بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من UMvC3 رو هنوز بازی نکردم:d فقط میتونم بگم لذت بخش تر از این تلپورت ها وجود نداره:d سرعت بازی رو خیلی زیاد میکنه:d یا خودش کنار حریف ظاهر میشه یا اینکه حریف کنارش ظاهر میشه (مثل استفاده از Devil Bringer). کلا ورجیل گیم پلی خیلی روون و نرمی داشت توی DmC:d اون جمله رو هم نمیگه:d

آره لباسِ شماره 4 هست:d من بد دیدم. منظورم از دامن هم همین 4 بود:d توی 3 که دامن داره:d ولی من تیریپِ شماره سومش رو بیشتر دوست دارم:d

یه ویدئو از گیم پلی خودم از ورجیل توی DmC به زودی آپلود میکنم تا ببینی چجوری بود:d فقط نباید بهم بخندین:d همینجوری یه چیزی ول دادم رفت:d

خب با توجه به این که داستان ورجیل قبل از DMC3ـه، اینکه ورجیل داره نرو رو به شهر Fortuna می بره رو میتونیم قطعی در نظر بگیریم دیگه؟ :دی

نه اتفاقا برعکس :(:دی اگه دقت کنی توی تریلر ورجیل توی همون منطقه شروع میکنه به مبارزه کردن، پس یعنی نیرو همراهش نبوده که تونسته به راحتی با شیطونا درگیر بشه :دی

دوستان یه سوال در مورد نیروی شیطانی دانته برام هست ...

1- من خودم فکر میکردم نیروی شیطانی دانته تو قسمت DMC 3 بیدار شده با کشته شدن دانته توسط ورجیل در اوسط بازی بالای برج ....اما توی DmC در نبرد نهایی بین دانته و ورجیل بعد شکست ورجیل تو دمو میبینیم که اون نیروی شیطانی بیدار شده و حتی باعث شده موهای دانته سفید بشه ( با توجه به اینکه اتفاقات DmC قبل از کل سری هستش )...

حالا کدوم عامل باعث بیدار شدن نیروی شیطانی دانته شده ؟

2-یه سوال هم در مورد DmC داشتم که چرا وقتی برای اولین بار با دانته وارد خونه قدیمی خانوادگی میشیم تا همه چی رو بیاد بیاریم در تمام عکس های خانوادگی صورت اسپاردا به نحوی محو شده ؟؟( میدونم اسپاردا خیانتکار بوده اما خب چرا عکس eva محو نشده ....خب اونم به نوعی توی ماجرای خیانت اسپاردا یه demon ها مقصر بوده )

دوستان یه سوال در مورد نیروی شیطانی دانته برام هست ...

1- من خودم فکر میکردم نیروی شیطانی دانته تو قسمت DMC 3 بیدار شده با کشته شدن دانته توسط ورجیل در اوسط بازی بالای برج ....اما توی DmC در نبرد نهایی بین دانته و ورجیل بعد شکست ورجیل تو دمو میبینیم که اون نیروی شیطانی بیدار شده و حتی باعث شده موهای دانته سفید بشه ( با توجه به اینکه اتفاقات DmC قبل از کل سری هستش )...

حالا کدوم عامل باعث بیدار شدن نیروی شیطانی دانته شده ؟

2-یه سوال هم در مورد DmC داشتم که چرا وقتی برای اولین بار با دانته وارد خونه قدیمی خانوادگی میشیم تا همه چی رو بیاد بیاریم در تمام عکس های خانوادگی صورت اسپاردا به نحوی محو شده ؟؟( میدونم اسپاردا خیانتکار بوده اما خب چرا عکس eva محو نشده ....خب اونم به نوعی توی ماجرای خیانت اسپاردا یه demon ها مقصر بوده )

1. سری اصلی و DmC کلا داستان، شخصیت ها و دنیاهاشون از هم جداست. توی سری اصلی دانته توی DMC3 بعد از شکست خوردن از ورجیل نیروی شیطانیش فعال میشه ولی توی DmC بعد از آزاد کردن اون مجسمه ـه و در ادامه توی مبارزه نهایی با ورجیل. در کل دوتا سری از هم جدا هستن و داستاناشون به هم ربطی نداره.

2. والا تا اونجایی که میدونم دلیل خاصی نداره، احتمالا بخاطر محبوبیت زیاد اسپاردا بین هوادارا (حداقل توی سری اصلی که محبوبه) خواستن فعلا قیافه اش رو نشون ندن و رونمایی از چهره اسپاردا رو بزارن برای نسخه های بعدی. در کل دلیل داستانی نداره و تصمیمیه که خود NT گرفته تا فعلا صورت اسپاردا رو نشون ندن. (هرچند با توجه به وضعیت اسفباری که اسپاردا توی دنیای DmC داشت من یکی که امیدوارم کلا بیخیال این شخصیت بشن و دیگه طرفش هم نرن)

نه اتفاقا برعکس :(:دی اگه دقت کنی توی تریلر ورجیل توی همون منطقه شروع میکنه به مبارزه کردن، پس یعنی نیرو همراهش نبوده که تونسته به راحتی با شیطونا درگیر بشه :دی

اتفاقا علی جان! همین که وقایع قبل از DMC 3 هست و ورجیل به Fortuna اومده مهر محکمی هست که اومده نیرو رو تحویل بده! چون بعد از وقایع شماره 3 رسما ورجیل به اون شکلی که میشناسیم محو میشه و دیگه فرصت بچه دار شدن اون هم از یک انسان نخواهد داشت! یه احتمال دیگه هم هست که امیدوارم اینطور نباشه...اونم اینه که ورجیل به Fortuna میاد تا به سران اردر بگه برن سراغ فرزندش، پیداش کنن و بزرگش کنند که فکر کنم این نظر شماست (که اگه این باشه و نیرو کوچولو رو نبینم بشدت اعصابم خورد میشه :| رسما زورشون اومده یه کرکتر نیم وجبی مدل کنن)
اون تیزری هم که دیدیم کاملا پخش و پلاست! چیزی رو ثابت نمیکنه... باید منتظر کات سین ها اصلی بود! شاید بعد از روبرو شدن با دیمن ها ورجیل یهو شنل و بچه رو میندازه هوا، در یک حرکت اسلوموشنی همه رو تیکه تیکه میکنه و بعد از نصف شدن همه بچه میافته تو بقلش باز :دی بعبارتی کات سین اغازین دانته تو DMC 3 :دی پیتزا = نیرو :دی

یعنی فرزاد اگه این کار رو بکنند من خودم شخصا میرم کپکام و ایتسونو رو به آتیش میکشم
biggrin1.gif
اصلا شخصیت ورجیل اینجوری نابود میشه
biggrin1.gif
اینجور قرتی بازی ها فقط مخصوص دانته است نه ورجیل
biggrin1.gif
در ضمن بچه که پیتزا نیست که بندازتش هوا بعد بگیرتش! آخه کدوم پدری بچه اش رو میندازه هوا بعد با حس یاماتو رو توی غلافش فرو میکنه؟
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

شوخی بود علی :)) جدی نگیر :دی البته از کجا دانیم، شاید اون وقتا ورجیل هم بزله گو و با مزه و اهل دل بوده :d

آخرین ویرایش:
2. والا تا اونجایی که میدونم دلیل خاصی نداره، احتمالا بخاطر محبوبیت زیاد اسپاردا بین هوادارا (حداقل توی سری اصلی که محبوبه) خواستن فعلا قیافه اش رو نشون ندن و رونمایی از چهره اسپاردا رو بزارن برای نسخه های بعدی. در کل دلیل داستانی نداره و تصمیمیه که خود NT گرفته تا فعلا صورت اسپاردا رو نشون ندن. (هرچند با توجه به وضعیت اسفباری که اسپاردا توی دنیای DmC داشت من یکی که امیدوارم کلا بیخیال این شخصیت بشن و دیگه طرفش هم نرن)

اسپاردا باید اسپاردا باشد ، اسپاردایی که برای DmC باشد اسپاردا نیست :دی
اسپاردا یعنی همین اسپاردای خودمون :دی مـــــــــَــــرد :دی

===

رندر ورجیل جدید :دی

همون فیگور DMC 3 ـه :دی
پ.ن : جون احسان اگه وسوسه شدین دو دقیقه خزش نکنید از عکسش دارم واسه تاپیک علی استفاده می کنم :دی

اتفاقا علی جان! همین که وقایع قبل از DMC 3 هست و ورجیل به Fortuna اومده مهر محکمی هست که اومده نیرو رو تحویل بده! چون بعد از وقایع شماره 3 رسما ورجیل به اون شکلی که میشناسیم محو میشه و دیگه فرصت بچه دار شدن اون هم از یک انسان نخواهد داشت! یه احتمال دیگه هم هست که امیدوارم اینطور نباشه...اونم اینه که ورجیل به Fortuna میاد تا به سران اردر بگه برن سراغ فرزندش، پیداش کنن و بزرگش کنند که فکر کنم این نظر شماست (که اگه این باشه و نیرو کوچولو رو نبینم بشدت اعصابم خورد میشه :| رسما زورشون اومده یه کرکتر نیم وجبی مدل کنن)
اون تیزری هم که دیدیم کاملا پخش و پلاست! چیزی رو ثابت نمیکنه... باید منتظر کات سین ها اصلی بود! شاید بعد از روبرو شدن با دیمن ها ورجیل یهو شنل و بچه رو میندازه هوا، در یک حرکت اسلوموشنی همه رو تیکه تیکه میکنه و بعد از نصف شدن همه بچه میافته تو بقلش باز :دی بعبارتی کات سین اغازین دانته تو DMC 3 :دی پیتزا = نیرو :دی

یعنی فرزاد اگه این کار رو بکنند من خودم شخصا میرم کپکام و ایتسونو رو به آتیش میکشم :دی اصلا شخصیت ورجیل اینجوری نابود میشه :دی اینجور قرتی بازی ها فقط مخصوص دانته است نه ورجیل :دی در ضمن بچه که پیتزا نیست که بندازتش هوا بعد بگیرتش! آخه کدوم پدری بچه اش رو میندازه هوا بعد با حس یاماتو رو توی غلافش فرو میکنه؟ :| :دی

به نظرم در مورد نیرو، نهایت نهایتش اینه که توی کات سین پایانی ورجیل یه کوچولو آشنایی ورجیل با مادر نیرو رو نشون بدن، همین :دی اونطوری که توی تریلر نشون میداد، به نظر میاد ورجیل بخاطر Order و این حقیقت که دارن پدرش رو میپرستن به سمت Fortuna کشیده شده و در واقع کنجکاویش گل کرده تا ببینه جریان چیه :دی بعید میدونم توی اون کات سین ابتدایی که ورجیل داره با شیطونا مبارزه میکنه هنوز پدر شده باشه :دی
====
Noᴄtis Luᴄis

آی گفتی احسان :دی اصلا نیگاش کن، ابهت از سر و روی این اسپاردا داره فوران میکنه :x:bighug: نه اون بزدل توی DmC که زنش رو ول کرد تا بمیره و بعد هم رسما گند زد به زندگی بچه ها و نهایتا تسلیم مانداس شد :|

آقا!

دنیل عکس تویترشو عوض کرده و گذاشته ورجیل و یه توییت کرده به این صورت:
Somebody left the gate open... Hell's gate... Hahahaha. I'm back!
ها ها! معلوم میشه ورجیل همچنان زنده بوده توی جهنم!>:)

آقا!

دنیل عکس تویترشو عوض کرده و گذاشته ورجیل و یه توییت کرده به این صورت:

ها ها! معلوم میشه ورجیل همچنان زنده بوده توی جهنم!>:)
It will be fun to fight with the Prince of Darkness
If my father did it , I should be able to do it too

آخرین ویرایش:
اسپاردا باید اسپاردا باشد ، اسپاردایی که برای DmC باشد اسپاردا نیست :دی
اسپاردا یعنی همین اسپاردای خودمون :دی مـــــــــَــــرد :دی

===

خدا وکیلی هیبت این اسپاردا کجا و اون اسپاردا ریبوت کجا!:|
این اسپاردایی که از سالها میناختمش بقدری بزرگ و شایسته احترام بود که حتی یه گروه یا همون اردر خودمون اونو میپرستیدند و تک تک کارهای اسپاردا براشون حجت بود
واقعا ورجیل حق داشت که به پدرش افتخار کنه
اصن دست راست موندوس محسوب میشد و تونست به تنهایی کل دنیا رو از شیاطین پاک کنه و تازه خود موندوس هم اسیر و زندانی کنه
اما اسپاردا جدید : خداییش ما از این اسپاردا نه شجاعتی دیدیم نه ابهتی! یه شیطانی بود که یا یه فرشته جیم شد...این دقیقا عکس شخصیت اسپاردای گذشته ...تازه اونوقت که موندوس از اسارت نجات پیدا کرد همسرش رو تنها گذاشت و با بچه هاش در رفت و بعدش هم حافظه هاشونو پاک کرد و....
جالبه بعدش ورجیل میاد و طوری رفتار میکنه انگار پدرش چیکار کرده!
هیچوقت این کار نینجا تئوری رو درک نکردم:|

@ PWLG ؛ Dante Never Cry ؛ NERO TURBO
بیایی از اون هیبت همچین شـِتی (:arrowd:) بسازی خیلی هنر می خواد :دی منم جای اینا بودم و در این حد آب قطع بود چهره ی طرف که هیچ خودشم نشون نمیدادم :دی

لامصب استایل نشستنش به مخچه ی آدم تجاوز میکنه :دی

بیان در کنار جریانات ورجیل یه نگاهی هم به افسانه ی اسپاردا بندازن ! :دی تا جایی که یادمه اسپاردا اسیر بود ولی خب دانته زد موندوس رو با خاک کوچه یکی کرد :دی بالاخره یه بازگشت خفنی باید داشته باشه این مظهر هیبت :دی

خدا وکیلی هیبت این اسپاردا کجا و اون اسپاردا ریبوت کجا!:|
ا
هیچوقت این کار نینجا تئوری رو درک نکردم:|
کلا نینجا تئوری اهداف والایی داشته:d
اعم از گند زدن به شخصیت اسپاردا و تغییر ماهیت ایوا به فرشته و گرفتن اصالت انسانی موجود در دانته و ورجیل و همچنین داستان سیاسی و کاملا پایبند به کتاب کمدی الهی (منبع اصلی الهام این بازی)
برعکس سری اصلی، این ریبوت بسیار به کتاب کمدی الهی نزدیک بود از نظر داستانی و سفرهای دانته(همون مراحلی که طی میکنه) شبیه به سفرهای دانته در کتاب بود.
مسئله دیگه انتقادات سیاسی این شرکت به وضع موجود در جهانه مثلا قضیه نوشابه viridity (که فکر کنم همچین شرکتی واقعا وجود داشت و حتی اعتراض کرده بودن) یا بحث اینکه ماندس بانکدار بود و کل جهان رو با این کارش میچرخوند (که یک حقیقته) یا لیلیث که قطب دیگه ی چرخش جهان دستش بود (اتفاده از شهوت برای از بین بردن اراده مردم) از طرفی شست و شوی مغزی با رسانه ها و اون نوشابه هم در اصل تغزیه نادرست رو نشون میداد. کلا به همین دلیل خیلی از داستان خوشم اومد چون قضیه رو عمیق کرده بودن و از دعوای ساده بین شیاطین، بحث کنترل ذهن و تسلط کامل بر دنیا و انسان ها رو مطرح کردن و حکمرانانش رو به اجنه و شیاطین تشبیه کردند. چیزی واقعا هم هست و خیلی ها میدونند.
به نظرم اگه بحث غربی سازی شخصیت ها و خراب کردن چهره و داستان خانواده دانته نبود، داستان بازی خیلی هم خوب بود ولی حیف نینجا تئوری دست رو یه چیزایی گذاشت که واسه طرفدارا خیلی مهم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or