بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
از اکانت فیــس بوک DMC:
ithgd97jmfm754oujqbe.png

پاراگراف اول که همون اطلاعات قبلیه که ازشون خبر داریم و در کنارش تایید هم میکنه که هر کدوم از شخصیت های جدید باز دوباره Costume اضافه هم دارن. اما پاراگراف دوم قضیه جالب میشه :دی میگه با توجه به اینکه 4SE یه نسخه "مخصوص" حساب میشه و یه عنوان کاملا جدا نیست تمرکز بیشتر رو گیم پلی و اکشن بازیه، اما هوادارای هوشیارتر ممکنه متوجه یه نشونه باحال در رابطه با داستان سری بشن.

موندم این "نشونه باحال" چی میتونه باشه :دی

اینکه نیرو پسر ورجیله :دی دیگه به قولی کانفرم میشه :دی

شرکت Capcom در توییتر درباره ی گیم پلی و قابلیت های این بازی اینطور می گوید:
در کنار قابلیت هایی جدیدی مثل شخصیت های قابل بازی جدید، Devil May Cry 4: Special Edition ترفندهای بیشتری نیز در گیم پلی خود دارد.
و ادامه می دهد:
شانس پیدا کردن Red Orbها(گوی های قرمز) و Proud Soulها در این بازی بیشتر شده است که این بدان معناست که شما می توانید زودتر و راحت تر شخصیت خود را ارتقاء دهید و به سطح های بالاتر دست یابید.

آقا یه سوال؛ یعنی DmC ادامه داده نمیشه (به هیچ وجه) و موقع رونمایی از نسخه بعدی باید ادامه DMC رو شاهد باشیم دیگه؟ :d

من که فکر می کنم dmc دیگه ادامه پیدا نمی کنه.موقع رونمایی از نسخه بعدی ادامه نسخه چهار رو شاهد هستیم(ایشالا):)

Project X Zone رو یادتونه؟ آره، منم یادم نمیاد :دی

خلاصه نسخه دومش الان برای 3DS معرفی شده، قراره شخصیت هایی از سه شرکت Capcom، Bandai و Sega توی اون حضور داشته باشن :دی در مورد کپکام توی نسخه قبلی از سری Devil May Cry شخصیت Dante توی بازی حضور داشته ولی اینبار قرار علاوه بر دانته یکی دیگه رو هم توی بازی ببینیم :x :
coe6rvszl1oqful8v9wc.jpg

از نامکو هم شخصیتای جالبی قراره به بازی اضافه بشن که فکر کنم با توجه به اون تاپیک چندماه پیش CC2 در مورد معرفی یه پروژه بزرگ، این دوتا شخصیت برای بچه هایی که توی اون تاپیک بودن خصوصا آریا @AsaraymA جالب باشن:
Kite و Haseo از سری hack.
5nhmjuslys777237dtga.jpg

و نهایتا از سگا هم این دو نفر بدجوری توجه من رو به خودشون جلب کردن :( احسان بیا ببین سگا کیا رو فرستاده برای این بازی :(:((

wti76z8j2j69ywzrjszc.jpg

Kazuma Kiryu و Goro Majima از سری Yakuza

:((:((:((

Project X Zone رو یادتونه؟ آره، منم یادم نمیاد :دی

خلاصه نسخه دومش الان برای 3DS معرفی شده، قراره شخصیت هایی از سه شرکت Capcom، Bandai و Sega توی اون حضور داشته باشن :دی در مورد کپکام توی نسخه قبلی از سری Devil May Cry شخصیت Dante توی بازی حضور داشته ولی اینبار قرار علاوه بر دانته یکی دیگه رو هم توی بازی ببینیم :x :
coe6rvszl1oqful8v9wc.jpg

از نامکو هم شخصیتای جالبی قراره به بازی اضافه بشن که فکر کنم با توجه به اون تاپیک چندماه پیش CC2 در مورد معرفی یه پروژه بزرگ، این دوتا شخصیت برای بچه هایی که توی اون تاپیک بودن خصوصا آریا @AsaraymA جالب باشن:
Kite و Haseo از سری hack.
5nhmjuslys777237dtga.jpg

و نهایتا از سگا هم این دو نفر بدجوری توجه من رو به خودشون جلب کردن :( احسان بیا ببین سگا کیا رو فرستاده برای این بازی :(:((

wti76z8j2j69ywzrjszc.jpg

Kazuma Kiryu و Goro Majima از سری Yakuza

:((:((:((

اتفاقاً من این لعنتی رو یادم بود ! :( خودشو که از نزدیک زیارت نکردم ولی با این عکسش زندگی کردم :(

تازه یه مدت می خواستم بذارمش امضام :دی

حالا من که اونقدری ورجیل فن نیستم که ناله ها سر بدم :دی ولی این عکس آخری بدجوری خرابم کرد :( لگد معروف اوجی سان هم هست ، یعنی اصن جزو اولین حرکات بازیه :( با کسب اجازه از همگی میرم که به زمین و زمان فحش بدم :(

در مورد کات سین های پایانی و ابتدایی جدید از Greg سوال پرسیدن که اینا رو گفته:
qpmzxpfegstz270ued38.png

گفته میزان مهم بودن کات سین های جدید برای داستان و اون اشاره ای که قرار بشه به خود هوادارا بستگی داره. تاکید کرده که توی این نسخه تمرکز بیشتر روی گیم پلیه ولی کسایی که به داستان و Canon بازی اهمیت میدن شاید در مورد این موضوع هیجان زده بشن :دی

در ضمن گیم پلی از ورجیل، توضیحات، Gif و سایر موارد هم توی اون یکی تاپیک گذاشتم :دی

کات سین های ابتدایی ورجیل رو نشون دادن که یه اسپویل خفن هم توش هست (همون Hint ـی که میگفتن)

لینک دانلود اون Hint ـه(اسپویله) :DMC4SE Vergil OP.mp4

با تشکر از حامد عزیز [MENTION=74717]Hamed 3594[/MENTION] اینم لینک دانلود کل پیشنمایش که اون بخش اسپویل رو هم توش داره:

66v11y0mtnj82jyd0tuu.jpg

Devil May Cry 4 - Special Edition - Notre preview vidéo
480p
|| 720p

رفتین یه تاپیک دیگه زدین رسما هر بحثی که اینجا می خواست شکل بگیره رو نابود کردین :| :| :| :دی

خب مردك مگه اون تاپيك رو توي مريخ زديم؟ :| اونم همين بغله ميتوني راحت توش پست بدي ديگه :d درضمن اجباري هم نيست حتما بحثا اونجا باشه! اصلا همينجا بحث كنيد. مسئله تاپيكش نيست، مسئله اينه كه آدم اهل بحثش نيست :|

خب مردك مگه اون تاپيك رو توي مريخ زديم؟ :| اونم همين بغله ميتوني راحت توش پست بدي ديگه :d درضمن اجباري هم نيست حتما بحثا اونجا باشه! اصلا همينجا بحث كنيد. مسئله تاپيكش نيست، مسئله اينه كه آدم اهل بحثش نيست :|

من این تاپیک رو دوست دارم آخه :( کلی خاطره دارم باهاش :دی حالا فعلا بذار بحث ها اونجا باشه، DMC4SE که اومد اینجا کلی بحث می کنیم :دی

در مورد اهل بحث نبودن هم، اهلش هستیم اما وقت نداریم :(

من این تاپیک رو دوست دارم آخه :( کلی خاطره دارم باهاش :دی حالا فعلا بذار بحث ها اونجا باشه، DMC4SE که اومد اینجا کلی بحث می کنیم :دی

در مورد اهل بحث نبودن هم، اهلش هستیم اما وقت نداریم :(
ميگم كه لازم نيست حتما توي اون تاپيك بحث كنيم :d اون تاپيك رو من بيشتر براي آگاهي كاربرايي زدم كه اينجا نميان وگرنه قرار نيست كه اون جاي اين رو بگيره كه :| :d

بلي ميدونم چي ميگي :(

خب دو هفته ای هست که مصاحبه های شیمومورا (کارگردان صحنه های اکشن سری DMC) و Itsuno (کارگردان و مغز متفکر سری) منتشر میشه. هفته قبل در مورد آشنایی شیمومورا با سری بود. این هفته در مورد شخصیت ها و دنیای DMC :دی از اونجایی که اصولا در مورد این دومی ما خیلی توی این تاپیک بحث میکنیم، گفتم بد نیست ترجمه مصاحبه رو اینجا هم بزارم :دی دیگه شرمنده اگه کم و کاستی داشت :دی

قرمز: موضوع بحث
Boldشده: Itsuno
سبز: Shimomura

دنیای با حضور شیاطین

این چیزیه که من بعدا متوجهش شدم، ولی ما با این فرض داشتیم بازی رو میساختم که هوادارای خارجی (خارج از ژاپن) میتونند دنیای بازی رو بپذیرند. ولی (بعدا فهمیدم) که یه جورایی پذیرفتن (این دنیا) برای بازیکنای خارجی سخته. جهانیه که توش دنیای شیطونا و دنیای انسانا وجود داره. پس خصوصا (برای) اونایی که مسیحی اند، (براشون) آسونه که بپذیرن (تصور کنند) که در کنار شیطونا (باید) در این دنیا فرشته ها هم وجود داشته باشند.

ولی اینکه یه دنیای داشته باشی که فقط توش شیطونا و انسان ها باشن، یه ذره... نمیخوام بگم ایده جدیدیه، ولی خب (قبول کردنش) یکم سخت تره، خصوصا برای خارجی ها.

برای ما ژاپنی ها، ما با چیزایی مثل "Devilman" بزرگ شدیم.

آره، توی مانگا و انیمه ...
برای همین (داشتن همچین دنیایی) برامون عادیه. (برای ما) موضوع همیشه تقابل بین شیطونا و انسانا بوده.

شخصیتای DMC

(طراحی) شخصیت دانته همیشه سخت بوده، نه؟
*خطاب به شیمومورا*
آره، توی DMC3 و همینطور DMC4. *با لبخند*
دانته و نیرو. در واقع، اگه ما (قبل از هر چیز) شخصیتا رو آماده کنیم، و بتونیم(از لحاظ شخصیت پردازی، طراحی و...) درست درشون بیاریم (باقی کار جلو میره). ولی اگر نتونیم شخصیتا رو آماده کنیم، نمیتونیم در مورد هیچ مسئله دیگه ای تصمیم بگیریم.
درسته.
از اونجایی که من و شیمومورا-سان اکثرا نظراتمون نزدیک به همدیگه است -در مورد 4SE هم این مورد صدق میکنه- من بهش میگفتم چی میخوام و اون سریع (متوجه میشد و) کار رو شروع میکرد.

یک دقیقه ای طول میکشه تا ایده هاش رو به یاد بیاره *با خنده* ولی خب بعد همه چیز یادش میاد.

دنیای بازی هم به همین صورته، ولی برای شخصیتای DMC، یه مقدار زمان میبره تا در موردشون فکر کنیم و ببینیم هرکدوم کجای دنیا قرار میگیرن(و چه نقشی توی اون ایفا میکنند).

دانته و نیرو

نیرو یه شخصیت جدید بود. و توی DMC4 ما هم نیرو رو داشتیم و هم دانته رو، بخاطر همین مشکلی که پیش میومد این بود که (میگفتیم) - اگر (شخصیت) دانته اینطوریه، پس با نیرو چکار کنیم(که با دانته متفاوت باشه)؟ -
*ایتسونو با سر تایید میکنه* اینطوری همه چیز شروع شد.

همینطور باید (نیرو) رو متفاوت از دانته DMC3 میساختیم. و اینکار خیلی سخت بود.

هرچند، هر دوتا شخصیت یه سری خصوصیات مشابه هم دارن.
(مثلا) هر دو احساسی اند،و ما نمیخواستیم (این خصوصیتشون) رو از دست بدیم. به عنوان مثال دانته توی DMC3 خیلی واضح و آزادانه از مبارزاتش لذت میبرد. ولی برای نیرو توی DMC4، اون از مبارزات لذت میبره، ولی سعی میکنه در عین حال خودش رو باحال نشون بده *خندیدن*. مثل یه پسر دبیرستانی که سعی میکنه خودش رو جلوی یه دختر باحال نشون بده. ما با یه همچین دیدی به شخصیت پرداختیم *با خنده*.

ورجیل

ورجیل حتی به اندازه یه میلیمتر بیهوده کاری رو نمیپذیره. اون بی رحمه. و صرفا دنبال قدرته. حالا که بحثش شد... (برای ورجیل) ما تصویر یه Iaido کار یه سامورایی رو در ذهن داشتیم. این بازیگر آمریکایی (نقش ورجیل)، Dan Southworth هنرهای رزمیی مثل Bushido رو دوست داره. و از اونجایی که آمریکاییه، (حرکاتش) یه کوچولو طوفانی/وحشیانه از آب در اومد، نه؟ *با لبخند*
آره.
یه کوچولو وحشیانه شد. کار (Dan) با کاتانا حرف ندازه. واقعا بی نقصه. (این موضوع باعث شد) اون استایل ذرق و برق دار آمریکایی به صورت خیلی خوبی خودش رو نشون بده. در کنار اون، (باعث شد حرکات ورجیل) صرفا اون استایل آروم هنرهای رزمی ژاپن یا سامورایی ها نباشه،(و) در ازاش یکم وحشیگری توی ورجیل به وجود بیاد.

این مورد خیلی خوب با شخصیت ورجیل کنار میاد. و نتیجه کلی خوبی به جا میزاره(گذاشته).
درسته *با لبخند*

تریش

در مورد تریش... *مکث طولانی*
راحت میشه شخصیتش رو تعریف کرد. یه مو طلایی خوشگل. (یه شخصیت) خیلی باحال. میخواستیم اون شخصیتی باشه که هیچکس نتونه ازش خوشش نیاد. اون همیشه....*به شیمومورا نگاه میکنه* ما هیچوقت در مورد تریش نگرانیی نداشتیم.
درسته، من حرکان اون رو براساس اولین ایده ای که ازش داشتم درست کردم.

Lady

Lady... اون هم یه شخصیت جدید دیگه است.
آآآآه... Lady خیلی سخت بود. ما (ایتسونو و شیمومورا) اون رو با همدیگه ساختیم و (اینکار رو) از دیالوگ هاش شروع کردیم. در گذشته شخصیت پیچیده تری بود. اون بیشتر... توی DMC3 اون دنبال انتقام گرفتن از پدرش بود، برای همین یه عالمه احساسات پیچیده درونش جریان داشت. ولی چندین سال بعد، توی DMC4،*شیمومورا میخنده* آره.

برای DMC4 ما فقط اون بخش دختر سرزنده و حاضر جواب بودنش رو نگه داشتیم. *با خنده*
منم بخاطر همین ازش خوشم میاد.
*با خنده*

اینم لینک دانلود این بخش از مصاحبه: Devil May Cry 4SE - Q&A with Action Director Yuji Shimomura & Director Hideaki Itsuno (Pt. 2)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or