milad dmc
کاربر سایت
آره بازی برای اولین بار قراره توی ژاپن صداهای ژاپنی برای شخصیت ها داشته باشه
---
داداش می تونی اینو که نوشتی رو معنی کنی؟
Langdon هم گفته:کپکام ازت خواسته برای تهیه محتوای جدیدی واسه DMC4SE برگردی ؟؟؟
رخ دادن این موضوع رو نمیتونم تایید و یا تکذیب کنم. از اینکه نقش دانته رو داشته باشم لذت میبرم و دوست دارم دوباره انجامش بدم.
این داستان رو از کجا آوردی خیلی جااااالب بود
خب اینکه اصلن خوب نیست که چرا خوشحالی می کنین ؟ الان مثلا من هیچ کسی رو جز روبین لانگدون نمی تونم به جای صدای دانته تصور کنم ( منظورم تو دویل های اورجیناله )
یعنی DMC4 قبلا صداگذاری ژاپنی نداشته؟ مطمئنی؟ چون من یادمه اولین تریلری که ازش دیدم به زبان ژاپنی بوداتفاقا خبر خیلی خوبیه قرار نیست که صداهای انگلیسی رو بردارن که قراره صداهای ژاپنی به بازی اضافه کنند. و از اونجایی که کپکام به خودش اینقدر زحمت داده که یه بازی 7 ساله رو تماما به زبون ژاپنی برگردونه، این میتونه نشونه مهم و خاص بودن DMC4SE و کلا اهمیت زیاد سری اصلی برای کپکام باشه ------> میتونه نشونه ای برای ادامه دادن سری اصلی و ساخت DMC5 ّباشه
یعنی DMC4 قبلا صداگذاری ژاپنی نداشته؟ مطمئنی؟ چون من یادمه اولین تریلری که ازش دیدم به زبان ژاپنی بود
دانته علی این وقایع قبل از DMC 4 و بهتر میشکافی ؟ چرا ورژیل حتی خودش و به پسرش نشون نداده ؟ چرا کلا نیرو اشاره ای حتی غیر مستقیم به پدرش نمیکنه ؟
بحث نجات دنیا هم یک جور حکمفرمایی خود باس آخر DMC 4 بود فکر کنم ( دقیق یادم نیست ) بعد از اون بحث ورژیل چیکار کرد ( خودت میگی رمان باید جواب اینا هم موجود باشه )
یک سوال تخصصی : از کتابش الکتریکی یا همون PDF خودمون چیزی موجود است ؟
و در آخر : دلم همون صدای آخر DMC 3 را میخواهد نه کمتر
کجا نوشته شده که پسرشه؟