والا نمی دونستم شما جزو سازنده های این بازی هستی و از همه چیز خبر داری :laughing:تازه عزیز فهمیدی؟
تازه یه مدت هم شمشیر ورجیل دست دانته هست با اون قدرت جالبی که جایه تیر میتونی شمشیر ابی ول کنی از خودت:biggrin1:
والا نمی دونستم شما جزو سازنده های این بازی هستی و از همه چیز خبر داری :laughing:تازه عزیز فهمیدی؟
تازه یه مدت هم شمشیر ورجیل دست دانته هست با اون قدرت جالبی که جایه تیر میتونی شمشیر ابی ول کنی از خودت:biggrin1:
دقیقا این boss fight تلفیقی از boss آخر DMC 1 و DMC 3 هست حتی محیطش هم شبیه همون boss fight های DMC 3,1مسخره بازی شروع شد . این که میشه DMC3 که .
احتمال میدم تو اپشن برنامه یه قسمت داره که نوشته سرعت دانلود چه قدر باشه (low,high,....) و شما روی accelerated گزاشتی که میگه نمیشه بیشتر از این سرعت بدم به دانلود و به حالت عادی برش گردون:biggrin1:اقا من موقعه دانلود demo اولی devil may cry 4 که کاربر osos زحمت کشیدن گذاشتن به یه error بر میخورم البته من با نرم افزار Download Accelerator Plus کار میکنم این هم error هست:
Download could not be accelerated. attempting to Download at regular speed message number: 8
خاطر نشان کنم که من از dial up استفاده می کنم و مجبورم از این نرم افزار استفاده کنم منتظر کمک شما دوستان عزیز هستم
شما خودت میگی شایعه پراکنی نکنید،بعد خودت شایعه پخش میکنینسخه Xbox 360 هم روي HDDVD ( در مورد 360 اطلاعاتي ندارم. شايد روي DVD 8GB باشد)
All platform Launch in 5 feb 2008این بازی تو چه تاریحی برای ps3میاد دقیق کی میشه
بله شما درست ميگيد مثل اينكه من اشتباه كردم كه گفتم براي XBOX 360 روي HDDVD عرضه خواهد شد اما فكر كنم قبلا هم توضيح داده بودم كه در مورد XBOX 360 اطلاع دقيقي ندارم (مراجعه شود به پست قبل) پس لطفا پست ها را با دقت مطالعه فرماييد تا شايعه پراكني ناخواسته ايجاد نشودشما خودت میگی شایعه پراکنی نکنید،بعد خودت شایعه پخش میکنی
بازی های 360 رو 4 تا dvd هم عرضه شدن ولی رو HD-DVD عرضه نمیشه.(یکی از سیاست ها ms هست مثل اینکه)
عزیز من شایعه پراکنی نمیکنم
فقط اون موردهایی که گفتم مطمئنم که تو بازی هست مخصوصا ارخام که حضور داره حاضرم شرط ببنیدم و اینکه لیدی تو این قسمت دیگه برای همیشه میره