بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها یه سوال این turbo mode چیه ؟ من همینطوری روشنش کردم :d
خیلی حال یک از اخر جون bos fight ها رو میزاری میمونه و بعد با DT ورجیل میافتی به جونشون :bighug:
فکر کنم ارزو میکنن به دنیا نمی اومدن :))
TM سرعت بازی رو 10 یا 20% زیادتر میکنه.

بچه ها یه سوال این turbo mode چیه ؟ من همینطوری روشنش کردم :d
خیلی حال یک از اخر جون bos fight ها رو میزاری میمونه و بعد با DT ورجیل میافتی به جونشون :bighug:
فکر کنم ارزو میکنن به دنیا نمی اومدن :))

همونطوری که علی گفت سرعت بازی رو 20% افزایش میده.
======
ولی نمیدونم من اینجوریم یا اینکه نظر شماها هم مثل منه. به نظرم سرعت بازی هنوزم کمه. یعنی توی DMC5 باید سرعت Turbo ـی الان سرعت عادی بازی باشه و بعد Turbo بیاد دوباره 20% هم افزایشش بده. تازه میتونند از این هم جلوتر برن و Turbo 2X , Turbo 4X هم توی بازی بزارن که هر کدوم سرعت رو 40% و 80% افزایش بدن :دی

همونطوری که علی گفت سرعت بازی رو 20% افزایش میده.
======
ولی نمیدونم من اینجوریم یا اینکه نظر شماها هم مثل منه. به نظرم سرعت بازی هنوزم کمه. یعنی توی DMC5 باید سرعت Turbo ـی الان سرعت عادی بازی باشه و بعد Turbo بیاد دوباره 20% هم افزایشش بده. تازه میتونند از این هم جلوتر برن و Turbo 2X , Turbo 4X هم توی بازی بزارن که هر کدوم سرعت رو 40% و 80% افزایش بدن :دی
اتفاقا علی چون من سال 2008 همش روی Turbo بازی میکردم، الان به نظر سرعت عادی خیلی منطقی تر و معقول تره:biggrin1: یعنی دقیقا بر عکس تو هستم. تازه سرعت زیاد باعث میشه اجرای حرکات سخت بشه و سر همین قضیه جاست فریم:| :biggrin1:

اتفاقا علی چون من سال 2008 همش روی Turbo بازی میکردم، الان به نظر سرعت عادی خیلی منطقی تر و معقول تره:biggrin1: یعنی دقیقا بر عکس تو هستم. تازه سرعت زیاد باعث میشه اجرای حرکات سخت بشه و سر همین قضیه جاست فریم:| :biggrin1:

خب علی اون باقی Turbo Mode ها اختیاری اند دیگه :دی اینطوری برای تموم کردن چندین باره بازی برای باز کردن درجه سختی های بالاتر هم کارمون راحت تر میشه :| :دی

منم بالاخره دانلودم تموم شد:d
خیلی عالی شده ورجیل خیلی...اصن یه وضعی فقط یه مشکل توش هست و اونم اینه که اونقدر از بقیه قویتر که رسما بازی رو خیلی آسون کرده ....یعنی با ورجیل فکر نی کنی داری رو very easy بازی می کنی:d

راستی نمیدونم چرا با بازی کردن این رفتم تو عالم نینجا گایدن 2.....چی میشد اونم دست کسی مثه ایتسونو می افتاد

.

تقزیبا نصف بازی رو با ورجیل رفتم.....خداییش خود ورجیل و کمبوهاش محشر:d ...ولی طراحی دشمنا و باسها و مراحل و ....به طرز محسوسی ناجالب هستن:dالبته درسته بازی مال 2008 ولی برای اون زمانم خیلی قوی نبود بازی در این موارد

امیدوارم تو DMC5 یه چیزی مثل DMC3 ببینیم که همه چیش باحال بود و به نظرمن از DMC4 هنوزم به روزتر و نوتر به نظر میرسه.....

.

خب منم یه چند دوری با ورجیل بازیو تموم کردم :d

آقا نظرم برگشت تلپورت ورجیل خداس :bighug: اصن همین که میشه رو هوا بی نهایت تا تلپورت کرد عجیبه :d اصن انتظار نداشتم! حالا درسته اولاش از تلپورت بک وارد ناله میکردم ولی الان اصلا جای خالیش احساس نمیشه (بگذریم که روی DT به هر طرفی میشه تلپورت کرد)

حالا از تلپورت بگذریم بریم سراغ سلاح ها:

1.Yamato: اینا چقد کار کردن روش :| دمشون گرم :( اولا خوبیاشو بگم که کمبو های جدید شدیدا به درد بخورن و اینکه اکثر اوقات میشه وسط کبموها با تلپورت کردن کنسلشون کرد یه چیزی عالی تر از عالیه٬ اضافه شدن Quick Judgement Cut فوق العادس ٬ اصن پیاده کردنش وسط کمبو ها شدیدا به آدم لذت میده اونم وقتی Concentration Bar پر باشه :d از Judgement Cut End هم که هیچی نگم بهتره٬ خودتون بهتر میدونین :d
یه دوتا خورده بدی داره یاماتو (از نظر من) که چیز خاصی نیس٬ یکی Rapid Slash هس که به نظر من توی DMC3 بهتر بود. اینکه برمیگرده و طول میده شمشیرو میکنه توی غلاف شمشیر (نسبت به قبل) یکم روو اعصابه :d البته با یه تلپورت ساده حله قضیه و چیز خاصی نیس. یکی دیگه هم وقتی که ضربه بلاک میشه سه ساعت شمشیر میکنه توو غلاف :d (البته پوس داشتنیه این حرکتاش)
از تغییر حرکت On Air هم خوشم نیومد ٬ یعنی همون "مثلث٬مثلث" قدیم که با قدرت بیشتری میزد بیشتر از "مثلث٬مثلث٬مثلث" الان خوشم میومد.

2.Force Edge: انقد یاماتو خوب شده که دیگه خیلی کم ورش میدارم ! در مقایسه با یاماتو خیلی پیشرفت نداشته فقط Stinger روو هوا اضافه شده و یه کمبو رو زمین و Drive (که بدجوری خوبه :d) ولی درکل ازش راضی ام همونیه که قرار بود باشه با کمی پیشرفت و فقط یه چیزش اذیتم میکنه اونم اینه به راحتیه یاماتو نمیشه کمبوهاشو با تلپورت کنسل کرد.

3.Beowulf: ناراضی ام ! یکی از پرکاربرد ترین حرکاتی که من استفاده میکردمو حذف کردن وفقط توی DT Mode میشه ازش استفاده کرد اونم Rising Sun هست. چرا این حرکتو زدن نمیدونم 8-| حالا جالب اینجاس دقیقا این حرکتو تریش داره بعد برای ورجیل حذف شده. ولی خب نسبت به قبل یه پیشرفتایی داشته (از جمله Lunar Phase) ولی نبود Rising Sun اذیت میکنه منو.

درکل ورجیل عالیه عالی :bighug: اصلا اصلا انتظار همچین گیم پلی خوبیو نداشتم واقعا لذت بخشه ! کاملا هم ارزش 25$ رو داشت تازه کمم گرفتن :d ولی با یه حرکتشون حال نکردم اونم پولی کردن سوپر کرکتراس که اونم فقط برای راحتتر کردن بازیه که خیلی مهم نیس :d

یه دوتا خورده بدی داره یاماتو (از نظر من) که چیز خاصی نیس٬ یکی Rapid Slash هس که به نظر من توی DMC3 بهتر بود. اینکه برمیگرده و طول میده شمشیرو میکنه توی غلاف شمشیر (نسبت به قبل) یکم روو اعصابه :d البته با یه تلپورت ساده حله قضیه و چیز
لینکش کن به Quick Judgement Cut لذتشو ببر:d

[MENTION=82023]K o j i m a[/MENTION]
برعکس تو من با Beowulf بیشتر از بقیه حال کردم :دی Lunar Phase و Rising Dragon فکر کنم پر استفاده ترین حرکاتم باشن :دی اینقدر حال میده وسط اجرای Pause کمبوی یاماتو (Million Slash :-" ) سوویچ کنی رو Beowulf و با Lunar Phase ادامه اش بدی :x:bighug:

راستی Super Character ها هم صرفا DLC نیستنا :دی باز مثل گذشته میشه با تموم کردن DMD بازشون کرد ولی خب برای اونایی که حسش رو ندارن ورژن DLC ـش هم هست :دی

^^

آره Switch کردن روی Beowulf بعضی موقع ها خیلی لذت بخشه :d ولی اینکه سلاح اصلیم باشه اصلا :d اصن حرص میخورم نمیتونم Rising Sun بزنم :-ss

این Angelo ها که میان وقتی بلاک میکنن سری یه رپید اسلش میزنم یه تلپورت میام پشتشون کمبو میزنم ولی Beowulf باشه نمیدونم چیکار کنم هی میزنم توو سپرشون :d

پ.ن: آها پس خوبه فک کردم فقط DLC مانند باید بخری :d

^^

آره Switch کردن روی Beowulf بعضی موقع ها خیلی لذت بخشه :d ولی اینکه سلاح اصلیم باشه اصلا :d اصن حرص میخورم نمیتونم Rising Sun بزنم :-ss

این Angelo ها که میان وقتی بلاک میکنن سری یه رپید اسلش میزنم یه تلپورت میام پشتشون کمبو میزنم ولی Beowulf باشه نمیدونم چیکار کنم هی میزنم توو سپرشون :d

پ.ن: آها پس خوبه فک کردم فقط DLC مانند باید بخری :d

وقتی بلاک شدی یه Jump میزنی پشت سرشون و از اون سمت با Killer Bee میای روی کمرشون :دی البته اینکه ورجیل Double Jump نداره یکم این کار رو سختتر میکنه :|

بچه ها میگم نظرتون چیه نظر سنجی رو عوض کنیم؟:d

چی بزاریم؟ :دی بهترین شخصیت قابل بازی در DMC4SE خوبه؟ :دی البته فکر کنم نتیجه نظرسنجی از همین الان مشخص باشه :دی

با اختلاف خیلی زیاد ورجیل میبره :دی

وقتی بلاک شدی یه Jump میزنی پشت سرشون و از اون سمت با Killer Bee میای روی کمرشون :دی البته اینکه ورجیل Double Jump نداره یکم این کار رو سختتر میکنه :|

چی بزاریم؟ :دی بهترین شخصیت قابل بازی در DMC4SE خوبه؟ :دی البته فکر کنم نتیجه نظرسنجی از همین الان مشخص باشه :دی

با اختلاف خیلی زیاد ورجیل میبره :دی

اونم هس ولی با جامپ کردن زیاد حال نمیکنم نمدونم چرا :d دوس دارم با ضربه شمشیرم برم بالا یا با تلپورت :d

نظرسنجیو بزاریم بین سلاح های ورجیل؟ :d یا بین ورجیل DMC3 با 4؟ :d بین لیدیو تریشم میشه گذاشت :-? بین استایل نیرو و ورجیل؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or