بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
جدا ؟؟ :)) عالی بود :دی ... از این اشتباهات تو ترجمه اسامی و لغات بازی های ژاپنی به انگلیسی کم نبوده، ولی این یکی دیگه نو بر بود :دی

پس اگه حرفات درست باشه توی DMC 5 یا فقط ورجیل رو میبینیم یا فقط نیرو چون دوتاشون یکی هستن؟درسته؟:dیا من بد متوجه شدم؟

پس اگه حرفات درست باشه توی DMC 5 یا فقط ورجیل رو میبینیم یا فقط نیرو چون دوتاشون یکی هستن؟درسته؟:dیا من بد متوجه شدم؟

طبق اون نظریه آره ... اگه اینطوری باشه قاعدتا نرویی دیگه وجود نخواهد داشت ( چون نرو نیمی از ورجیله ) :دی
ولی جدا حیف میشه نرو ... دلم براش تنگ میشه :دی ( هم خودش هم استایل کمبو زنی و مبارزه اش ) و فکر هم نکنم کرکتر نوظهوری مثل نرو که روی طراحی و استایل مبارزه و پرداختش این همه وقت گذاشتن رو به این راحتی کنار بگذارند ... باید منتظر باشیم ببینیم نویسنده ها چه دست پختی دارن :)

پ.ن : شرمنده تو پست هام نیرو رو نرو نوشتم ... عادته، ترک عادت هم موجب مرضه :دی

آخرین ویرایش:
همونطوری که علی گفت نظریه خیلی جالبیه :دی قبلا این موضوع که نیرو ممکنه خود ورجیل باشه رو شنیده بودم ولی خب نه اینطوری به صورت کامل :دی خصوصا جریان بدنیا اومدن نیمه انسانی ورجیل و سعی نیمه شیطانیش در تسخیر بدن جدیدش به نظرم خیلی باحاله :دی اتفاقا اینطوری خیلی راحتتر هم میتونند داستان DMC5 و برگشتن ورجیل رو بنویسن :دی ولی حیف که تقریبا اون جریان پسر ورجیل بودن نیرو تایید شده است. بعد از عرضه DMC4 نویسنده بازی یه رمان براش منتشر و توی اون رابطه پدر و پسری ورجیل و نیرو رو تایید میکنه.(البته چیزی در مورد مادر نیرو نمیگه) البته رمان جز داستان اصلی سری حساب نمیشه (Canon نیست) ولی خب از اونجایی که خود نویسنده بازی اون رو نوشته و کپکام هم جلوی انتشارش رو نگرفته میشه حدس زد که کپکام و تیم سازنده با کلیت مطالب اون رمان موافقند.

توی رمان اگه اشتباه نکنم یه صحنه هم از چندین سالها قبل از جریانات DMC4 وجود داره که سانکتوس (باس آخر DMC4) توی Fortuna Castle ورجیل رو میبینه و در واقع این ایده نجات دادن دنیا با ساخت Savior بعد از حرف زدن با ورجیل به ذهنش میرسه.

علاوه بر اون توی یکی از گزارشهای سایت رسمی Capcom (مربوط میشه به همون اوایل بعد از عرضه نسخه 4 ولی فکر کنم هنوزم توی سایتشون باشه) هم یکی از Community Manager های سایت از یکی از اعضای تیم سازنده در مورد رابطه نیرو با ورجیل سوال پرسیده و ایشون هم تایید کرده که ورجیل پدر نیرو ـه.

البته همونطوری که گفتم رمان Canon نیست و خب نمیشه روی اون حرف زد و خب داستان هم ممکنه بسته به دید نویسنده ها تغییر کنه ولی خب از ظواهر امر اینطور بر میاد که در طول ساخت DMC4 تیم سازنده فرض رو بر این گذاشته که نیرو پسر ورجیله. ولی از اونجایی که چیزی به صورت رسمی تایید نشده دست Capcom برای نوشتن داستان نیرو کاملا بازه و میتونند هر طوری که میخوان اون رو ادامه بدن.

فقط یه نکته در مورد ورجیل، ورجیل نژاد انسان رو پست نمیدونست. اتفاق برعکس، ورجیل علاقه زیادی به مادرش(یه انسان) داشت و خودش رو بابت مرگ اون سرزنش میکرد. مشکل ورجیل بیشتر با نیمه انسانی خودش بود، چون فکر میکرد نیمه انسانیش باعث ضعفش میشه و این نیمه شیطونیشه که میتونه اون رو قوی کنه..

اکثر این احساسات دانته و ورجیل و دلایل کارهاشون توی Trinity of Fates (کتاب DVD ـیی سری Devil May Cry که کپکام برای سالگرد 5 سالگی سری منتشر کرده و داستان نسخه های 1، 2 و 3 رو بازگو میکنه و کاملا رسمیه) توضیح داده شدن که متاسفانه دسترسیمون بهش خیلی محدوده.

نظریه جالبی بود:d این قسمت هم:

طبق گفته کامیا، اون Nelo اشتباه بوده و درستش همون Nero هست:d یعنی یه جورایی جفتشون یکی هستن:d
کلا ژاپنیا "ل" و "ر" رو یه یکی میدونن و بیشتر مواقع به جای همدیگه تلفظ میکنن، نمونه اش هم لوفیه که بعضی وقت ها بهش روفی میگن:-"

این داستانی که علی دانته تو پستش بیان کرد کاملا درسته :دی

یادمه یه بار دست به ترجمه زدم و خواستم این رمان دویل 4 رو ترجمه کنم که بعد فهمیدم به نسخه ی انگلیسیش ناقصه ولی توش به این نکته که ورجیل صد در صد پدر نیروئه اشاره شده هر چنددددددددددددد اون داستانی که دانته توربو گفت خیلی خلاقانه تر و جالب تره ! واقعا ؟!

این داستان رو از کجا آوردی خیلی جااااالب بود و واقعا اگه همین اتفاق می افتاد چقدر توئیست داستانی قشنگی در میومد تو سری به هر حال...... باز هم باید صبر کنیم البته من امیدوار بودم کاپکوم قبل از همه ی این کارا بیاد و یه بازی فقط مخصوص اسپاردا بسازه و داستانش رو بیان کنه اما خب لنگه کفش در بیابان غنیمت است یا یه همین چیزی :دی منتظریم ببنیم این ساید استوری ورجیل چی در میاد :دی

اون طرف هم این رو گفتم :دی

Verendus اینسایدر مطمئن سونی توی Gaf (که دیگه فکر کنم بعد از PSE باور نکردن حرفاش حرومه :biggrin1:) :
I mentioned in that another mainline DMC game is in the works. I've been aware of the DMC4 remaster for a while too, but the DmC remaster is a genuine surprise

یه نسخه جدید از سری DMC در حال ساخته شدنه :bighug:

البته نمیدونه سازنده بازی کیه و یا اینکه DmC2 ـه یا DMC5، ولی خب با توجه به اینکه Tameem همین چند هفته قبل تایید کرد روی دنباله هیچکدوم از بازی های قبلیشون کار نمیکنند و Verendus هم میگه که چند وقتی میشه از ساخت DMC جدید خبر داره، پس به احتمال خیلی زیاد Devil May Cry 5 ـه :x:x:x

البته میگه که بعید میدونه بازی به این زودی ها معرفی بشه و برای همین الان داره در موردش حرف میزنه(البته قبلا توی یه پست دیگه سوتی داده و در مورد DMC حرف زده بود برای همین الان مجبور شده اینا رو بگه) :
Sure. It's better I do since I think more than two or three people probably caught that post last week anyway. I don't think they're announcing it anytime soon unless they're much further along than they seemed to be. I generally don't say anything if an announcement is around the corner, since a post is easier forgotten in a year than it is in a week.

Dragon's Dogma فن ها هم ناراحت نباشن :-" Verendus میگه کپکام یه بازی معرفی نشده(غیر از Deep Down) هم داره که مشخصاتش خیلی خیلی با Dragon's Dogma جوره. حالا یا DD2 ـه و یا هم یه دنباله معنوی. خلاصه چیزی که مهمه اینه که به احتمال خیلی زیاد بازی از لحاظ گیم پلی همون دنباله DD میشه که هوادارا میخوان :x:d

من به Verendus چندان اطمینان ندارم :دی اما کلا هایپ هستم الان :دی Jump Festa چند ساعت دیگه شروع میشه :دی

من که خیلی بهش اعتماد دارم :دی

Final Fantasy XV
Kingdom Hearts جدید
انحصاری بودن Street Fighter V
انحصاری Capcom برای PS4 (که معلوم شد USF IV ـه)
همکاری کپکام و سونی

و یه چند مورد دیگه که الان یادم نمیاد همه چیزایی بودن که Verendus قبل از بقیه در موردشون حرف زده بود :دی کلا به نظر من آدم خیلی مطمئنیه، حداقل من که هرچی ازش تا الان شنیدم درست در اومده (البته بجز Yakuza Ishin)

ولی موری بعید میدونم توی JF از DMC4SE خبری بشه ها :دی Greg رو که یادت هست؟ توی DMC.org بعد از معرفی DMC4SE پست داده بود و میگفت میدونه خیلی هیجان داریم ولی فعلا تمرکزشون روی DmC:DE ـه و بعدا در مورد DMC4SE حرف میزنند. یه سری توضیحات هم در مورد DmC:DE داده بود که مثلا Taunt توی بازی نیست و یا Lock-On هم میشه به صورت همون نگه داشتن دکمه باشه (سری کلاسیک) و هم به صورت Toggle وار و... :دی

کلا بعید میدونم تا قبل از منتشر شدن DmC:DE چیزی از DMC4SE بشنویم.

راستی این رو من و تو میدونیم ولی فکر نکنم کسی توی BC بهش اشاره کرده باشه :دی DMC4SE اولین عنوان توی کل سری DMC ـه که صداگذاری ژاپنی داره!!!

من که خیلی بهش اعتماد دارم :دی

Final Fantasy XV
Kingdom Hearts جدید
انحصاری بودن Street Fighter V
انحصاری Capcom برای PS4 (که معلوم شد USF IV ـه)
همکاری کپکام و سونی

و یه چند مورد دیگه که الان یادم نمیاد همه چیزایی بودن که Verendus قبل از بقیه در موردشون حرف زده بود :دی کلا به نظر من آدم خیلی مطمئنیه، حداقل من که هرچی ازش تا الان شنیدم درست در اومده (البته بجز Yakuza Ishin)

ولی موری بعید میدونم توی JF از DMC4SE خبری بشه ها :دی Greg رو که یادت هست؟ توی DMC.org بعد از معرفی DMC4SE پست داده بود و میگفت میدونه خیلی هیجان داریم ولی فعلا تمرکزشون روی DmC:DE ـه و بعدا در مورد DMC4SE حرف میزنند. یه سری توضیحات هم در مورد DmC:DE داده بود که مثلا Taunt توی بازی نیست و یا Lock-On هم میشه به صورت همون نگه داشتن دکمه باشه (سری کلاسیک) و هم به صورت Toggle وار و... :دی

کلا بعید میدونم تا قبل از منتشر شدن DmC:DE چیزی از DMC4SE بشنویم.

راستی این رو من و تو میدونیم ولی فکر نکنم کسی توی BC بهش اشاره کرده باشه :دی DMC4SE اولین عنوان توی کل سری DMC ـه که صداگذاری ژاپنی داره!!!

یه بار گفته بود زیاد در مورد PS Experience هایپ نشید و قرار نیست معرفی بزرگی از توش بیاد یرون و اینا، بعدش SFV معرفی شد :دی کلا نه اینکه کلا غیر قابل اعتماد باشه، اما همچین 100 قابل اعتماد هم نیست :دی

من منتظرم DMC5 تو JF معرفی بشه :دی لول :دی

آره توی سری اولین باره :دی اما توی MvsC3 ورجیل و دانته و تریش صدای ژاپنی داشتن :دی که صداپیشه ی ورجیل صدا پیشه ی سانجی بود :))

یه بار گفته بود زیاد در مورد PS Experience هایپ نشید و قرار نیست معرفی بزرگی از توش بیاد یرون و اینا، بعدش SFV معرفی شد :دی کلا نه اینکه کلا غیر قابل اعتماد باشه، اما همچین 100 قابل اعتماد هم نیست :دی

من منتظرم DMC5 تو JF معرفی بشه :دی لول :دی

آره توی سری اولین باره :دی اما توی MvsC3 ورجیل و دانته و تریش صدای ژاپنی داشتن :دی که صداپیشه ی ورجیل صدا پیشه ی سانجی بود :))

یحتمل منظورش اونایی بوده که Crash و TLG میخواستن :دی آخه خداییش تاپیک PSE دوز هایپش خیلی بالا بود :))

لول =))

عجب :دی اینو نمیدونستم :دی صدای سانجی روی ورجیل... :))
ولی جدا بعید میدونم کپکام بخواد برای یه "پورت ساده + ورجیل" این همه خرج کنه و کل بازی رو به زبون ژاپنی برگردونه :دی احتمال اینکه DMC4SE واقعا یه چیز Special باشه کم نیست :دی

ولی جدا بعید میدونم کپکام بخواد برای یه "پورت ساده + ورجیل" این همه خرج کنه و کل بازی رو به زبون ژاپنی برگردونه :دی احتمال اینکه DMC4SE واقعا یه چیز Special باشه کم نیست :دی
صد در صد Speicialه :d بعد 6سال داره بازی SE میده باید تغییراتش زیاد باشه :d حتی امکان اینکه ورجیل یه خط داستانی دیگه داشته باشه هس چون اگه قرار باشه کل بخش داستانیو با ورجیل بریم باید باس هارو دوبار با یک شخصیت بریم /:) و البته روو گیم پلی ورجیل باید خیلی کار کنن اگه نه ورجیل فنا (مثل خودم :p) کپکامو تخریب میکنن :d انقد هایپ شدم رفتم DMC3 ریختم دارم با ورجیل تمرین میکنم :d

دوستان من یه مقدار توی این جمله ی آخر گم شدم ... یعنی چیه که ژاپنی ـه صداگذاریش ؟ یعنی ژاپنی حرف می زنن ؟ :دی

دوستان من یه مقدار توی این جمله ی آخر گم شدم ... یعنی چیه که ژاپنی ـه صداگذاریش ؟ یعنی ژاپنی حرف می زنن ؟ :دی

آره :دی بازی برای اولین بار قراره توی ژاپن صداهای ژاپنی برای شخصیت ها داشته باشه :دی
---
به به جناب آرتاس! چه عجب از این طرفا :دی
ما هم به شما تبریک میگیم :x

9dpxuumt0eutuwnmwvj1.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or