بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
منظور از روز جانویه همون روز اول ماه جانویه هست من کیبوردم مثله اینکه خبری از zh توش نیست
منم که میگم صبر میکنیم میبینیم دیگه دیگه بهتر از این؟
حالا من هرچی بگم شما قبول نداری هرچی شما بگی من قبول ندارم:love::biggrin1:
البته من در مورد شکل بازی میگم صبر کنیم که میگم 1 مرحله نرو یکی دانته شما مگی دانته از وسطا میاد
در مورد اون نسخه جالب هم فکر کنم دیر تر بیاد(همونcollectors edition )من چون zh ندارم مجبورم بنویسم ج:biggrin1: چون یخورده کیبورد من دربه داغونه

و یکی از نکات جالب بازی اینه که هر لحضه ممکنه اسپاردا ظهور کنه البته نمیدونم ظهور میکنه اخرش یا نه:biggrin1:
نرو پسر دانته نیست
2.نرو اون قدرت دویل... رو از اون گوی اورده هنوز من خبری از ورجیل ندارم اما فکر هم نکنم که تو تن نرو باشه اینجوری که شنیدم یوهو وارد بازی میشه
3.ارخام تو این بازی حضورداره
4. ماری یا همون لیدی نقشه خیلی کمی تو این بازی داره اصلا قرار نبود باشه (اما میگن اومدنو رفنتش خیلی جالب هست) مثله اینکه اسپاردا میاد میبرتش

آخرین ویرایش:
اقا جواب من رو با زهم ندادی نگفتی demo قابل بازیش دقیقا" کی میاد؟

راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره)

راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره)
اصلا موضوع حجم نیست برادر. موضوع اینکه collectors edition هر بازی تو دنیا چند ماه بعد از نسخه اصلی اون میاد و حالا چرا شما نمیخوای این رو درک برای بنده سئوالی شده :).
در مورد این
اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره
میشه یکم شفاف سازی بکنی.
1. منبع درست حسابی!
2. دقیقا چی اضافی داره؟
3. این اضافات چه ربطی به بلوری داره؟
4. کی گفته بازی قراره رو دوتا DVD بیاد؟

شرمنده میکنی اگر یه توضیح درست حسابی همراه با مدرک بدی :blushing:.

آخرین ویرایش:
مگه من چند بار این سوال : راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره. رو پرسیدم که شما میگی چرا شما نمیخوای این رو درک نمیخوای درک کنی برای بنده سئوالی شده

اقا جواب من رو با زهم ندادی نگفتی demo قابل بازیش دقیقا" کی میاد؟

اونو خودم نمیدونم باید بپرسم :biggrin1:

مگه من چند بار این سوال : راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره. رو پرسیدم که شما میگی چرا شما نمیخوای این رو درک نمیخوای درک کنی برای بنده سئوالی شده
عزیز بازی برای 360 تو 2دودی هست فعلا
چون حجم بازی بدون صداو... فعلا 20 گیگ رسیده حالا دیگه نمیدونم کپکام چطوری فشرده سازی میخواد بکنه
منبع هم tgs
ولی من دیگه خبر از فشرده سازی ندارم

خب این دمو ها رو من دیدم
دومی که چیز جالبی نبود این دختر kyrie در حال خوندن theme song بود نرو هم تو خیابون داشت با مشت و لگد devil ها رو میزد :دی فکر کنم این دموی intro بازی باشه چون همین جوری که نشون میداد داشت سازنده ها رو هم معرفی می کرد
اما بریم سراغ اصل کار
واقعا با دیدن این دمو دهنم باز موند :eek: به همه پیشنهاد میکنم این دمو رو ببین
مثل اینکه تو این بازی شمشیر vergil نقش خیلی مهمی داره چون اول نشون میده که agnus شمشیر ورجیل رو گرفته دستش و باهاش دروازه ی demon ها رو باز میکنه و دوباره devil ها به این دنیا راه پیدا میکنن
بعد هم شمشیر vergil رو نشون میده که تو دست nero هست تو background هم تصویر nelo angelo رو نشون میده به نظر میاد اینجا vergil وارد بدن nero شده
boss اخر بازی رو هم نشون میده که فکر کنم mundos باشه که هم با دانته و هم با nero باید باهاش بجنگیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or