بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
فکر نمیکنم.
چون فوقش سه چهارتا کاتسین بذارن که نیرو رو میده گروه و تمام.

ولی من خیلی ساده تر نگاه می کنم به این قضیه اول dmc4 شروع بازی با نیرو بود اونجایی که به کلیسا رفت من می گم جاشونو عوض کردن و به جای نیرو باید با ویرجیل شروع کنیم و همون اول بازی چند تا کاتسین نشون میدن و تمام.(خدا کنه این طوری نباشه)

ولی من خیلی ساده تر نگاه می کنم به این قضیه اول dmc4 شروع بازی با نیرو بود اونجایی که به کلیسا رفت من می گم جاشونو عوض کردن و به جای نیرو باید با ویرجیل شروع کنیم و همون اول بازی چند تا کاتسین نشون میدن و تمام.(خدا کنه این طوری نباشه)
آره اونم میشه. در کل نمیشه انتظار یه بخش کامل داشت.
او دوتا دخترا هم حضورشون تو بخش داستانی احتمالا مثل ورجیله!
فقط میشه به نسخه پنجم و ادامه ی داستان2 امیدوار بود.
اینم واسه دست گرمیه:d

انقدر تغیرات این نسخه 4 زیاده که به نظرم میتونستن یک بازی جداش کنن :d
البته حق میدم بهشون چون هم میخواستن کمتر پول بدن و هم میخواستن موفقیتش تظمین شده باشه.
امیدوارم بعد از اومدن این 2 بازی یک بازی جدا و کامل هم ازشون ببینیم. البته حس میکنم شماره بعدی رو میخوان توی E3 معرفی کنن :d

DMC4SE > HnS Games

یعنی ایتسونو قشنگ کاری کرده که تا DMC 5 فقط خودش بتونه بزنه رو دست خودش:d یعنی قشنگ این DMC4SE کامل ترین و بزرگ ترین HnS تاریخه اونم با اختلافِ وحشتناک بالا. اونایی که قبول ندارن هم فعلا میتونن باهاش کنار بیان:d

به نظر من کپکام داره با اضافه کردن شخصیت های قابل بازی داره طرفدارا رو امتحان می کنه که اگه استقبال شد توی devil may cry 5 از چند شخصیت قابل بازی استفاده کنه.دو خط داستانی یکی دانته و یکی دیگه ویرجیل:bighug:

کسی به لباسِ لیدی دقت کرد؟:d لباسِ DMC 3 هست:d

میشه تصویرش رو قرار بدی؟ والا تو تصاویر و تریلر که انگار همون لباس سفید با خطوط راه راه نسخه 4 بود! حالا بالاتنه بگیم شباهت هست بین دو نسخه... ولی تفاوت اصلی تو بوت هاست! بوت لیدی تو نسخه 3 قهوه ای تیره هست، تو نسخه 4 یه رنگ قهوه ای روشن متمایل به خردلی... همچنین تو 3 بالای بوت تا خوردگی رو به پایین نداره ( یقه نشده) ولی تو تیزر بوت هاش کاملا یقه دار بود مثل نسخه 4! شک ندارم لباس DMC 4 تنش بود :دی

s6itpwkmxz78jd5f49p3.jpg

Devil-May-Cry-4-Special-Edition_2015_03-23-15_017.jpg_600.jpg

اینم که اسکرین شان رسمیه!

Devil-May-Cry-4-Special-Edition_2015_03-23-15_008.jpg_600.jpg

البته شکی نیست اسکین ها متنوع رو در نظر میگیرن واسه هر کرکتر! حتی دوست دارم نلو انجلو هم واسه کرکتر ورجیل در دسترس باشه همونطور که در DMC 3 SE وجود داشت! همچنین اسکین اسپاردا...

آخرین ویرایش:
آره چطور ؟
خب دیگه. بهتر از اون بوب ادیشن هست:|:d
میشه تصویرش رو قرار بدی؟ والا تو تصاویر و تریلر که انگار همون لباس سفید با خطوط راه راه نسخه 4 بود! حالا بالاتنه بگیم شباهت هست بین دو نسخه... ولی تفاوت اصلی تو بوت هاست! بوت لیدی تو نسخه 3 قهوه ای تیره هست، تو نسخه 4 یه رنگ قهوه ای روشن متمایل به خردلی... تو تریلر شک ندارم لباس DMC 4 تنش بود! البته شکی نیست اسکین ها متنوع رو در نظر میگیرن واسه هر کرکتر! حتی دوست دارم نلو انجلو هم واسه کرکتر ورجیل در دسترس باشه همونطور که در DMC 3 SE وجود داشت! همچنین اسکین اسپاردا...
8jy2ogow8f8jfofcidpq.jpg

البته اینجا آستین های لباسش بلندتره:d مهم نیست لباسش چی باشه، مهم اینه که لباسش خوبه:d اونم فکر نکنم دامنش باشه:d مهماتش هستن که اینجوری بسته دور خودش که شبیه دامن به نظر میاد:d

من دید ساده تری دارم :دی بنظر من دیدن مرگ ورجیل اشتباه بزرگی بوده برای همین با چند کاتسین قصد دارند نشان بدن که اون هنوز زنده است و به قدرت بیشتری احتیاج داره ! ( چرا که اگه فقط جهت اسکین و این مسائل بود اون قسمت که میگه قدرت بیشتری میخواد وجود نداشت )

یکی از بهترین ویژگی ها، اینه که گیم پلی ورجیلِ DmC رو برای این یکی گذاشتن:d اونجا گیم پلیش عالی بود و کلا تلپورت ها هیجان بازی رو دو چندان میکردن:d تازه اونجا فقط یاماتو داشت. اینجا Beowulf هم هست:d

برین توی این سایت کاور بازی رو ببینید Devil May Cry 4: Special Edition gets retail version, limited ... فقط تنها بدیش اینه که برای pc باید بازی رو دانلود کنی و نسخه فیزیکی در کار نیست
واسه ما ایرانیا که فرقی نمیکنه:d
یه جا خونده بودم که واسه شخصیت ها اسکین های متنوعی میذارن که حتی تو کاتسین ها هم نشونشون میده.
شاید اسکین DMC3 لیدی رو هم بذارن ولی اونطور که من تو تریلر دیدم، لباس اصلیش همون لباس 4 بود. همون ...ادیشن:d

یکی از بهترین ویژگی ها، اینه که گیم پلی ورجیلِ DmC رو برای این یکی گذاشتن:d اونجا گیم پلیش عالی بود و کلا تلپورت ها هیجان بازی رو دو چندان میکردن:d تازه اونجا فقط یاماتو داشت. اینجا Beowulf هم هست:d

من dlc اون DmC رو بازی نکردم ولی اگه تلپورت هاش همونایی باشه که توی UMvC3 بود باشه معرکس :دی خیلی حال میده :دی بعد کسایی که بازی کردن ، توی این تلپورت ها دوباره Here I Am میگه ؟ :دی

در مورد لباس لیدی هم ، این لباسش همون لباس 4 ـه نه لباس 3 علی :دی فقط از پشت شبیه لباس 3 دیده میشه :دی توی عکس گیم پلی دقت کنی سفیدی شورتکش () هم معلومه :دی توی 3 هم دامن داره ولی راه راه های دامنش با راه راههای بسته های مهماتش یه شکله واسه همین احساس میشه دامن نداره :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or