I NEED MORE POWERRRR
یعنی صدای ورجیل نابودم کرد
بحث صدا شد
میگم این صدای ورجیل توی DMC3 نبود، نه؟ نمیدونم چرا ولی حس میکنم صداش تغییر کرده بود.
I NEED MORE POWERRRR
یعنی صدای ورجیل نابودم کرد
بحث صدا شد
میگم این صدای ورجیل توی DMC3 نبود، نه؟ نمیدونم چرا ولی حس میکنم صداش تغییر کرده بود.
البته بد نوشتم. منظورم این نیست که فرق میکنه:biggrin1: منظورم اینه که صدا، همون صدای قدیمیه ولی بالاخره سن آدم میره بالا و صدا آدم هم تا حد کمی تغییر میکنه. من 98% مطمئنم صدای Daniel هست. اون 2% رو هم میذاریم پای اینکه واقعا اشتباه کرده باشم:biggrin1:اصن قدرت رو میشد توی صداش احساس کرد:bighug: صداش هم اگر دقت کرده باشی، یه خورده پر تر و خشن تر شده بود. من عاشق صدای Danie Southworth هستم و اینقدر باهاش سر و کله زدم که فرقش رو با صدای DMC 3 فهمیدم ولی در عین حال معرکه بود یعنی پودرم کرد
نمیدونم علی من هرچی به صداش گوش میکنم بیشتر این حس بهم دست میده که صدای Danie نیست میگم اگه به قندشکن دسترسی داری یه توییت به Danie بده بپرس صدای خودشه یا نهاتفاقا داشتم همینو به مرتضی میگفتم:biggrin1: به نظرم همون صدای Danie Soutworth هست:
البته بد نوشتم. منظورم این نیست که فرق میکنه:biggrin1: منظورم اینه که صدا، همون صدای قدیمیه ولی بالاخره سن آدم میره بالا و صدا آدم هم تا حد کمی تغییر میکنه. من 98% مطمئنم صدای Daniel هست. اون 2% رو هم میذاریم پای اینکه واقعا اشتباه کرده باشم:biggrin1:
تلفظ حرف R رو فقط دنیل اینجوری میگه. توی سریال MK هم همینطوری بود. اگر دقت کنین، میتونین خیلی قشنگ صدای ورجیل رو بفهمین:biggrin1:
تصور کن:
بعد از تموم کردن داستان اصلی DMC4SE با ورجیل یه کات سین جدید شروع به پخش شدن میکنه. از راه دور دانته و نیرو رو میبینیم که دارن تو سر همدیگه میزنند و همدیگه رو سوژه میکنند. یهو پای یه نفر میاد جلوی دوربین! دوربین آروم آروم بالاتر میاد و همزمان هم میچرخه. در حین جابجایی دوربین میتونیم لباس آبی و آشنای شخصیت جدید رو ببینیم، دوربین نهایتا میاد بالا و روی بخش پایینی صورت اون وایمیسته. صدای نیرو رو میشنویم که به دانته میگه میره اونطرف یه چیزی بخره و بعداتر میبینتش. دانته جلوتر میره و نیرو داره به سمت شخصیت فوق الذکر میاد. با دیدن این موضوع لبخند شرورانه ای روی صورت شخصیت مورد نظر نقش میبنده. دهنش رو باز میکنه و با لحن ترسناکی خطاب به نیرو میگه:
I've come to retrieve my power. You can't handle it
و بعد دوربین میره عقب و ورجیل رو میبینیم که جلوی نیرو ایستاده و آمادست تا یاماتو رو ازش پس بگیره! همین موقع صفحه سیاه میشه و نوشته زیر روی اون نقش میبنده:
Devil May Cry 5
Coming 2016
Dead#
باو خودشه:biggrin1: باو سن یارو رفته بالا دیگه نباید انتظار داشت باشیم صداش به تر و تازگی ورجیل شماره سوم باشه (هرچند بازم همونه). متاسفانه توییتر اصلا نمیاد و موقعی هم که میاد فقط عکس از خودش میذارهنمیدونم علی من هرچی به صداش گوش میکنم بیشتر این حس بهم دست میده که صدای Danie نیست میگم اگه به قندشکن دسترسی داری یه توییت به Danie بده بپرس صدای خودشه یا نه
BAHAHAHAHAHAHAباو خودشه:biggrin1: باو سن یارو رفته بالا دیگه نباید انتظار داشت باشیم صداش به تر و تازگی ورجیل شماره سوم باشه (هرچند بازم همونه). متاسفانه توییتر اصلا نمیاد و موقعی هم که میاد فقط عکس از خودش میذاره
اقا یکی بیاد یکم در باره ی نیرو بگه من اون موقع بازی کردم هیچی نفهمیدم اصلا این بشر کیه؟دستش اصلا چرا اینطوری شد؟
مادرش کیه؟ظاهرا پسر ورجیله ولی خب هنوز رسما تایید نشده، هر چند تقریبا دیگه همه این موضوع رو قبول کردن
والا توی بازی یه اشاره ای بهش میشه. (همون صحنه قبل از فعال شدن یاماتو که نیرو در حال بیهوش شدنه و یه دفعه توی تاریکی صدای فریاد Kyrie رو میشنوه.) ظاهرا چند مدت قبل از داستان DMC4 چندتا شیطون به نیرو و Kyrie حمله میکنند و اون موقع نیرو این قدرت دستش رو فعال میکنه (به صورت ناخودآگاه) تا بتونه از Kyrie محافظت کنه. توی اون صحنه قبل از فعال کردن DTـیش و درست کردن یاماتو درواقع همین خاطره داشت یادش میومد. بعدش هم میگه، اون لحظه ای که دستش برای اولین بار شیطونی شد یه صدایی رو در اعماق وجودش میشنید که بهش میگفت:
"Power, give me more power"
که بیشتر از قبل نظریه این که نیرو پسر ورجیله رو تقویت میکنه.
ظاهرا پسر ورجیله ولی خب هنوز رسما تایید نشده، هر چند تقریبا دیگه همه این موضوع رو قبول کردن
والا توی بازی یه اشاره ای بهش میشه. (همون صحنه قبل از فعال شدن یاماتو که نیرو در حال بیهوش شدنه و یه دفعه توی تاریکی صدای فریاد Kyrie رو میشنوه.) ظاهرا چند مدت قبل از داستان DMC4 چندتا شیطون به نیرو و Kyrie حمله میکنند و اون موقع نیرو این قدرت دستش رو فعال میکنه (به صورت ناخودآگاه) تا بتونه از Kyrie محافظت کنه. توی اون صحنه قبل از فعال کردن DTـیش و درست کردن یاماتو درواقع همین خاطره داشت یادش میومد. بعدش هم میگه، اون لحظه ای که دستش برای اولین بار شیطونی شد یه صدایی رو در اعماق وجودش میشنید که بهش میگفت:
"Power, give me more power"
که بیشتر از قبل نظریه این که نیرو پسر ورجیله رو تقویت میکنه.
نظریه جالبی بود:d این قسمت هم:
طبق گفته کامیا، اون Nelo اشتباه بوده و درستش همون Nero هست:d یعنی یه جورایی جفتشون یکی هستن:d