بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
والا چون نوشته ها ژاپنی اند درست نمیشه فهمید کدومه(توی یکی از فروم های بازی یه نفر که ژاپنی بلد بود این بخش رو فهمیده بود) ولی اگه اشتباه نکنم اینجا در مورد ایده توضیح داده :دی (عجب DT خفنی میشدا :دی )

خدا بگم چی بشه اون کسی که همچین طرح خوفی برای حالت شیطونی دانته رو رد کرد و بجاش اون سوسک رو توی نسخه نهایی گذاشت :|

در کنار اینا یه سری طرح دیگه هم هست که مال DT دانته ـس :دی
ولی اون گولاخه Dreadnaught ـه که جالبه مدل 3D اون رو هم گرفتن ولی توی بازی نذاشتن ! :دی یعنی بیایی رندر بگیری و توی بازی استفاده ـش نکنی خیلیه :دی الان عکس ها رو میذارم :دی

الوعده وفا :دی یه سری صفحه ها که عکس هایی توش بود که هزار بار توی نت دیدید رو نذاشتم :دی یه سری صفحه ها هم فقط عکس بود که عکس هاش رو تر و تمیز کردم و جدا گذاشتم :دی

پ.ن 1 : جدا از کتلتی نیرو و کیریه ( :| ) اون عکس دونفریشون خیلی معرکس :دی
پ.ن 2 : علی اگه عکس های دیگه ای داشتی یا دیدی که توی اینا نبود بذار :دی خودمم باز به روز میکنم تعداد عکس ها رو :دی
پ.ن 3 : من این دانته هه رو می خوام که شبیه تام کروزه :( :دی
پ.ن 4 : Dreadnaught معرکس :(

به به :x عجب عکسایی :bighug:

شک کرده بودم همین باشه ولی خب میخواستم مطمئن بشم :دی احسان Dreadnaught که توی بازی هست :دی یکی از قابلیت های سبک Royal Guard ـه که وقتی به Dreadnaught تبدیل بشی تقریبا ضد ضربه ای، مدت زمانی که میتونی Dreadnaught باشی هم به میزان پر بودن Royal Guard Meter ـت بستگی داره. البته برای منی که کلا نمیدونم Royal Guard یعنی چی همیشه در حد همون 3-4 ثانیه بوده :| :دی

احسان من کل آرت بوک DMC4 رو دارم ولی خب حجمش زیاده نمیشه آپش کرد :| حالا بعدا یه سری عکس از دشمنایی که توی بازی اصلی حضور نداشتن و همینطور چندتا طراحی متفاوت از کریدو و نیرو میزارم :دی فقط علی الحساب من دوباره یه لعنت بفرستم به اون کسی که بجای این طرح ها که کاملا با خصوصیات لیدی از نسخه 3 هماهنگ بودن، اومد اون ورژن B00bs Edition رو برای نسخه نهایی انتخاب کرد:
aey1qblsjl9r86yp1wld.png
0puv5k1pv03qywjp6h5n.png

کسی میدونه این DmC Definitive Edition چقد تا حالا فروش کرده (خدا کنه زیاد فروش نکنه);;)

والا از فروش که خبری نداریم (تازه فقط 4 روزه اومده) ولی خب برعکس من دوست دارم بازی زیاد بفروشه. اینطوری سازنده ها میفهمن وقتی به حرف هوادارا گوش بدن، هوادارا ازشون حمایت میکنند. خود من اگه بازی تاریخ عرضه اش اینقدر نزدیک BB نبود بدون لحظه ای تامل بازی رو میخریدم (ولی خب حیف که اینجوری نیست و توی ایران هم بازی 40$ رو باز با همون قیمت 60$ توی پاچه ملت میکنند :| )

در کل نگران فروش DmC:DE نباش :دی اتفاقا هرچی بیشتر بفروشه بهتره. این رو توی چندتا فروم دیگه هم گفتم، همین که کپکام برگشته بعد از 7 سال دوباره داره بخش جدید داستانی توی DMC4SE برای ورجیل میسازه، رسما تایید میکنه که میخوان سری اصلی رو ادامه بدن :دی

به به :x عجب عکسایی :bighug:

شک کرده بودم همین باشه ولی خب میخواستم مطمئن بشم :دی احسان Dreadnaught که توی بازی هست :دی یکی از قابلیت های سبک Royal Guard ـه که وقتی به Dreadnaught تبدیل بشی تقریبا ضد ضربه ای، مدت زمانی که میتونی Dreadnaught باشی هم به میزان پر بودن Royal Guard Meter ـت بستگی داره. البته برای منی که کلا نمیدونم Royal Guard یعنی چی همیشه در حد همون 3-4 ثانیه بوده :| :دی

احسان من کل آرت بوک DMC4 رو دارم ولی خب حجمش زیاده نمیشه آپش کرد :| حالا بعدا یه سری عکس از دشمنایی که توی بازی اصلی حضور نداشتن و همینطور چندتا طراحی متفاوت از کریدو و نیرو میزارم :دی فقط علی الحساب من دوباره یه لعنت بفرستم به اون کسی که بجای این طرح ها که کاملا با خصوصیات لیدی از نسخه 3 هماهنگ بودن، اومد اون ورژن B00bs Edition رو برای نسخه نهایی انتخاب کرد:
aey1qblsjl9r86yp1wld.png
0puv5k1pv03qywjp6h5n.png
طراحی لیدی دومی خیلی خوش تیپ شده:x واقعا اینقدر سختشون بود که اینو بذارن توی بازی؟:| (هر چند نقش زیاد پررنگی هم نداشت:-")

خب مثل اینکه اونقدری هم که فکر میکردم حجم آرت بوک زیاد نبود :دی این لینک دانلود کلش (94 مگ) :
Devil May Cry 4 - Devil's Material Collection.rar

البته لازم به ذکره که این آرت بوک خود DMC4 ـه و با اون آرت بوک Devil May Cry 3.1.4.2 که مال کل سریه فرق داره :دی متاسفانه از اون لینکی ندارم :| البته نسخه انگلیسیش ظاهرا قراره همون حول و حوش زمان عرضه DMC4SE منتشر بشه، یحتمل بعد از اینکه بیاد یه نفر توی نت آپلودش میکنه :دی

دوستان به نظرتون گرافیک dmc4 رو تغییر میدن یا همون گرافیک قدیمش رو میذارن؟
خودم فکر نمیکنم گرافیکش تغییری کنه چون اونطور که شنیده بودم تو نسخه اچی دی کالکشن هم گرافیک سه نسخه اول رو نسل هفتی نکرده بودن!

خودم فکر نمیکنم گرافیکش تغییری کنه چون اونطور که شنیده بودم تو نسخه اچی دی کالکشن هم گرافیک سه نسخه اول رو نسل هفتی نکرده بودن!

خداکنه تغیر بدن و بالاتر ببرن ولی ماشالا dmc 4 هنوزم بازی می کنم گرافیکش از صد تای بازی امروزی بهتره کلا گرافیک dmc4 هیچ وقت قدیمی نمی شه لامصب صحنه های سینماتیک بازیش خیلی واقعی بود

خداکنه تغیر بدن و بالاتر ببرن ولی ماشالا dmc 4 هنوزم بازی می کنم گرافیکش از صد تای بازی امروزی بهتره کلا گرافیک dmc4 هیچ وقت قدیمی نمی شه لامصب صحنه های سینماتیک بازیش خیلی واقعی بود
آره قبول دارم گرافیکش خیلی خوب بود. نکته جالبترش، پورت خوبش واسه PC بود که واقعا از ژاپنیا بعید بود چون اون موقعی که من اینو گرفتم، تنها بازی ای بود که بدون لگ و افت فریم (فکر بالای 40تا بهم فریم میداد) بازیش میکردم. همه ی بازیام تو اون زمون همیشه افت فریم داشتن. کلا سیستمم ضعیف بود. البته اگه میشد با موس هم بازی کرد دیگه نور علا نور میشد. امیدوارم تو این جدیده، یه دستی به دوربینش بکشن و با موس هم بشه بازی کرد.

به نظر من که بعیده :دی به کپکام (اونم با اوضاع فعلیش) نمی خوره بیاد کلی هزینه کنه و بازی رو بیاره روی انجین جدید :دی اضافات بازی هم قطعاً بر پایه ی همون انجین قدیمی ساخته میشن ، این وسط احتمالاً افزایش رزولوشن و یه مقدار افکت و این حرفها داشته باشیم :دی و گرنه الباقی چیزا مثل مدلینگ و تکسچر ها و ... احتمالاً همون می مونه :دی
این ویدئوی چند ثانیه ای هم که از ورجیل نشون دادن به نظر روی همون انجین قبلی بود :دی همون شنلی که روشه کاملاً نسل قبلیه :دی ایشالا DMC 5 روی پانتا ری :دی

به نظر من که بعیده :دی به کپکام (اونم با اوضاع فعلیش) نمی خوره بیاد کلی هزینه کنه و بازی رو بیاره روی انجین جدید :دی اضافات بازی هم قطعاً بر پایه ی همون انجین قدیمی ساخته میشن ، این وسط احتمالاً افزایش رزولوشن و یه مقدار افکت و این حرفها داشته باشیم :دی و گرنه الباقی چیزا مثل مدلینگ و تکسچر ها و ... احتمالاً همون می مونه :دی
این ویدئوی چند ثانیه ای هم که از ورجیل نشون دادن به نظر روی همون انجین قبلی بود :دی همون شنلی که روشه کاملاً نسل قبلیه :دی ایشالا DMC 5 روی پانتا ری :دی
من برام سواله که با این وضع چجوری گذاشتن میکامی RE Remake رو بسازه!
یه سوال:
اگه نسخه4 قبل دو هست پس چرا دانته پیرتر از همه ی نسخه هاس؟

من برام سواله که با این وضع چجوری گذاشتن میکامی RE Remake رو بسازه!
یه سوال:
اگه نسخه4 قبل دو هست پس چرا دانته پیرتر از همه ی نسخه هاس؟

اون موقع که اوضاع فرق میکرد :دی نسل 7 یه جورایی کپکام راهش رو گم کرد و اوضاعش خراب شد ولی خب الان دوباره داره تبدیل میشه به کپکام قدیمی :دی فعلاً با ایول که ترکونده ایشالا دویل رو هم می ترکونه باشماره ی 5 :دی

توی 2 که دانته چهره ـش از همه جا نفله تره صادق :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or