بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بالاخره بعد از کلی بدبختی و اینا :d تونستم دویل 4 se رو بدانلودم اومدم گفتم اوه اوه تاپیک حالا داره منفجر میشه دیدم خبری نیست:|
دوستان..!!!
کجــــــــــــــــــــایین؟!!
علی،مرتضی،تونی(علی:d)،دویل گرل و...
باو بیاین یه رقابت با حال مخصوصا تو قسمت h or h بذاریم
منتظرما;)

منم موافقم :d تاپیک بدجور خاک خورده٬ یادمه یه سال قبل انتشار DmC چقد اینجا شلوغ بود (البته من فقط عرض مخالفت میکردم اگه کسی یادش باشه :d) حالا یه SE اومده هیچی به هیچی...

در مورد رقابتم من فک کنم یه هفته دیگه دانلودم زمان ببره :(( شما بخش دانته-نرو و لیدی-تریشو برید سر ورجیل خودمو میرسونم :d منم برم توو این یه هفته مرحله یکو برم همش :d

@safet & Peace کدوم نسخشو دانلود کردی؟
من از استیم پیش خرید کرده بودم.
با این حال به نظرم نسخه BlackBox دانلود کنی خوبه. ظاهرا به جز زبان های اضافی، چیزی از بازی کم نشده و ویدئو ها و ... دست نخورده باقی موندن.

از بچه ها کسی با شخصیتای جدید بازی کرده بیاد در مورد گیم پلی بحث کنه یکم ما هم فیض ببریم :d من ساعتی که ورجیل دستم بیاد میام اینجا ۲۰ خط توضیح میدم :p:d

راستش من هنوز کارکترای جدید رو امتحان نکردم :d فعلاً دارم با Nero و Dante میرم. اما دموی شروع بازی Vergil و Lady و Trish رو دیدم... توضیحش رو توی اسپویلر میذارم ;)
اولش Vergil ـه اعظم رو نشون میده که اون شنلش روی دوششه و داره قدم میزنه. بعدش مینویسه که Fortuna City, a few decades ago. بعدشم همون کلیسایی که اون پیرمرده کشیشه که Dante میترکوندش (اسمش یادم نیست الان :d ) اون کلیسا رو نشون میده که تازه دارن میسازنش. همون مجسمه بود که Nero میزنه Dante رو سمتش پرت میکنه و شمشیرش رو فرو مکینه تو قلبش، اونو مثلاً تازه دارن درست میکنن. بعدش دوربین دوباره میره روی Vergil که نشون میده اون دشمن های اولیه بازی که شبیه مترسک میموندن به Vergil حمله میکنن و مطمئناً خودتون میدونید که Vergil چه کارشون میکنه. بعدش دوباره دوباره شنلش رو میندازه روی دوشش و از بین مردم میره سمت کلیسا. اینجا یهو بازی مجبورت میکنه که با Dante همون مراحل آموزش اول بازی رو برید. میگم اینجاش یه کم مسخره نیست؟ توی دمو نشون میده که کلیسا تازه داره درست میشه ولی خودمون باید با Dante توی همون کلیسا بازی کنیم.
در مورد دموی Lady و Trish هم نشون میده که این دو تا دارن با Dante توی Devil May Cry Shop :d پیتزا میخورن و Lady و Dante دارن در مودر The Order بحث میکنن که Trish حوصلش سر میره و با رُژ لبش روی دیوار مینویشه See you there و بعدش Lady هم میره دنبالش و با Trish چندتا مترسک میترکونن و بعدش باید با Lady و Caliganـش با Dante مبارزه کنیم :d

خب منم بالاخره دانلودش کردم:d همین اول بگم که گرافیک خیلی عالی شده هر چند کامپیوتر من نمیکشه:bighug:

آقا فقط ورجیل:((صداشو شنیدم اشکم در اومد:(( دقیقا همونی بود که میبایست میبود:d گیم پلیش عالیه! بینهایت سریع و خوش دست:x قدرت ضربات به شدت بالاست سرعتشون به قدری بالاست که دشمنا به سرعت میمیرن:d این تلپورت واقعا چیز مخوفیه و وجودش به شدت برای ورجیل احساس میشد:d هنوز بقیه رو امتحان نکردم چون اصن دست دلم بهشون نمیره:d به زودی میام با عکس های متنوع
yahoo_4.gif

تا علی و باقی بچه ها آماده میشن، من و Faust همین الان یهویی :دی
[video=aparat;FyVLN]http://www.aparat.com/v/FyVLN[/video]

همونطوری که توی توضیحات نوشتم اولین بارمه دارم BP رو با ورجیل میرم برای همین زیاد جالب نشده ولی خب باز گفتم بد نیست آپلودش کنم :دی شرمنده اگه کیفیت ویدئو پایینه، از قابلیت Share PS4 استفاده کردم برای همین کیفیتش خیلی خوب نشده و 30 فریمه.

اولین کمبو ویدئوی Donguri یکی از حرفه ای ترین پلیر های DMC از DMC4SE
آخه چرااااااااااااااااااااا :-o مگه داریم ~x( مگه میشه :((
بابا همین دیروز داشتم با Credo مبارزه میکردم 2-3 بار خوشگل مردم. (من میگم 2-3 بار، شما بخونید 4-5 بار :d ) بابا این آقا بدون اینکه ضربه بخوره رسماً نابودش کرد... Agnus هم که هیچی!!! آخه چجوری :-o مگه داریم، مگه میشههههههههههههه :(( :((

ولی خداییش بازیش با Dante خیلی بیشتر به دلم نشست تا بازیش با Vergil. واقعاً چه زمانی گذاشتن روی این بازی که اینقدر حرفه ای شدن...!!!؟؟؟
PS: اون مبارزه آخر Dante و Vergil هم به شدت منو یاد DMC3 البته Reverse Experience انداخت، مخصوصاً لحن سرد و بیروح و قدرتمند Vergil که میگه:
You don't stand a chance, ha

آخرین ویرایش:
تا علی و باقی بچه ها آماده میشن، من و Faust همین الان یهویی :دی
[video=aparat;FyVLN]http://www.aparat.com/v/FyVLN[/video]
عجب چیزی شده ورجیل.......اصلا این تلپورتش محشرش کرده....به حد کافی سریع و وحشتناک بود دیگه با این تلپورت رسما شاهکار شده:d
این سازنده ها بدجور روش مانور میدن نکنه DMC 5 با حضور ورجیل؟:x

راستی برا TGS مطمینید DMC 5 رو ؟ اگه نسبتا آره:dیه امضای متحد الشکل بدین بذاریم

.

عجب چیزی شده ورجیل.......اصلا این تلپورتش محشرش کرده....به حد کافی سریع و وحشتناک بود دیگه با این تلپورت رسما شاهکار شده:d

این سازنده ها بدجور روش مانور میدن نکنه DMC 5 با حضور ورجیل؟:x

راستی برا TGS مطمینید DMC 5 رو ؟ اگه نسبتا آره:dیه امضای متحد الشکل بدین بذاریم

.

حالا من هنوز باش بازی نکردم ولی با توجه به اطلاعات منتشر شده به نظرم پسرفتم کرده :d (اگه‌پیشرفت کرده بگین خوشحال شم :d)

اینجوری که حدسمه توی باس فایتها اتفاقا پیشرفته ولی توی محیطای شلوغ (مخصوصا LDK) خیلی اذیت کنه تلپورت چون باید برای تلپورت مارک کردو توی محیط شلوغ مارک کردن عذابه!

من واقعا نمیدونم چرا یه DMC با پسر ورجیل یا همون نیرو (که شخصا با شخصیتش حال نمیکنم) زدن با اون داستان عاشقانه مضخرفش (:d) بعد ورجیل که اینهمه پتانسیل داستانی داره رو نزدن. یه جورایی چشمم هم آب نمیخوره بزنن، چون اگه داستان ورجیل باشه نقش دانته کم میشه، نقش دانته کم بشه؟ نباید بشه :d اخه فروش کم میشه :d

من که خیلی با ورجیل حال کردم....قدرت،سرعت، اون لحن سردش و....اصن یهویی:d منو میبرد تو حال و هوای دویل 3
اصن یه وضی ...رفتیم تو حال و هوا قدیما:((
گرافیک هم پیشرفت خوبی داشت همونطور که سال 2008 گرافیک نسبت به زمان خود عالی بود
(البته بگم دارم کند با سرعت 10 میرم تا دوستان بدانلودند;) )
فقط نمیدونم چرا اینقدر از این مترسکها متنفرم (جان خودم اسمشو فراموش کردم:d) انصافا از اون شنل پوشای 3 و عروسکهای 1 بیشتر خوشم میومد;)
خیلی منتظرم TGS بعدی دویل 5 ببینم

!

من واقعا نمیدونم چرا یه DMC با پسر ورجیل یا همون نیرو (که شخصا با شخصیتش حال نمیکنم) زدن با اون داستان عاشقانه مضخرفش (:d) بعد ورجیل که اینهمه پتانسیل داستانی داره رو نزدن. یه جورایی چشمم هم آب نمیخوره بزنن، چون اگه داستان ورجیل باشه نقش دانته کم میشه، نقش دانته کم بشه؟ نباید بشه :d اخه فروش کم میشه :d
برعکس شما من با شخصیت نیرو حال کردم:d (البته قبل از داستان کایری که از اون به بعدش شده بود پسر گریون عصبی:d ولی از لحاظ داستان قبول دارم هندول بازی بود) اون تیکه انداختناش و در عین حال خونسردیش خیلی پایه بود
اتفاقا برا همین نیرو رو اوردن تا ورجیل رو به شکل کاملا زیبا به داستان برگردونن نه فقط قدرت و اینا:d رفتار پدر و پسر کاملا مخالف همه و این یه داستانی شاهکار میسازه
=========================================================================

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or