خب منم یه چند دوری با ورجیل بازیو تموم کردم :d
آقا نظرم برگشت تلپورت ورجیل خداس :bighug: اصن همین که میشه رو هوا بی نهایت تا تلپورت کرد عجیبه :d اصن انتظار نداشتم! حالا درسته اولاش از تلپورت بک وارد ناله میکردم ولی الان اصلا جای خالیش احساس نمیشه (بگذریم که روی DT به هر طرفی میشه تلپورت کرد)
حالا از تلپورت بگذریم بریم سراغ سلاح ها:
1.Yamato: اینا چقد کار کردن روش
دمشون گرم
اولا خوبیاشو بگم که کمبو های جدید شدیدا به درد بخورن و اینکه اکثر اوقات میشه وسط کبموها با تلپورت کردن کنسلشون کرد یه چیزی عالی تر از عالیه٬ اضافه شدن Quick Judgement Cut فوق العادس ٬ اصن پیاده کردنش وسط کمبو ها شدیدا به آدم لذت میده اونم وقتی Concentration Bar پر باشه :d از Judgement Cut End هم که هیچی نگم بهتره٬ خودتون بهتر میدونین :d
یه دوتا خورده بدی داره یاماتو (از نظر من) که چیز خاصی نیس٬ یکی Rapid Slash هس که به نظر من توی DMC3 بهتر بود. اینکه برمیگرده و طول میده شمشیرو میکنه توی غلاف شمشیر (نسبت به قبل) یکم روو اعصابه :d البته با یه تلپورت ساده حله قضیه و چیز خاصی نیس. یکی دیگه هم وقتی که ضربه بلاک میشه سه ساعت شمشیر میکنه توو غلاف :d (البته پوس داشتنیه این حرکتاش)
از تغییر حرکت On Air هم خوشم نیومد ٬ یعنی همون "مثلث٬مثلث" قدیم که با قدرت بیشتری میزد بیشتر از "مثلث٬مثلث٬مثلث" الان خوشم میومد.
2.Force Edge: انقد یاماتو خوب شده که دیگه خیلی کم ورش میدارم ! در مقایسه با یاماتو خیلی پیشرفت نداشته فقط Stinger روو هوا اضافه شده و یه کمبو رو زمین و Drive (که بدجوری خوبه :d) ولی درکل ازش راضی ام همونیه که قرار بود باشه با کمی پیشرفت و فقط یه چیزش اذیتم میکنه اونم اینه به راحتیه یاماتو نمیشه کمبوهاشو با تلپورت کنسل کرد.
3.Beowulf: ناراضی ام ! یکی از پرکاربرد ترین حرکاتی که من استفاده میکردمو حذف کردن وفقط توی DT Mode میشه ازش استفاده کرد اونم Rising Sun هست. چرا این حرکتو زدن نمیدونم
حالا جالب اینجاس دقیقا این حرکتو تریش داره بعد برای ورجیل حذف شده. ولی خب نسبت به قبل یه پیشرفتایی داشته (از جمله Lunar Phase) ولی نبود Rising Sun اذیت میکنه منو.
درکل ورجیل عالیه عالی :bighug: اصلا اصلا انتظار همچین گیم پلی خوبیو نداشتم واقعا لذت بخشه ! کاملا هم ارزش 25$ رو داشت تازه کمم گرفتن :d ولی با یه حرکتشون حال نکردم اونم پولی کردن سوپر کرکتراس که اونم فقط برای راحتتر کردن بازیه که خیلی مهم نیس :d