بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اون موقع که اوضاع فرق میکرد :دی نسل 7 یه جورایی کپکام راهش رو گم کرد و اوضاعش خراب شد ولی خب الان دوباره داره تبدیل میشه به کپکام قدیمی :دی فعلاً با ایول که ترکونده ایشالا دویل رو هم می ترکونه باشماره ی 5 :دی

توی 2 که دانته چهره ـش از همه جا نفله تره صادق :دی

جداً؟ ولی قیافه ش خیلی صاف و صوف بودا! من یه مرحله رفتم اصلا شوخ طبعی ندیدم توش! عین برج زهرمار بود. تا آخر بازی همون جوریه؟
امیدوارم تو دویل 5 ادامه 2 رو بسازن

جداً؟ ولی قیافه ش خیلی صاف و صوف بودا! من یه مرحله رفتم اصلا شوخ طبعی ندیدم توش! عین برج زهرمار بود. تا آخر بازی همون جوریه؟
امیدوارم تو دویل 5 ادامه 2 رو بسازن

حالا به خاطر کیفیت PS2 صورتش توی بازی صاف و صوف دیده میشه ولی نه مدلینگش کلاً پیرمردی شده برای خودش :دی

دنی صداگذار ورجیل:
rdlsy2whito88pvc36rf.jpg

البته اون عکس ورجیل رو یکی از کاربرای گف انداخته اونجا ولی خب بهرحال مطمئنا دن برای همین دوست عزیزمون لباس MoCap پوشیده دیگه :-" :دی

ولی بنظر من دانته شماره دو هم لباسش هم صورت و موهاش از همه بهتره البته توی عکسها. نه داخل بازی با اون گرافیکه ضعیف.
فقد میمون اون حص شوختبعیش که فکر میکنم خواستبودن شیطانی ترش کنن که زیاده روی کردن

چقد سیماش به صداش نمی خوره :دی

دقیقا :دی من دفعه اولی که عکسش رو دیدم باورم نمیشد صدای ورجیل مال این باشه :دی البته یحتمل الان علی میاد میزنه جفتمون رو ناکار میکنه :-" :دی
هم قیافه-ش یونیکه، هم صداش یونیکه. اصن صداش تکه:biggrin1: ولی آره. منم باورم نمیشد صدا مال این باشه :biggrin1:

ولی بنظر من دانته شماره دو هم لباسش هم صورت و موهاش از همه بهتره البته توی عکسها. نه داخل بازی با اون گرافیکه ضعیف.
فقد میمون اون حص شوختبعیش که فکر میکنم خواستبودن شیطانی ترش کنن که زیاده روی کردن[/QU
از هر لحاظ دانته شماره 4 بهتر بود چه قیافه و چه لباس و البته خوشتیپ بودن ولی خداوکیلی من ارزوم هست مثلا همین دانته شماره 4 بگیرن تا اخرش برن دیگه هی قیافه شو عوض نکنن

- - -ویرایش - - -

فقد میمون اون حص شوختبعیش که فکر میکنم خواستبودن شیطانی ترش کنن که زیاده روی کردن

از هر لحاظ دانته شماره 4 بهتر بود چه قیافه و چه لباس و البته خوشتیپ بودن ولی خداوکیلی من ارزوم هست مثلا همین دانته شماره 4 بگیرن تا اخرش برن دیگه هی قیافه شو عوض نکنن

حالا به خاطر کیفیت PS2 صورتش توی بازی صاف و صوف دیده میشه ولی نه مدلینگش کلاً پیرمردی شده برای خودش :دی

حق با شماس
خیلی سن بالاتر از خود بازیه قیافه ش!
به نظرم تو پنجش یه چی شبیه 1یا4 بزنن خیلی خوب میشه
دقت کردین که این ورجیل با special edition درآمیخته شده؟

به نظر من بهترین دانته دانته ی DMC3 بود! خیلی باحال تیکه مینداخت دانته :)) البته دانته ی DMC4 هم عالی بود بود هم شخصیتش پخته تر شده هم تیکه هاش و حس شوخ طبعیش باحال بود :d

خوبه تاپیک رو غلتکه باز :bighug: اقا این special edition نسخه 4 از اون چیزی که فکر میکردم انگار خیلی خفن تره ! اون تریلری ک مال ورجیل بود تهشم خوفناک میگفت I need more power رو دیدم تا سه روز هنگ بودم ! ایشالله ک واسه PC هم میاد . نسخه پنجشو اگه رو ورجیل بیشتر مانور بدن بهتره ب نظرم . به هر حال یه سری چیزا هست که در مورد ورجیل و نرو مبهمه که اگه یه نسخه بزنن واسه ش مطمئنا بد نمیشه . شایدم تو همین SE بخوان بگن کامل تو قسمت library یا هم با چنتا کات سین ...
در مورد بهترین دانته هم دانته شماره 4 بیشتر از همه خوشم میاد ازش . تو کل شماره ها که تیپ و قیافه رو داره دانته ( تو شماره دو یکمی پیر میزنه فقط :-" ) دانته شماره سه هم عالی بود . دانته شماره یک هم که دیگه همه ارادت داریم خدمتش :d کلا شخصیت دانته همیشه جذاب بوده فقط تو شماره 2 عجیبش کردن ... DmC هم که دیگه نحرفیم ازش بهتره ! راستی عیدتونم پیشاپیش مبارک . به امید اینکه خبر تایید رسمی Devil May Cry 5 رو امسال بشنویم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or