بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خداییش برای بازی کردن DMC3 اصلا نباید طرف PC رفت ! من الآن ترجیح میدم رو PS2 بازی کنمش تا روی PC !! :d علی صلح و صفا هم گفت من هم محض تاکید دوباره میگم که تنظیمات کیبورد عجیبه ! (اصلا در نوع خودش بی همتاست ! :d مثلا Enter رفته جای 0 و J . :|) گیمپد هم که فقط دو جهتش کار میکنه . از هر Levelی حداقل یک کات سین-ش رو نشون نمیده . تنها را خروج از بازی Alt+F4 هست ! :dدر نهایت هم که باید بگم افت فریم در هر شرایطی وجود داره حتی اگه رزلوشن رو بیارین تا آخر پایین . سرعت گیم پلی هم روی PC واقعا پایینه . حالا نمیدونم تنها دلیلش همین افت فریمه یا بازی کردن با کیبورد دلیل دومشه ؟:-/

من فقط DmC آخریه رو بازی کرده بودم که وحشتناک هم خوشم اومد دیشبم زدم DmC 4 ـو دی ال کردم ببینم چجوریه الان هنگ کردم چرا این اصلا با کیبورد هماهنگی نداره؟
DmC آخریه که کامل هماهنگ بود و دوربینش هم قابل تغییر بود!
الان چجوری میشه عین آدم با کیبورد بازی کرد؟

من الان کنترلرم وصل کردم بازم نتونستم بازی کنم! کنترلرم معمولیه و این مثلا میگه برا جاخالی دادن از جوی استیک ها استفاده کن که نداره مال من :| با این نرم افزار X360 controller به ویندوز هم نمیشه درستش کرد!
الان من چجوری بازی کنم :|

من فقط DmC آخریه رو بازی کرده بودم که وحشتناک هم خوشم اومد دیشبم زدم DmC 4 ـو دی ال کردم ببینم چجوریه الان هنگ کردم چرا این اصلا با کیبورد هماهنگی نداره؟
DmC آخریه که کامل هماهنگ بود و دوربینش هم قابل تغییر بود!
الان چجوری میشه عین آدم با کیبورد بازی کرد؟

من الان کنترلرم وصل کردم بازم نتونستم بازی کنم! کنترلرم معمولیه و این مثلا میگه برا جاخالی دادن از جوی استیک ها استفاده کن که نداره مال من :| با این نرم افزار X360 controller به ویندوز هم نمیشه درستش کرد!
الان من چجوری بازی کنم :|
هر کاری بکنی کنترل کیبوردش مثل اون نمیشه:دی کلا کنترل DmC با بقیه بازیای سری فرق داره. بدون برنامه هم میشه با گیم پد بازی کرد تا اونجایی که یادمه. تو لانچر بازی میشه تنظیم کرد

پاشین بیاییم یوخده در مورد سلاح ها و ویژگی هاشون و اینکه کدومشون وجودشون توی شماره بعدی الزامیه، بحث کنیم:d مرتضی تو از بحث معافی. میتونی از کلاس بری بیرون:d

به غیر از سلاح های اصلی، به نظرم 2تا سلاح Cerberus و Agni & Rudra حتما باید حضور داشته باشن چون به نظرم سلاح های خوش دست و خوش کمبوی بودن مخصوصا Agni & Rudra و قابلیت آتش و یخ زدنشون.

نکته منفی شماره 4 این بود که سلاح های دوم نه چندان جالبی داشت که ممکن بود زیاد به کار نیان. Nero که هیچی، ولی برای دانته بیشتر خود Rebelion و Ebony & Ivory و Pandora به کار میومدن و Gilgamesh و Lucifer به نظرم زیاد کاربرد نداشتن (یکشون حرکاتش سریع و سبک و بدون قدرت بود و اون یکی سنگین و با قدرت که گیم پلی بازی رو کند میکرد)

پاشین بیاییم یوخده در مورد سلاح ها و ویژگی هاشون و اینکه کدومشون وجودشون توی شماره بعدی الزامیه، بحث کنیم:d مرتضی تو از بحث معافی. میتونی از کلاس بری بیرون:d

به غیر از سلاح های اصلی، به نظرم 2تا سلاح Cerberus و Agni & Rudra حتما باید حضور داشته باشن چون به نظرم سلاح های خوش دست و خوش کمبوی بودن مخصوصا Agni & Rudra و قابلیت آتش و یخ زدنشون.

نکته منفی شماره 4 این بود که سلاح های دوم نه چندان جالبی داشت که ممکن بود زیاد به کار نیان. Nero که هیچی، ولی برای دانته بیشتر خود Rebelion و Ebony & Ivory و Pandora به کار میومدن و Gilgamesh و Lucifer به نظرم زیاد کاربرد نداشتن (یکشون حرکاتش سریع و سبک و بدون قدرت بود و اون یکی سنگین و با قدرت که گیم پلی بازی رو کند میکرد)

خب غیر از ربلیون هیچ سلاحی سابقه نداشته توو شماره های دیگه باشه پس همه از بحث معافیم! بریم خونه هامون :d

بستگی به این موضوع داره که شخصیت اصلی بازی توی نسخه‌ی بعد کی باشه. اگه دانته باشه همین ربلیون به نظرم خوبه ولی اگه ورجیل باشه، یاماتو باید حضور داشته باشه. حالا فرض رو بر این میذاریم که دانته، شخصیت اصلی نسخه‌ی بعد باشه.
این سلاح‌ها باید باشن از نظر من:
Rebellion
Ebony & Ivory
Agni & Rudra

البته سلاح‌های دیگه هم باید اضافه بشه ولی این سه تا از بایدهای آن هستند:دی

اصلاً خدا کنه نسخه‌ی بعدی دیگه از دانته، ورجیل، نیرو و کلاً از خانواده‌ی اسپاردا بکشن بیرون و داستان یه شخصیت با یه داستان جدید رو دنبال کنند:دی

PANDORA'S BOX!:دی

زحمت کشیدی :d (سلاح گرم قبول نیس :d)

خب این دقیقا همون نبود که ;;)

==============================

ولی در کل یاماتو توو بازی نباشه باید بازیو انداخت توو آشغالا :>

اینکه یاماتو باید باشه رو کاملا موافقم . فقط یک چیزی هست اینه که باید کمبوهاش رو بیشتر و بهتر بکنن تا یک چیزی در حد Rebellion دربیاد . توی DMC4 وقتی یاماتو دست دانته بود نمیشد کمبوهای خیلی متفاوتی بزنی اما باز هم خوب بود . وقتی هم که دست نرو بود حتما باید DT رو فعال میکردی که به نظرم این مورد رو میشه یک ضعف در نظر گرفت . درباره Agni & Rudra هم که دیگه باید بگم حتما باید باشه . راستش سرعتش و کمبوهاش خیلی عالین . یک چیزی که واقعا بابتش ناراحتم اینه که DMC4 با اینکه در همه زمینه ها پیشرفت کرده بود اما به اندازه DMC3 سلاح های خوبی و کارآمدی نداشت . Lucifer که به نظرم در حکم سوراخ اول تسمه کمر بود ! توی لیست سلاحها بود اما تقریبا هیچ کارایی نداشت !! :d:|
راستی مرتضی(Kojima) ، توی قسمت اول ربلیون بود ؟! راستش لیست سلاحهاش رو که نگاه میکنم ربلیون نیست ! :| یعنی Alastor رو به جای Rebellion گذاشتن ؟! آخه مگه میشه Devil May Cry رو بدون Rebellion بازی کرد ؟!! :d:|

اینکه یاماتو باید باشه رو کاملا موافقم . فقط یک چیزی هست اینه که باید کمبوهاش رو بیشتر و بهتر بکنن تا یک چیزی در حد Rebellion دربیاد . توی DMC4 وقتی یاماتو دست دانته بود نمیشد کمبوهای خیلی متفاوتی بزنی اما باز هم خوب بود . وقتی هم که دست نرو بود حتما باید DT رو فعال میکردی که به نظرم این مورد رو میشه یک ضعف در نظر گرفت . درباره Agni & Rudra هم که دیگه باید بگم حتما باید باشه . راستش سرعتش و کمبوهاش خیلی عالین . یک چیزی که واقعا بابتش ناراحتم اینه که DMC4 با اینکه در همه زمینه ها پیشرفت کرده بود اما به اندازه DMC3 سلاح های خوبی و کارآمدی نداشت . Lucifer که به نظرم در حکم سوراخ اول تسمه کمر بود ! توی لیست سلاحها بود اما تقریبا هیچ کارایی نداشت !! :d:|
راستی مرتضی(Kojima) ، توی قسمت اول ربلیون بود ؟! راستش لیست سلاحهاش رو که نگاه میکنم ربلیون نیست ! :| یعنی Alastor رو به جای Rebellion گذاشتن ؟! آخه مگه میشه Devil May Cry رو بدون Rebellion بازی کرد ؟!! :d:|

خب توو DMC4 یاماتو برای دانته به عنوان یه استایل بود، برا نرو DT ـش، کاریش نمیشد کرد ولی توو DMC3 کبوهاش چیزی از ربلیون کم نداشت که هیچی ، ازش بهترم بود :d

من حافظم یاری نمیکنه که توو DMC1 اسمش شمشیر دانته ربلیون بود یا نه ولی هر چی که بود کمبوهاش عین ربل بود :d

هیچ سلاحی! باید توی نسخه بعدی دست از سر دانته بردارن
biggrin1.gif
به قول کیوان اصلا یه مدت بیخیال خانواده اسپاردا بشن. باو یه ذره دنیای بازی رو گسترش بدن، چندتا شخصیت جدید معرفی کنند..... نمیشه که همه چیز در مورد اسپاردا باشه
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

@امین
آره توی نسخه یک Rebellion وجود نداشت.بعد از نسخه یک تصمیم گرفتن یه سلاح انحصاری و Signature برای دانته طراحی کنند که خب نتیجه اش شد Rebellion که از نسخه 2 به این طرف توی همه DMC ها بوده. از اون طرف، با احتساب DmC توی سه نسخه اخیر هم Yamato حضور داشته.

به نظرم اگه بخوان داستان خانواده اسپاردا رو ادامه بدن، حضور این دو سلاح توی نسخه بعدی الزامیه :دی

آخرین ویرایش:
من منتظرم این Yamato کبیر بیاد وسط باهاش چند نفر رو ناکار کنم ، فقط آرزو به دل موندیم که این این شمشیر افسانه ای و ورجیل تو نسخه ای بعدی باشن و چندتا کمبوی ناب باهاش بزنیم../
البته اگه نسخه ی بعدی رو درباره ی اسپاردا و خانواده بسازن:d

باو خودتون میدونین که دانته حتما باید باشه.
یه DmC رو دادن بیرون و فقط ظاهر دانته رو عوض کردن و همچین قتل عامی توی دنیا رخ داد. دیگه وای به حال اینکه خود دانته کلا نباشه:d

اما در مورد یاماتو که حتما حضورش الزامیه، به نظرم ورجیل توی DmC طیف وسیعی از حرکات و کمبوها رو داشت به خصوص اینکه تلپورت کردنش سریع تر انجام میشد:d میتونن همون حرکات رو بیارن و صد البته ارتقاشون بدن جوری که وقتی ضربه میخوره، برخورد اون ضربه مثل شماره سوم حس بشه.

باو خودتون میدونین که دانته حتما باید باشه.
یه DmC رو دادن بیرون و فقط ظاهر دانته رو عوض کردن و همچین قتل عامی توی دنیا رخ داد. دیگه وای به حال اینکه خود دانته کلا نباشه:d

اما در مورد یاماتو که حتما حضورش الزامیه، به نظرم ورجیل توی DmC طیف وسیعی از حرکات و کمبوها رو داشت به خصوص اینکه تلپورت کردنش سریع تر انجام میشد:d میتونن همون حرکات رو بیارن و صد البته ارتقاشون بدن جوری که وقتی ضربه میخوره، برخورد اون ضربه مثل شماره سوم حس بشه.

علی، مشکل اصلی هواداران با DmC تغییر قیافه‌ی دانته بود. اولین شات‌هایی که از دانته اومد، واقعاً به معنای واقعی افتضاح بود و واسه همین انقدر واکنش منفی دادند. من فکر نمی‌کنم اگه به کل شخصیت عوض بشه و یه شخصیت $$BadA دیگه بیاد، مشکلی ایجاد کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or