بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بیا بالا :دی

یه نکته جالب از Gaf:
https://en.wikipedia.org/wiki/Access_Games
1HwqE.png

ظاهرا Access Game داشته DMC4SE رو میساخته نه تیم اصلی DMC! یعنی ممکنه در تمام این مدت ایتسونو تیمش مشغول ساخت DMC5 بوده باشن!!!

یک مشکل!:d
تاپیک dmc 4 رو پیدا نکردم گفتم اینجا بپرسم:d
من هر بار که بازی رو اجرا میکنم درخواست نصب گیم دیتا میده(خب مسلما فقط ps3 گیم دیتا میخواد:d)
یعنی پدر منو در اورده تا الان 20 بار گیم دیتا نصب کردم8-| با اپدیت هم درست نشد8-|
حال چه کنیم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
چند روز دیگه DMC 4 : SE میاد بعد اینجا اینقدر خلوته ؟ :-/ تا الان بیشتر از 50 نفر بازی رو تو PSN بازی کردن.

پ.ن: یا حضرت عباس، اچیومنت/تروفی های بازی رو نگاه کنید ! :| 500 تا تروفی مربوط به S رنک و SSS رنک روی 600 تا درجه سختی داره ! :| :d بعد 600 تا تروفی دیگه برای تموم کردن روی 600 درجه سختی متفاوت داره ! :d البته فکر نکنم برای یه عده سخت باشه ! :-"
Devil May Cry 4 Special Edition Trophies - PSNProfiles.com

یه نفر این رو توییت کرده، نمیدونم رسمیه یا نه (صفحه و فونت که دقیقا عین صفحه رسمیه که بعد از تموم کردن یه درجه سختی میاد)

بهرحال.....Holy Sh!t!
jR31s.jpg

Next Devil May Cry!!!

پ.ن: ظاهرا رسمیه و بعد از تموم کردن درجه سختی Heaven or Hell باز میشه :crying1::((

آخرین ویرایش:
دوستان خیلی نزدیک به نظر میاد DMC5 :دی برای TGS امسال هم امضای خفن میذاریم که دیگه باید به واقعیت بپیونده :bighug: :دی

دیگه خسته شدیم انقد شایعه خوندیم #:-s ایشالا که این TGS بیاید ٬ یه لوگو شبیه این بیاید :d:
latest

تا TGS هم با DMC4SE مشغول میشیم :bighug:

سلام.توی نسخه یک دو تا اهنگ بود که توی دو تا بازی دیگه هم شنیده بودم.یکی از اهنگا توی اویل 4 بود یکی هم همون پیانو که توی the evil within هست.جریان اینا چیه!؟:|

بالاخره بعد از کلی بدبختی و اینا :d تونستم دویل 4 se رو بدانلودم اومدم گفتم اوه اوه تاپیک حالا داره منفجر میشه دیدم خبری نیست:|
دوستان..!!!
کجــــــــــــــــــــایین؟!!
علی،مرتضی،تونی(علی:d)،دویل گرل و...
باو بیاین یه رقابت با حال مخصوصا تو قسمت h or h بذاریم
منتظرما;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or