لینکشو لطفا بده بریم نگاه کنیم :biggrin1:کسی این دوتا دمو اخری رو ندید؟! اگر دیدید یکم توضیح بدید لطفا .
اصلا موضوع حجم نیست برادر. موضوع اینکه collectors edition هر بازی تو دنیا چند ماه بعد از نسخه اصلی اون میاد و حالا چرا شما نمیخوای این رو درک برای بنده سئوالی شده .راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره)
میشه یکم شفاف سازی بکنی.اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره
اونو خودم نمیدونم باید بپرسم :biggrin1:اقا جواب من رو با زهم ندادی نگفتی demo قابل بازیش دقیقا" کی میاد؟
راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره)
کسی این دوتا دمو اخری رو ندید؟! اگر دیدید یکم توضیح بدید لطفا .
عزیز بازی برای 360 تو 2دودی هست فعلامگه من چند بار این سوال : راستی اونهایی که مثل من ps3 دارن ممکنه اون نسخه collectors edition رو از اول توش باشه (چون ps3 بلوری داره ونیاز نیست 2 تا dvd باشه و اینکه capcom گفته نسخه ps3 یه چیزایی اضافه تر داره. رو پرسیدم که شما میگی چرا شما نمیخوای این رو درک نمیخوای درک کنی برای بنده سئوالی شده
عزیز خیالت راحت تو این بازی دانته این نرو رو ادب میکنهتو يه دمو جديد اين نرو هه خيلی خودشو نشون ميده.
اميدوارم تو بازی دانته حد ا قل يه بار حالش رو بگيره.
فقط دانته.
عزیز خیالت راحت تو این بازی دانته این نرو رو ادب میکنه