هم که نزاشته، به قول خودم غلط کرده که خواسته به غرب نزدیک بشه و موهای دانته رو ورداشته سیاه کرده)
بحثه نیرو رو نکن که من در کل به حضورش تو سری مخالف بودم ، کاپکوم خودش هم نمی دونه داره چیکار می کنه بگو آخه بنده ی خدا تو که نیرو رو اوردی تو کار حالا اشتباه هم کردی ولی حالا که اوردی لااقلش داستان همونو تموم می کردی ! والاه ما هنوز نفهمیدیم نیرو کیه چیه از کجا اومده باباش کیه !
دور از شوخی ممکنه دانته در ابتدا موهاش مشکی بوده باشه و بعدش به مرور که قدرتش زیاد شده و 2000 سال عمر کرده سفید شده باشه !

بحثه نیرو رو نکن که من در کل به حضورش تو سری مخالف بودم ، کاپکوم خودش هم نمی دونه داره چیکار می کنه بگو آخه بنده ی خدا تو که نیرو رو اوردی تو کار حالا اشتباه هم کردی ولی حالا که اوردی لااقلش داستان همونو تموم می کردی ! والاه ما هنوز نفهمیدیم نیرو کیه چیه از کجا اومده باباش کیه !
دور از شوخی ممکنه دانته در ابتدا موهاش مشکی بوده باشه و بعدش به مرور که قدرتش زیاد شده و 2000 سال عمر کرده سفید شده باشه !
ای بابا )x
سیلواناسه محترم شما چرا توجیه ناپذیری؟! سریه دویل می کرای اسمه دیگش داستان هایه دانتست!!!!! منم اول مثله شما فکر میکردم میگفتم خب این نیرو ننش کیه باباش کیه دستش چطور این ریختی شده و و و...
ولی اصله ماجرا اینه که ما تو شماره 4 متوجه شدیم که دانته و نیرو با هم هیچ ملاقاتی از قبل نداشتن! و اصلاً هم دیگرو نمیشناسن! اوکی؟ خب حالا در نظر بگیر که میخوان درباره نیرو بهمون توضیح بدن (که تو پست های قبلیم اشاره کردم که میخواستن این کار رو بکنن و تا یه جا هایی هم پیشرفتند) اما مشکل اینجاست که: حالا آیا خود شما حاضر هستی یه دویل می کرای بازی کنی اونم بدونه دانته؟!
بگی آره تک تک موهام رو میکنما!!!!!
اینا که نمیتونن دانته رو به زور وارد بازی کنن!!!! و به زور به پلیر یه چیزی رو تحمیل کنن!!! قبول کن که اگه یه بازی درباره نیرو بسازن و توش دانته هم حضوره مستقیم داشته باشه واقعاً کله شماره 4 میره زیره سؤال و این کار ریسک بالایی داره!
البته از این کپ کام هیچی بعید نیست و مثله الان که داره با RE:OR داستانه RE 2 رو تحته شعاع قرار میده، شاید این کار هم انجام بده

:d
آره !
ببین آقای آرتاس خوب گوش کن ببین چی می گم ، من که نمی گم بیاین بچگی های نیرو رو نشون بدن که .... ( همین جوری بچه می دونمش چه برسه که مثلا بخوان گذشته ش رو هم نشون بدن ) بیاین مثلا بگن که وقتی دانته داشته واسه خودش مغازه ی مبارزه با شیاطین ولگرد می ساخته مثلا ورجیل هم در فکره یه جانشین برای خودش بوده و با کسی رابطه داشته و بچه دار شده ! بچه ش هم همین نیروی خودمونه بعدش هم برگردن سره دانته !!!
بعدشم یه سوال کجا رسما اعلام شده که دویل می کرای یعنی ماجراهای دانته ؟!!!!!!!
خب یا لااقلش میومدن ماجرای دو تا برادر رو کامل می کردن یا اصلا یه خط روی دانته و ورجیل و بقیه می کشیدن و میومدن از اول مثه بچه ی ادم ماجرای اسپاردا رو می گفتن !

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------

خودم گفته ی بالای خودم رو تایید نمی کنم خداییش تصور دویل بدون دانته ، زجر آوره :d

:d
آره !
ببین آقای آرتاس خوب گوش کن ببین چی می گم ، من که نمی گم بیاین بچگی های نیرو رو نشون بدن که .... ( همین جوری بچه می دونمش چه برسه که مثلا بخوان گذشته ش رو هم نشون بدن ) بیاین مثلا بگن که وقتی دانته داشته واسه خودش مغازه ی مبارزه با شیاطین ولگرد می ساخته مثلا ورجیل هم در فکره یه جانشین برای خودش بوده و با کسی رابطه داشته و بچه دار شده ! بچه ش هم همین نیروی خودمونه بعدش هم برگردن سره دانته !!!
بعدشم یه سوال کجا رسما اعلام شده که دویل می کرای یعنی ماجراهای دانته ؟!!!!!!!
خب یا لااقلش میومدن ماجرای دو تا برادر رو کامل می کردن یا اصلا یه خط روی دانته و ورجیل و بقیه می کشیدن و میومدن از اول مثه بچه ی ادم ماجرای اسپاردا رو می گفتن !

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------

خودم گفته ی بالای خودم رو تایید نمی کنم خداییش تصور دویل بدون دانته ، زجر آوره :d
وای!!! با خوندن پستت احساس کردم دچار پارانوید و دوگانگی شخصیتی شدم!!!!
عجبا!!! منو یاده جوکه میندازی که میگن: ...ها موجوداتی هستند که در برابر فهمیدن به شدت مقاومت میکنن!!!
تو ریلیزه Devil May Cry 3: Dante Awaking با یکی از همینا (که اسم عجق وجقش رو این وقته شب یادم نیست) مصاحبه کردند که دقیقاً این دیالوگ رو نطق کرد:
Our first ever main hero in dmc series is just Dante and we want to presentation stories that happened for him
درباره این داستان هایی هم که مطرح کردی، به هرحال اینها زاده ذهنه شماست! گرچه من که باهاش موافق نیستم! (آخه مگه سریالای فارسی 1ه؟!) میخواستن ماجرا رو کش دار کنن، از همون شماره 1ش میتونستن! اما تجربه ثابت کرده که کپ کام تو کش دادن داستان واقعاً ضعیفه.
به هر حال من و خیلیایه دیگه که باهاشون رو در رو صحبت کردم، مشکلی با مستقل بودن داستان ها از هم ندارن! و منطقی ترین حرف اینه که کناره هر بازی یه DLC هم میدادن که نکات مبهم روشن شه!!! و در کل این قضیه هم سلیقه ایه
یکی مثله شما نظرش یه چیز دیگست و منم نظرم یه چیزه دیگه است
مهم اینه که کپ کام داره به سازه کی میرقصه که گویا داره به سازه من میرقصه و ام سی هم میزنه =))

راستی میدونستی که مرغ اصلاً پا نداره؟! چه برسه به یه پا!!!!
---------- نوشته در 03:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 AM ارسال شده بود ----------

ممنون Arth@s جاناز بابت ترجمه!
خوب جنگیدن با همه باس ها برای من جالب بود.
خواهش میکنم! خوشحالم که نظرت رو جلب کرد.
فکر نمیکنی یه کم کلی گفتی نظرت رو؟!
به هر حال اگه تو این بحثمون با خانوم Devil Girl نظری داشتی مطرح کن

درباره این داستان هایی هم که مطرح کردی، به هرحال اینها زاده ذهنه شماست! گرچه من که باهاش موافق نیستم! (آخه مگه سریالای فارسی 1ه؟!)
وا... چه ربطی داره ! :|
باشه بابا اصلا تو راست می گی ! حاله بحث کردن ندارم :d
خوووووووب دوستان بیاین یه موضوع جالب مطرح کنیم و راجع بهش بحث کنیم !

در ادامه سورپرایزام! همونطور که قبلاً تکست و ترجمه موزیک متن دویل می کرای 4 رو گذاشتم، اینبار خود آهنگ The Time Has Come رو واسه دانلود میزارم. با کیفیت 320Kbps و حجم 4.52 مگابایت!

فقط چند تا توصیه با توجه به تجربه خودم!!! این آهنگ رو اصلاً تو ماشین گوش ندید!!! مخصوصاً اگه ماشینتون شاسی بلنده چون هوس میکنید که از روی همه رد شید!!! و هر چی عابره زیر بگیرید!! در عوض حتماً حتماً این آهنگ رو تو Gym و کلاً وقته ورزش گوش بدید. من خودم اون موقع که میرفتم باشگاه با این آهنگ راندمانم 2 برابر میشد! تو شعر آهنگ چند نکته فلسفی هست که به بعضی از چیزا تعنه های جالبی میزنه! حتماً دقت به خرج بدید

---------- نوشته در 08:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

باشه بابا اصلا تو راست می گی ! حاله بحث کردن ندارم :d
چه شانسی آوردم =))

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

خوووووووب دوستان بیاین یه موضوع جالب مطرح کنیم و راجع بهش بحث کنیم !
نظرتون دربارۀ برداشت مفهومی از بازی چیه؟! یعنی بازی واستون نکته ای، بحثی، فلسفه ای، چیزه جدیدی عنوان نکرد؟!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط devil girl:
حثه نیرو رو نکن که من در کل به حضورش تو سری مخالف بودم ، کاپکوم خودش هم نمی دونه داره چیکار می کنه بگو آخه بنده ی خدا تو که نیرو رو اوردی تو کار حالا اشتباه هم کردی ولی حالا که اوردی لااقلش داستان همونو تموم می کردی ! والاه ما هنوز نفهمیدیم نیرو کیه چیه از کجا اومده باباش کیه !
منم اوایل با این وضوع مخالف بودم(البته در توکیو شو گیم 2006) اما بعد یه مدتی بازیدویل رو کردم اتفاقا فکر جالبی به ذهنم رسید اونم این بود که درسته داستان ها معمولا بر اساس داستان دانته ساخته میشد و داستان این سری هم یکم هندی بود اما خداییش حساب کنید ورود نیرو به بازی خیلی مسائل اتفاقات جالبی رو در بازی پدیدار میکرد. الان ورجیل رو تصور کنین که از سانحه داستان اول جان سالم بدر برد و برای یافتن شمشیر سراغ نیرو میاد و بعد یه مدت نیرو تازه میفهمه پدرش کیه اما با تمام وجود با اون مخالفت میکنه. داستان تا اینجا بنظرم خیلی جالب میشه.

سیلواناسه محترم شما چرا توجیه ناپذیری؟! سریه دویل می کرای اسمه دیگش داستان هایه دانتست!!!!!
مگه گفته دانته می کرای!
من دانته رو خیلی دوست دارم اما داستان متلق به دانته نیست که!
ولی اصله ماجرا اینه که ما تو شماره 4 متوجه شدیم که دانته و نیرو با هم هیچ ملاقاتی از قبل نداشتن! و اصلاً هم دیگرو نمیشناسن!
خوب میدونی نیرو یه پسر یتیم بوده و خودشم نمیدونه خانواده واقعی اون کی هستن برای همین از قبل با دانته ملاقاتی نداشته
درباره نیرو بهمون توضیح بدن (که تو پست های قبلیم اشاره کردم که میخواستن این کار رو بکنن و تا یه جا هایی هم پیشرفتند) اما مشکل اینجاست که: حالا آیا خود شما حاضر هستی یه دویل می کرای بازی کنی اونم بدونه دانته؟!
مطمئن باش حتی اگه دویل می کرای سرگذشت نیرو رو بگه دانته نقش پررنگی رو داره نا سلامتی باهم فک و فامیلن!

الان ورجیل رو تصور کنین که از سانحه داستان اول جان سالم بدر برد و برای یافتن شمشیر سراغ نیرو میاد و بعد یه مدت نیرو تازه میفهمه پدرش کیه اما با تمام وجود با اون مخالفت میکنه. داستان تا اینجا بنظرم خیلی جالب میشه.
منم نه تنها حضوره نیرو رو بد نمیدونم! بلکه همیشه ازش بعنوانه نقطه قوت دویل 4 (که بنظرم بطور کلی بهترین شماره دویل بود، همینم میشه واسه بحث گذاشتو) یاد میکنم!
موافقم باهات! داستانه قشنگی میشه اما باید رو همون پارته اول زیاد کار بشه، چون بنظرم جون سالم به در بردن ورجیل اونم تو اون وضعیت یه جوری نقض بازی رو در پی داره و در اصطلاح شبیه ماست مالی کردن میشه، گرچه تو این داستان باز دانته نقشش کم رنگتر میشه! (که البته باز، بستگی به داستان پردازیه بازی داره، درکل نظر جالبیه، خودم علاقمند شدم که روش بیشتر فکر کنم)
کماکان، خاک بر سره کپ کام، که اومد ریبوت کرد!!! :-&
مگه گفته دانته می کرای!
چرا کفر میگی =))
خوب میدونی نیرو یه پسر یتیم بوده و خودشم نمیدونه خانواده واقعی اون کی هستن برای همین از قبل با دانته ملاقاتی نداشته
من که منکر نشدم! فقط به اون دوست عزیزمون گفتم که اگه بخوان از گذشته نیرو بگن و بخوان بگن که نیرو چی شد که نیرو شد، دیگه دانته ای تو کار نیستا، و دویل می کرای بدون دانته، معنا، چی؟! نداره!!!!
مطمئن باش حتی اگه دویل می کرای سرگذشت نیرو رو بگه دانته نقش پررنگی رو داره نا سلامتی باهم فک و فامیلن!
بله، سرگذشت آره؛ ولی تو گذشتۀ نیرو که جایی نداره!!!
من دانته رو خیلی دوست دارم اما داستان متلق به دانته نیست که!
ایکهی!!! به اینفرنو قسم که خوده من هم موافق نیستم باهاش ولی حرفی بوده که خودشون 7سال پیش زدن!!!
وای! منم تو یه مجله بازی خوندم! فکر کنم بازینما بود یا دنیایه بازی بود یا ضمیمه کلیک تو روزنامه جام جم بود (بدبختی آخه مجله بازی هم زیاد میخوندم). بعدم خودم رفتم رو نت ته و توشو در آوردم، مصاحبه اصلی رو پیدا کردم و دیدم که درسته. ولی باز میگردم تو نت اگه پیدا کنم حتماً همین جا میزارمش
من نمیدونم چرا کپ کام یه همچین استراتژیکی پیش گرفته، شما رزیدنت اویلش رو نگاه کن! دسته کم 4تا هیروی اصلی داره (گرچه لیان سوپر هیروی اویله ;))! که هرکدومشون یه داستانه جدا دارن! ولی اصرار دارن که یه دویل باشه و یه دانته!!! باور بفرمایید که منم دوست دارم هم از گذشته و هم از سرگذشته نیرو سر در بیارم، چون هم اندازه دانته ازش خوشم میاد (حتی اگه قرار باشه دانته شماره3 رو با نیرو مقایسه کنم، میگم نیرو!!!! ولی خب دانته جون زودتر خودش رو تو قلبه ما جا کرد دیگه!!!)

آخرین ویرایش:
که بنظرم بطور کلی بهترین شماره دویل بود، همینم میشه واسه بحث گذاشتو)
WHAT THE HELL ?!
اگه قرار باشه دانته شماره3 رو با نیرو مقایسه کنم، میگم نیرو!!!!
:-o:|
نظرتون دربارۀ برداشت مفهومی از بازی چیه؟! یعنی بازی واستون نکته ای، بحثی، فلسفه ای، چیزه جدیدی عنوان نکرد؟!
والاه از هر بازی میشه بحثه فلسفی کشید بیرون اما دویل... خب من بیشتر دوست دارم نظرم رو راجع به شخصیتهای منفی سری دویل بگم
از دویل 1 شروع می کنیم :
به نظرتون اولین شخصیت منفی که باهاش رو به رو شدیم کدوم بود ؟! بله درست حدس زدید ( شاید هم اشتباه !) :d اما اولین کاراکتر منفی تریش بود ، تریش به عنوان یه جاسوس پیش دانته اومد و اول اونو امتحانش کرد و بعد که فهمید جواب مثبته ( یعنی دانته پسره اسپارداس ) به کارای شیطانیش ادامه داد ، هی چوقت اون جمله ی معروف دانته که به تریش گفت : تو ممکنه شبیه مادر من باشی اما مثله اون نیستی اون یه انسان بود اما تو یه شیطانی رو فراموش نمی کنم واقعا اشک من و دانته با هم در اومد :d

WHAT THE HELL
?!
خب شما هم نظرتون رو میگفتید جای What the hell
اصلاً منم بحثم سر به چالش کشیدنه
:d:))>:)
چی شد؟! سورپرایز شدید؟! دانته فقط دانته 2 و 4
والاه از هر بازی میشه بحثه فلسفی کشید بیرون اما دویل... خب من بیشتر دوست دارم نظرم رو راجع به شخصیتهای منفی سری دویل بگم
از دویل 1 شروع می کنیم :
به نظرتون اولین شخصیت منفی که باهاش رو به رو شدیم کدوم بود ؟! بله درست حدس زدید ( شاید هم اشتباه !) :d اما اولین کاراکتر منفی تریش بود ، تریش به عنوان یه جاسوس پیش دانته اومد و اول اونو امتحانش کرد و بعد که فهمید جواب مثبته ( یعنی دانته پسره اسپارداس ) به کارای شیطانیش ادامه داد ، هی چوقت اون جمله ی معروف دانته که به تریش گفت : تو ممکنه شبیه مادر من باشی اما مثله اون نیستی اون یه انسان بود اما تو یه شیطانی رو فراموش نمی کنم واقعا اشک من و دانته با هم در اومد :d
نه از هر بازی!!! دلیل گیمر موندن من همین فلسفه نهفته تو بعضی از بازی هاست.
مثلاً اگه اون پیشنهاده خود شما تو فروم سایلنت هیل میگرفت (مقایسه نظریه فروید با SH)!!!! حرفهایی واسه گفتن داشتم که هر گوشی طاقت شنیدنش رو نداشت!!!
جالب بود که تریش رو بعنوان شخصیت منفی در نظر گرفتید!!! با اون نامهش!!! و یاده چه سکانسی رو زنده کردیدا من و تریش با هم هنگ کردیم!!!
تازه هنگ کردم این همه فک زدم :))

خب شما هم نظرتون رو میگفتید جای What the hell
خب نظرم بود این :|
[QUOTE ]جالب بود که تریش رو بعنوان شخصیت منفی در نظر گرفتید!!! [/QUOTE]
خب آره ترش تا انتهای دویل 1 وقتی داشت توی دستای دانته جون می داد ، شخصیت منفی بود و دانته تا انتهای بازی که اونو بخشید و قول داد انتقامش رو از موندوس بگیره از دستش دلخور بود ، ولی با این حال تریش یکی از همون معدود کاراکترای زن مورد علاقه ی من جذبه ی خاصش و حیله گری و ظاهر فریبنده ای که داره واقعا برام جالبه از اون کارکتراس که مردا واقعا جلوش زانو می زنن و اونو به عنوا ملکه شون قبول دارن :d ( یادمون باشه تریش تونست دانته رو به زانو بزنه و من از همینش به شدت خوشم میاد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or