بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دقیقا این boss fight تلفیقی از boss آخر DMC 1 و DMC 3 هست حتی محیطش هم شبیه همون boss fight های DMC 3,1
kenji جان یکی از دلایلش میتونه این باشه که شماره 4 در واقع میشه نسخه 0.5 از DMC چون داستانش بین DMC 3 ( یا همون صفر ) و DMC 1 هست. نمیدونم چرا ولی هرچی که نشون میدن ( باس و اسلحه ها ) بدجوری شبیه DMC 1 ـه، نمیدونم چرا/ چرا؟
نسخه Xbox 360 هم روي HDDVD
چی میگه :confused:.
ضمنا" بازی با نرو شروع میشه تا 60% بازی با نرو پیش میره بعدش باید با دانته بازی بشه و تعدادی از مراحلی رو که نرو طی کرده دوباره طی میشه چون قراره که این دوباره در یک جایی بهم برسن و این قطعیه چون از صحبتهای خود کوبایاشی هست.
امیدوارم اینقدر طولانی باشه که به تعوض شخصیت بیارزه ;).
آقا خبر خوش!!!!
gametrailers.com بهترين trailer سال را دمو 3:37 دقيقه اي dmc4 اعلام کرد!!!واقعاً حق dmc4 بود!!!!
مبارکه!!!!!!
همچین گفتی خبر خوش که گفتم حتما تاریخ عرضه بازی رو یه ماه انداختن جیلو :biggrin1:.

پ.ن. اگر آرتورک دارید ( از هر قسمت و شخصیتی که هست ) لطف کنید بگذارید. زحمت بکشید تو www.10pix.com اپ کنید بعد بزارید که صفحه سنگین نشه. ممنون :love:.

ولی تو یکی از تریلرها (TGS 2007) نشون داد که لیدی یک جوری راوی داستان هست. مثل DMC3 بعیده که اگر هم بره واسه همیشه رفته مگه همین تریش نمرده بود! حالا برگشته!
تریش کجا مرده بود؟
تو دویل 1 هم یادته بعد از اینکه غول رو برای اخرین بار میکشی میادو با دانته باهم فرار میکنن
دیگه فکر نکنم مرده باشه

در مورد بازی هم گفتم که طولانی هست و اینطوری که گفتن برای به ÷ایان رسوندنش تو حالت عادی برای اونایی که این بازیو خوب بلدن 12 ساعت وقت لازمه
حالا دوستان دیدین حرف من شد من گفتم 1مرحله 1مرحله درسته اونطور نبود اما بعدش باید با دانته اون اتفاقاتی که در اون 60 در صدی که با نرو رفتی برای دانته میوفته رو بری و ادامه داستان

بابا این چه وضعی هست؟
منکه دیگه قاطی کردم ببینید ما تو دموها میدیدیم نرو با این یارو مبارزه میکنه
اما دوباره این عکسی از دانته هست که با این غوله مبارزه میکنه
http://i6.tinypic.com/2ue4qpc.jpg
برای این لینک گذاشتم که صفحه سنگین نشه
فک کنم اگه تا اخرش بری میتونی با دانته دوباره از اول تا اخرش بری

تاریخ عرضه بازی برای Pc بعد از انتشار بازی برای کنسولهاست.
حالا حالاها باید صبر کنیم.
واقعا عذر میخواهم از همه جمع ولی شما که چیزی نمیدونی مجبوری پست بدی؟ :laughing:
تو صفحه زیر تاریخ عرضه تمام پلتفرم ها رو ببین تا از چیزی که خبر نداری،چیزی در موردش نگی!
http://www.gamespot.com/search.html?qs=devil+may+cry+4&x=42&y=12

واقعا عذر میخواهم از همه جمع ولی شما که چیزی نمیدونی مجبوری پست بدی؟ :laughing:
تو صفحه زیر تاریخ عرضه تمام پلتفرم ها رو ببین تا از چیزی که خبر نداری،چیزی در موردش نگی!
http://www.gamespot.com/search.html?qs=devil+may+cry+4&x=42&y=12

آقا من شرمنده همه هستم حق با شماست!تاریخ release برای آمریکا 5 فوریه وبرای اروپا 15 فوریه هست.:blushing:

به نقل از سایت Gameradar علت اینکه دانته یک سری از مراحلی رو که نرو طی کرده دوباره طی می کنه اینه که نرو اون مراحل رو کامل نکرده! دست اندر کاران این سایت البته ادعا می کنند که بازی رو تا مراحل آخر گذروندن و نسخه نهایی رو با اجازه کپ کام بازی کردند.

در آخرین مصاحبه کوبایاشی گفته که یکی از طرفداران MGS4 هست و خیلی علاقمند هست که اونو بازی کته و منتظر که بازی به بازار بیاد. ولی از بازیهای اکشن دیگری خوششی نمی یاد مثل ninja gaiden!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or