این عکس هم مخصوص برای مرتضی (Nevan) !! :d
سلام.من فقط نسخه سه رو روps2 و DMC رو روی PS3 بازی کردم.برای فهمیدن کل داستان HD نسخه های 1و2و3 رو بازی کنم کافیه؟
یعنی این حرکتی که لئونارد میره رو من اونم روی صندلی کامپیوتر وقتی میرم که منظور همون دویل 5 باشه ولی شانسش یک در میلیونه با اجازتون حاضرم شرط ببندم اگر dmc ـی هم قرار باشه که بیاد میشه ادامه ی اون مزخرفی که چند وقت پیش دادن بازار هر چند غم انگیزه و امیدوارم که حق با تو باشهدوستان کپکام اعلام کرده سری DMC رو جزو IP های قدرتمندش به حساب میاره. یعنی احتمال داره یه بازی جدید از سری DMC (دقت کنین نوشتن DMC نه DmC ) ببینیم دوباره! شایدم در دست ساخت باشه!
یعنی اگه کپکام توی این E3 سنت شکنی کنه و DMC5 رو معرفی کنه شخصا در یک حرکت نمادین با یک پرچم که لوگوی بازی روش حک شده پیاده دور دنیا سفر می کنم.
خبریه که انقدر همتون هایپ شدین ؟ :d من که چشمم آب نمی خوره البته به شد و جد امیدوارم که حق با شما باشه دلم واسه دانته ی مو سفید و شوخ خودمون تنگ شده دوم اینکه اینبار می خوام ورجیلو ببینم شایدم اسپاردا باشد که بشودموردو شک نکن DMC5 در دست ساخته و استارتش هم بعد از DmC خورده شده:d به نظر میاد کپکام جدیدا یه مانور خفن روی عناوین اصلیش مثل RE، DMC قراره بده. Dino Crisis هم که به نظر میاد داره ریبوت میشه. SF هم که کلا دائم المانوره:d
حالا E3 نه ولی صد در صد TGS خبری ازش میشنویم. اگر خبری نشه صبح و شب تلاش میکنم تا یک بار و برای همیشه علی رو بن دائم کنم:d