بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
حالا من هنوز باش بازی نکردم ولی با توجه به اطلاعات منتشر شده به نظرم پسرفتم کرده :d (اگه‌پیشرفت کرده بگین خوشحال شم :d)

اینجوری که حدسمه توی باس فایتها اتفاقا پیشرفته ولی توی محیطای شلوغ (مخصوصا LDK) خیلی اذیت کنه تلپورت چون باید برای تلپورت مارک کردو توی محیط شلوغ مارک کردن عذابه!

من واقعا نمیدونم چرا یه DMC با پسر ورجیل یا همون نیرو (که شخصا با شخصیتش حال نمیکنم) زدن با اون داستان عاشقانه مضخرفش (:d) بعد ورجیل که اینهمه پتانسیل داستانی داره رو نزدن. یه جورایی چشمم هم آب نمیخوره بزنن، چون اگه داستان ورجیل باشه نقش دانته کم میشه، نقش دانته کم بشه؟ نباید بشه :d اخه فروش کم میشه :d

Nah :دی تلپورت ورجیل توی این نسخه فوق العادست :دی فرسنگ ها بهتر از DMC3 ـه. حالا خودت بازی کنی متوجه منظورم میشی :دی

تلپورت ورجیل فقط یه بدی داره و اینه که دامنه-ش حرکت کمه و باید تقریبا نزدیک به حریف باشی. توی باقی موارد کیلومترها جلوتر از ورجیل شماره سوم هست:biggrin1: آقا بینهایت خوش دسته:biggrin1: یعنی به شدت لذت میبری باهاش کار میکنی. چیزی نمیتونه جلوی راiت رو بگیره جون از وسطش رد میشه:biggrin1:
راستی علی رنگ های لباس ها کی آزاد میشن؟:biggrin1:

پ.ن 1: به زودی میام با یه ویدئو آموزشی:biggrin1: حین بازی متوجه یه چیزی شدم و اینقدر باهاش ور رفتم تا قلقش دستم اومد. بسیار حرکت به دردبخور و فوق العاده ای هست:biggrin1:
پ.ن 2: هیچ رقمه Jump Cancel دستم نمیاد:| علی قضیه-ش چیه؟ فقط با دانته میشه یا با همه؟
تقریبا دستم اومد ولی Hit Boxـش خیلی کوچیکه و سر فریم خاصی باید جامپ زد. مثل DmC خوش دست نیست توی این مورد
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
دوستان من الان چه نسخه ای از بازی رو دانلود کنم ؟ codex یا blackbox یا corepack ؟
این بلک باکس و corepack که کلا 5 گیگ حجم دارن چی کم کردن ؟ کیفیت بازی رو هم پایین اوردن ؟

تلپورت ورجیل فقط یه بدی داره و اینه که دامنه-ش حرکت کمه و باید تقریبا نزدیک به حریف باشی. توی باقی موارد کیلومترها جلوتر از ورجیل شماره سوم هست:biggrin1: آقا بینهایت خوش دسته:biggrin1: یعنی به شدت لذت میبری باهاش کار میکنی. چیزی نمیتونه جلوی راiت رو بگیره جون از وسطش رد میشه:biggrin1:
راستی علی رنگ های لباس ها کی آزاد میشن؟:biggrin1:

پ.ن 1: به زودی میام با یه ویدئو آموزشی:biggrin1: حین بازی متوجه یه چیزی شدم و اینقدر باهاش ور رفتم تا قلقش دستم اومد. بسیار حرکت به دردبخور و فوق العاده ای هست:biggrin1:
پ.ن 2: هیچ رقمه Jump Cancel دستم نمیاد:| علی قضیه-ش چیه؟ فقط با دانته میشه یا با همه؟
تقریبا دستم اومد ولی Hit Boxـش خیلی کوچیکه و سر فریم خاصی باید جامپ زد. مثل DmC خوش دست نیست توی این مورد:biggrin1:

اگه اشتباه نکنم رنگ لباس ورجیل برای من وقتی باز شد که توی بخش پایانی (Credits) تونستم بیشتر از 30تا دشمن بکشم :دی

پ.ن1:به به، منتظریم :دی
پ.ن2: آره موقعیتی که برای JC بهت میده خیلی کمتر از DmC ـه و باید تایمینگت براش خوب باشه :دی اون DmC که خوش دست نبود، لامصب از چند کیلومتری دشمن میشد JC کرد، تازه بدون اینکه اصلا ضربه ات بهش بخوره :| :دی
راستی علی تا وقتی Teleport Cancel هست دیگه JC میخوای چکار؟ :دی

اگه اشتباه نکنم رنگ لباس ورجیل برای من وقتی باز شد که توی بخش پایانی (Credits) تونستم بیشتر از 30تا دشمن بکشم :دی

پ.ن1:به به، منتظریم :دی
پ.ن2: آره موقعیتی که برای JC بهت میده خیلی کمتر از DmC ـه و باید تایمینگت براش خوب باشه :دی اون DmC که خوش دست نبود، لامصب از چند کیلومتری دشمن میشد JC کرد، تازه بدون اینکه اصلا ضربه ات بهش بخوره :| :دی
راستی علی تا وقتی Teleport Cancel هست دیگه JC میخوای چکار؟ :دی
آره الان تونستم بازش کنم:biggrin1:
این آخرش عالیه بود!:biggrin1: یعنی وقتی سایه ورجیل همون اسپاردا بود:bighug: اسپاردا بود دیگه؟
biggrin1.gif
پ.ن 1: در واقع Judgement Cut Cancel هست یه جورایی:biggrin1: وسط کمبو ولش میدی بدون اینکه بخواد ژست بگیره. خیلی قوی تر و سرعتی تر هم هست. 1 ثانیه شمشیر رو میاره بیرون و تموم:biggrin1: خیلی چیز کاربردی و بدرد بخوریه خصوصا وقتی بین عده زیادی دشمن گیر افتادی. ویدئو رو آپلود کردم. فقط کیفیت اومده پایین. آپارات هم که کلا گند میزنه به ویدئو ها ولی کاریش نمیشه کرد:biggrin1::

[video=aparat;GkPAK]http://www.aparat.com/v/GkPAK[/video]

پ.ن 2: نمیدونم والا ولی توی DmC خیلی این کار راحت و روون انجام میگرفت:biggrin1: اونقدرها هم بد نبود دیگه:biggrin1:
TC حدود 1 ثانیه توی کمبو اختلال ایجاد میکنه و من از این خوشم نمیاد:|:biggrin1: درحالیکه JC پست سر هم میتونی انجامش بدیم:biggrin1: تازه این فقط برای ورجیل هست، برای دانته و بقیه که TC ندارن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آره الان تونستم بازش کنم:biggrin1:
این آخرش عالیه بود!:biggrin1: یعنی وقتی سایه ورجیل همون اسپاردا بود:bighug: اسپاردا بود دیگه؟:biggrin1:
پ.ن 1: در واقع Judgement Cut Cancel هست یه جورایی:biggrin1: وسط کمبو ولش میدی بدون اینکه بخواد ژست بگیره. خیلی قوی تر و سرعتی تر هم هست. 1 ثانیه شمشیر رو میاره بیرون و تموم:biggrin1: خیلی چیز کاربردی و بدرد بخوریه خصوصا وقتی بین عده زیادی دشمن گیر افتادی. ویدئو رو آپلود کردم. فقط کیفیت اومده پایین. آپارات هم که کلا گند میزنه به ویدئو ها ولی کاریش نمیشه کرد:biggrin1::

[video=aparat;GkPAK]http://www.aparat.com/v/GkPAK[/video]

پ.ن 2: نمیدونم والا ولی توی DmC خیلی این کار راحت و روون انجام میگرفت:biggrin1: اونقدرها هم بد نبود دیگه:biggrin1:
TC حدود 1 ثانیه توی کمبو اختلال ایجاد میکنه و من از این خوشم نمیاد:|:biggrin1: درحالیکه JC پست سر هم میتونی انجامش بدیم:biggrin1: تازه این فقط برای ورجیل هست، برای دانته و بقیه که TC ندارن:biggrin1:
خب پس همین کشتن 30 تا دشمن بوده :دی
نه، یه بار دیگه ببینش :دی

یه Hint خیلی وحشتناک به DT Neroـه :دی در واقع با زبون بی زبونی دارن بازم میگن ورجیل پدر نیرو ـه :دی

ولی حرفای پایانی ورجیل وحشتناک هایپ بودا! میدونم احتمالا داره در مورد DMC3 حرف میزنه ولی خداییش خیلی حس Tease برای DMC5 و بازگشت ورجیل رو میده.
But soon they shall know this devil's power. A power greater than they ever imagined
The power of a son of Sparda

^:)^^:)^^:)^

پ.ن: آره علی Judgment Cut توی این نسخه هم مثل DmC جاست فریم داره :دی ولی لامصب اجرا کردنش خیلی سخته :| الان تو وضعیتت خیلی بهتر از منه، من اکثر اوقات همون Judgement Cut عادی رو اجرا میکنم :|:دی وقتی Just Frame ـش کنی هم Damage بیشتری داره، هم اینکه همونطوری که گفتی Recovery نداره و راحت میشه با هر کمبو دیگه ای ادامه اش داد :دی جوری هم طراحی شده که میشه اصلا وسط کمبو اجراش کرد اینقدر که شارژ شدنش سریعه. راستی اگه دقتی کنی در کنار تفاوتی که توی ظاهر ضربه و صدای اون ایجاد میشه، حرفای ورجیل هم موقع Perfect Judgement Cut (اسم خود ساخته :-":دی ) تغییر میکنه :دی یکی از دیالوگاش اینه:
Kneel Before Me
^:)^:دی

پ.ن2: آخه خداییش علی اینکه میتونستی قبل از برخورد ضربه ات به دشمن JC کنی واقعا ضایع بود :دی آره خب اینم هست، TC فقط مخصوص ورجیله و یکم هم تاخیر میندازه توی کمبو :دی ولی خب باز برای منی که با JC مشکل دارم خیلی جایگزین خوبیه >:):دی

بابا DmC خیلی بهتر بود
نسبت به بازی های 1000 سال پیش :d
منم بازی رو دانلود کردم نسخه corepack چون هر جا خوندم دیدم نوشتن هیچ تغییری نداره نسبت به ورژن اصلی
یعنی الان داره نصب میشه قند تو دلم داره اب میشه وااااااااااااای
با اینکه بازی داستان هندی داست ولی بازم دلم برا داد زدن های نرو تنگ شده وقتی اون دختره ( اسمش مشکل داره :| ) رو صدا میکرد
---------------------------------------------------------------------------------------
خدای من بازی عجب چیزیه با ویرجیل یا خدا ( خدایا خودت ظهور کن ) من سعادت نداشتم تو 3 با ورجیل بازی کنم
ولی اینجا واااای نمیتونم بگم عاشق تیکه هاش هستم بعد از اینکه میکشه

آخرین ویرایش:
آدم با ورجیل بازی میکنه، حالش به هم میخوره با اون 4تا بازی میکنه:d اصلا نمیتونم گیم پلی نیرو رو تحمل کنم. ولی عالیه ورجیل عالیه:d این تلپورت هر چی ازش بگیم، کم گفتیم
yahoo_4.gif
راضیم ازت ایتسونو:bighug:

DmC خیلی بهتر از DMC4 است. *Grabs Popcorn*
:دی

خدا وکیلی هرچی فکر میکنم DmC رو اصلا نمیتونم دویل بحساب بیارم:d

نه اون ورجیل ورجیلی میشناختم بود نه دانته و نه اسپاردا:| کلا اسپاردا که یه بی عرضه به تمام معنا شده بود ورجیل هم قدرت طلب محض بدون اینکه دلیلی برای قدرت طلبیش داشته باشه:|
تنها نکته مثبتش (البته از نظر من :d چون قصد توهین به بقیه برو بچ رو ندارم:d) گیم پلی بازی بود و بس!

آدم با ورجیل بازی میکنه، حالش به هم میخوره با اون 4تا بازی میکنه:d اصلا نمیتونم گیم پلی نیرو رو تحمل کنم. ولی عالیه ورجیل عالیه:d این تلپورت هر چی ازش بگیم، کم گفتیم:d راضیم ازت ایتسونو:bighug:
قبول دارم وقتی با ورجیل بازی میکنی گیم پلی بقیه شخصیتها (از جمله لیدی) رو مخت میشه:d

بچه ها یه سوال این turbo mode چیه ؟ من همینطوری روشنش کردم :d
خیلی حال یک از اخر جون bos fight ها رو میزاری میمونه و بعد با DT ورجیل میافتی به جونشون :bighug:
فکر کنم ارزو میکنن به دنیا نمی اومدن :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or