بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
9dpxuumt0eutuwnmwvj1.png

داداش می تونی اینو که نوشتی رو معنی کنی؟:)

آره :دی بازی برای اولین بار قراره توی ژاپن صداهای ژاپنی برای شخصیت ها داشته باشه :دی
---

خب اینکه اصلن خوب نیست که :دی چرا خوشحالی می کنین ؟ :دی الان مثلا من هیچ کسی رو جز روبین لانگدون :x نمی تونم به جای صدای دانته تصور کنم ( منظورم تو دویل های اورجیناله :-")

- - -ویرایش - - -

واااااااااااااااااااااااااااااااای رووووووووووووووبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییین !!!! من نمی دونستم توئیتر دااااااااااااره! لعنتی این خوده دانته در دنیای واقعیه ! احتمالا برای دویل برگرده عالی بود مرسی :x

داداش می تونی اینو که نوشتی رو معنی کنی؟:)

طرف از langdon پرسیده:
کپکام ازت خواسته برای تهیه محتوای جدیدی واسه DMC4SE برگردی ؟؟؟
Langdon هم گفته:
رخ دادن این موضوع رو نمیتونم تایید و یا تکذیب کنم. از اینکه نقش دانته رو داشته باشم لذت میبرم و دوست دارم دوباره انجامش بدم.

این داستان رو از کجا آوردی خیلی جااااالب بود

گفتم که ... تو یکی از پیشنمایش های بازی نویسنده این مورد رو حدس زده بود، یه اشاره کوچیک کرده بود، ما هم با بر و بچ یکی از فروم هلی سابق نشستیم و روش بحث و بررسی کردیم و بش شاخ و برگ دادیم و بسطش دادیم به درز دیوار و ته ریش دانته و ... نهایت شد این :d اینم اصل اون صفحه مجله ...
d0xb1qxz2rvctkz2iiem.jpg

یه فن آرت زیبا از ورجیل و لیدی :x
jkwpk0am3yy51ofuugbp.png

آخرین ویرایش:
خب اینکه اصلن خوب نیست که :دی چرا خوشحالی می کنین ؟ :دی الان مثلا من هیچ کسی رو جز روبین لانگدون :x نمی تونم به جای صدای دانته تصور کنم ( منظورم تو دویل های اورجیناله )

اتفاقا خبر خیلی خوبیه :دی قرار نیست که صداهای انگلیسی رو بردارن که :دی قراره صداهای ژاپنی به بازی اضافه کنند. و از اونجایی که کپکام به خودش اینقدر زحمت داده که یه بازی 7 ساله رو تماما به زبون ژاپنی برگردونه، این میتونه نشونه مهم و خاص بودن DMC4SE و کلا اهمیت زیاد سری اصلی برای کپکام باشه ------> میتونه نشونه ای برای ادامه دادن سری اصلی و ساخت DMC5 ّباشه :دی

اتفاقا خبر خیلی خوبیه :دی قرار نیست که صداهای انگلیسی رو بردارن که :دی قراره صداهای ژاپنی به بازی اضافه کنند. و از اونجایی که کپکام به خودش اینقدر زحمت داده که یه بازی 7 ساله رو تماما به زبون ژاپنی برگردونه، این میتونه نشونه مهم و خاص بودن DMC4SE و کلا اهمیت زیاد سری اصلی برای کپکام باشه ------> میتونه نشونه ای برای ادامه دادن سری اصلی و ساخت DMC5 ّباشه :دی
یعنی DMC4 قبلا صداگذاری ژاپنی نداشته؟:-" مطمئنی؟ چون من یادمه اولین تریلری که ازش دیدم به زبان ژاپنی بود:-"

دانته علی این وقایع قبل از DMC 4 و بهتر میشکافی ؟ چرا ورژیل حتی خودش و به پسرش نشون نداده ؟ چرا کلا نیرو اشاره ای حتی غیر مستقیم به پدرش نمیکنه ؟
بحث نجات دنیا هم یک جور حکمفرمایی خود باس آخر DMC 4 بود فکر کنم ( دقیق یادم نیست ) بعد از اون بحث ورژیل چیکار کرد ( خودت میگی رمان باید جواب اینا هم موجود باشه ) :دی

یک سوال تخصصی : از کتابش الکتریکی یا همون PDF خودمون چیزی موجود است ؟

و در آخر : دلم همون صدای آخر DMC 3 را میخواهد نه کمتر :|

دانته علی این وقایع قبل از DMC 4 و بهتر میشکافی ؟ چرا ورژیل حتی خودش و به پسرش نشون نداده ؟ چرا کلا نیرو اشاره ای حتی غیر مستقیم به پدرش نمیکنه ؟
بحث نجات دنیا هم یک جور حکمفرمایی خود باس آخر DMC 4 بود فکر کنم ( دقیق یادم نیست ) بعد از اون بحث ورژیل چیکار کرد ( خودت میگی رمان باید جواب اینا هم موجود باشه ) :دی

یک سوال تخصصی : از کتابش الکتریکی یا همون PDF خودمون چیزی موجود است ؟

و در آخر : دلم همون صدای آخر DMC 3 را میخواهد نه کمتر :|

کجا نوشته شده که پسرشه؟:|

کجا نوشته شده که پسرشه؟:|

کجا نوشتم که نوشته پسرشه :دی ؟حرف دهن من نکار :|
این موضوع تایید شده هستش خواستم ببینم آیا تو اون رمانی که اشاره کرد به چیزی اشاره شده !

اگه رمان با مخلفات اضافی :دی و کسی داره برام تو پروفایلم بذاره ممنون میشم

آخرین ویرایش:
^^
آره یکی از اعضای تیم سازنده تایید کرده. بگردی توی Capcom-Unity میتونی لینک گزارشش رو پیدا کنی :دی

@T7T
در مورد رمان والا اطلاعات بیشتری ندارم چون کلا به زبون ژاپنیه و نسخه انگلیسیش هیچوقت منتشر نشده. این بخش هایی هم که گفتم یه سایتی به صورت تیتر وار و خلاصه ترجمه کرده بود که لینکش رو الان ندارم. ولی ممکنه بچه های تاپیک لینکش رو داشته باشن چون فکر کنم خود من همین اولین بار توی همین تاپیک دیدمش :دی

^^^^
من شروع میکنم حالا خواستید ادامه بدید خواستید ندید :d

من فقط ورجیل ورجیل ورجیل...

یعنی یه گیم پلی ناب میخوام ازشون، یه گیم پلی ای که با 5تا استایل دانته و Devil Arm نیرو برابری کنه، همین ورجیل واسه من 50تای DmC میارزه

و من الله توفیق :d

من که دوست دارم علاوه بر ورجیل و یه بازگشت دیوانه کننده و زمینه چینی برای dmc 5 یه نگاهی هم به دست نیرو بشه این که چه جوری به این حالت دراومد.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or