Lady لقبی بود که Dante برای Mary گذاشته بود و او رو با این نام صدا می زد Mary نیز هنگامی که پدرشوArkham رو کشت گفت Mary خیلی وقته مرده اسم من Lady هستمن فقط یه مطلبو از سری های devil may cry نفهمیدم و اون این که: چرا به ایم mary تو devil may cry 3 میگن lady ؟ بی زحمت کامل بدید
خوب همه چی معلوم شد این بازی با 2 شخصیت نرو و دانته انجام میشه و اینکه با هردو میتونید بازیرو برین که دی وی دی جداگانه خودشون رو دارن و نقطه مشترک این 2 دی وی دی 3 مرحله مشترک هست یعنی اینکه با دانته مرحله های مشخصی میری همینطور با نرو(فقط این 3 مرحله عینه هم هست) و اینکه شنیدم اگه بازیو بتونی به ÷ایان برسونی ورجیل ازاد میشه و با اون هم میتونی بازی کنی(شنیدم)
براتون اطلا عات رو میزارم ا همون عکسا تو این عکسایی که من میزارم ما عملا میدیدیم که دانته با این غول میجنگه اما اینجا نرو رو میبینیم
میدونم اما شاید همین الان کپکام داره دویل5 رو میسازه اما جایی بروز نمیده این مهمه که بروز بده اونا هم بعده دویل4 تا پایان اونیموشا صبر میکنن بعد میرن سراغ بروز دویل5:biggrin1:سلام به همه
این مدت اینجا نیومدم چه خبرایی بوده !!!:biggrin1: خلاصه اینکه همتون خیلی بحالید اما دیدم بحث سر دونسخه داغه گفتم برید اینجا رو ببینید بد نیست :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=317039#post317039
من با اجازه یه نکته رو هم در مورد اونیوشا 5 بگم اونم اینکه معلوم نیست اسمش شماره 5 باشه ولی پنجمین نسخه هستش درست ، ولی مطمئن باشید کپکام یه تیم نداره و تیم dmc هیچ ربطی به اونیموشا فکر نمی کنم داشته باشه مثل بقیه بازیهای کپکام پس مطمئن باشید اون بازی خیلی وقته داره درست میشه که احتمالاَ بزودی سرو صداش در میاد .
باتشکر از همه دوستان
کی گفته بازی تو 2 تا dvd منتشر میشه ؟اقا جواب این سوال من رو ندادی که: اگر تو دوتا dvd هست به صورت استاندارد اول باید کدوم رو شروع کنیم تا داستان بازی رو به صورت استاندارد بفهمیم (با nero یا با dante) ؟ شدیدا" منتظر جواب شما هستم
در ضمن الان مهمترین مطلب در مورد devil may cry 4 این هست که demo قابل بازیش دقیقا" کی میاد؟ حالا که شما از همه چیز خبر داری میتونی بهمون بگی ؟
روز جانویه ؟ :biggrin1: منظورت از روز جانویه چیه ؟ اگر منظورت ماه ژانویست که باید بگم از اول هم قرار بود بازی تو تاریخ 2 فوریه 08 بیاد حالا شما این اطلاعات رو از کجا آوردی من موندم ؟ :confused:دیگه مجبورم بگم قرار بود بعد از 4روز بگم عزیز بازی اینطوری هست شما مثلا تو عصر اون روز یه مرحله رو با نرو طی میکنی و بعد دوباره همون زمان رو با دانته طی میکنیکه البته منظورم از این حرف اینه که تو اون زمان چه اتفاقاتی برای دانته افتاده بازی به این شکل هست بخاطره همین هم 1ماه اومدنه بازی عقب افتاده چون قرار بوده تو روز جانویه بیادحالا بازم منتظر میمونیم
اما در مورد حرف اقای کنجی(عزیز اونی که شما میگی درسته اما قسمتی از بازی هم تو دی وی دی دوم هست نه نصف بازی)
میگم بازم باید صبر کنیم هنوز هیچی معلوم نیست قرار بوده بازیو مثله 2 با 2شخصیت بدن که نظرشون عوض شده و دارن اینطوریش میکنن شایدم دوباره نظرشون عوض بشه