بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
رو سختی devil hunter برای اولین بار با ورجیل تموم کردم بازی رو ......هدف بعدی سختی Ldn هست:d
این تلپورت ورجیل باعث میشه راحت بری بالا بری سمت دشمن راحت جاخالی بدی و کلا خدایی کنی:d اون sword اشم که کنار دستش خداس

بعد تموم کردن بازی با ورجیل رفتم بقیه کرکترارم تست کردم خیلی پایینتر از ورجیلن(یه جورایی فلج هستن:d )ولی باز تریش و نرو بد نیستن

راستی بچه ها رکورد Bloody palace تون رو بذارید ببینیم چند موج از کفار رو نابود کردین:d

.

آخرین ویرایش:
به هرکی هنوز بازی نکرده پیشنهاد میدم ورجیلو بر نداره...ضرر میکنه:dاخه بعدش نمیتونه با بقیه کارکترا بازی کنه....اصن یه وعضیه واس خودش....اگه باهش بازی کردی دیگه بقیه واسط حکم لاکپشت سخنگورو دارن....ولی خدایی یکم زیادی قویه...کسی جلو دارش نیست....من همینجور فقط سرمو میندازم میرم پایین...رو حالت یومن که اصن نمیشه بازی کرد..اولین سطح بایدی بری لجندری دارک نایت...اگه با سطحای پایین تر بری به ورجیل بی احترامی کردی اصن:d)xخدایی باید چنتا باس واسش طراحی میکردن...باسای خوده بازی در مقابلش هویجن...اون مار سبزه تو جنگل...اصن خیلی حال کردم باهش...اون میرفت تو هوا میچرخید من رو سرش تلپورت میکردم میزدم دهنشو سرویس میکردم...هیچ راه فراری ازم نداشت...خلاصه میخوام بگم فوقلادست این ورجیل...اخ دوست دارم قیافه اونایی که میگن سرعت مبارزه دی ام سی نسبت به هک اند اسلش های دگیه پایینتره وقتی با ورجیل بازی میکنند رو ببینم...خدایی بعضی وقتا تو مبارزه ورجیل رو گم میکنم....اصن ورجیل سوپپپپپپپپپپپپپپپپپپر خفنه...عاشق ورجیل و یاماتو هستم:x

- - -ویرایش - - -

نظرسنجیو بزاریم بین سلاح های ورجیل؟ :d یا بین ورجیل DMC3 با 4؟ :d بین لیدیو تریشم میشه گذاشت :-? بین استایل نیرو و ورجیل؟ :d

بین سلاح های ورجیل که معلومه یاماتو سروره...بین ورجیل 3 و 4 یکم انتخاب سخته...گیم پلی 4 بهتره....ولی نمیدونم چرا از قیافه و استیل3 بیشتر خوشم میاد...با ابهت تره:d

بین سلاح های ورجیل که معلومه یاماتو سروره...بین ورجیل 3 و 4 یکم انتخاب سخته...گیم پلی 4 بهتره....ولی نمیدونم چرا از قیافه و استیل3 بیشتر خوشم میاد...با ابهت تره:d

خب پس اینجوری که معلومه نظرسنجی Vergil DMC3 و 4 باید چیز جالبی در بیاد :d

بچها میشه بگین هوی سورد رین رو چجور باید انجام بدم؟هرچی باهاش ور میرم نمیتونم....این فوروارد بک چیه؟
یعنی اول بک بعد فوروارد کن بعد مربع یا همون دکمه ی سامون اسووردو بزن اجرا میکنه. (مثل یه سری حرکات نیرو)

خوب فوروارد چیه با چ دکمه ای....من نرو رو اخرین باری ک باش بازی کردم سه چار سال پیشه ...کلا یادم رفته

فوروارد ینی لاک کنی روی دشمن به طرفش شوکو ببری، بک یعنی مخالفش

آخرین ویرایش:
این مد ldn چقدر باحاله.....بعضا کرکتر خودت تو صفحه گم میشه از بس دشمن هست:d
راستی دو تا تروفی بود یکی کشتن 10 دشمن تو 1 ثانیه و یکی هم رسیدن به کمبو sss که خیلی راحت میشه با ورجیل گرفت
اصن خودم باورم نمیشد با این بشر بتونم تا این حد برم با بقبه کرکترا تا نصف اینم نمیشه کمبو گرفت:d

.

آخرین ویرایش:
این مد ldn چقدر باحاله.....بعضا کرکتر خودت تو صفحه گم میشه از بس دشمن هست:d
راستی دو تا تروفی بود یکی کشتن 10 دشمن تو 1 ثانیه و یکی هم رسیدن به کمبو sss که خیلی راحت میشه با ورجیل گرفت
اصن خودم باورم نمیشد با این بشر بتونم تا این حد برم با بقبه کرکترا تا نصف اینم نمیشه کمبو گرفت:d

.

Nah :دی
ورجیل خیلی خوف طراحی شده ولی از لحاظ قدرت Lady وحشتناکترین کرکتر بازیه :دی Charge Shot Level 3 برای شات گان به صورت وحشیانه ای قویه :دی

ورجیل خیلی خوف طراحی شده ولی از لحاظ قدرت Lady وحشتناکترین کرکتر بازیه :دی Charge Shot Level 3 برای شات گان به صورت وحشیانه ای قویه :دی
لیدی خرکی قویه دیگه :d باس فایتارو فقط کافیه یدونه Charge lvl3 ی Kalinna Ann بزنی نصف جونشون میره :d همین شاتگانم که گفتی 4تا تیر میزنی میشه sss :-|

یا حضرت ورجیل :دی

بازی رو بالاخره بازی کردم :دی این ورژن همه چی آنلاک شده رو هم دانلود کردم که دیگه به ملکوت رسیدم :دی یعنی ابهت ورجیل تو حلقم :دی ابهت رو میشه از فریم به فریم کمبو ها حس کرد :دی

خلاصه اینکه صحنه را دیدم :دی منتظر رونمایی از DMC5 در گیمزکام/TGS هستیم :دی

بازی دستم رسیده ولی هنوز نصب نکردم ولی دوستم بازی میکرد نگاه کردم لیدی بیش از حد قویه و یک نوع باگه برا خودش.باز باید خودم بازی کنم دقیق تر چک کنم

یا حضرت ورجیل :دی

بازی رو بالاخره بازی کردم :دی این ورژن همه چی آنلاک شده رو هم دانلود کردم که دیگه به ملکوت رسیدم :دی یعنی ابهت ورجیل تو حلقم :دی ابهت رو میشه از فریم به فریم کمبو ها حس کرد :دی

خلاصه اینکه صحنه را دیدم :دی منتظر رونمایی از DMC5 در گیمزکام/TGS هستیم :دی
پایان ورجیل؟ :دی لامصب خیلی هایپه! تک تک کلمات جوریه که انگار داره خبر از برگشتنش میده :دی
بازی دستم رسیده ولی هنوز نصب نکردم ولی دوستم بازی میکرد نگاه کردم لیدی بیش از حد قویه و یک نوع باگه برا خودش.باز باید خودم بازی کنم دقیق تر چک کنم
سهیل بخاطر درجات سختی بالاتر مجبور بودن شخصیتای جدید (خصوصا لیدی چون Melee به اون صورت نداره) رو قویتر بسازن تا بازیکن به مشکل برنخوره. در کل همونطوری که انتظار میرفت بازی برای شخصیتای جدید بالانس نیست و یکم آسون شده.

پایان ورجیل؟ :دی لامصب خیلی هایپه! تک تک کلمات جوریه که انگار داره خبر از برگشتنش میده :دی

سهیل بخاطر درجات سختی بالاتر مجبور بودن شخصیتای جدید (خصوصا لیدی چون Melee به اون صورت نداره) رو قویتر بسازن تا بازیکن به مشکل برنخوره. در کل همونطوری که انتظار میرفت بازی برای شخصیتای جدید بالانس نیست و یکم آسون شده.

حالا من به اون صورت مشکلی با آسون شدن یا بالانس نبودن بازی برای یک شخصیت ندارم.فایتینگ یا بازی آنلاین که نیست.یک بازی خطیه.البته باز باید خودم چک کنم دقیق:)

میدونم اتفاقا رو مد son of sparda چند mission باهاش رفتم ولی جالب نیس:d
علتشم اینه که همین شارژ شاتگان و..... با کمبو زنی بدست نمیاد و یه جور شوتر شده تو ویدیوهاش که میدیمش خیلی خوب باهاش کمبو میزدن ولی وقتی آدم خودش بازی می کنه خیلی کرکتر مناسب کمبو زدن نیس

خوبی ورجیل اینه که هم سرعتش وحشتناک هم کمبوهاش هم قدرتش هم قیافش :d

راستی اون دشمن تو stage 17 که صاعقه میزنه رو چطور میشه راحت کشت هر وقت تو bp میرسم بهش میمونم؟؟

.

میدونم اتفاقا رو مد son of sparda چند mission باهاش رفتم ولی جالب نیس:d
علتشم اینه که همین شارژ شاتگان و..... با کمبو زنی بدست نمیاد و یه جور شوتر شده تو ویدیوهاش که میدیمش خیلی خوب باهاش کمبو میزدن ولی وقتی آدم خودش بازی می کنه خیلی کرکتر مناسب کمبو زدن نیس

خوبی ورجیل اینه که هم سرعتش وحشتناک هم کمبوهاش هم قدرتش هم قیافش :d

راستی اون دشمن تو stage 17 که صاعقه میزنه رو چطور میشه راحت کشت هر وقت تو bp میرسم بهش میمونم؟؟

.
آره خب کمبو زنی با ورجیل بخاطر اینکه طراحی گیم پلیش به ریشه اصلی سری و کمبوزنی نزدیکتره، کار راحت تریه :دی

با کدوم شخصیت؟ :دی برای Vergil میتونی از Judgment Cut End یا Summon Swords ها برای از بین بردن برقش استفاده کنی و بعد بزنی ناکارش کنی. برای دانته با پاندورا (باز کردن در پاندورا) میتونی درجا برقش رو از بین ببری و بری توی کارش :دی برای نیرو از Charge Shot Level 3 استفاده کن، بدجوری قویه پوستش رو در میاره، وقتی هم برقش از بین رفت با Buster بزن ناکارش کن (یه بار روی زمین بزن بعد که پرتش کرد هوا قبل از اینکه برگرده پایین بپر بالا یه بار دیگه Buster بگیرش و به همین صورت). با لیدی هم Charge Shot Level 3 شاتگان با چندتا تیر از فاصله نزدیک میتونه داغونش کنه.

فقط این وسط با تریش خیلی کم بازی کردم برای همین راهکار خاصی براش ندارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or