بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه من اومدم یه چیزی تایپ کنم هرچی خواستم ویرایش کنم نشد
میخواستم اینو بنویسم که:
خودم هم 5دقیقه ÷یش این دمو رو دیدم فهمیدم:biggrin1:
البته این دمو رو تو سایت گیم ترایلر هم چند روزه پیش دیده بودم

مثل اينكه توي اين يك هفته كه غياب داشتم سر موضوع هاي زيادي در مورد اين بازي بحث شده.
عزيزان اطلاعات خوبي در اختيار من گذاشتيد. اما متاسفانه بعضي از مطالب را كه خواندم متوجه از بي اطلاعي دوستان شدم.
بجاي اينكه شايعه پراكني كنيد به سايت http://www.capcom.co.jp/devil4/ مراجعه كنيد و از اخرين اطلاعات با خبر شويد. درست است كه زبان ژاپني است اما بهتر از اين هست كه خبري از سايتي بخوانيد كه خودتان هم از راست بودنش اطمينان نداشته باشيد.
در مورد اين دو DVD هم الكي شايعه پراكني نكنيد. بايد بگم كه نسخه PS3 روي BlueRay Disc عرضه ميشود. نسخه Xbox 360 هم روي HDDVD ( در مورد 360 اطلاعاتي ندارم. شايد روي DVD 8GB باشد) عرضه ميشود. ان دو DVD هم چيزي جز Wallpaper و Screen Saver و دو قسمت اول DMC Anime و همينطور ويديو و Trailer و SoundTrack و.... نميباشد.
پس اين DVD ها هيچ ربطي به بازي ندارد و فقط چيزهاي اظافه است كه اگر كسي مايل باشد انها را خريداري كند. در مورد مواردي كه توي DVD ها است دقيقا اطلاعي ندارم.
لطفا از اين به بعد وقتي بحثي در مورد اين بازي ميكنيد خبرهايي كه ممكن است شايعه باشند رو اعلام نكنيد و تا موقعي كه از صحت خبر اطمينان نداريد ان را فاش نكنيد. چون ممكن است براي تازه وارد ها بد جلوه داده شود.

9908013107.jpg

9908013108.jpg

9908013107.jpg

باز هم از اطلاعات مفيد همه دوستان ممنون.

در ضمن دوستاني كه ميخواهند اهنگهاي Devil May Cry 4 را دانلود كنن به لينك زير مراجعه كنن.
http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/devil-may-cry-4-special-sound-track

با ارزوي موفقيت تك تك دوستان

آخرین ویرایش:
اقا من موقعه دانلود demo اولی devil may cry 4 که کاربر osos زحمت کشیدن گذاشتن به یه error بر میخورم البته من با نرم افزار Download Accelerator Plus کار میکنم این هم error هست:
Download could not be accelerated. attempting to Download at regular speed message number: 8
خاطر نشان کنم که من از dial up استفاده می کنم و مجبورم از این نرم افزار استفاده کنم منتظر کمک شما دوستان عزیز هستم:love:

اقا من موقعه دانلود demo اولی devil may cry 4 که کاربر osos زحمت کشیدن گذاشتن به یه error بر میخورم البته من با نرم افزار Download Accelerator Plus کار میکنم این هم error هست:
Download could not be accelerated. attempting to Download at regular speed message number: 8
خاطر نشان کنم که من از dial up استفاده می کنم و مجبورم از این نرم افزار استفاده کنم منتظر کمک شما دوستان عزیز هستم:love:
احتمال میدم تو اپشن برنامه یه قسمت داره که نوشته سرعت دانلود چه قدر باشه (low,high,....) و شما روی accelerated گزاشتی که میگه نمیشه بیشتر از این سرعت بدم به دانلود و به حالت عادی برش گردون:biggrin1:

نسخه Xbox 360 هم روي HDDVD ( در مورد 360 اطلاعاتي ندارم. شايد روي DVD 8GB باشد)
شما خودت میگی شایعه پراکنی نکنید،بعد خودت شایعه پخش میکنی :دی
بازی های 360 رو 4 تا dvd هم عرضه شدن ولی رو HD-DVD عرضه نمیشه.(یکی از سیاست ها ms هست مثل اینکه)
این بازی تو چه تاریحی برای ps3میاد دقیق کی میشه
All platform Launch in 5 feb 2008

شما خودت میگی شایعه پراکنی نکنید،بعد خودت شایعه پخش میکنی :دی
بازی های 360 رو 4 تا dvd هم عرضه شدن ولی رو HD-DVD عرضه نمیشه.(یکی از سیاست ها ms هست مثل اینکه)
بله شما درست ميگيد مثل اينكه من اشتباه كردم كه گفتم براي XBOX 360 روي HDDVD عرضه خواهد شد اما فكر كنم قبلا هم توضيح داده بودم كه در مورد XBOX 360 اطلاع دقيقي ندارم (مراجعه شود به پست قبل) پس لطفا پست ها را با دقت مطالعه فرماييد تا شايعه پراكني ناخواسته ايجاد نشود
با تشكر

عزیز من شایعه پراکنی نمیکنم
فقط اون موردهایی که گفتم مطمئنم که تو بازی هست مخصوصا ارخام که حضور داره حاضرم شرط ببنیدم و اینکه لیدی تو این قسمت دیگه برای همیشه میره
از اهنگها هم ممنون خیلی حال داد;)

عزیز من شایعه پراکنی نمیکنم
فقط اون موردهایی که گفتم مطمئنم که تو بازی هست مخصوصا ارخام که حضور داره حاضرم شرط ببنیدم و اینکه لیدی تو این قسمت دیگه برای همیشه میره

ولی تو یکی از تریلرها (TGS 2007) نشون داد که لیدی یک جوری راوی داستان هست. مثل DMC3 بعیده که اگر هم بره واسه همیشه رفته مگه همین تریش نمرده بود! حالا برگشته!

ضمنا" بازی با نرو شروع میشه تا 60% بازی با نرو پیش میره بعدش باید با دانته بازی بشه و تعدادی از مراحلی رو که نرو طی کرده دوباره طی میشه چون قراره که این دوباره در یک جایی بهم برسن و این قطعیه چون از صحبتهای خود کوبایاشی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or