بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یا حضرت ورجیل! هم اکنون این ویدیو رو دیدم! :

یوتوب = LEH63qExIxI

یه ماد برای عوض کردن استایل ها به صورت ریل تایم در نسخه پی سی DMC3! :دی هولت شت! :دی This changes everything! :دی
اینم خیلی (خیلی! :دی) مقاومت کردم که نذارمش اینجا، اما نمی تونم! واقعا نمی تونم! :دی یه Cosplay برابر اصل از Lady! :دی یعنی خود خودشه انگار! :دی (contains partial nudity :d)

:دی
سوال فنی: WHO GIVES A PHUCK ABOUT DMC3'S SH!TTY PC PORT?
واقعا نمی ارزه آدم بره واسه این ماد رنج اون پورت افتضاح رو به جون بخره :دی

یا حضرت ورجیل! هم اکنون این ویدیو رو دیدم! :

یوتوب = LEH63qExIxI

یه ماد برای عوض کردن استایل ها به صورت ریل تایم در نسخه پی سی DMC3! :دی هولت شت! :دی This changes everything! :دی
اینم خیلی (خیلی! :دی) مقاومت کردم که نذارمش اینجا، اما نمی تونم! واقعا نمی تونم! :دی یه Cosplay برابر اصل از Lady! :دی یعنی خود خودشه انگار! :دی (contains partial nudity :d)

واو!
فکرش رو بکن! اگه DMC3 موقع انتشار همچین قابلیتی داشت چی میشد!!! :x
کاشکی یه ماد برای DMC4 درست میکردن که بشه از سلاح های DMC3 توش استفاده کرد :-" :دی

سوال فنی: WHO GIVES A PHUCK ABOUT DMC3'S SH!TTY PC PORT?
واقعا نمی ارزه آدم بره واسه این ماد رنج اون پورت افتضاح رو به جون بخره :دی

اگه نسخه PS2 رو با شبیه ساز روی PC بازی کنی، باز هم میتونی از این ماد استفاده کنی :دی

آخرین ویرایش:
اگه نسخه PS2 رو با شبیه ساز روی PC بازی کنی، باز هم میتونی از این ماد استفاده کنی :دی

ولی مرتضی خداییش این نسخه ای که واسه PC داده بودن بیرون اصلا جذابیت نسخه PS2 رو نداشت . با اینکه رو PS2 فقط مرحله اول رو بازی کردم ولی بعد از بازی کردنش رو PC کاملا مشکلاتش معلوم بود . در حدی که بری بازی رو تمام کنی حال میده ولی تنظیمات کیبورد و افت فریم در بعضی قسمت ها و ... میره رو اعصاب و کلا حس اینکه همیشه پاش بشینی رو می گیره ازت . (هر چند خودم یه 4 سالی فقط DMC3 رو PC بازی میکردم !!! :d:|)

اینم یک چند تا آرت و عکس ...

راستی مرتضی این آرت رو هم گشتم واست پیدا کردم !!! :d

وقتشه بزنن چک مالش کنن :d >:)

viewer.php
[/URL][/IMG]

90819674228625447349.jpg

خب دوستان همونطور که می دونید چند وقت اخیر کپکام یه سری کار هایی در مورد سری DMC انجام داده که ما رو به آینده این سری و دیدن DMC5 امیدوار کرده. :دی مثل ثبت دوباره نام تجاری Devil May Cry، گفتن این که سری DMC جزو سری قدرتمندش هست و اینکه شخص ایتسونو سان گفته یه سری ایده در مورد DMC5 در ذهنش داره :دی برای همین من و علی (صلح و صفا :دی) تصمیم گرفتیم به مناسبت انتظار برای DMC5، که احتمال داره این TGS معرفی بشه، یه ماراتن DMC4 راه بندازیم تو تاپیک :دی یعنی همه با هم شروع کنیم به بازی کردن DMC4 و ببینیم کی از همه استایلیش تره :دی به این صورت که با هم شروع می کنیم به بازی کردن، و بعد از اتمام هر مرحله میایم و Result ها رو میذاریم تو تاپیک :دی بر اساس رنک و استایلیش پوینت، تصمیم می گیریم کی از همه استایلیش تره :دی

حالا چرا DMC4؟

چون DMC3 پورت مزخرفی رو PC داره و اگه انتخابش می کردیم شرایط یکسان نبود. DmC هم که متاسفانه اونقدر حرفه ای و بالانس نیست که استایلیش بودنمون رو باهاش اندازه بگیریم :دی پس DMC4 رو انتخاب کردیم :دی

کی شروع میشه؟
همونطور که میدونین الان فصل امتحاناته و همه درگیر امتحاناتیم :دی برای همین شروع ماراتن رو گذاشتیم برای تابستون تا همه از شر امتحانات خلاص شده باشن :دی

من خیلی وقته DMC4 بازی نکردم!

منم همینطور :دی یکی دو روز قبل از ماراتن به همه وقت می دیم تا به صورت حرفه ای تمرین کنن :دی

هر گونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و سوال با آغوش باز پذیرفته می شود :دی

آخرین ویرایش:
90819674228625447349.jpg

خب دوستان همونطور که می دونید چند وقت اخیر کپکام یه سری کار هایی در مورد سری DMC انجام داده که ما رو به آینده این سری و دیدن DMC5 امیدوار کرده. :دی مثل ثبت دوباره نام تجاری Devil May Cry، گفتن این که سری DMC جزو سری قدرتمندش هست و اینکه شخص ایتسونو سان گفته یه سری ایده در مورد DMC5 در ذهنش داره :دی برای همین من و علی (صلح و صفا :دی) تصمیم گرفتیم به مناسبت انتظار برای DMC5، که احتمال داره این TGS معرفی بشه، یه ماراتن DMC4 راه بندازیم تو تاپیک :دی یعنی همه با هم شروع کنیم به بازی کردن DMC4 و ببینیم کی از همه استایلیش تره :دی به این صورت که با هم شروع می کنیم به بازی کردن، و بعد از اتمام هر مرحله میایم و Result ها رو میذاریم تو تاپیک :دی بر اساس رنک و استایلیش پوینت، تصمیم می گیریم کی از همه استایلیش تره :دی

حالا چرا DMC4؟

چون DMC3 پورت مزخرفی رو PC داره و اگه انتخابش می کردیم شرایط یکسان نبود. DmC هم که متاسفانه اونقدر حرفه ای و بالانس نیست که استایلیش بودنمون رو باهاش اندازه بگیریم :دی پس DMC4 رو انتخاب کردیم :دی

کی شروع میشه؟
همونطور که میدونین الان فصل امتحاناته و همه درگیر امتحاناتیم :دی برای همین شروع ماراتن رو گذاشتیم برای تابستون تا همه از شر امتحانات خلاص شده باشن :دی

من خیلی وقته DMC4 بازی نکردم!

منم همینطور :دی یکی دو روز قبل از ماراتن به همه وقت می دیم تا به صورت حرفه ای تمرین کنن :دی

هر گونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و سوال با آغوش باز پذیرفته می شود :دی

لطفا بعد از 15 تیره من تا 15م امتحان دارم خواهشا به فکر ما هم باشید :دی البته من الان مدتی هست که دارم دویل 4 رو بازی می کنم ولی استایلیش خیلی خوبه :-" فقط بگین رو درجه سختیه دویل هانتر بریم چون سیوهای من پاک شده الان فقط هیومن و دویل هانتر دارم :دی با تشکر :دی

ایده خوبیه.تاریخش رو هم بذارید بعد کنکور ها:)

لطفا بعد از 15 تیره من تا 15م امتحان دارم خواهشا به فکر ما هم باشید :دی البته من الان مدتی هست که دارم دویل 4 رو بازی می کنم ولی استایلیش خیلی خوبه :-" فقط بگین رو درجه سختیه دویل هانتر بریم چون سیوهای من پاک شده الان فقط هیومن و دویل هانتر دارم :دی با تشکر :دی

OK :دی بعد 15 تیر شروع می کنیم :دی

همینطوری الکی یادی بکنیم از این صحنه ی اپیک:

امیدوارم دانته تو DMC5 هم دوباره با Rebellion به زمین میخ بشه :دی هر DMC ای که دانته توش با شمشیرش به زمین میخ شده بازی خوبی از آب در اومده :دی

درجه سختی چی باشه برای این تورنومنتتون؟؟؟:دی

به عنوان یه DMC فن قدیمی و یه Veteran (آره جون خودم :-":دی) درجه سختی Human رو پیشنهاد میکنم :> لول :d

ولی خب نه خارج از شوخی به نظرم درجه سختی خیلی بالا نباشه بهتره :دی بهرحال خیلی وقته DMC4 بازی نکردیم و خب خیلی از بچه های تاپیک (از جمله خودم) زیاد حرفه ای نیستن و توی درجات سختی خیلی بالا ممکنه به مشکل بر بخوریم :دی تازه درجات سختی بالا هم باید باز بشن و خب ممکنه سیوای بچه ها پاک شده باشه و اون درجه سختی براشون باز نباشه (سیوم پاک شده:((:دی)

نظر من روی Devil Hunter یا دیگه نهایتا Son of Sparda ـست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or