بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تاپیک مثل اینکه بدجوری خوابیده ... :(

این هم چند تا عکس . بلکه بیدار شه !

------------------------------------------------
:d

چرا هیچ خبری از dmc 5 نمیشه
حداقل یک خبر یا شایعه کوچیک ، چرا هر سری که من بهش علاقه دارم به فراموشی سپرده میشه=((
تقریبا شش سال از آخرین نسخه میگذره...

سلام.من فقط نسخه سه رو روps2 و DMC رو روی PS3 بازی کردم.برای فهمیدن کل داستان HD نسخه های 1و2و3 رو بازی کنم کافیه؟

به نطرم به جای 2 قسمت 4 رو بازی کنین خیلی بهتره . در واقع اگه 2 رو بازی نکردین هم کار خاصی نمیشه ! :d

دوستانی که مثل من PC دارن و نسخه 1 و 2 رو نتوسنتن بازی کنن یک سایتی پیدا کردم که برای PC میفروشه این دو تا رو . با اینکه شبیه سازه ولی به نظرم می ارزه . اگه کسی خواست پ.خ. کنه تا لینکو براش بفرستم البته فکر کنم خودتون هم بتونین تو گوگل پیداش کنین .

دوستان کپکام اعلام کرده سری DMC رو جزو IP های قدرتمندش به حساب میاره. یعنی احتمال داره یه بازی جدید از سری DMC (دقت کنین نوشتن DMC نه DmC :دی) ببینیم دوباره! شایدم در دست ساخت باشه!

83834532760812869073.gif

یعنی اگه کپکام توی این E3 سنت شکنی کنه و DMC5 رو معرفی کنه شخصا در یک حرکت نمادین با یک پرچم که لوگوی بازی روش حک شده پیاده دور دنیا سفر می کنم.

دوستان کپکام اعلام کرده سری DMC رو جزو IP های قدرتمندش به حساب میاره. یعنی احتمال داره یه بازی جدید از سری DMC (دقت کنین نوشتن DMC نه DmC :دی) ببینیم دوباره! شایدم در دست ساخت باشه!

83834532760812869073.gif

یعنی اگه کپکام توی این E3 سنت شکنی کنه و DMC5 رو معرفی کنه شخصا در یک حرکت نمادین با یک پرچم که لوگوی بازی روش حک شده پیاده دور دنیا سفر می کنم.
یعنی این حرکتی که لئونارد میره رو من اونم روی صندلی کامپیوتر وقتی میرم که منظور همون دویل 5 باشه ولی شانسش یک در میلیونه با اجازتون :دی حاضرم شرط ببندم اگر dmc ـی هم قرار باشه که بیاد میشه ادامه ی اون مزخرفی که چند وقت پیش دادن بازار هر چند غم انگیزه و امیدوارم که حق با تو باشه :(

موردو شک نکن DMC5 در دست ساخته و استارتش هم بعد از DmC خورده شده:d به نظر میاد کپکام جدیدا یه مانور خفن روی عناوین اصلیش مثل RE، DMC قراره بده. Dino Crisis هم که به نظر میاد داره ریبوت میشه. SF هم که کلا دائم المانوره:d
حالا E3 نه ولی صد در صد TGS خبری ازش میشنویم. اگر خبری نشه صبح و شب تلاش میکنم تا یک بار و برای همیشه علی رو بن دائم کنم:d

موردو شک نکن DMC5 در دست ساخته و استارتش هم بعد از DmC خورده شده:d به نظر میاد کپکام جدیدا یه مانور خفن روی عناوین اصلیش مثل RE، DMC قراره بده. Dino Crisis هم که به نظر میاد داره ریبوت میشه. SF هم که کلا دائم المانوره:d
حالا E3 نه ولی صد در صد TGS خبری ازش میشنویم. اگر خبری نشه صبح و شب تلاش میکنم تا یک بار و برای همیشه علی رو بن دائم کنم:d
خبریه که انقدر همتون هایپ شدین ؟ :d من که چشمم آب نمی خوره البته به شد و جد امیدوارم که حق با شما باشه دلم واسه دانته ی مو سفید و شوخ خودمون تنگ شده دوم اینکه اینبار می خوام ورجیلو ببینم شایدم اسپاردا :دی باشد که بشود :دی

Devil May Cry 5: The Papa Dairies:x

بازی شامل دو کمپین مجزا برای Sparda و Vergil ـه که در طول اونها مشقت های این دو مرد در راه رسیدن به عشق و در نتیجه پدر شدنشون رو نشون میده :-" :دی

پ.ن: دانته هم توی بازی نیست :-"

خب این خبری که مرتضی گذاشت کلی سرحالم کرد . :d همین که کپکام اعلام کرده DMC از IPهای قدرتمندشه باعث میشه به آمدن دوباره سری اصلی DMC امیدوار بشم .
خیلی دوست دارم ورجیل رو تو یه قسمت دیگه از بازی با گرافیک بالا ببینمش ! اگه توی گیم پلی هم باشه که دیگه حرف نداره . دانته که دیگه نباشه یه جوریه !!! :d:| اسپاردا باشه چه بهتر ، نباشه دیگه باید به نوعی کنار اومد ... ولی ورجیل که نباشه اصلا دیگه حال نمیده بازی . کپکام اگه باز بخواد بچسبه به DmC دیگه واقعا باید به عقلش شک کرد اون هم بعد از این همه حرفی که دارن پشت سر DmC میزنن . نمونه ش هم این :

البته خداییش راست گفته ... :d

پ.ن : مرتضی این GIFهایی که میذاری رو از کجا میاری دقیقا ؟ :-/:d

یا حضرت ورجیل! هم اکنون این ویدیو رو دیدم! :

یوتوب = LEH63qExIxI

یه ماد برای عوض کردن استایل ها به صورت ریل تایم در نسخه پی سی DMC3! :دی هولت شت! :دی This changes everything! :دی
اینم خیلی (خیلی! :دی) مقاومت کردم که نذارمش اینجا، اما نمی تونم! واقعا نمی تونم! :دی یه Cosplay برابر اصل از Lady! :دی یعنی خود خودشه انگار! :دی (contains partial nudity :d)

:دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or