بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من فقط یه مطلبو از سری های devil may cry نفهمیدم و اون این که: چرا به ایم mary تو devil may cry 3 میگن lady ؟ بی زحمت کامل بدید:love:
Lady لقبی بود که Dante برای Mary گذاشته بود و او رو با این نام صدا می زد Mary نیز هنگامی که پدرشوArkham رو کشت گفت Mary خیلی وقته مرده اسم من Lady هست
البنه منظورش از مرده این است که تغییر نام داده

خوب همه چی معلوم شد این بازی با 2 شخصیت نرو و دانته انجام میشه و اینکه با هردو میتونید بازیرو برین که دی وی دی جداگانه خودشون رو دارن و نقطه مشترک این 2 دی وی دی 3 مرحله مشترک هست یعنی اینکه با دانته مرحله های مشخصی میری همینطور با نرو(فقط این 3 مرحله عینه هم هست) و اینکه شنیدم اگه بازیو بتونی به ÷ایان برسونی ورجیل ازاد میشه و با اون هم میتونی بازی کنی(شنیدم)
براتون اطلا عات رو میزارم ا همون عکسا تو این عکسایی که من میزارم ما عملا میدیدیم که دانته با این غول میجنگه اما اینجا نرو رو میبینیم

اینم تصاویری هست که حقیقت رو نشون میده اما امیدوارم مثله دیول 2 نشه

[URL=http://www.imagebam.com/image/a3a5e11553908]
a3a5e11553908.gif
[/url] [/URL
http://www.imagebam.com/image/c8b56d1553921
]

http://www.imagebam.com/image/c8b56d1553921

خوب من خیلی چیزها تو این 1روز گیرم اومد اما نمیتونم بگم کی گفته اما میتونم بهتون بگم که کاملا حقیقت داره این حرفا حالا میخواید باور کنید میخواید نکنید:)
1.اینکه ارخام همون بابای ماری تو 4 هست اما خیلی نقشش کمرنگه اما کاره مهمی میکنه(مردم ازاری:biggrin1:)
هر چند روز یکبار من چند قسمتش رو میگم میخواید بگم؟ یا نه؟
حتی از گیم پلی هم خبر دارم اما تا 4روز بعده کریسمس نمیتونم بگم

خوب همه چی معلوم شد این بازی با 2 شخصیت نرو و دانته انجام میشه و اینکه با هردو میتونید بازیرو برین که دی وی دی جداگانه خودشون رو دارن و نقطه مشترک این 2 دی وی دی 3 مرحله مشترک هست یعنی اینکه با دانته مرحله های مشخصی میری همینطور با نرو(فقط این 3 مرحله عینه هم هست) و اینکه شنیدم اگه بازیو بتونی به ÷ایان برسونی ورجیل ازاد میشه و با اون هم میتونی بازی کنی(شنیدم)
براتون اطلا عات رو میزارم ا همون عکسا تو این عکسایی که من میزارم ما عملا میدیدیم که دانته با این غول میجنگه اما اینجا نرو رو میبینیم

اقا این اطلاعاتی که گفتی راسته ؟ میشه منبع رو بگی:love:
اگه راست باشه پس چرا الکی به منبعی که من گذاشتع بودم انگ چسبوندین و گفتین این fake هست ؟

اگر تو دوتا dvd هست به صورت استاندارد اول باید کدوم رو شروع کنیم تا داستان بازی رو به صورت استاندارد بفهمیم (با nero یا با dante) ؟

اره اما یه چیزه جالب تر اینکه نسخه 360 2هفته پیش اماده بوده اما میخوان یه تغییراتی بدن که میگم اونو 4روز بعده کریسمس میگم چون مجبورم ببخشید بچه ها
و اینکه نسخه پلی3 ممکنه تو زمان تعیین شده نرسه اونم بعدا میگم(فکر کنم بدونید که 2تیم مختلف برای ساختن بازی برای پلی3 و 360 تعیین شده البته داستان همونه ولی اینجوری گذاشتن که بازیو سریعتر بدن بیرون
و در مورد منبع یکی از دوستای من یکی از مقاله نویس های کپکام هست منم امروز بالاخره تونستم از زیر زبونش بکشم بیرون اما قسم داد که نکته های اصلی ور تا 4روز بعده کریسمس نگم خیالتون راحت تا اون موقع این چیزا تابلو نشده و ما میدونیم و اینکه بعد از اختن اونیموشا 5 کپکالم شروع به ساخت دویل 5 خواهد کرد

سلام به همه
این مدت اینجا نیومدم چه خبرایی بوده !!!:biggrin1: خلاصه اینکه همتون خیلی بحالید اما دیدم بحث سر دونسخه داغه گفتم برید اینجا رو ببینید بد نیست :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=317039#post317039
من با اجازه یه نکته رو هم در مورد اونیوشا 5 بگم اونم اینکه معلوم نیست اسمش شماره 5 باشه ولی پنجمین نسخه هستش درست ، ولی مطمئن باشید کپکام یه تیم نداره و تیم dmc هیچ ربطی به اونیموشا فکر نمی کنم داشته باشه مثل بقیه بازیهای کپکام پس مطمئن باشید اون بازی خیلی وقته داره درست میشه که احتمالاَ بزودی سرو صداش در میاد .

باتشکر از همه دوستان

سلام به همه
این مدت اینجا نیومدم چه خبرایی بوده !!!:biggrin1: خلاصه اینکه همتون خیلی بحالید اما دیدم بحث سر دونسخه داغه گفتم برید اینجا رو ببینید بد نیست :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=317039#post317039
من با اجازه یه نکته رو هم در مورد اونیوشا 5 بگم اونم اینکه معلوم نیست اسمش شماره 5 باشه ولی پنجمین نسخه هستش درست ، ولی مطمئن باشید کپکام یه تیم نداره و تیم dmc هیچ ربطی به اونیموشا فکر نمی کنم داشته باشه مثل بقیه بازیهای کپکام پس مطمئن باشید اون بازی خیلی وقته داره درست میشه که احتمالاَ بزودی سرو صداش در میاد .

باتشکر از همه دوستان
میدونم اما شاید همین الان کپکام داره دویل5 رو میسازه اما جایی بروز نمیده این مهمه که بروز بده اونا هم بعده دویل4 تا پایان اونیموشا صبر میکنن بعد میرن سراغ بروز دویل5:biggrin1:

اقا جواب این سوال من رو ندادی که: اگر تو دوتا dvd هست به صورت استاندارد اول باید کدوم رو شروع کنیم تا داستان بازی رو به صورت استاندارد بفهمیم (با nero یا با dante) ؟ شدیدا" منتظر جواب شما هستم:love:

در ضمن الان مهمترین مطلب در مورد devil may cry 4 این هست که demo قابل بازیش دقیقا" کی میاد؟ حالا که شما از همه چیز خبر داری میتونی بهمون بگی ؟

اقا جواب این سوال من رو ندادی که: اگر تو دوتا dvd هست به صورت استاندارد اول باید کدوم رو شروع کنیم تا داستان بازی رو به صورت استاندارد بفهمیم (با nero یا با dante) ؟ شدیدا" منتظر جواب شما هستم:love:

در ضمن الان مهمترین مطلب در مورد devil may cry 4 این هست که demo قابل بازیش دقیقا" کی میاد؟ حالا که شما از همه چیز خبر داری میتونی بهمون بگی ؟
کی گفته بازی تو 2 تا dvd منتشر میشه ؟
هر کی این حرفو زده حرف مفت زده
اون نسخه از بازی که دوتا dvd داره نسخه collectors edition هست که یه dvd مال خود بازیه و یه dvd دیگه مال داستان و ..... و هر کوفت و زهر مار دیگس
نسخه اصلی تو یه dvd هست که اکثر مراحل بازی هم با nero پیش میره و چند مرحله هم با دانته داره
همین و بس

دیگه مجبورم بگم قرار بود بعد از 4روز بگم عزیز بازی اینطوری هست شما مثلا تو عصر اون روز یه مرحله رو با نرو طی میکنی و بعد دوباره همون زمان رو با دانته طی میکنیکه البته منظورم از این حرف اینه که تو اون زمان چه اتفاقاتی برای دانته افتاده بازی به این شکل هست بخاطره همین هم 1ماه اومدنه بازی عقب افتاده چون قرار بوده تو روز جانویه بیاد
حالا بازم منتظر میمونیم

اما در مورد حرف اقای کنجی(عزیز اونی که شما میگی درسته اما قسمتی از بازی هم تو دی وی دی دوم هست نه نصف بازی)
میگم بازم باید صبر کنیم هنوز هیچی معلوم نیست قرار بوده بازیو مثله 2 با 2شخصیت بدن که نظرشون عوض شده و دارن اینطوریش میکنن شایدم دوباره نظرشون عوض بشه

راستی تا اونجایی که من میدونم برای به ÷ایان رساندن بازی حداقل 12 13 ساعت(برای حرفه ایی ها)وقت لازمه پس خیالتون راحت که این بازی مثله 3 کم نیست
البته یکی از عواملی که باعث شده وقت بازی زیاد بشه همونه که دارن اون شکلی بازیو میسازن که فکر کنم چیزه جالبی در بیاد

دیگه مجبورم بگم قرار بود بعد از 4روز بگم عزیز بازی اینطوری هست شما مثلا تو عصر اون روز یه مرحله رو با نرو طی میکنی و بعد دوباره همون زمان رو با دانته طی میکنیکه البته منظورم از این حرف اینه که تو اون زمان چه اتفاقاتی برای دانته افتاده بازی به این شکل هست بخاطره همین هم 1ماه اومدنه بازی عقب افتاده چون قرار بوده تو روز جانویه بیادحالا بازم منتظر میمونیم

اما در مورد حرف اقای کنجی(عزیز اونی که شما میگی درسته اما قسمتی از بازی هم تو دی وی دی دوم هست نه نصف بازی)
میگم بازم باید صبر کنیم هنوز هیچی معلوم نیست قرار بوده بازیو مثله 2 با 2شخصیت بدن که نظرشون عوض شده و دارن اینطوریش میکنن شایدم دوباره نظرشون عوض بشه
روز جانویه ؟ :biggrin1: منظورت از روز جانویه چیه ؟ اگر منظورت ماه ژانویست که باید بگم از اول هم قرار بود بازی تو تاریخ 2 فوریه 08 بیاد حالا شما این اطلاعات رو از کجا آوردی من موندم ؟ :-":confused:
در مورد قسمت دوم حرفاتم اینو باید بدونی Pack اصلی بازی اصلا یه DVD بیشتر نیست پس کل بازی تو 1 دونه DVD هست اون پک collectors edition چیز جداییه و یه ماه بعد از نسخه ی اصلی میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or