بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها کسی میتونه دقیق بگه تو نسخه های کلاکر و لیمیتد چی هست یا چه فرقی با هم دارند؟
بد جوری منتظر جواب شما دوستان هستم چون میخواهم از سایت امازون خرید کنم:love:
راستی یه سوال دیگه قبلا" نسخه Devil May Cry 4 Limited Edition تو سایت امازون برای خرید بود ولی الان هر چی سرچ میکنم نیست:confused:

جوابت تو چند صفحه قبل هست

اقا شما فقط گفتین تو نسخه Devil May Cry 4 Collector's Edition امکان بازی با DANTE هم هست و بازی در دو دیسک هست ولی درباره نسخه Devil May Cry 4 Limited Edition چیزی نگفتین و یا فرق این دو نسخه رو;)
در ثانی ظاهرا" عروسک دو شخصیت داخل پکش هست (البته من اصلا" مطمئن نیستم):biggrin1:
اقا راستی بی زحمت میشه در مورد اینکه چرا سایت امازون دیگه نسخه Limited Edition را وقتی سرچ میکنم برای فروش نمیاورد به من کمک کنید:love:

شدیدا" منتظر شما هستم:love:

اينهم از اخرين چهره DANTE

DANTE IN D.T

cg_dante_dt.jpg

کسی می دونه برای pc حداقل سیستم چقدره.
تا اونجایی که من میدونم capcom از انجین lost planet برای این نسل استفاده میکنه و اگر اتفاق خاصی پیش نیاد سیستم مورد نیازش شبیه به LP باشه... ولی باید بدونید که احتمالا به خاطر شلوغی بازی و حرکات سریع رم خورش بیشتر میشه :دی

سلام به همگی. یه خبر برای pc بازهای عزیز:

قصمت چهارم از سری بازیهای Devil May Cry برای Pc در روز 1 آپریل 2008 (چیزی حدود 2 ماه دیگه) منتظر میشه:eek:

همگی حالش. ببرد . من که دیگه طاقت ندارم

و البته نسخه ی 360 این بازی گویا در نت اومده _ریجن j) و 360 داران میتونن به زودی این بازی رو انجام بدن....

بله اومده
همگي مي تونن روز شنبه اين بازي رو از فروشگاهاي معتبر سراسر ايران تهيه كنند(اسمايلم كار نمي كنه همون خنده)

تا اونجایی که من میدونم capcom از انجین lost planet برای این نسل استفاده میکنه و اگر اتفاق خاصی پیش نیاد سیستم مورد نیازش شبیه به LP باشه... ولی باید بدونید که احتمالا به خاطر شلوغی بازی و حرکات سریع رم خورش بیشتر میشه :دی

خوب تا جايي كه يادمه lp سيستم خفن مي خواست به طوري كه 8800gtx فريم 26 مي داد الانم كه اين بازي گرافيكش بيشتره خوب يعني فاجعه مگر يه بهبودي توي موتور بازي حاصل كنه

خوب تا جايي كه يادمه lp سيستم خفن مي خواست به طوري كه 8800gtx فريم 26 مي داد الانم كه اين بازي گرافيكش بيشتره خوب يعني فاجعه مگر يه بهبودي توي موتور بازي حاصل كنه
من زیاد تو کف این LP نبودم ولی با 6600 خدا بیامرز من medium بین 15 تا 25 فرم میداد :دی

ریلیز us که افتاد 1 آپریل :دی ولی هنوز واسه استرالیا و uk همون مونده :دی میشه امید داشت اونا عرضه بشن ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or