بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه خو. شیطان دانته با Rebellion بیدار نشده به نظرم. با یاماتوی ورجیل بیدار شده که ورجیل تا دسته بهش فرو کرده بود:biggrin1:
آره واقعا عجیبه که که کی شیطانِ ورجیل رو بیدار کرده!:biggrin1: شایدم خودش یاماتو رو به خودش فرو کرده:biggrin1: از ورجیل این حرکات بعید نیست که اون موقع به جنون رسیده باشه از مرگ مادرش و این کار رو کرده باشه:biggrin1:

عاشق این بشرم:bighug:هم صدا، هم قیافه، هم استایل ورزش کاریش و هم استنباطش هم استنتاجش و هم هر کوفت و زهر مارِ دیگه ای :bighug::biggrin1:

پ.ن: راستی هر کی میخواد یه خلاصه ای از رمان بخونه، بره اینجا (هر چیزی هست غیر از خلاصه!:biggrin1:):

Devil's Lair - Devil May Cry Fansite: DMC4 Novel Summary

عالی بود این تز!!! هر دو بخشش!!! اصلا به فکرم هم خطور نکرده بود :d بابت لینک هم بسی تشکر :bighug::x

پ.ن : شاید جاش نباشه :دی ولی جا داره از فعالین عزیز تاپیک تشکر ویژه کنم، خصوصا علی! همه جوره ما رو از تک تک اطلاعات و کوچکترین موارد با خبر میکنه! خیلی سال بود تو یه جمع DMC دوست حضور نداشتم ( بعد از شیلتر شدن انجمن بازینما )، حالا که میبینم اینقدر دوستانه اینجا بحث میشه روحیه ام عوض شد بکل! درود بر تک تک تون :x

آره واقعا :دی البته احسان از یه طرف هم شاید بهتر باشه که زیاد روی 4SE وقت نزارن و یه سری چیزا رو بزارن برای 5 :دی بهرحال هرچقدر هم که روش کار کنند باز یه نسخه جدید از یه بازی قدیمیه که 7 سال پیش عرضه شده :دی

همین که ابهامات رو برطرف کنن و ما رو توو خماری نسخه ی بعدی بذارن برای من کافیه :bighug: :دی

آره واقعا :دی البته احسان از یه طرف هم شاید بهتر باشه که زیاد روی 4SE وقت نزارن و یه سری چیزا رو بزارن برای 5 :دی بهرحال هرچقدر هم که روش کار کنند باز یه نسخه جدید از یه بازی قدیمیه که 7 سال پیش عرضه شده :دی

نه علی شیطان درونیه دانته با Rebellion هم در ارتباطه :دی اگه دقت کنی قبل از بیدار شدن نیمه شیطونی دانته اول از همه حالت Rebellion تغییر میکنه و از جمجه بسته به یه جمجمه که در حال فریاد زدنه تبدیل میشه و بعدش دانته بلند میشه و به سمت ورجیل حمله میکنه و باقی ماجراها :دی

من خارج از DMC3 زیاد روش شناخت ندارم ولی خداییش کارش توی DMC3 عالی بود :bighug: اصلا نمیتونم ورجیل را به هیچ صدای دیگه ای تصور کنم :bighug:

لول، آی گفتی :)) خلاصه کردنش من رو کشته =))
آخه علی برای من خیلی سخته که به ربلیون ربطش بدم:biggrin1: به نظرم این جمله دانته خیلی چیزا رو روشن میکنه:
That sword was used to separate our world from the demons.
حالا اگه حالت شیطانی دانته رو در نظر بگیریم، وقتی یاماتو بهش فرو رفت، یه جورایی دیگه دنیای شیاطین و انسان ها "جدا" از هم نمیشن و به خاطر همین خوی شیطانی دانته میتونه بیاد بیرون. و به خاطرِ همین هست که ازش استفاده میکنن تا دروازه شیاطین رو باز کنن توی DMC 4:biggrin1:
حالا اگه نیرو رو یه شیطون در نظر بگیریم، آخر بازی دانته با یاماتو اونو از دست Sanctus نجات میده و برش میگردونه:biggrin1: یاماتو همونطور که این قدرت رو داره که دروازه رو باز کنه، قدرت بستنش رو هم داره. مثل یه کلید عمل میکنه:biggrin1:
علت تغییر شکل ربلیون هم گویا به خاطر تماس مستقیم با خون دانته بوده. با توجه به زیر و خم بازی، فکر کنم ربلیون اصلا قدرت خاصی نداشته باشه:biggrin1: توی ویکی نوشته که شمشیر و خوی شیطانی "با هم" فعال میشن ولی از نظر من درست نیست.

پ.ن:
Warning: Reading this novel may be hazardous to your mind, body and soul.
Devil's Lair will not take responsibility for any trauma you may suffer.

نابودم کرد این بخش! تا حالا ندیده بودمش!
yahoo_24.gif

آخرین ویرایش:
ای خدا بگم چی کارتون بکنه من میخوام نسخه 3 رو دوباره بازی کنم خیلی وقته بازی نکردمش قبلا تو ps2 بازی کرده بودم
اینبار میخوام تو pc برم
من اون موقع نسخه معمولی رو رفته بودم یه سوال داشتم نسخه se چه فرقی با معمولیش داره ؟ فقط همینه که میشه با ورجیل بازی کرد یا بازم هست ؟
بعد کسی لیتک سالمی از بازی داره ؟ لطفا اگر دارید بفرستید برام

آخه علی برای من خیلی سخته که به ربلیون ربطش بدم:biggrin1: به نظرم این جمله دانته خیلی چیزا رو روشن میکنه:

حالا اگه حالت شیطانی دانته رو در نظر بگیریم، وقتی یاماتو بهش فرو رفت، یه جورایی دیگه دنیای شیاطین و انسان ها "جدا" از هم نمیشن و به خاطر همین خوی شیطانی دانته میتونه بیاد بیرون. و به خاطرِ همین هست که ازش استفاده میکنن تا دروازه شیاطین رو باز کنن توی DMC 4:biggrin1:
حالا اگه نیرو رو یه شیطون در نظر بگیریم، آخر بازی دانته با یاماتو اونو از دست Sanctus نجات میده و برش میگردونه:biggrin1: یاماتو همونطور که این قدرت رو داره که دروازه رو باز کنه، قدرت بستنش رو هم داره. مثل یه کلید عمل میکنه:biggrin1:
علت تغییر شکل ربلیون هم گویا به خاطر تماس مستقیم با خون دانته بوده. با توجه به زیر و خم بازی، فکر کنم ربلیون اصلا قدرت خاصی نداشته باشه:biggrin1: توی ویکی نوشته که شمشیر و خوی شیطانی "با هم" فعال میشن ولی از نظر من درست نیست.

پ.ن:

نابودم کرد این بخش! تا حالا ندیده بودمش!=))

نه علی به نظرم اون جمله صرفا همون چیزیه که داریم میخونیمش و معنی دیگه ای نداره :دی Yamato صرفا برای باز کردن دروازه شیطونا نقش کلید رو داشته چون اسپاردا به این صورت ازش استفاده میکنه نه اینکه خودش میتونه دنیای انسانها و شیطونا رو از هم جدا کنه :دی شاه کلید که نیست که به هر کی بزننش بزنه بخش شیطونی رو بکشه بیرون :| :دی

در مورد اینکه DT چطوری فعال میشه به نظرم کلا وقتی شخص در حالت نزدیک به مرگ قرار بگیره خوی شیطونی به صورت غریزی میاد بیرون و جلوی مردنش رو میگیره :دی هم دانته و هم نیرو هر دوشون به همین صورت DT رو فعال کردن. دانته وقتی ورجیل Rebellion رو توی شکمش فرو کرد و در حال مردن بود DT ـیش فعال شد و نیرو هم وقتی Agnus شکستش داد و داشت بیهوش میشد به اون حالت رفت :دی در کل به نظرم مهم نیست که از کدوم شمشیر برای ضربه زدن به شخص استفاده شده باشه، همین که طرف به مرگ نزدیک بشه خود به خود خوی شیطونیش میاد بیرون و جلوی اون اتفاق رو میگیره :دی

ولی در مورد Rebellion هم دقیقا اون چیزی که توی Wiki نوشته درسته :دی در واقع Rebellion معادل فیزیکی قدرتای دانته است :دی یعنی اصلا بخشی از خود دانته به حساب میاد :دی (این رو توی Library خود بازی هم بازی نوشته) بخاطر همینه که با فعال شدن DT دانته حالت Rebellion هم عوض میشه، یا اینکه دانته میتونه Rebellion رو پرت کنه و بعد دوباره از راه دور صداش بزنه و Rebellion برگرده پیشش هم باز دلیلش همینه چون جزیی از وجود دانته است :دی

باز به نظرم Yamato و ورجیل هم همینطوی اند. برای همینه که ورجیل تنها کسیه که میتونه از اون به درستی استفاده کنه. اینکه نیرو هم تونست Yamato رو درست کنه باز میتونه به اینکه پسر ورجیل و صاحب بعدی Yamato ـه ربط داشته باشه :دی

در کل رابطه پسرای اسپاردا با شمشیراشون با رابطه شمشیرزنای معمولی فرق داره و شمشیرای دانته و ورجیل جزیی از اونا به حساب میان :دی

@barney stinson
اگه اشتباه نکنم برای PC فقط نسخه SE بازی منتشر شده و DMC3 عادی اصلا براش نیومده پس هر لینکی رو که بگیری موردی نداره و همون SE ـه. در مورد اضافات هم علاوه بر ورجیل، Bloody Palace، Turbo Mode، یه سری تغییرات توی بالانس حرکات، چندتا کاستوم جدید و یه سری تغییرات ریز و درشت دیگه هم داشته که SE رو بهترین نسخه DMC3 میکنه.

البته اگر PS3 یا X360 داری شدیدا توصیه میکنم HD Collection رو بگیری و اصلا طرف نسخه PC هم نری چون یکی از بدترین پورت های تاریخ به حساب میاد.

@dante-turbo
واقعا همینطوره فرزاد جان. حالا خود من که هیچی ولی خب خداییش بچه های این تاپیک و جو صمیمانه ای که توش وجود داره رو هیچ جای دیگه نمیشه پیدا کرد :bighug:

نه علی به نظرم اون جمله صرفا همون چیزیه که داریم میخونیمش و معنی دیگه ای نداره :دی Yamato صرفا برای باز کردن دروازه شیطونا نقش کلید رو داشته چون اسپاردا به این صورت ازش استفاده میکنه نه اینکه خودش میتونه دنیای انسانها و شیطونا رو از هم جدا کنه :دی شاه کلید که نیست که به هر کی بزننش بزنه بخش شیطونی رو بکشه بیرون :| :دی

در مورد اینکه DT چطوری فعال میشه به نظرم کلا وقتی شخص در حالت نزدیک به مرگ قرار بگیره خوی شیطونی به صورت غریزی میاد بیرون و جلوی مردنش رو میگیره :دی هم دانته و هم نیرو هر دوشون به همین صورت DT رو فعال کردن. دانته وقتی ورجیل Rebellion رو توی شکمش فرو کرد و در حال مردن بود DT ـیش فعال شد و نیرو هم وقتی Agnus شکستش داد و داشت بیهوش میشد به اون حالت رفت :دی در کل به نظرم مهم نیست که از کدوم شمشیر برای ضربه زدن به شخص استفاده شده باشه، همین که طرف به مرگ نزدیک بشه خود به خود خوی شیطونیش میاد بیرون و جلوی اون اتفاق رو میگیره :دی

ولی در مورد Rebellion هم دقیقا اون چیزی که توی Wiki نوشته درسته :دی در واقع Rebellion معادل فیزیکی قدرتای دانته است :دی یعنی اصلا بخشی از خود دانته به حساب میاد :دی (این رو توی Library خود بازی هم بازی نوشته) بخاطر همینه که با فعال شدن DT دانته حالت Rebellion هم عوض میشه، یا اینکه دانته میتونه Rebellion رو پرت کنه و بعد دوباره از راه دور صداش بزنه و Rebellion برگرده پیشش هم باز دلیلش همینه چون جزیی از وجود دانته است :دی

باز به نظرم Yamato و ورجیل هم همینطوی اند. برای همینه که ورجیل تنها کسیه که میتونه از اون به درستی استفاده کنه. اینکه نیرو هم تونست Yamato رو درست کنه باز میتونه به اینکه پسر ورجیل و صاحب بعدی Yamato ـه ربط داشته باشه :دی

در کل رابطه پسرای اسپاردا با شمشیراشون با رابطه شمشیرزنای معمولی فرق داره و شمشیرای دانته و ورجیل جزیی از اونا به حساب میان :دی

در مورد تایید حرفهای علی به خصوص اون قسمت قرمز اضافه کنم که توی حالت DT ورجیل ، غلاف یاماتو کلاً بخشی از دست خودشه :دی

چه خبر شد:| در عرض یه روز اومدم و این همه پست دیدم شوکه شدم:d حالا چجوری جوابشون بدم؟:d

بچه ها راجب DT دانته و نیرو که فعال شده نظراتو دیدم ولی یه چیزی اونم اینکه "خوی شیطانی نیرو که بیدار شد مثه دانته نبود در واقع مثه روحی بود که توی کالبد نیرو قرار گرفته بود" به نظرم چن تا احتمال هست:این به اصطلاح DT که از نیرو رو توی نسخه 4 میبینیم در واقع خوی اصلی شیطانی نیرو نبوده و یجورایی روح ورجیل محسبود میشه چون هروقت نیرو یاماتو رو دستش میگیره این DT فعال میشه که بنظرم مشکوکه و با توجه به اشاره جالبی که علی دانته (Dante never cry) کرد شمشیر دانته و ورجیل جزئی از وجودشونه از طرف دیگه ورجیل توی دویل 1 بدست دانته کشته شد و به روایتی خوی انسانی اش هم اواخر دویل 3 بدست موندوس از بین میره و ممکنه تا زمان 4فقط روحش باقی مونده باشه و با توجه که نیرو پسرشه و از طرفی مقداری از خوی شیطانی نیرو فعال شده و به یاماتو که وجود ورجیل بود دست پیدا میکنه ورجیل میتونه راحتتر وارد جسم نیرو بشه و این اتفاق از زمانی شروع میشه که دست نیرو زخمی میشه و بدنبالش...
فرم خالص شده DT نیرو رو ببینین و با DT ورجیل و دانته 4 مقایسش کنین:خیلی شبیهن:d

33583160859712946629.png

اصلا همون موقع که نیرو بیهوش میشه (بر طبق نظر نویسنده که در غالب رمان بود البته میدونم رسمی نیست) ولی ورجیل با نیرو صحبت میکنه اصن یه چیز دیگه توی لب آگنوس هنگامی که DT نیرو فعال شد حرفاش براتون آشنا نبود اینها بنظرم همون حرف های وجیل بود که میگفت "Give me more...power"خوی اصلی وجودی نیرو فعال نشده و اون سایه به اصطلاح DT روح ورجیل در کالبد نیرو هست

یا شایدم مادر نیرو انسان بوده باشه که اینجوری میتونیم توجیه کنیم که خوی شیطانی نیرو از ورجیل و دانته کم تره(که این موضوع خیلی ابکیه که بخوام راجبش بحث کنم)

========================================================================

اگر اشتباه نکنم، مال رمانی بود که بعد از DMC 4 منتشر شد و توی اون نیرو میاد اون دست خر (به دلیل اسم ضایعش، مجبوریم معادل به کار ببریم = کایری:biggrin1:) رو نجات بده از دست شیاطین ولی خودش کتلت میشه و دستش اینجوری میشه (که از نظر من بینهایت توجیه ضایعی هست:biggrin1:)

ضایع تر از ای موضوع خودش بود:d ولی با توجه به اینکه این موضوع فقط رمان غیر رسمی مطرح شد و داخل فایهای بازی چیزی از این موضوع نبود کپکام میتونه ذکاوت بخرج بده و قضیه رو کاملا عوض کنه که داستان نیرو در این قسمت ابکی نباشه
دقت کردین کایری چه مجود مزخرفی بود و فقط داستان ویل 4 رو هندی کرد:|

^^^^

پس میشه اونجا رو کتابخانه اردر فرض کرد، واقع در Fortuna! پس میشه این تز هم داد، Arkham یکی از کشیشان Order Of The Sword بوده ( و تا جاییکه بیاد دارم اشاره میشه Arkham اسپاردا شناس بوده و در موردش مطالعات بسیار داشته، کاری که از اعضای اردر انتظار میره )!!!

فرزاد جان ایده جالیه ولی نمیتونه درست باشه چون :
  1. اگه اینطوری بود لیدی بیشتر در رابطه با اردر و اینا تحقیق میکرد و خودشو بیشتر در گیر میکرد
  2. مطمئنا فقط به چشم رقیب به اردر نگاه نمیکرد و مطمئنا با تحقیقات بیشترش دست کم بیشتر تریش خودشو وارد داستان میکرد

آره

پس ورجیل نیرو رو میزاره پیش Order و خودش میره تا قویتر بشه که بعد جریانات DMC3 اتفاق میوفته و ورجیل هیچوقت نمیتونه پیش اون برگرده و نیرو به عنوان یه بچه بی کس و کار بزرگ میشه.
اگه همچین چیزی باشه داستان خیلی جذابتر میشه و هچینین قدرت خواهی ورجیل به نحوی بسیار زیبا توجیه میشه (مراقبت از خوانوادش) و مثه ورجیل DmC دیگه یه موجودی نیست که معلوم نیست بخاطر چی قدرت و سلطنت میخواست

چه خبر شد:| در عرض یه روز اومدم و این همه پست دیدم شوکه شدم:d حالا چجوری جوابشون بدم؟:d

بچه ها راجب DT دانته و نیرو که فعال شده نظراتو دیدم ولی یه چیزی اونم اینکه "خوی شیطانی نیرو که بیدار شد مثه دانته نبود در واقع مثه روحی بود که توی کالبد نیرو قرار گرفته بود" به نظرم چن تا احتمال هست:این به اصطلاح DT که از نیرو رو توی نسخه 4 میبینیم در واقع خوی اصلی شیطانی نیرو نبوده و یجورایی روح ورجیل محسبود میشه چون هروقت نیرو یاماتو رو دستش میگیره این DT فعال میشه که بنظرم مشکوکه و با توجه به اشاره جالبی که علی دانته (Dante never cry) کرد شمشیر دانته و ورجیل جزئی از وجودشونه از طرف دیگه ورجیل توی دویل 1 بدست دانته کشته شد و به روایتی خوی انسانی اش هم اواخر دویل 3 بدست موندوس از بین میره و ممکنه تا زمان 4فقط روحش باقی مونده باشه و با توجه که نیرو پسرشه و از طرفی مقداری از خوی شیطانی نیرو فعال شده و به یاماتو که وجود ورجیل بود دست پیدا میکنه ورجیل میتونه راحتتر وارد جسم نیرو بشه و این اتفاق از زمانی شروع میشه که دست نیرو زخمی میشه و بدنبالش...
فرم خالص شده DT نیرو رو ببینین و با DT ورجیل و دانته 4 مقایسش کنین:خیلی شبیهن:d

33583160859712946629.png

اصلا همون موقع که نیرو بیهوش میشه (بر طبق نظر نویسنده که در غالب رمان بود البته میدونم رسمی نیست) ولی ورجیل با نیرو صحبت میکنه اصن یه چیز دیگه توی لب آگنوس هنگامی که DT نیرو فعال شد حرفاش براتون آشنا نبود اینها بنظرم همون حرف های وجیل بود که میگفت "Give me more...power"خوی اصلی وجودی نیرو فعال نشده و اون سایه به اصطلاح DT روح ورجیل در کالبد نیرو هست

یا شایدم مادر نیرو انسان بوده باشه که اینجوری میتونیم توجیه کنیم که خوی شیطانی نیرو از ورجیل و دانته کم تره(که این موضوع خیلی ابکیه که بخوام راجبش بحث کنم)
در مورد DT ها به طور کلی دانته که DT ـش خیلی خر تو خره :دی هر جا یه شکله و توی 3 با هر سلاح هم شکلش تغییر میکنه :دی البته ورجیلم یه همچین حالتی بود ولی با تغییرات خیلی خیلی کمتر :دی
حالت عادی با ربلیون :

با بیوولف :

با آگنی و رودرا :

با سربروس :

با نوان (موردو :دی) :

توی 4 هم که اصن یه وضی :دی ولی این شباهت DT نیرو و ورجیل به نظر من بیشتر به خاطر رابطه ی خونی نیرو و ورجیل می تونه باشه تا اینکه ورجیل رفته باشه توی قالب نیرو :دی این ژستی هم که از ورجیل نشون دادن به حالت بچه بقل میخوره که این احتمال رو بیشتر میکنه :دی خود کپکام هم که رسماً اعلام کرده نیرو بچه ی ورجیله :دی یعنی همه ی شواهد می دهد رابطه ی پدر پسری را :دی و این شباهت DT ها هم فک کنم صرفاً به همین دلیله :دی سر همین قضیه قبلاً یه همچین عکسی هم درست کرده بودم :دی

===
ولی خودمونیم ورجیل بعد از این همه بلاهایی که سرش اومده لیاقت پرداخت خیلی بهتری رو داره :( حداقل یه شماره ی اختصاصی تنها کاریه که میشه تا حدودی جبران کرد :دی

اون DTِ نیرو با اینکه خیلی شبیه DTِ ورجیل هست و شاید بگیم کلا خود ورجیل هست ولی توی رمان گفته میشه که روحِ خود نیرو هست. به نظرم اینجوری درست تره چون هر کسی DTِ مخصوص به خودش رو داره. و چون نیرو صاحب یاماتو میشه، DTِ تقریبا همون شمایل رو پیدا میکنه و غلافش توی دست سکنی میگزیند:d:d خصوصا اینکه میبینیم در حالتی هم که DTِ نیرو فعال نیست، با اینکه یاماتو رو داره، ولی اثری ازش نمیبینیم چون که اونو توی دستش غلاف کرده (دقیقا مثل اون فرمانده زوبک توی LOS 2)
در مورد اینکه DT چطوری فعال میشه به نظرم کلا وقتی شخص در حالت نزدیک به مرگ قرار بگیره خوی شیطونی به صورت غریزی میاد بیرون و جلوی مردنش رو میگیره :biggrin1: هم دانته و هم نیرو هر دوشون به همین صورت DT رو فعال کردن. دانته وقتی ورجیل Rebellion رو توی شکمش فرو کرد و در حال مردن بود DT ـیش فعال شد و نیرو هم وقتی Agnus شکستش داد و داشت بیهوش میشد به اون حالت رفت :biggrin1: در کل به نظرم مهم نیست که از کدوم شمشیر برای ضربه زدن به شخص استفاده شده باشه، همین که طرف به مرگ نزدیک بشه خود به خود خوی شیطونیش میاد بیرون و جلوی اون اتفاق رو میگیره :biggrin1:
اینم حرفیه:biggrin1:

بلی در تایید حرفای بقیه باید بگم که این شباهت بین DT نیرو و ورجیل دقیقا یکی از نشونه های پدر و پسر بودنشونه :دی خصوصا اون غلاف Yamato که توی DT نیرو هم هست یه جورایی اثبات همون موضوع موروثی بودن Yamato و اینکه بخشی از قدرت ورجیل ( و الان نیرو) حساب میشه.

اون عکسی هم که احسان گذاشت سمت چپش حالت DT اصلی نیروـه که برنامه داشتن توی DMC4 بزارنش ولی بعدا بخاطر اضافه کردن دانته (و مولتی شدن اون) مجبور شدن بیخیالش بشن و اون DT نصفه و نیمه گیرمون اومد :(

بلی در تایید حرفای بقیه باید بگم که این شباهت بین DT نیرو و ورجیل دقیقا یکی از نشونه های پدر و پسر بودنشونه :دی خصوصا اون غلاف Yamato که توی DT نیرو هم هست یه جورایی اثبات همون موضوع موروثی بودن Yamato و اینکه بخشی از قدرت ورجیل ( و الان نیرو) حساب میشه.

اون عکسی هم که احسان گذاشت سمت چپش حالت DT اصلی نیروـه که برنامه داشتن توی DMC4 بزارنش ولی بعدا بخاطر اضافه کردن دانته (و مولتی شدن اون) مجبور شدن بیخیالش بشن و اون DT نصفه و نیمه گیرمون اومد :(

ای خدا اینو نمیدونستم:(
برا همین DT نیرو ناقص بود
ولی اون DT فرضی چه ابهتی داشت

در راستای اون خط آخر صحبتهای علی اضافه کنم که این DT نیرو که گذاشتم مال همین آرت بوک ژاپنیه ـس که علی خبر پسر ورجیل بودن نیرو رو ازش گذاشت :دی اینو اکثر صفحات بدرد بخورش رو با سایز بالا (شونصد هزار در شونصد هزار) دارم یه چک کنم به یه کامل بودن نسبی که رسید مستفیضتون می کنم :دی

یه چیزی بگم بیشتر دلتون بسوزه :دی توی همین آرت بوک یه جا کنار عکسای DT دانته نوشته که قرار بوده توی بخشی از بازی دانته کنترل نیمه شیطونی خودش رو از دست بده!!! ولی خب بازم بخاطر کمبود وقت و سرمایه مجبور شدن بیخیال این ایده بشن :(

یه چیزی بگم بیشتر دلتون بسوزه :دی توی همین آرت بوک یه جا کنار عکسای DT دانته نوشته که قرار بوده توی بخشی از بازی دانته کنترل نیمه شیطونی خودش رو از دست بده!!! ولی خب بازم بخاطر کمبود وقت و سرمایه مجبور شدن بیخیال این ایده بشن :(

Dreadnaught رو میگی علی ؟ :دی

Dreadnaught رو میگی علی ؟ :دی

والا چون نوشته ها ژاپنی اند درست نمیشه فهمید کدومه(توی یکی از فروم های بازی یه نفر که ژاپنی بلد بود این بخش رو فهمیده بود) ولی اگه اشتباه نکنم اینجا در مورد ایده توضیح داده :دی (عجب DT خفنی میشدا :دی )

خدا بگم چی بشه اون کسی که همچین طرح خوفی برای حالت شیطونی دانته رو رد کرد و بجاش اون سوسک رو توی نسخه نهایی گذاشت :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or