بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
آره فکر کنم زنده بودن ورجیل رسما تایید شد :(( :(( :(( امضام تو حلق تاپیک :(( :دی

راستی، اون تابلو کنار خیابون Nevanـه؟ :دی

44675515890962116272.jpg

آره منم متوجه اون شدم، خیلی خیلی شبیه Nevan ـه :دی به نظرم صد در صد به بخش داستانی ورجیل ربط داره. اگه دقت کنی نوشته Performance پس یحتمل یه مراسمی چیزی رو دارن تبلیغ میکنند.

بعد فیلــتری که توی محیط به کار رفته یه جورایی حس و حال قدیمی بودن رو منتقل میکنه. احتمال اینکه بخش داستانیه ورجیل قبل از داستان DMC4 و DMC3 باشه هم هست :دی

دروووووووووود.....
:d

مرسی علی دانته...
عالی بود...

دیگه عیدی بهتر از این !؟
:-"

علی و بچه ها بنظرتون ورجیل ته ریش داره مثل دانته شماره ی 4 !؟

-________-

یا با نرو ملاقات میکنه !؟
چه چیزی بش میگه !؟

+_______+
انصافا همین الان داشتم به همین قضیه فکر میکردم:d اونم نه ته ریش، بلکه یه ریش کامل:d خصوصا با این شنلی که انداخته دورش.
فک کن مثلا تو خیابون نیرو داره رد میشه و ورجیل براش فال میگیره:lol:

ولی

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیخوام!

هر چی به این علی خائن گفتم توی بخش داستانی هست ولی قبول نکرد:| سریع آواتارِ امیر رو برای خودت بذار:d

[MENTION=67643]Safety & Peace[/MENTION]
من نمیخواستم الکی امیدمون رو بالا ببریم :دی ولی خب مثل اینکه واقعیت داره علی، بخش داستانی برای ورجیل :((

ته ریش...... هممم.... به نظرم اگه داستان به زمان حال بیاد امکانش زیاده :دی ولی اگه اونطوری که فکر میکنم داستان مال گذشته باشه یحتمل ورجیل اعظم رو باز دوباره همونطوری صاف و صوف میبینیم :دی توی Teaser که به نظر میاد ریش و سبیل نداره :دی

من نمی دونم چی بگم فقط دوست دارم زود تر اطلاعات جدیدی بیاد بچه ها فکر می کنین کی خبر جدیدی بیاد.بیست بار این صحنه اخر دیدم واییییییییییییی!!!:bighug:

Finally :bighug:

دیدی علی دانته ی ورجیل نما :دی نگفتم این نشون دادن ورجیل فقط یه کرکتر یا بلادی پلیس نیست :دی ظاهراً علی صلح و صفا هم بهت گفته بوده :دی گوش نمیدی که :دی
کماکان هایپ داره از مغز و دماغم بیرون میزنه :دی

@ Safety & Peace

اگه مدلش همین باشه ، ظاهراً شیش تیغه :دی بین دماغ و لبش چیزی رویت نمیشه :دی

آخرین ویرایش:
شاید زیر این شنل، نوزاد نرو باشه :d در حالیکه ورجیل داره میره کودک رو تحویل اردر بده! حالت دستها تو گرفتن شنل، و سر رو به پایین یکم عجیبه، ممکنه زیر شنل کودکی در اغوشش باشه! ( پای DMC که وسط هست احساساتم نمیزاره هندی بازی نکنم تو ایده هام :دی ) سنگ فرش ها هم دقیقا سنگ فرش های محوطه کلیسا است... بد هم نیست کات سین اول بازی قضیه نرو و فرزند ورجیل بودنش رو واسه همیشه حل کنه خیال همه هم راحت شه!
احتمال اینکه ورجیل وارد سحن کلیسا بشه و شنل رو بندازه هوا و اتیش بازی راه بندازه هم هست... نصف شدن چندین شوالیه به دو نیم :d به به!
در مجموع عالیییییییییییی! دو تا از کرکترهایی که بشون عشق میورزم رو با این شکل و شمایل تو 2015 دیدن واسم یه نشونه دلپذیر و خوبه :دی :bighug:

@ احسان
من داشتم آنتی هایپ کار میکردم تا اگه خبری نشد تو ذوقمون نخوره :-" نیگا الان چقدر از دیدن ورجیل کیف کردیم، اینا همه بخاطر همون آنتی هایپ هاست :-" :دی

@dante-turbo
فرزاد به جان خودم الان میخواستم همین رو بگم که دیدم جلوتر نوشتیش :دی دقیقا حالت دستای ورجیل زیر اون شنل جوریه که انگار به یچه رو توی بغلش گرفته!

@milad dmc
والا با این تیزر و اینکه DmC هم دیگه منتشر شده به نظرم به زودی خبرای بیشتری از بازی میشنویم. یعنی حداقل امیدوارم توی همین ماه دست کم یه تریلر درست و حسابی از بازی نشون بدن.

@SerJ TanKiaN
والا مردن DmC رو نمیدونم ولی چیزی که مشخصه اینه که DMC دوباره زنده شده :x

آخرین ویرایش:
دقیقا سر تایم برای بحث کردن....
kdkqsd.gif

وای علی! هایپمون کردی رفت:d
انصافا با نامیدی تموم وارد سایت شدم تا ببینم خبری شده یا نه! این صحنه رو دیدم از خوشحالی اشک تو چشام جمع شد
ورجیل! اونم با ظاهری شبیه اویل 3
خدایا مخم ترکید! نکنه خوابم:d
از سال 2009 منتظر همچین صحنه عالی بودم! باورم نمیشه به ارزوم رسیدم:((
بعد از دیدن اون مسخره بازیهای قبلی این خبر واقعا روحمو جلا داد! خدا وکیلی نمیدونم چطوری خوشحالیمو به زبون بیارم

بعد یه چیز دیگه:
لباسهای و چکمه ورجیل فتوکپی لباسها و چکمه شماره 3 بازیه... بنظرم این صحنه مال قبل از دویل4 هست اخه مگه میشه بعد این همه سال ورجیل رو با همون حالت ببینیم احتمالا میدونسته نیرو اینجاست و اومده یه سرکشی بکنه (فکر کنم اینجا نیرو بچه بوده)

images

لباسا دقیقا همونه!

وای علی! هایپمون کردی رفت:d
انصافا با نامیدی تموم وارد سایت شدم تا ببینم خبری شده یا نه! این صحنه رو دیدم از خوشحالی اشک تو چشام جمع شد
ورجیل! اونم با ظاهری شبیه اویل 3
خدایا مخم ترکید! نکنه خوابم:d
از سال 2009 منتظر همچین صحنه عالی بودم! باورم نمیشه به ارزوم رسیدم:((
بعد از دیدن اون مسخره بازیهای قبلی این خبر واقعا روحمو جلا داد! خدا وکیلی نمیدونم چطوری خوشحالیمو به زبون بیارم

بعد یه چیز دیگه:
لباسهای و چکمه ورجیل فتوکپی لباسها و چکمه شماره 3 بازیه... بنظرم این صحنه مال قبل از دویل4 هست اخه مگه میشه بعد این همه سال ورجیل رو با همون حالت ببینیم احتمالا میدونسته نیرو اینجاست و اومده یه سرکشی بکنه (فکر کنم اینجا نیرو بچه بوده)

images

لباسا دقیقا همونه!
هممون میدونیم چه حسی داری آرمین. دقیقا بعد از دیدن این تیکه همه همینجوری شدیم، ورجیل!!!! :((

به نظر من که داستان قبل از DMC3 ـه :دی همونطوری که فرزاد گفت اگه دقت کنی دستای ورجیل جوری اند که انگار یه بچه رو توی بغلش گرفته و خب به نظرم ماجرا باید برای بعد از بدنیا اومدن نیرو و قبل از رفتنش به دنبال قدرت و جریانات DMC3 باشه. اگر درست حدس زده باشم توی این نسخه دلیل اصلی ورجیل برای قوی شدن رو میفهمیم (که احتمالا بخشیش برمیگرده به توانایی مراقبت از نیرو)

یادم رفت جلوتر لینکش رو بزارم ولی خب این تیزر هم آخر Launch Trailer DmC DE بوده و از اینجا میتونید خود تریلر رو بگیرید: http://forum.bazicenter.com/thread95443/

توی تریلر یه صحنه دیگه هم هست که اومدن ورجیل رو از دور نشون میده بعد میاد اینجایی که توی Gif میبینیم.

^^^^
علی حالا اگه فرض بگیریم واقعا کودکی ( Nero ) زیر شنل Vergil هست یسری موارد رو میشه بشون فکر کرد... نکته مهم بنظرم لباس تن Vergil هست! لباس کامل مشخص نیست، ولی بوت، کت آبی با حاشیه ها و آستر طلایی و اون پیرهن زیر کت و طرحی که داره و شلوار، دقیقا همون لباس های Vergil نسخه 3 هست بدون کوچکترین تغییری، که یکم در تناقض با فلسفه DMC هاست که هر نسخه لباس های جدید برای کرکترها طراحی میشه ( حالا با اندکی تفاوت )! برای همین اگه فرض کنیم این سکانس منتشر شده سال ها قبل از وقایع نسخه 4 رو نشون میده ( خردسالی Nero )، پس میشه فراتر رفت و سکانس رو قبل تر از وقایع DMC 3 هم دونست!
بنظرم، قبل از اینکه Vergil قصد کنه قدرت پدرش رو بدست بیاره ( وقایع DMC 3 ) بخاطر ماموریت سختی که پیش رو داره فرزندش رو وقف کلیسا و اردر میکنه (اسپاردا براشون مقدس بوده، پس مورد اعتماد Vergil میتونستن باشند). سکانس کتابخانه بود فکر میکنم... تو استارت کمپین Vergil در DMC 3 SE... اونجایی که Vergil داره کتاب ها رو ورق میزنه و Arkham سر صحبت رو باز میکنه و با هم آشنا میشن... یه نکته ای هست! اون سکانس کتابخانه داخل برج Temen Ni Gru هست... محل باس فایت با Lady... ولی قبل از اون برج در داخل زمین بوده پس قاعدتا در دسترس شون نبوده! پس اون کتابخانه کجاست؟؟؟ بنظرم اون آرکایو، میتونه آرکایو اختصاصیه اردر بوده باشه و بدلیل محدودیت ها و کم کاری ای که طراحان بازی تو طراحی لوکیشنها بخرج دادن از کتابخانه Temen Ni Gru استفاده دوباره کردن... پس میشه اونجا رو کتابخانه اردر فرض کرد، واقع در Fortuna! پس میشه این تز هم داد، Arkham یکی از کشیشان Order Of The Sword بوده ( و تا جاییکه بیاد دارم اشاره میشه Arkham اسپاردا شناس بوده و در موردش مطالعات بسیار داشته، کاری که از اعضای اردر انتظار میره )!!!
پس ورجیل فرزندش رو وقف میکنه... برای بدست آوردن پاسخ سوالاتش به آرکایو اردر میره... Arkham متوجه قضیه میشه و سعی در فریفتن ورجیل میکنه... و وقایع نسخه 3 در ادامه ( شباهت لباس تن Vergil تو ویدئوی منتشر شده با نسخه 3 و صورت جوانش بدون ته ریش :دی هم توجیهاتش )
این قضیه صرفا یه پیش مقدمه برای اصل بازی میتونه باشه! بعد 20 سال میریم جلو، تازه چشم مون به ورجیل میانسال روشن میشه :دی
نمیدونم تو مواردی که گفتم تناقض و اشتباهی هست یا نه، دوستان داستان رو بهتر از من در جریانند و کمیک ها و داستان های جانبی رو خوندن مطمئنن تسلط بسیار بیشتری به موضوع دارن تا من... ولی میشه به این موارد هم فکر کرد! ( البته تنها در صورتی که بچه ای اون زیر باشه :دی )
...........................................................................................
اووف... دیر پستم رو ارسال کردم صفحه آپ نشده بود 2 تا پست آخر رو ندیده بودم ( ارمین و علی ) ! الان دیدم در مورد لباس و زمان وقوع سکانس هم عقیده ایم شوکه شدم :دی

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم الان این dmc 4 se که میخواد بیاد یه بازی کاملا جدید هست ؟ یا یه dlc هست برای همون 4 قبلی ؟ بعد برای pc منتشر میشه ؟ اصلا چیزی ازش معلوم شده ؟
جان من یکی منو در جریان کل ماجرا بزاره یه 2 هفته بود که به اینجا سر نزده بودم دارم میمیرم از خوش حالی

آره فرزاد منم تا حدودی با حرفات موافقم :دی البته با اون بخش Arkham و اینکه ورجیل نیرو رو وقف کلیسا کرده موافق نیستم. به نظرم یه اتفاقی افتاده و خب طی اون مادر نیرو (زنی که ورجیل دوستش داشته) کشته شده و ورجیل هم نتونسته جلوی این اتفاق رو بگیره(مثل اتفاقی که برای Eva افتاد) برای همین احساس میکنه تا زمانی که قدرت کافی برای محافظت از خانواده اش رو نداشته باشه با بودن در کنارشون فقط اونا رو بیشتر در معرض خطر قرار میده. به نظرم بخاطر همین تصمیم میگیره تا نیرو رو یه جای امنی بزاره تا بره و قدرت پدرش رو بدست بیاره و خب کجا امن تر از The Order که یه عالمه شوالیه برای مبارزه با شیاطین دارن و قبلا هم اسپاردا اونا رو رهبری میکرده و به همین دلیل از وجود شیاطین با خبر اند و میتونند اگر لازم شد از نیرو در مقابلشون دفاع کنند.

پس ورجیل نیرو رو میزاره پیش Order و خودش میره تا قویتر بشه که بعد جریانات DMC3 اتفاق میوفته و ورجیل هیچوقت نمیتونه پیش اون برگرده و نیرو به عنوان یه بچه بی کس و کار بزرگ میشه.

در مورد آرخام بخاطر این باهات مخالفم چون همچین چیزی شدنی نیست. اگر آرخام در اون زمان جزیی از Order بوده باشه توی نسخه 4 Lady باید اطلاعات بیشتری در مورد The Order میداشت و احتمال خیلی زیاد دانته رو توی ماموریتش همراهی میکرد (چون به هرحال دوران بچگیش رو اونجا گذرونده بوده و شهرش به حساب میومده) ولی خب همونطوری که دیدیم Lady نسبت به The Order و کلا Fortuna Castle خیلی بی اهمیت بود و فقط اونا رو سر راه خودش میدید.

@barney stinson
والا همونطوری که از اسم بازی میشه فهمید این یه نسخه مخصوص از Devil May Cry 4 ـه. یعنی بیس اصلی همونه ولی خب یه سری چیزای جدید بهش اضافه کردن و بعضی بخش هاش رو تغییر دادن. هنوز مشخص نیست که دقیقا تغییرات بازی چی بوده ولی خب اینطوری که به نظر میاد ظاهرا ورجیل توی بازی هست و به احتمال خیلی زیاد (بر اساس این تیزری که دیدیم) یه بخش داستانی هم توی بازی داره.

اونطور که دیدم برای pc منتشر نمیشه درسته ؟ اگر نشه که باید capcom رو خفه کنیم
فکر کنم بعدا بخوان نسخه pc رو معرفی کنن .
منم این تریلر رو دیدم دقیقا به قول دوستان فکر نکنم ریش یا چیزی داشته باشه
حرف همه رو تایید میکنم که زیر شنل بچس یا لباساش که همون لباسای نسخه 3 هست به نظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or