بچه ها یه سوال
مگه جسم انسانی ورجیل در 3 نمرد و وجود شیطانیش هم 1 نابود نشد؟؟ پس چطور میتونن برشگردونن؟؟
مگه جسم انسانی ورجیل در 3 نمرد و وجود شیطانیش هم 1 نابود نشد؟؟ پس چطور میتونن برشگردونن؟؟
اون عکسه که می گفت DMC بعدی میبینیمتون واقعی بود؟بعد تموم کردن بازی با استاد:d آرت ورک پایینی نمایش داده میشه که میذارم شاید یکی بذاره بکگراند گوشی اینا:
.
نهبچه ها یه سوال
بلی برای اونایی که نسخه ژاپنی رو گرفتن اگر تنظیمات زبان کنسولشون روی انگلیسی نباشه بعد از تموم کردن بازی اون پیام DMC بعدی مبینیمت رو مینویسه. البته ناگفته نماند که برای باقی نسخه ها هم پیامی که میاد دست کمی از Tease نسخه ژاپنی ندارهاون عکسه که می گفت DMC بعدی میبینیمتون واقعی بود؟
"Until we meet again...؟!"
برای تاس وقتی عددی که میخوای بالاست با شمشیر (برای نیرو با دستش) بهش ضربه بزنی دقیقا همون عدد برات میاد.رو مد شواله تاریک افسانه ای هم تموم شد بازی ....چسبید بدجور:d فقط طراحی ضعیف مراحل خیلی اذیت کرد مخصوصا تو ماموریت 19 که اونقدر تاس درست نیفتاد که تقریبا نزدیک 1 ساعت بود داشتم جک و جونور می کشتم و چندین بارم تکرار شد:d
حالا باید رفت تو کار bloody palace....راستی کسی تونسته تموم کنه bloody palace رو؟نشون بدین به من این شخص رو:d
.
بله لیدی و تریش اگر بازی رو پیش خرید نکرده باشید فقط یه لباس براشون باز میشه. برای باز کردن لباسا باید وقتی داره اسم مینویسه بیشتر از 20 تا دشمن بکشید.اقا واسه هر شخصیت یه لباس جدید فقط ازاد میکنه؟؟حتی واسه تریش هم(واسه من واسه تریش لباس ازاد نکرده !)؟؟اون تهش چند تا باید بکشیم تا واسه تریش ازاد شه؟ :d
بعد اینکه ورحیل و لیدی/تریش ویدیو اضافه ندارن عین ته نیرو/دانته؟؟
منظورت وقتیه که هی قاطی میکنه و پشت هم Stinger میزنه؟ اگر اونجا رو میگی میتونی با اون حرکت که Kalina ann رو دور خودش میچرخونه ضربه اش رو Counter کنی.یه سوال دیگه با لیدی چطور سانکتوس رو میشه کشت؟تهش چیگار باس گرد؟؟
بدون شک 4SE.سلام ، یه سوال :
بینه DMC و Devil May Cry 4 SE کدوم کمبوهای بهتری دارن ؟ از تعصب و اینا بگذریم . ( من خودم عاشق سری های قدیمی Devil May Cry هستم و متنفر (فوق العاده متنفر) از DMC و نینجا تئوری )
کدوم fighting بهتری دارن ؟