بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
حالا من با بحثتون کاری ندارم چون خودم 100 بار این بحث رو انجام دادم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم :دی اما:
احساس میکنم این بحثمون به نتیجه نمیرسه :دی بهتر نیست بجای اینکه بازی های سبک رو با HnS بودن یا نبودنشون مرز بندی کنیم از این به بعد برای بازی هایی مثل DMC، Bayo، NG, GoW و کلا تمام بازی های کمبو محور از یه اصطلاح جدید (البته توی BC) استفاده کنیم؟! :دی

Character Action Games یا CAG :دی اصطلاحی که خیلی وقته توی فروم های خارجی بین هوادارای سبک جا افتاده و جایگزین HnS شده :دی اگه بازیی سیستم مبارزاتش بر اساس سلاح سرد و کمبو زنیه CAG حساب میشه :دی

من موافقم :دی Bayo-DMC-NG-MGR رو از این به بعد بهشون میگیم Character Action games، به GOW و Heavenly Sword و امثالهم میگیم Action Adventure.

:دی

با امیر آکیبا هم بحث نکنید این بشر از فن بوی هم یه چیزی اونور تره :-" :p :دی

Devil's Third هم تا الان خیلی مزخرف به نظر میاد. تریلرش (به جز یکی دو ثانیه ش :دی) خیلی بد بود :دی

@ سهیل
سهیل مشکل اینجاست که AA خیلی کلیه. الان TLOU یه AA حساب میشه، Uncharted AA حساب میشه، Assassin's Creed هم همینطور، Batman ها، Spider-man، Tomb Raider و.... همگی AA حساب میشن. پس اینطوری نیست که بگیم AA مختص بازی هایی مثل GOW، LoS2 ـه و وقتی بگیم AA همه میفهمن منظورمون با اینجور بازی هاست. بخاطر همینه که یا باید HnS بودنشون رو قبول کنیم (که تقریبا همه جا قبول دارن :دی) یا اینکه از CAG استفاده کرده تا راحت اونا رو از سایر AA ها جدا کنیم.

در کل 2 راه داریم:
1. همه بازی های سبک رو بگیم HnS و CAG رو بزاریم برای بازی های حرفه ای تر (DMC/Bayo و...)
2. برعکس قبلی، یعنی CAG = تمام بازی های سبک، HnS = بازی های حرفه ای تر

البته راه سومی هم هست که مثل قدیما کلا همه بازی های این سبکی رو HnS و CAG بدونیم بره :دی

@ مرتضی
:| :دی

Sword Fightـش جالب بود و من رو یاد NG2 مینداخت (البته با چاشنی MGRR) :دی ولی بقیه بخش هاش داغون بود :دی
======
اصلا چرا داریم بازی های سبک رو مرز بندی و از همدیگه جداشون میکنیم؟! نه اینکه حالا سالیانه 20-30 تا بازی داره توی سبک منتشر میشه و کلی گزینه برای انتخاب کردن داریم، که حالا فقط مونده دسته بندیشون کنیم :| :دی باو همین الانش بزرگای سبک یا سرنوشتشون مشخص نیست (DMC, NG) یا انحصاری کنسول مرده نینتندو شدن (Bayo2). حالا همین دو سه تا بازیی که برامون موندن رو هم میخواییم با مرز بندی کردن از سبک بندازیم بیرون؟! :| :دی

خب ببین قرار نیست اگه هر بازی برخی ویژگی های بک سبک رو داشته باشه بگیم توی اون سبک قرار میگیره.الان سازنده ها همشون دارن تلاش میکنن که تنوع بیشتری توی بازیشون ایجاد کنن برای همین یک سری ادغام های کوچیکی صورت میگیره منتهی نمیتونه به کلیت بحث لطمه بزنه.حتی شاید این ادغام ها یکم بزرگتر هم بشه ولی بازهم اون سبکی که توی بازی چیره تره انتخاب میشه.
مشکل اینه که توی بازیی مثل GOW و LOS و ... ! اون سبکی که چیره تره، H&Sـشه! نه پازل و این چیزاش! :d

با امیر آکیبا هم بحث نکنید این بشر از فن بوی هم یه چیزی اونور تره :-" :p :biggrin1:
من مظلوم! :d اتفاقا فن بازی از طرف شماست که فقط DMC Cloneـها رو H&S قبول میکنید! :d
علی هم برداشته بحث رو اورده توی این تاپیک :| من مظلوم واقع میشم! :d

در مورد اون قسمت قرمز :
همونطور که تمامی شوتر های اول شخص با سبکهای (Horror (FEAR و (Arcade Shooter (COD و (War Simulation (Flash point و ... به طور کلی FPS هستن ولی توی زیر مجموعه با هم فرق دارن همینطور هم GOW و DMC و NG و B و ... همگی Action Adventure می باشند :biggrin1: ولی توی زیر مجموعه ـش گاو و مشابهاتش HnS نیستن :biggrin1:
البته مثال زدن سبک شوتر برای این بحث یه چیز بی نهایت بی خودیه چون بنیاناً فرق داره با بحث ما ! اسلحه از اول تا آخر یه Aim داره و یه Shoot :biggrin1: این خیلی با خرت و پرت های کمبو زنی و Evade و Canceling و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه فرق داره :biggrin1: اصولاً کسی که از همچین مثالی برای قیاس توی سبک HnS استفاده میکنه یعنی کاملاً با این سبک بیگانه ـس ;;)

پ.ن : انقدرم خودتو به در و دیوار نزن گاو HnS نیست ، مگه اینکه با قبول CAG بتونی گاو رو در جوار DMC و دوستان قرار بدی :biggrin1:
این چیزایی که گفتی،تقریبا هیچجا به کار نمیره! :d یا خیلی خیلی کم! :d و همه رو میگن FPS ! :d
+ شوتر کجا یه Aim و یه شوت ؟ :-" یکی مثل Bioshock جادو جنبل و فلان هم داره:-" هک کردن فلان چیز داره(پازل) ، گشت و گذار توی محیط داره ، اون ریل های هوایی هم داره! هزار و یک چیز دیگه داره! ولی FPSـه! :d آپگرید سلاح و جادو داره! Craft کردن با آیتم های جمع شده داره!
اتفاقا کسی که H&S رو Combo Base میدونه با این سبک بیگانست! چون فکر میکنه فایتینگ 3D داره میزنه! :d چون از همون اول(باز هم تاکید میکنم! چون مثل اینکه نمیخواید ببینید! :d ) DW3 بوده که مبناش بر پایه ی چیزی که شما میگید نبوده! ولی H&Sـه! :d
اتفاقا سری Warriors هم دنباله روهای بیشتری داشته تا DMC Cloneـها :-" ( البته همش از یه سازندست،تقریبا! :d ) DW و SW و PW و HW و Basara و ... :-" هرکدوم 455شماره :d

---
در کل اینکه،هرچیزی که توی بازی ها هست،همشون چاشنی حساب میشن! :d و جای اون اصلیه رو نمیگیره! :d که اصل GOW و LOS و دوستان، برپایه ی مبارزاتشه! :d
راستی من خودم سر همون بخش ادونچر و اینطرف اونطرف رفتن DMC3 تو بازی گم شدما :p خیلی غالب بود این قضیش! و پیچیده، که باعث گم شدن من توی بازی شد! :d

@ مرتضی
:| :دی

Sword Fightـش جالب بود و من رو یاد NG2 مینداخت (البته با چاشنی MGRR) :دی ولی بقیه بخش هاش داغون بود :دی

گفتم که، فقط یکی دو ثانیه ش قشنگ بود که نمی تونم اینجا عکسشو بذارم :-" :دی

من مظلوم! :d اتفاقا فن بازی از طرف شماست که فقط DMC Cloneـها رو H&S قبول میکنید! :d
علی هم برداشته بحث رو اورده توی این تاپیک :| من مظلوم واقع میشم! :d

گول مظلوم نمایی هاش رو نخورین! >:) :دی

آقا چیکار کنیم بالاخره :دی الان جو شونصد به 1 ـه :دی (امیر نخودیه :دی) الان من ، سهیل ، علی صلح و صفا و مرتضی موافقیم بازیایی مثل گاو بحثشون از DMC و اینا جداس :دی و علی دانته و اون امیر نخودی هم جدان :دی خلاصه یه دسته بندی ای ردیف کنیم که این امیر با BOC های آویزون و خورد شده راهی دنیای AA بشه :دی

===

@ وحید

وحید جان بابایی Ninja Gaiden کبیر که از همون اول هم از بزرگ خاندان های سبک HnS بود :دی مشکل GOW و Darksiders و Castlevania و ... هستن :دی

آخرین ویرایش:
منم با امیر و علی هستم :-":d

بنظرم GOW و NG و اینا همه جز دسته H&S هستند و همین دسته شامل DMC و Bayo و اینا هم میشه . :d

- - -ویرایش - - -

وحید جان بابایی Ninja Gaiden کبیر که از همون اول هم از بزرگ خاندان های سبک HnS بود :biggrin1: مشکل GOW و Darksiders و Castlevania و ... هستن :biggrin1:

اگه امیر سوپر فن GOW هست تو یکی هم الحق که سوپر هیتر سری GOW هستی :-":d

خدا در و تخته رو باهم جور کرده :d

کاری ندارم و به همین حرف امیر بسنده میکنم که خب GOW که همش H&S هست و کلا بحثی باقی نمیزاره تو بازی های Castlevania و Darksiders هم بدلیل اینکه کلا 80 درصد بازی h&s هست و اون باقی موارد گیم پلی برای خالی نبودن عریضه و هم اینکه تنوعی و کنجکاوی در بازی بشه افزوده میشه . :d

حالا Castle و Darksiders رو بگید قبول ندارید بخاطر اون اضافات ولی قبول نکردن GOW بعنوان یکی از بزرگترین و بهترین سری بازی تاریخ سبک H&S دیگه خیلی نامردی و فن بویسم ژاپنی هست !

به عنوان کسی ک رسماً از اول بحث داشتم نظرات همه رو دنبال میکردم و هشتگ میدادم:دیباس بگم ک حق همچنان با علی دانته و امیر اکیبا هستش!البته درسته امیر این وسط فن‌بوی بازی در میاورد:دی ولی خب ایشانم حسابه!:دی
خداییش نامردیه اگه بخواین LoS و GoW رو از لیست HnSها پاک کنید:|حالا من که نسخه‌ها PS3 گاو رو بازی نکردم ولی نسخه‌های PSP و PS2 ک بازی کردم به حدی المانای هک‌ن‌اسلش توش هست ک بشه اون بخش AA‍ش رو بیخیال شد!
LoSهم من نسخه‌ی جدیدشو نرفتم هنوز ولی خب همون نسخه‌ی قبلی هم به اندازه‌ی کافی از HnS های ناب و خالص وام گیری داشت ک نمیشه اونم بیخیال شد...
همون focus scroll اول بازی هم باعث میشد ک گیمر سعی کنه کمروهاشو chain کنه...به اندازه‌ی کافیم پاور و مجیک میگرفتی ک بتونی کمبوهای خعلی خوف و متفاوتی بزنی...
من که این وسط از امیر اکیباهم نخودی ترم:دیولی نظر کلیم اینه که اینا درسته هم AA و هم HnS توشون هست ولی خب همونطور ک گفتین از اونجا ک HnS زیرمجموعه AA بهتره اینارو همون HnS بدونیم...وگرنه یکی ندونه میگه اینا فرقی با uncharted ندارن:دی!
پ.ن:CAG را دوست میداریم:دی!

وحید جان پسر عزیزم، پسر قشنگم (:d) بحث ما سر AA یا HnS نیست. بحث ما سر HnS خالص به عنوان یه سبک جداگونه از دیدگاه ما و المان های HnS هست.
GOW یه AA به همراه المان های HnS هست ولی DMC یه HnS خالص هست:d DMC هیچی نداره جز تاکید همیشگی و همواره اونم فقط و فقط بر گیم پلی.

نظر بقیه برامون مهم نیست چون براشون مهم نیست چی توی کدوم سبک قرار میگیره. نظر خودمون که فن های این سبک هستیم و همیشه دوست داشتیم HnS به عنوان یه سبک جداگونه در نظر گرفته بشه، مهمه.

فک کنم این توضیح رو همون اول میباست میدادم/دیم که بفهمیم قضیه چی هست:d الان فک کنم روشن تر شدیم همگی:-/:p

پ.ن: جون من نیایین بگین فلان و بهمان! بین HnS و HnS خالص فرق گذاشتم
yahoo_4.gif

میدونم بحثتون چیه علی جان داشتم کامل پیگیری میکردم !

همیشه خودم میگفتم که DMC و Bayo و این دسته بازی ها همیشه یه چیز خفن تر از نظر گیم پلی در مقایسه با gow و اینا هستند ولی خب GOW بدبخت هم انچنان گزینه های فرعی نداره !

حداقل من که تو بازی همش در حال دکمه زدن و کمبو زدن و کشتن هستم اگه چیز اضافاتی هم وجود داشته باشه انقدر ناچیز هست که بشه در نظر نگرفتش !

شاید از لحاظ دسته بندی Castle و DS تو دسته H&S خالص قرار نگیرن ولی نبود GOW یه چیز الکی هست !

کلا تو ئنوگف و هرکجا که دوست دارید یه نظر سنجی بزارید و بگید top 3 سبک H&S چیه ! ببینید کسی هست که GOW تو رتبه هاش نباشه ! نمیگم TOP 5 و TOP 10 همون TOP 3 کافی هست !

سلام؛

عجب بحثی راه اُفتاده بین اساتید ! :d والا این قضیه بحث کردن نمیخواد دیگه..:d
اگر بخوایم Hack and slash رو در یه جمله خلاصه کنیم میشه: "عنوانی که بیشتر تاکید بر روی سیستم Gameplay دارد تا دیگر المان ها"، البته در بدترین حالت باز هم باید بگیم که باز هم سازنده ها، روی "گیمپلی" خیلی خیلی وقت میزارن و کار میکنن،(البته همیشه یه استثناهایی هست ـش..) بالاخره همون ثانیه های اول بازیباز این قضیه رو متوجه میشه دیگه، از نوع مبارزات و Combo ـها و سیستم جمع آوری Orb ها منظورم هست ! حالا یه المان های دیگری هم داخل ـش هست که فکر کنم خودتون به اونها اشاره کردین..
به نظر من این سبک زیرشاخه همون Action-Adventure هست ـش، نمیشه بگیم که HnS یه سبک مادر به حساب میاد، به نظر من این درست نیست ! ناسلامتی ما در بدترین حالت داریم ماجراجویی هایی دانته، شخصیت اول داستان رو دنبال میکنیم دیگه، این خودش یه ماجراجویی به حساب میاد، غیر از اینه ؟! :d
=================
250px-Vergil_3.png

امیدوارم نسخه بعدی این بازی، ورجیل حضور پُررنگ تری داشته باشه، لامصب همین Yamato ـش به تنهایی، آدم رو مُجاب میکنه تا صدبار بازی رو تکرار کنه..:d:x
بعدشم اگر بازی رو با همین موتور MT Framework بازی رو بسازن، به نظرم غوغا میکنه ! اون صحنه های سینمایی، اون هیجان تند و سریع، اون اکشن های ناب و نفس گیر آدم رو در میخکوب خواهد کرد..:d البته حضور ورجیل به تنهایی میتونه عامل موفقیت بازی باشه به نظرم، دیگه خیلی غیبت کرده این قهرمان بزرگ ! b-):d

میدونم بحثتون چیه علی جان داشتم کامل پیگیری میکردم !

همیشه خودم میگفتم که DMC و Bayo و این دسته بازی ها همیشه یه چیز خفن تر از نظر گیم پلی در مقایسه با gow و اینا هستند ولی خب GOW بدبخت هم انچنان گزینه های فرعی نداره !

حداقل من که تو بازی همش در حال دکمه زدن و کمبو زدن و کشتن هستم اگه چیز اضافاتی هم وجود داشته باشه انقدر ناچیز هست که بشه در نظر نگرفتش !

شاید از لحاظ دسته بندی Castle و DS تو دسته H&S خالص قرار نگیرن ولی نبود GOW یه چیز الکی هست !

کلا تو ئنوگف و هرکجا که دوست دارید یه نظر سنجی بزارید و بگید top 3 سبک H&S چیه ! ببینید کسی هست که GOW تو رتبه هاش نباشه ! نمیگم TOP 5 و TOP 10 همون TOP 3 کافی هست !
خب نکته همینجاست وحید.
اینکه میگی GOW هم یه HnS خالص هست، یعنی داستان و پلتفرمینگ و طراحی مراحل و ... تو دیواره؟ به هیچ عنوان اینطور نیست. تا وقتی این موارد وجود داشته باشن و دست از قضا خیلی هم پررنگ و پرداخته گداخته باشن، اجازه نمیدن GOW توی سبک HnS خالص قرار بگیره. کفه ترازو به طرف AA بودن GOW یا داشتن 3 مورد پررنگ و قوی هست، در حالیکه توی کفه دیگه فقط بخش گیم پلی با المان های HnS هست.

اون نظرسنجی هم درست نیست چون خیلی از موارد توش لحاظ میشن. توی پست قبلیم هم گفتم از دیدگاه ما که طرفدار سر سخت این بازیا هستیم نه کسی که توی عمرش فقط یه بار یکی از اینا رو بازی کرده و به هر دلیلی بهش رای میده.
دقیقا یاد اولین نظر سنجی تاپیک X Vs. Y (خدا بیامرزتش همین الان یادش افتادم:|:d) بین کریس و لیون افتادم و گفتم با ذکر دلیل بگین کدومشون تاثیر بیشتر و بهتری توی داستان داشتن که همون اول یه نفر گفت لیون به خاطر اینکه خوشگله. به ترتیب وایسین میخوام Facepalm سه نفری بریم:
5l7uj8zovjcsrs88vbp7.png
من الان تو این وضعیت هستم
yahoo_4.gif
yahoo_6.gif
:
علی تون رو هم قراره با احسان امشب سر به نیستش کنیم که هوس دادن حکم جهاد نیوفته!
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

یه نظرم عنوان هایی مثل کسلوینیا یا دارکسایدرز آن چنان نیاز به بحث نداره چون خیلی شیک و راحت 60-70 % بازی Adventuring و این حرفهاست :دی این وسط گاو به خاطر مبارزات خونینی که داره یه مقدار دوستان رو یه اشتباه انداخته :دی ببینید درسته گاو سیستم مبارزات فلان داره ولی گیم پلیش همچنان 50% ـش به فایت میگذره :دی قشنگ نصف بازی لا به لای فایت ها به Adventuring و پازل و ... میگذره ، همچین چیزی رو هم نمیشه HnS در نظر گرفت :دی همون DMC و بیو شاید خیلی سطحی و گذرا از این چیزا داشته باشن ولی شیرین 90% بازی فایت خالصه :دی ولی گاو قشنگ 50% ـش به اینا میگذره :

(عکس ها بی نهایت کم حجم و کوچیک هستن :دی)

lga6kncoc0eydeduntvx.jpg

xehknsr98ayc9plgfto5.jpg

k6qha14lmg8x59yrecix.jpg

plkicz9f76f71mave1nv.jpg

bnkgqez55n759mkyell3.jpg

egx5hawtdfulejiolqw2.jpg

5ky3b06y3u39uswr8hnd.jpg

7648n3gwxbfhqd3tck3p.jpg

این نکته رو هم اضافه کنم که خود HnS یه سبک ژاپنیه :دی یعنی اینجوری نیست که ما به بازیای ژاپنی ربطش بدیم :دی این سبک ذاتاً از بازیهای ژاپنی خلق شده :دی

@علی‌سلح‌و‌‌ثفا
باو یعنی یه بازی نمیتونه خیلی خوب باشه!:دی
گیمپلی خوب+یه داستان خوب چیزیه ک یه بازی مث GoWداره ارائه میده:دی...سیستم مبارزه و کومبو زنیش خداییش چیز ساده‌ای نیستش:|فک کنم بشه این یکی رو استثنا دونستا!!!
همین DMC هم بکگراند داستانیش اگه پیِ‌ش رو بگیریم به جاهایی حتی باریکتر از GoW‍م میرسیم[یُخده اغراقیدم البته]...خلاصه اینکه HnS هرچقدم خوب و خالص باشه تو گیمپلی بازم میشه داستان خوب توش گذاشت!
اینم برای حرکت شفافسازی!:دی
پ.ن:جا اگه دارین منم بزارین توی صف face palm‍تون:دی

خیلی نامردید به خدا :(( من رو تنها گیر اوردید هی میگید فن بازی میکنه! :| نمیگن بحث توی تاپیک DMC در حال انجامه، و اینجا هم به قول آریا،قصر DMC فن هاست! :| معلوم فن بازی های خودتون رو نادیده میگیرید! :|
بعد من این وسط انقدر که روی هزارتا بازی! از Warriors گرفته تا LOS و GOW و DS تاکید داریم! مثل بقیه روی DMC Clone تایید ندارم که:-" فن بازی از خودتونه :( :( :(
---
H&S خالص و غیر خالص چیه دیگه! :d همینجوری سبک میسازیدا! :d
الان هیچ سبکی خالص نیست! حالا ناحالصی 1% باشه یا 10% یا فلان % ! :d

باز هی میگن DMC هیچی نداره جز تاکید همیشگی گیم پلی! :| نمیگم نیستا! ولی نه اونقدری که میگید! بیاید به من بگید از 478 صفحه ، چند صفحش داشتید در مورد دانته و ورجیل و لیدی و ... صحبت میکردید، چند % در مورد گیم پلی؟ :d
چقدر در مورد داستان DmC بحث و پیشبینی میکردید، چقدر در مورد گیم پلی؟ :d
حالا خوبه خیلی از این موارد AA رو هم داره ها! حالا یکم ساده تر! (قصر DMC 3 تو حلق احسان! :d )

---
کفه ترازو به طرف AA بودن GOW یا داشتن 3 مورد پررنگ و قوی هست
علی چجوری حساب کردی؟ :| نکنه مثل احسان ضرب و تقسیم کردی که همش نوشته بود پازل ، یه دوتا Slash انداخته بود وسط! :)) :d

---
الان من ، سهیل ، علی صلح و صفا و مرتضی موافقیم بازیایی مثل گاو بحثشون از DMC و اینا جداس :biggrin1: و علی دانته و اون امیر نخودی هم جدان :biggrin1:
نه دیگه! وحید و امین و محمدعلی استکبار ساما ! هم طرف ما هستن >:) :d و خیلی های دیگه که نمیان اینجا! توی محفل همیشگی DMCفن ها! :d
---
چنگال من رو بیارید! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or