بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من فکر نمی کنم زیاد محتوای جدید اضافه کنن :دی در بهترین حالت یه سری مراحل اختصاصی برای ورجیل اضافه می کنن. در بدترین حالت کل مراحل قبلی رو دوباره باید با ورجیل بریم :دی

در مورد گیم پلی ورجیل هم، فکر نکنم تغییر زیادی نسبت به DMC3 داشته باشه. اگه قراره تغییر انقلابی ای اتفاق بیفته احتمالا نگهش می دارن برای DMC5 :دی

بروبچ چند وقته نیومدم سر بزنم چه خبر شد!!!:d

راجب داستان بحثهای قبلی رو خودم و میدونم خیلی دیر دارم جواب میدم ولی همینش خالی از لطف نیس

دانته توربو فریضیه های جالب و اساسی بودند این موضوع رو بعد از عرضه دویل 4 خوندم و با اینکه موضوع جالیبه اما من خیلی ناراحت شدم (با توجه به اینکه فن نیرو بودم خب :d)
بعد از اون کلی تحقیق کردم و مرتب تو سایت کپکام رفتم تا فهیمدم نیرو پسر ورجیله همون موقع بود که اتوسا خانم رمان دویل رو ترجمه کرد و توسایت گذاشت و بعدشم کلی بحث و... (یادش بخیر...)
وبعدش منظر دویل 5 بودم که با اومدن خبر دویل ریبوت اصن به نابودی رفتم:d

از اون موقع خیلی وقته گذشته و ممکنه نظرات نویسندگان کپکام خیلی تغییر کرده باشه
اما امیدوارم این فرضیه درست نباشه که ورجیل در پوست نیرو هست و شخصیت مستقلی از خودش نداره
چون نیرو پتانسیلشو داره که یه شخصیت مستقل باشه و داستان جالبی به همراه دانته داشته باشه
به امید دویل اینده:d

خب کم کم داریم به پایان امتحانات نزدیک میشیم، گفتم بد نیست یه بحثی راه بندازیم و تاپیک رو از زیر خاک بکشیم بیرون :دی با توجه به هایپ وحشتناک DMC4SE به نظرم بد نیست در مورد اون و خواسته هامون از بازی حرف بزنیم :دی پست خودم از توی تاپیک بخش اخبار:
خب مثل اینکه دست کم برای دیدن DMC4SE باید 2-3 ماه دیگه صبر کنیم 8-|

فقط امیدوارم همونقدری که NT روی DmC:DE کار کرده کپکام هم DMC4SE رو آپدیت کرده باشه. دست کم یه سری از حرکات Vergil توی DmC (استفاده از Summon Swords ها برای جابجا شدن به طرف دشمن یا کشیدن اون به سمت خودمون) رو توی DMC4SE هم گذاشته باشن تا مبارزات ورجیل به اندازه Nero جذاب باشن. یا Secret Mission ها رو بیارن توی Menu ـی بازی تا آدم مجبور نشه هی برای بازی کردنشون کل مرحله رو بره :|

علاوه بر اون درجه سختی Gods Must Die (یا Dante Will Die) رو هم توی بازی بزارن چون خداییش DMD توی نسخه 4 خیلی آسونتر از DMD نسخه سومه. Turbo هم فراموش نشه :-" :biggrin1: اگه میشه یه کوچولو هم این Max-Act نیرو رو آسونتر کنند، جونم در اومد ار بس که برای حرفه ای شدن توی این قابلیت تمرین کردم :-" :biggrin1: Savior رو هم کلا حذف کنند بره :| مرحله 19 اگه یه کات سین باشه بهتره از اون باس فایت مسخره است :|

البته خواسته های بیشتری دارم (Boss Rush, Training Mode ,...) ولی خب اونا رو دیگه میزارم برای نسخه 5 :biggrin1:
و
آها به اون تغییرات بالایی که گفتم یه حذف کردن Red Orb ها از Rank آخر مرحله هم اضافه کنید :biggrin1: خداییش مسخره ترین کار ممکن اینه که بیان برای رتبه دادن میزان Red Orb ها رو بسنجن و هر سری مجبورمون کنند کلی توی محیط دنبالشون بگردیم. یا مثل DmC ـیش کنند یا هم اینکه کلا حذفش کنند بره.

خبر اصلی اینجاست: http://forum.bazicenter.com/thread94459/

خب شما هم نظرتون رو بگید به قول بچه ها ببینیم با خودمون چند چندیم :دی

پ.ن: پایه بحث در مورد DmC:DE هم هستم :دی

پ.ن2: در مورد تغییرات DMC4SE به نظرم اون Evil Sanctus رو هم باید یه تغییراتی توش اعمال کنند و یه ذره بالانس تر بشه. حداقل برای هر حرکتش یه نشونه درست و خاص بزارن نه اینکه از یه نشونه برای 2 تا حمله متفاوت استفاده کنه.

آخرین ویرایش:
من بیشتر دوست دارم تغیرات توی داستان شکل بگیره.مثلا بعداز اینکه بازی تموم شد چند ساعت به خط داستانی اضافه شه.و بر خلاف دوستان دلم نمی خواد گیم پلی با حضور ورجیل داشته باشیم.دوست دارم توی چند ساعت,شخصیت پردازی قوی ای از ورجیل ببینیم و ببینیم چه بلای سر ورجیل اومده و مقدمه چینی باشه برای dmc 5

من بیشتر دوست دارم تغیرات توی داستان شکل بگیره.مثلا بعداز اینکه بازی تموم شد چند ساعت به خط داستانی اضافه شه.و بر خلاف دوستان دلم نمی خواد گیم پلی با حضور ورجیل داشته باشیم.دوست دارم توی چند ساعت,شخصیت پردازی قوی ای از ورجیل ببینیم و ببینیم چه بلای سر ورجیل اومده و مقدمه چینی باشه برای dmc 5

با توجه به اینکه مهمترین بخش DMC گیم پلیه و اکثرا هوادارا (از جمله خودم) هم ترجیح میدن گیم پلی جدید از بازی ببینند احتمال اینکه چیز جدیدی به داستان بازی اضافه کنند کمه. خصوصا که صداگذار نیرو توی Twitter هم در جواب یکی از هوادارا در مورد اینکه کپکام برای DMC4SE باهاش تماس گرفته یا نه گفته بود "به نظرم از همونایی که دارن (صداهایی که برای نسخه اصلی DMC4 ضبط کردیم) استفاده کنند."

در رابطه با داستان به نظرم اگه دیگه خیلی شانس بیاریم یه تیزر کوتاه از DMC5 آخرش میزارن تا هوادارا رو برای اون هایپ کنند. البته یه عده هم ایده میدن که یه چیزی مثل گزارش وسکر توی RE1 برای ورجیل توی DMC4SE بزارن که وقایع رو از دید خودش توضیح بده که هم از لحاظ مالی کم خرجه و هم وقت زیادی نمیگیره ولی خب بعید میدونم این اون نوع برگشتی باشه که هوادارا انتظارش رو دارن.

البته در رابطه با DMC5 یکی از کاربرای Gaf ایده جالبی داده بود که بیان یه تیزر کوتاه از DMC5 توی E3 امسال نشون بدن بعد آخرش بنویسن See More at DMC4SE. اینطوری هم نسخه بعدی رو معرفی کردن هم هایپ رو برای DMC4SE میبرن بالا و فروش بیشتری از اون گیرشون میاد.
====
این رو الان یکی از کاربرا توی Gaf گذاشته. خداییش من روم نمیشه بگم بعد از 7 سال متوجه این مورد نشده بودم :(
o1jvtxlk3868k7gpj4sp.jpg

@لعین

:|
اسید لطفا:|
================
من یه نظریه دارم راجع به اینکه ورجیل از کجا سر و کله-ش پیدا میشه. من میگم مثل قضیه اوروچیمارو (:d)، ممکنه که ورجیل توی دستِ نرو مهر شده باشه و از اونجا دوباره زاده بشه (لول بر من:d)

@خائن

تو هم متوجه اش نشده بودی؟ :دی
---
اینقدر توی این چند وقته تئوری های مختلف برای برگشتن ورجیل توی سایتای مختلف شنیدم که الان دیگه به نظرم واقعا برگردوندنش کار خیلی راحتیه :دی یکی از تئوریها که خیلی ازش خوشم اومد این بود که ورجیل توی دنیای شیطونا گیر افتاده بوده و وقتی که توی نسخه 4 با استفاده از یاماتو دروازه دنیای شیطونا رو باز میکنند ورجیل هم از فرصت استفاده میکنه و برمیگرده به دنیای انسان ها :دی

البته طرف یکم توهم هم زده بود که بخش داستانی ورجیل توی SE میتونه همین باشه و ما قراره تا بیرون اومدنش از دنیای شیطونا اون رو کنترل کنیم که خب این بخشا رو دیگه نادیده میگیریم :دی
---
راستی ظاهرا تاریخ عرضه DMC4SE لو رفته :دی
تاریخ عرضه Devil May Cry 4 Special Edition لو رفت؟

@خائن

تو هم متوجه اش نشده بودی؟ :دی
---
اینقدر توی این چند وقته تئوری های مختلف برای برگشتن ورجیل توی سایتای مختلف شنیدم که الان دیگه به نظرم واقعا برگردوندنش کار خیلی راحتیه :دی یکی از تئوریها که خیلی ازش خوشم اومد این بود که ورجیل توی دنیای شیطونا گیر افتاده بوده و وقتی که توی نسخه 4 با استفاده از یاماتو دروازه دنیای شیطونا رو باز میکنند ورجیل هم از فرصت استفاده میکنه و برمیگرده به دنیای انسان ها :دی

البته طرف یکم توهم هم زده بود که بخش داستانی ورجیل توی SE میتونه همین باشه و ما قراره تا بیرون اومدنش از دنیای شیطونا اون رو کنترل کنیم که خب این بخشا رو دیگه نادیده میگیریم :دی
---
راستی ظاهرا تاریخ عرضه DMC4SE لو رفته :دی
تاریخ عرضه Devil May Cry 4 Special Edition لو رفت؟
نه باو خدا مرگمون بده. منم اینو ندیدم:biggrin1: یعنی فکر کنم خود ایتسونو هم نخواسته کسی بفهمه:biggrin1:

تئوری بسیار جالبیه:biggrin1: البته من با تئوری دوم هم موافقم:biggrin1: بعید میدونم گیم پلی ورجیل زمان زیادی داشته باشه اما همین که بتونیم تا دم در جهنم بدرقه-ش کنیم به نظرم فوق العاده میشه:biggrin1: یه لحظه فکر کن ورجیل نشسته یه گوشه و چشماشو بسته و همین که دروازه باز میشه، یه لبخند ملیح میاد رو لباش و پا میشه و بازی شروع میشه:biggrin1: اون وقت بین تمام شیطون هایی که دارن یورش میبرن به سمت دروازه، تو باید با ورجیل بازی کنی و دور و برت هزاران شیطون هست که محلی بهت نمیدن و تو هم قیمه-شون میکنی که بتونی بیای بیرون:biggrin1:

آخرین ویرایش:
نه باو خدا مرگمون بده. منم اینو ندیدم:biggrin1: یعنی فکر کنم خود ایتسونو هم نخواسته کسی بفهمه:biggrin1:

تئوری بسیار جالبیه:biggrin1: البته من با تئوری دوم هم موافقم:biggrin1: بعدی میدونم گیم پلی ورجیل زمان زیادی داشته باشه اما همین که بتونیم تا دم در جهنم بدرقه-ش کنیم به نظرم فوق العاده میشه:biggrin1: یه لحظه فکر کن ورجیل نشسته یه گوشه و چشماشو بسته و همین که دروازه باز میشه، یه لبخند ملیح میاد رو لباش و پا میشه و بازی شروع میشه:biggrin1: اون وقت بین تمام شیطون هایی که دارن یورش میبرن به سمت دروازه، تو باید با ورجیل بازی کنی و دور و برت هزاران شیطون هست که محلی بهت نمیدن و تو هم قیمه-شون میکنی که بتونی بیای بیرون:biggrin1:

اینطوری که از واکنش کاربرای Gaf میشد برداشت کرد ظاهرا چندین ساله که این مورد کشف شده ..... Shame on us :|:دی

نه علی من علیه اون مورد دوم نیستم :دی اتفاقا برعکس منم مثل تو از خدامه همچین چیزی برای ورجیل توی SE بزارن :دی ولی خب بعید میدونم کپکام اینقدر منابع و وقت برای SE بزاره و احتمالا چیز جدیدی از لحاظ داستانی توی SE نمیبینیم :(:دی

راستی تاریخ عرضه DmC:DE هم یه هفته جلو افتاد و الان دیگه 10 مارچ عرضه میشه :دی حالا علاوه بر اینکه میتونیم زودتر بازیش کنیم یه خوبی دیگه اش اینه که با این جلو افتادن بازی، احتمالا تاریخ انتشار خبرای DMC4SE هم یه هفته جلوتر میوفته =))

آقایون 'نه خدایی'واقعا خدایی dmc4se قراره بیاد ????من که ذوق مرگ شدم'اون وریجل توشه?????وای خداا
دوستان یه چیزی برای pc هم میاد???ترو خدا نگید که کپکام دوباره نمی زنه:d

هنوز از نسخه PC چیزی نگفتن ولی خب احتمالا اینکه بعدا برای PC هم بیاد زیاده :دی

خوبه تاپیک رو غلتکه باز ! :bighug:عاقا چرا ما pc بازا اینقدر مظلوم واقع میشیم ؟!! همیشه صبر میکنن قشنگ ما رو میسوزونن بعد واسه pc هم میدنش بیرون :| خدا کنه DMC رو هم انحصاریش نکنن باز ...حالا اینا رو بی خیال . ایشالله ک حسابی یه دستی ب سر و گوش DMC4 بکشن واسه SE . دوست دارم یه سری تغییرات جزئی تو گیم پلی ایجاد کنن به خصوص قسمت دانته اما بعید میدونم کاری بشه . یه توضیحاتی هم در مورد اون دست نرو بدن ببینیم چی بوده قضیه دقیقا خیلی تو کفم من . :d حالا اگه در غالب خود مراحل بازی بذارنش ک خیلی هم عالی اگه هم تو قسمتای جانبی مثل library البته به صورت فیلم قرارش بدن بازم خوبه . یه چیز دیگه هم اینکه تو قسمت bloody palace علاوه بر دانته و نرو یک شخصیت دیگه مثلا credo رو هم اضافه کنن ک بعد از تموم کردن SOS یا DMD باز بشن و تو همون قسمت bloody palace فقط بشه انتخابشون کرد . اون تریلری هم که اول بازی نشون میده رو عوضش کنن یه چیز خوف تر هم بذارن بد نمیشه ! به امید اومدن DEVIL MAY CRY5...

آخرین ویرایش:
من میدونستم قضیه اون عکس رو >:) :دی

برای ورجیل توی DMC4SE، به نظرم هنوزم دارین بیش از حد خیال پردازی می کنین :-" :دی فوقش دو تا کات سین مثل DMC3SE و بعدش کل مراحل بازی رو باید با ورجیل بریم دوباره =)) :| :دی

هر گونه داستان مرتبط با ورجیل منتقل خواهد شد به DMC5 :دی

آخرین ویرایش:
دوستان خدایی تا حالا هیچ hack and slashy مثل سری dmc بم حال نداده .حتی god of war .خداییش یه چیزی ساختن که خوده سازنده ها هم روزی چهار بار برای خودشون اسپند دود می کنند.:d
فقط یه مشکل .من نمی دونم چرا .اقعا همیشه pc اخر کنسول های دیگست .)x؟؟؟مگه گناه ما چیه .؟هیچ وقت شده یه بازی رو که هم میخ وان واسه pc و کنسول بدن .اسم pc رو اول بنویسن.که حداقل دله ما خنک شه؟؟؟
حالا هیچ گزیده خبری وتوییتی هیچی درباره ی نسخه ی pc dmc 4se,dmc de ندادن؟؟؟:-/
بعد یه چیزه دیگه که کلا برای من غیر قابل تصور ه اینه که مگه وریجل شخصیتی شیطانی نداره ؟؟و مگه کاملا از غرور و خود خواهی نیست ؟؟پس چه طور ایشون یه زمانی عاشق شده و با یه خانمی ازدوج کرده و بچه اوردن اونم نیرو
=))نه واقعا این موضوع خلاصه خیلی جالبه برام (البته یه نظریه دیگه هم خودم دارم اونم اینه که شاید نیرو پسر دانته باشه:-oو کلا ما رو سره کار گذاشتن تا تو dmc 5 یا dmc 4 se مارو فرای غافلگیر کنند>>)چون والا به اون بیشتر از ویریجل می خوره.
یه موضوع دیگه هم داره منو دیووانه میکنه اونم اینه که چه طور تو نسخه ی 4 یاماتو شکسته دسته اون یارو (الان یادم نمیاد اسمشو همون مغزه متفکر ) بود ؟بعد چه طوری ویرجیل در حالی که شمشیرش که بی اون هیچ محسوب میشه اخر سر دسته دانته میفته .خوب پس چه طوری بر می گرده ایشون ؟؟؟؟حتما شمشیرشو می دزده:))
امید وارم تو dmc 4se به همه ی اینا جواب داده بشه
کلا حالا فقط یه بحثه کوچولوی دیگه ..اونم انه که مثلا نه فقط capcom بلکه کلا همه ی شرکت ها میان یه بازی رو معرفی می کنند بعد کالا تا انتشارش 2 سال طول میکشه .بعد این هم انتظار تحمل می کنی اخرش با 7 تا 8 ساعت گیم پلی بازی تموم میشه و به گونه ای ادم عقده ای میشه:( و این ضعف تو سری dmc واقعا حس میشه مخصوص تو نسخه ی اخرش که دیگه ایولا داشت .:-s

- - -ویرایش - - -

من میدونستم قضیه اون عکس رو >:) :دی

برای ورجیل توی DMC4SE، به نظرم هنوزم دارین بیش از حد خیال پردازی می کنین :-" :دی فوقش دو تا کات سین مثل DMC3SE و بعدش کل مراحل بازی رو باید با ورجیل بریم دوباره =)) :| :دی

هر گونه داستان مرتبط با ورجیل منتقل خواهد شد به DMC5 :دی

مسلما اینایی که شما میگید نیست .چون dmc3 se با dmc4se کاملا قرق می کنه.اونم این که تو 3 وریجل تو بازی بود و غیر از همون دو سه تا کات سین دیگه مسلما انتظاری نمی رفت (مسلما نمی اومدن چگونگی زندگی ایشون تا اون لحظه رو بگن که)
بعد هم تو 3 ویرجیل از دید همگان یه مرده به حساب اومد . و تو 4 با وجود نیرو شک و شبه هایی رو به وجود اورد .و تازشم هم چه طور میخوان با دو سته تا کات سین برگشت وریجل رو نمایش بدن ؟؟؟خوب مسخره میشه اگه قرار باشه کات سینی باشه یا مثل مراحل وریجل dmc (غربی) بشه که:bighug:
الان به قول معروف یه برگه برنده ایی به عنوان وریجل و بازگشتش دست ما گیمراست;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or