بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بعد تموم کردن بازی با استاد:d آرت ورک پایینی نمایش داده میشه که میذارم شاید یکی بذاره بکگراند گوشی اینا:

rwy27qboeh7vgszztrzv.jpg

.

بچه ها یه سوال
مگه جسم انسانی ورجیل در 3 نمرد و وجود شیطانیش هم 1 نابود نشد؟؟ پس چطور میتونن برشگردونن؟؟:|
نه :دی

آخر DMC3 ورجیل توی دنیای شیطونا گیر میوفته و بعد میره به جنگ مانداس. با توجه به DMC1 و Nelo Angelo ظاهرا ورجیل توی اون مبارزه از مانداس شکست میخوره و مانداس کنترل ورجیل رو دستش میگیره.

بعد از سومین مبارزه دانته و Nelo توی DMC1 نلو میترکه/ناپدید میشه و هیچوقت جسدش رو نمیبینیم. در واقع اصلا معلوم نیست که Nelo واقعا همون ورجیل بوده یا اینکه یه شیطونی بوده که مانداس از روی ورجیل ساخته. بخاطر همینه که میشه خیلی راحت ورجیل رو برگردوند چون هیچی در موردش مشخص نیست.
اون عکسه که می گفت DMC بعدی میبینیمتون واقعی بود؟:دی
بلی :دی برای اونایی که نسخه ژاپنی رو گرفتن اگر تنظیمات زبان کنسولشون روی انگلیسی نباشه بعد از تموم کردن بازی اون پیام DMC بعدی مبینیمت رو مینویسه. البته ناگفته نماند که برای باقی نسخه ها هم پیامی که میاد دست کمی از Tease نسخه ژاپنی نداره :دی
"Until we meet again...؟!"

من هر دو نسخه اصلی و SE رو داشتم امروز اجرا کردم.حدود 20-30 فریم نسخه اصلی بیشتر میده.با اینکه گرافیک خیلی فرق نکرده ولی تز زدن به فریم ریت بازی.نمیدونم چرا.

در مورد بازی هم این ORB های مفتی توی همه ی نسخه ها هستش آیا؟

رو مد شواله تاریک افسانه ای هم تموم شد بازی ....چسبید بدجور:d فقط طراحی ضعیف مراحل خیلی اذیت کرد مخصوصا تو ماموریت 19 که اونقدر تاس درست نیفتاد که تقریبا نزدیک 1 ساعت بود داشتم جک و جونور می کشتم و چندین بارم تکرار شد:d

حالا باید رفت تو کار bloody palace....راستی کسی تونسته تموم کنه bloody palace رو؟نشون بدین به من این شخص رو:d

.

رو مد شواله تاریک افسانه ای هم تموم شد بازی ....چسبید بدجور:d فقط طراحی ضعیف مراحل خیلی اذیت کرد مخصوصا تو ماموریت 19 که اونقدر تاس درست نیفتاد که تقریبا نزدیک 1 ساعت بود داشتم جک و جونور می کشتم و چندین بارم تکرار شد:d

حالا باید رفت تو کار bloody palace....راستی کسی تونسته تموم کنه bloody palace رو؟نشون بدین به من این شخص رو:d
.
برای تاس وقتی عددی که میخوای بالاست با شمشیر (برای نیرو با دستش) بهش ضربه بزنی دقیقا همون عدد برات میاد.

من قبلا با Super Dante تمومش کردم (بعد از DMD باز میشه). با نیرو عادی هم تا Level 100 رفتم ولی بنا به دلایلی مجبور شدم کنسول رو خاموش کنم و نشد BP رو تموم کنم.

اقا واسه هر شخصیت یه لباس جدید فقط ازاد میکنه؟؟حتی واسه تریش هم(واسه من واسه تریش لباس ازاد نکرده !)؟؟اون تهش چند تا باید بکشیم تا واسه تریش ازاد شه؟ :d
بعد اینکه ورحیل و لیدی/تریش ویدیو اضافه ندارن عین ته نیرو/دانته؟؟

خوش به حالتون ، من که منتظرم استیم یه تخفیفی چیزی بزنه با کله بخرم که فکر هم نکنم تا کریسمس خبری باشه .

خلاصه اینکه من دارم ناخن میخورم و گیم پلی بازی رو نگا میکنم ، شماها دارین BP و HH میرین :دی

آخرین ویرایش:
اقا واسه هر شخصیت یه لباس جدید فقط ازاد میکنه؟؟حتی واسه تریش هم(واسه من واسه تریش لباس ازاد نکرده !)؟؟اون تهش چند تا باید بکشیم تا واسه تریش ازاد شه؟ :d
بعد اینکه ورحیل و لیدی/تریش ویدیو اضافه ندارن عین ته نیرو/دانته؟؟
بله لیدی و تریش اگر بازی رو پیش خرید نکرده باشید فقط یه لباس براشون باز میشه. برای باز کردن لباسا باید وقتی داره اسم مینویسه بیشتر از 20 تا دشمن بکشید.
نه. ورجیل و تریش/لیدی فقط یه کات سین ابتدایی جدید و یه کات سین پایانی جدید دارن.
یه سوال دیگه با لیدی چطور سانکتوس رو میشه کشت؟تهش چیگار باس گرد؟؟
منظورت وقتیه که هی قاطی میکنه و پشت هم Stinger میزنه؟ اگر اونجا رو میگی میتونی با اون حرکت که Kalina ann رو دور خودش میچرخونه ضربه اش رو Counter کنی.

اگرم میبینی سخته صبر کن چهارتا Stinger بره، بعد که شروع کرد به شارژ کردن Stinger آخریش برو جلو و با Shotgun Level 3 یا Kalina Ann بزنش تا دفاعش بشکنه و بیوفته.

سلام ، یه سوال :

بینه DMC و Devil May Cry 4 SE کدوم کمبوهای بهتری دارن ؟ از تعصب و اینا بگذریم . ( من خودم عاشق سری های قدیمی Devil May Cry هستم و متنفر (فوق العاده متنفر) از DMC و نینجا تئوری )

کدوم fighting بهتری دارن ؟

سلام ، یه سوال :

بینه DMC و Devil May Cry 4 SE کدوم کمبوهای بهتری دارن ؟ از تعصب و اینا بگذریم . ( من خودم عاشق سری های قدیمی Devil May Cry هستم و متنفر (فوق العاده متنفر) از DMC و نینجا تئوری )

کدوم fighting بهتری دارن ؟
بدون شک 4SE.
اصلا نمیشه با همدیگه مقایسه شون کرد! حتی همون DMC4 عادی هم از DmC خیلی جلوتر بود.

از امروز شروع کردم به DMC , دیگه چیزی برا گفتن ندارم . فقط چون هوس یه بازی Hack And Slash کرده بودم دارم بازی میکنم تا بعدا DMC4 SE رو بخرم .

کلا متنفر بودم ( گیم پلیش رو هم دیده بودم ) ولی پارسال مثله امروز هوس کردم خریدمش ( پک کامل ) . با اینکه دیده بودم و میدونستم چی هست ولی موقعی که بازی کردم ... 1 ساعته اومدم بیرون .

تا اینکه امروز بازی کردم ( با دسته ) که بد نیست ولی تو هرچی که گند زده باشه ، ابهت Vergil رو ... **** . دانته یه خورده قیافش به غربی میخوره ( با اونکه تو شماره 3 قیافش شبیه ـه شرقی هاست ) به خاطر همین قابل تحمل هست ولی Vergil اصلا محبوبیتش به خاطر کاتانا و لباس و قیافه شرقی ـش هست . که تو این نسخه به طور کامل غربی شده . ( که تو DLC هم همش گریه و زاری و عصبانی و خشن شده )

این 2 تا قیافه رو اخه مقایسه کنید : 4 \ DMC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or