کیوان من که از خدامه از اینا بکشن بیرون و برن سراغ شخصیت های دیگه ولی چندتا مانع اینجاست:علی، مشکل اصلی هواداران با DmC تغییر قیافهی دانته بود. اولین شاتهایی که از دانته اومد، واقعاً به معنای واقعی افتضاح بود و واسه همین انقدر واکنش منفی دادند. من فکر نمیکنم اگه به کل شخصیت عوض بشه و یه شخصیت $$BadA دیگه بیاد، مشکلی ایجاد کنه...
1- اول و مهم ترین نکته اینه که اگر دانته حضور نداشته باشه، مطمئنا طبعات بدتری تا تغییر قیافه مثل DmC در پی داره. اصلا شک نکن که هوادارا برخورد بدتری با بازی میکنن و اصلا احتمال اینکه تحریمش کنن بسیار بالاست. 90% امضای بازی به شخصیت دانته هست.
2- کپکام اول باید شخصیت Nero رو به یه جایی برسونه که بره سراغ شخصیت بعدی. همینجوری ولش کنه، به بازی و داستانش لطمه میزنه و یه چاله فضایی دیگه بازی اضافه میشه.
3- دنیای DMC و شخصیت هاش به شدت محدودن. دشمن زیاده اما قهرمان زیاد نداره و اگر بخواد وجود داشته باشه، باید یه ربطی به خانواده اسپاردا داشته باشه. چون هسته بازی و شروع DMC از خانواده اسپاردا بوده و خود اسپاردا بوده. اگر به همراه اسپاردا یه شخصیت دیگه ای بود که توی دنیای شیاطین قیام میکرد، که میتونستیم بگیم برن سراغ یه شخصیت دیگه ولی همچین حالتی وجود نداره.
4- برای تاکید بازیم میگم که وجود دانته (با اینکه من خودم بیشتر دوست دارم در مورد ورجیل بدونم و کلا به جای ورجیل بازی کنم) برای بازی به شدت حیاتیه چون به طور کلی شاه راه تمام موضوعات ممکنه هست. نبود دانته همونقدر بده که بریم سبک بازی Silent Hill رو به RTS تغییر بدیم.
در مورد DmC هم باید بگم هم ظاهر دانته براشون مهمه، هم شخصیت Cool سری اصلی، هم سلاح هاش که حکم امضاش هستن و ... و به خاطر همینه که DmC اینقدر بازخورد منفی داشت. کلا طرفدارا دانته سری اصلی رو دوست دارن و باید بگ حق با اکثریت هست و ما اقلیتیم.