بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
علی، مشکل اصلی هواداران با DmC تغییر قیافه‌ی دانته بود. اولین شات‌هایی که از دانته اومد، واقعاً به معنای واقعی افتضاح بود و واسه همین انقدر واکنش منفی دادند. من فکر نمی‌کنم اگه به کل شخصیت عوض بشه و یه شخصیت $$BadA دیگه بیاد، مشکلی ایجاد کنه...
کیوان من که از خدامه از اینا بکشن بیرون و برن سراغ شخصیت های دیگه ولی چندتا مانع اینجاست:

1- اول و مهم ترین نکته اینه که اگر دانته حضور نداشته باشه، مطمئنا طبعات بدتری تا تغییر قیافه مثل DmC در پی داره. اصلا شک نکن که هوادارا برخورد بدتری با بازی میکنن و اصلا احتمال اینکه تحریمش کنن بسیار بالاست. 90% امضای بازی به شخصیت دانته هست.

2- کپکام اول باید شخصیت Nero رو به یه جایی برسونه که بره سراغ شخصیت بعدی. همینجوری ولش کنه، به بازی و داستانش لطمه میزنه و یه چاله فضایی دیگه بازی اضافه میشه.

3- دنیای DMC و شخصیت هاش به شدت محدودن. دشمن زیاده اما قهرمان زیاد نداره و اگر بخواد وجود داشته باشه، باید یه ربطی به خانواده اسپاردا داشته باشه. چون هسته بازی و شروع DMC از خانواده اسپاردا بوده و خود اسپاردا بوده. اگر به همراه اسپاردا یه شخصیت دیگه ای بود که توی دنیای شیاطین قیام میکرد، که میتونستیم بگیم برن سراغ یه شخصیت دیگه ولی همچین حالتی وجود نداره.

4- برای تاکید بازیم میگم که وجود دانته (با اینکه من خودم بیشتر دوست دارم در مورد ورجیل بدونم و کلا به جای ورجیل بازی کنم) برای بازی به شدت حیاتیه چون به طور کلی شاه راه تمام موضوعات ممکنه هست. نبود دانته همونقدر بده که بریم سبک بازی Silent Hill رو به RTS تغییر بدیم.

در مورد DmC هم باید بگم هم ظاهر دانته براشون مهمه، هم شخصیت Cool سری اصلی، هم سلاح هاش که حکم امضاش هستن و ... و به خاطر همینه که DmC اینقدر بازخورد منفی داشت. کلا طرفدارا دانته سری اصلی رو دوست دارن و باید بگ حق با اکثریت هست و ما اقلیتیم.

به هیچ وجه، به هیچ وجه، تکرار می کنم به هیچ وجه دوست ندارم خانواده اسپاردا رو رها کنن و برن سر وقت یه داستان دیگه. همونطور که علی صلح و صفا گفت دانته و خانواده ش خیلی برای سری مهم هستن و کلا نمیشه DMC رو از دانته جدا کرد. شاید مثلا طرفداران GOW راضی باشن که سانتا مونیکا بیخیال کریتوس بشه و بره سراغ یکی دیگه، اما DMC فرق داره (:دی) :دی اصلا نیازی هم نیست که شخصیت ها عوض بشن. همون داستان پر از پلات هول رو هم تحویل طرفدار بدن (همونطوری که تو DMC4 تحویلمون دادن) هیچکی اعتراض نمیکنه. فقط مثل DmC گند نزنن به شخصیت ها و ریشه های داستانی. جنایت و مکافات که نمیخوایم از کپکام، همین که دانته و ورجیل و لیدی و بقیه تو بازی باشن و به سبک DMC3 یه داستان جمع و جور اما به یاد موندنی داشته باشیم کافیه.

2 مورد علی:
3- دنیای DMC و شخصیت هاش به شدت محدودن. دشمن زیاده اما قهرمان زیاد نداره و اگر بخواد وجود داشته باشه، باید یه ربطی به خانواده اسپاردا داشته باشه. چون هسته بازی و شروع DMC از خانواده اسپاردا بوده و خود اسپاردا بوده. اگر به همراه اسپاردا یه شخصیت دیگه ای بود که توی دنیای شیاطین قیام میکرد، که میتونستیم بگیم برن سراغ یه شخصیت دیگه ولی همچین حالتی وجود نداره.
علی محدود شدن داستان DMC بخاطر توجه بیش از اندازه به خانواده اسپاردا و خصوصا دانته است. وگرنه خیلی راحت میتونند با معرفی کردن چندتا شخصیت جدید و جابجا کردن مکان بازی داستان و دنیای اون رو گسترش بدن.

در مورد اسپاردا هم، علی ما هیچی از اون دوران نمیدونیم. کپکام خیلی راحت میتونه بگه اسپاردا هم همراهانی توی دنیای خودش داشته که انسانا ازش بی خبرن و بیاد داستان اونا رو نشون بده. داستان DMC پتانسیلش فوق العاده بالاست، فقط کافیه کپکام دست از سر دانته برداره!

و نکته دوم:
برای تاکید بازیم میگم که وجود دانته (با اینکه من خودم بیشتر دوست دارم در مورد ورجیل بدونم و کلا به جای ورجیل بازی کنم) برای بازی به شدت حیاتیه چون به طور کلی شاه راه تمام موضوعات ممکنه هست. نبود دانته همونقدر بده که بریم سبک بازی Silent Hill رو به RTS تغییر بدیم.
این شاه راه بودن دانته هم میشه با همون جابجا کردن داستان تغییر داد. فقط کافیه یه شخصیت خفن برای جایگزینی دانته پیدا کنند.

خب علی ببین نکته همینجاست که شخصیت جدید همینطور نمیتونه بی واسطه به بازی تزریق بشه تا یه قسمت رو پر کنه چون دوباره یه قسمت خالی دیگه رو به وجود میاره. همین Nero کلی سوال بدون پاسخ باقی گذاشته که باید پر بشه. تازه با کلی واسطه وضعیتش اینجوریه. حالا دیگه فکر کن اگر یکی که کلا به خاندان اسپاردا ربطی نداشته باشه همینطور بیاد وسط چی از توش در میاد. تو میتونی n تا شخصیت به عنوان دشمن معرفی کنی چون یه طرف قضیه، دنیای شیاطین هست ولی طرف دیگه خانواده اسپاردا تنهای تنهاست.

قبول دارم بیش از حد به خاندان اسپاردا توجه نشون داده شده ولی الان وقتی به دنیای بازی نگاه میکنیم، واقعا موضوع دیگه ای غیر از این پیدا نمیکنیم چون کلا شجره نامه اینا گسترده نبوده و 3-4 نفر اصلی بیشتر نبودن و کس دیگه ای هم غیر از اینا نبوده.

در مورد جا به جا کردن شخصیت ها و مکان بازی یه توضیح با ذکر مثال (:biggrin1:) بده و روشن کن ببینم دقیقا منظورت چیه چون دوگانگی برام ایجاد شد:biggrin1: بوگو ببینم چی توی ذهنت میگذره:biggrin1:

اما این مورد خیلی حیاتیه:biggrin1::
در مورد اسپاردا هم، علی ما هیچی از اون دوران نمیدونیم. کپکام خیلی راحت میتونه بگه اسپاردا هم همراهانی توی دنیای خودش داشته که انسانا ازش بی خبرن و بیاد داستان اونا رو نشون بده.
علی مطمئن باش این کار بیشتر هرج و مرج و حفره داستانی به بازی تزریق میکنه. دقیقا همون کاری که اضافه کردن Nero کرد. به همین خاطره از نظر من به این کار میگن ماست مالی و هی به جای اینکه سری رو به جلو سوق بدن، مجبورن یه تیکه به گذشته-ش اضافه کنن و همینجور باقی بذارنش. دقیقا ما توی این سری 2تا فلش بک به گذشته داشتیم! این یعنی فاجعه و یعنی اینکه واقعا داستان این سری از اول هم درست تعریف نشده و هیچوقت به جلو نمیره و داره درجا میزنه:biggrin1: این حرفیه که من همیشه زدم و گفتم این سری جوری قطعات داستانیش کنار هم قرار گرفتن که عمرا بشه یه داستان تر و تمیز از توش در آورد. هر جا رو درست کنی، یه جای دیگه رو خراب میکنی یا اگر هم درست بشه، یه مشکل دیگه به وجود میاد.

به علاوه به نظر من Nero همچنان پتانسیل داره و ازش استفاده نشده. اینو باید به سرانجام برسوننش حتما.

حالا به نظر خودت، واقعا اگر شخصیت عوض بشه و کلا شخصیت های جدید بازی رو در دست بگیرن، بازی از دید هواداراش چجوری میشه؟ به طور کلی و از بالا نگاه کن.

نظر خودم رو بخوای؟ من با حرف مرتضی موافقم. به نظرم این سری هر کارش کنی، حفره داره پس بهتره بذاریم همین روال خودش رو طی کنه.

پ.ن: اضافه کنم، لب کلام من اینه که هویت این سری به وجود شخصیت دانته هست. اگر اینو ازش بگیریم، بازی بی هویت میشه. حتی میتونه نقش اصلی داستان هم نباشه (مثل DMC4) ولی باید حضور داشته باشه.

آخرین ویرایش:
علی منظور من اینه که بیان داستان رو اصلا از مغازه Devil May Cry و شهری که دانته داخلش حضور داره دور کنند و ببرن به یه جای دیگه. یعنی توی دنیای به این بزرگی هیچ جای دیگه با شیطاین مشکل ندارن؟! یعنی هرچی شیطونه پیش دانته پیداش میشه یا هرکی با شیطونا مشکل داره به دانته زنگ میزنه؟! :دی

یا دنیای شیطونا فقط همین یه دروازه رو به دنیای انسان ها داشته که اسپاردا بستتش؟! اصلا مگه نمیگیم دنیای شیاطین!؟ خب مطمئنا اونم مثل دنیای انسان ها بزرگ بوده دیگه. اسپاردا که نابودی ارتش کل دنیا رو کنترات بر نداشته بود :دی بهرحال مطمئنا بجز مانداس شیاطین بزرگ دیگه ای هم وجود داشتن که برای خودشون ارتشی داشته باشن و به بخشی از دنیا حکومت کنند :دی

من میگم بجای زوم کردن رو خانواده اسپاردا بیان یه ذره دنیای بازی رو بزرگتر کنند. محیط جدید، شخصیت های جدید، Lore جدید و .... :دی

@ Anti karizma
دوست من شما اول بگو کدوم نسخه ها رو بازی کردی تا ببینیم در مورد کدوم اسپاردا باید حرف بزنیم :دی

خب برن علی:biggrin1: من که نمیگم نرن ولی کارشون خیلی سخت میشه تا بتونن یه چیزی در حد این نسخه هایی که ساختن، بسازن و تا این اندازه جذاب باشه:biggrin1: سخته و باید بگم خیلی هم سخته. یعنی اینطور بگم که فن های بازی دوست دارن همین روال تنبل وار و همیشگی خودش رو ادامه بده تا اینکه برن سراغ نسخه جدید
biggrin1.gif
فقط عده کمی دوست دارن برن سراغ یه چیز جدید
biggrin1.gif

من نظرم اینه که: الان به جای اینکه بند کنن به دنیای انسان ها، برن سراغ دنیای شیاطین (اتفاقا پتانسیلش رو هم داره و کلی شخصیت خفن میشه از توش درآورد:biggrin1:) که همینجور بدون صاحب مونده:biggrin1: این خودش میتونه مقدمه ورود ورجیل و شخصیت های مختلف بشه:biggrin1: نظرت چیه؟

خب دیگه علی به نظرم بهترین کار اینه که خودشون رو از بند دانته و خانواده اسپاردا آزاد کنند :دی درسته شاید یه ذره سختیش بیشتر باشه ولی خب اینجوری دستشون خیلی بازتر میشه و میتونند هرجوری که خواستن سری رو ادامه بدن :دی (چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ گیم پلی)

آره منم با پرداختن به دنیای شیاطین موافقم ولی به نظرم اینجوری ممکنه روی فروش بازی تاثیر بزاره :دی ملت اصولا ترجیح میدن شخصیت اصلی بازی انسان باشه تا جک و جونور :|:دی

خب دیگه علی به نظرم بهترین کار اینه که خودشون رو از بند دانته و خانواده اسپاردا آزاد کنند :دی درسته شاید یه ذره سختیش بیشتر باشه ولی خب اینجوری دستشون خیلی بازتر میشه و میتونند هرجوری که خواستن سری رو ادامه بدن :دی (چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ گیم پلی)

آره منم با پرداختن به دنیای شیاطین موافقم ولی به نظرم اینجوری ممکنه روی فروش بازی تاثیر بزاره :دی ملت اصولا ترجیح میدن شخصیت اصلی بازی انسان باشه تا جک و جونور :|:دی
جک و جونور آخه؟:|:biggrin1: نه منظورم یه چیزی مثل ورجیل یا مثل اون 2تا برادره توی انیمه هست :biggrin1:
من دوست دارم یه همچین چیزی ببینم:
شیاطین دور هم جمع شدن و دارن بحث میکنن کی از همشون خر تره و این حرفا، یه دفعه از راه دور دوربین نشون میده یه نفر وارد میشه و دیگه خودتون حدس بزنین کیه:biggrin1:
الان من بیشتر از هر چیزی میخوام ورجیل رو ببینم:( حتی یه عکس هم ازش نشون بدن کافیه. یه چیزی بهم میگه توی شماره بعدی، ورجیل حتما هست. حاضرم سر بن شدن علی شرط ببندم:biggrin1:

چه عجب تاپیک دوباره راه اقتاد انگار خیلی از این خبر جدید خوش حالا ولی اگه دانته و شخصیت های قدیمی رو تو بازی نیارند میرم کپ کام رو اتیش میزنم :d

خوب میتونند شخصیت های جدید با یک داستان متفاوت بسازند ولی سری جدید Dmc که توش dante نیست رو شماره دار نکنند؟ مثل سری بازی های call of...
شاید چرت گفتم.:d

جک و جونور آخه؟:|:biggrin1: نه منظورم یه چیزی مثل ورجیل یا مثل اون 2تا برادره توی انیمه هست :biggrin1:
من دوست دارم یه همچین چیزی ببینم:
شیاطین دور هم جمع شدن و دارن بحث میکنن کی از همشون خر تره و این حرفا، یه دفعه از راه دور دوربین نشون میده یه نفر وارد میشه و دیگه خودتون حدس بزنین کیه:biggrin1:
الان من بیشتر از هر چیزی میخوام ورجیل رو ببینم:( حتی یه عکس هم ازش نشون بدن کافیه. یه چیزی بهم میگه توی شماره بعدی، ورجیل حتما هست. حاضرم سر بن شدن علی شرط ببندم:biggrin1:

آها اینجوری که خیلی باحال میشه و کاملا باهات موافقم :دی گفتم شاید میخوای بازی از دید یه شیطون باشه که خب اونطوری ظاهر شخصیت اصلی هم تغییر میکنه و میشه همون جک و جونور ---> ممکنه روی فروش بازی تاثیر بزاره :-"

آره یه حس غریبی به منم میگه که ورجیل حتما توی نسخه بعدی حضور داره :دی

@Anti karizma
خب اولین نکته ای که شما باید بدونی اینه که DmC شماره 5 بازی نیست و DMC5 هنوز منتشر نشده. داستان DmC و سری اصلی Devil May Cry در دو دنیای متفاوت اتفاق میوفتن و هیچ ارتباطی به همدیگه ندارن. (حتی شخصیت های بازی مثل دانته، ورجیل و اسپاردا هم توی دنیای اصلی با DmC تفاوت دارن)

این اسپاردایی که بچه های این تاپیک و اکثر Devil May Cry فن ها در موردش حرف میزنند و دوست دارن بیشتر در موردش بدونند همون اسپاردای سری اصلیه (DMC1 تا 4). اسپاردا توی سری اصلی یکی از ژنرال های ارتش شیاطین بوده که بخاطر حمایت از انسان ها علیه شیطونا قیام میکنه و قدرتهای خودش رو فدا میکنه تا دروازه دنیای شیاطین (در دنیای انسان ها) رو ببنده. سالها بعد عاشق یک انسان یه اسم Eva میشه و باهاش ازدواج میکنه که از این ازدواج پسران دوقلویی به نام های دانته و ورجیل نصیبش میشه. معلوم نیست چرا و به چه دلیل اما چند سال بعد از بدنیا اومدن پسراش، اسپاردا غیبش میزنه و هنوز که هنوزه مشخص نیست دقیقا چه اتفاقی براش افتاده.

گویند(!) اسپاردا در زمان قیامش علیه شیاطین یک تنه ارتششون رو شکست میده و شاهزاده تاریکی مانداس رو زندانی میکنه.

این اسپارداییه که همه هوادارای DMC ندیده عاشقش شدن و رویاشون اینه که بتونند روزی در نقش اون ظاهر بشن و داستانش رو تجربه کنند.
-----
توی DmC هم یه اسپاردایی وجود داشت ولی خب اسپاردایی که NT توی DmC به تصویر کشید، یک ترسو به تمام معنا بود که نه تنها هیچ قیامی برای کمک به انسان ها علیه شیاطین انجام نداد، بلکه از ترس مانداس به صورت مخفیانه با همسرش (ایوا که اینجا فرشته بود) زندگی میکرد و بعد از این هم که مانداس پیداشون کرد دست بچه هاش رو گرفت و فرار کرد و گذاشت مانداس Eva رو بکشه!

آها اینجوری که خیلی باحال میشه و کاملا باهات موافقم :دی گفتم شاید میخوای بازی از دید یه شیطون باشه که خب اونطوری ظاهر شخصیت اصلی هم تغییر میکنه و میشه همون جک و جونور ---> ممکنه روی فروش بازی تاثیر بزاره :-"

آره یه حس غریبی به منم میگه که ورجیل حتما توی نسخه بعدی حضور داره :دی

@Anti karizma
خب اولین نکته ای که شما باید بدونی اینه که DmC شماره 5 بازی نیست و DMC5 هنوز منتشر نشده. داستان DmC و سری اصلی Devil May Cry در دو دنیای متفاوت اتفاق میوفتن و هیچ ارتباطی به همدیگه ندارن. (حتی شخصیت های بازی مثل دانته، ورجیل و اسپاردا هم توی دنیای اصلی با DmC تفاوت دارن)

این اسپاردایی که بچه های این تاپیک و اکثر Devil May Cry فن ها در موردش حرف میزنند و دوست دارن بیشتر در موردش بدونند همون اسپاردای سری اصلیه (DMC1 تا 4). اسپاردا توی سری اصلی یکی از ژنرال های ارتش شیاطین بوده که بخاطر حمایت از انسان ها علیه شیطونا قیام میکنه و قدرتهای خودش رو فدا میکنه تا دروازه دنیای شیاطین (در دنیای انسان ها) رو ببنده. سالها بعد عاشق یک انسان یه اسم Eva میشه و باهاش ازدواج میکنه که از این ازدواج پسران دوقلویی به نام های دانته و ورجیل نصیبش میشه. معلوم نیست چرا و به چه دلیل اما چند سال بعد از بدنیا اومدن پسراش، اسپاردا غیبش میزنه و هنوز که هنوزه مشخص نیست دقیقا چه اتفاقی براش افتاده.

گویند(!) اسپاردا در زمان قیامش علیه شیاطین یک تنه ارتششون رو شکست میده و شاهزاده تاریکی مانداس رو زندانی میکنه.

این اسپارداییه که همه هوادارای DMC ندیده عاشقش شدن و رویاشون اینه که بتونند روزی در نقش اون ظاهر بشن و داستانش رو تجربه کنند.
-----
توی DmC هم یه اسپاردایی وجود داشت ولی خب اسپاردایی که NT توی DmC به تصویر کشید، یک ترسو به تمام معنا بود که نه تنها هیچ قیامی برای کمک به انسان ها علیه شیاطین انجام نداد، بلکه از ترس مانداس به صورت مخفیانه با همسرش (ایوا که اینجا فرشته بود) زندگی میکرد و بعد از این هم که مانداس پیداشون کرد دست بچه هاش رو گرفت و فرار کرد و گذاشت مانداس Eva رو بکشه!
حالا که بحث سر DmC شد، باید بگم که عرضه‌ی این عنوان بدترین اشتباه Capcom بود. بازی از نظر گیم‌پلی و پلتفرمر زیاد مشکل خاصی نداشت ولی بدجوری تناقض به سری اضافه کرد :| اول از همه این بود که اصلاً Eva فرشته نبود، یه انسان بود :|:دی

اگه نسخه‌ی بعدی باز در مورد نیرو باشه زیاد بد نیست و بتونه اون پلاتهول‌های بوجود آمده رو برطرف کنه. من هنوز دارم با این موضوع کلنجار می‌رم که چجوری می‌شه که ورجیل بچه داره :| نکنه مست بوده؟:دی:-" IYKWIM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or