بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب من هم بعد از تقریبا 1 و نیم سال برگشتم سراغ DMC4 !! :d راستش از اونجایی که DmC خیلی آسون بود میترسیدم برم DMC4 بازی کنم و کتلت شم ! :d:| دیروز بود که نشستم مرحله دوم رو روی SOS بازی کردم . همون مدت خیلی کم به تمام کردن دوباره DmC می ارزید . از همون اول حال و هوای Devil May Cry حس میشد . کمبو زدن با اینکه به آسونی DmC نبود ولی خیلی لذت بخش تر بود . گرافیک و محیطش هم که به نظرم از DmC خیلی بهتره . اما نکته مهم تر این بود که در پایان مرحله یک باس فایت درست و حسابی رو بعد از مدتها تجربه کردم . Berial یکی از اون باسهایی هست که سر و کله زدن باحاش خیلی حال میده ! الآن واقعا میتونم بگم که DMC4 با اینکه چند سال از آمدنش میگذره ولی هنوز هم حس و حال Devil May Cry رو داره .
به امید اینکه در آینده باز هم شاهد آمدن نسخه هایی از این بازی باشیم که مثل DMC3 حتی بعد از چندین سال هنوز جذابیت داشته باشن .

سلام دوستان
من تازه dmc 3 رو شروع کردم بازی کنم :"> بهم نخندین تا الان فقط dmc 4 و DmC رو بازی کردم و حالا رفتم سراغ 3 دیدم همه ازش تعریف میکنن
بعد من اینو رو PC بازی میکنم بعضی دمو هاشو نشون نمیده و بعضی هاشو نشون میده بعد دیدم اون دموهایی رو که نشون نمیده تو پوشه ی بازی تو پوشه ی MOV هستش بعد آیا راهی داره که یه کاری کنم تو بازی نشون بده ؟
بعد یه سوال دیگه شنیدم تو این وقتی تمومش میکنی میشه با ویرجیل بازی کنی آیا اون کلا مراحلش فرق میکنه ؟
یه سوال دیگه ;;) این بلودی پالاس کجا هستش باید بازیرو تموم کنم ؟
ببخشید این همه سوال شد حالا که اینو بازی میکنم واقعا میفهمم این DmC در برابر این dmc3 چقدر آسون بود لامصب این خیلی سخته

سلام دوستان
من تازه dmc 3 رو شروع کردم بازی کنم :"> بهم نخندین تا الان فقط dmc 4 و DmC رو بازی کردم و حالا رفتم سراغ 3 دیدم همه ازش تعریف میکنن
بعد من اینو رو PC بازی میکنم بعضی دمو هاشو نشون نمیده و بعضی هاشو نشون میده بعد دیدم اون دموهایی رو که نشون نمیده تو پوشه ی بازی تو پوشه ی MOV هستش بعد آیا راهی داره که یه کاری کنم تو بازی نشون بده ؟
بعد یه سوال دیگه شنیدم تو این وقتی تمومش میکنی میشه با ویرجیل بازی کنی آیا اون کلا مراحلش فرق میکنه ؟
یه سوال دیگه ;;) این بلودی پالاس کجا هستش باید بازیرو تموم کنم ؟
ببخشید این همه سوال شد حالا که اینو بازی میکنم واقعا میفهمم این DmC در برابر این dmc3 چقدر آسون بود لامصب این خیلی سخته

من روی پلی2 بازی کردم اما چیزی که هست تموم شد ورجیل آزاد میشه اما داستان همونه اما خود ورجیل هست و فنونش فرق میکنه !!!
این آزاد شدن هم فقط روی نسخه اسپشیال هست !!!

من با ریبوت ژاپنی موافقم :دی hell ! اصن هر چی باشه ژاپنی باشه!!

یه سوال بچه ها، آخه چرا... واقعا چرا من دلیلشو نمیدونم چرااااااااااااااا کامیا دوباره پروژه رو تو دست نمیگیره و یه dmc تمیز با حضور پررنگ... تأکید می کنم پررررررررر رنگگگگگگگ ورجیل نمیده بیرون ؟

همین چند روز پیش میخواستم بگم که وقتشه یه خورده نظر بدیم که اولین اخبار راجع به قسمت بعد کی میاد که ISP ترکید:biggrin1: اول اینکه اخبار راجع به DmC چه مدت بعد از عرضه شماره 4 اومد؟
دوم اینکه از اینا موخوام:

36205123584470685772.jpg

:d

سوم هم اینکه به نظرم قسمت بعد حتما باید مثل شماره 4، حتما با محوریت 2تا کاراکتر باشه. یعنی اصن غیر از این نمیشه:d

یه سوال بچه ها، آخه چرا... واقعا چرا من دلیلشو نمیدونم چرااااااااااااااا کامیا دوباره پروژه رو تو دست نمیگیره و یه dmc تمیز با حضور پررنگ... تأکید می کنم پررررررررر رنگگگگگگگ ورجیل نمیده بیرون ؟

یعنی به جرات میتونم بگم احتمال اینکه کامیا دوباره روی DMC کار کنه از 1% کمتره :d اعتقادشه آخه ... "بازی تکراری نوچ نوچ!" :d

\m/\m/ بالاخره بعد از مدتها يك خبر خوب شنيدم !! :d
راستش الآن بيشترين چيزي كه واسم اهميت داره اينه كه دانته و ورجيل قديمي خودمون رو دوباره ببينم . + اينكه اميدوارم اين نسخه جديد از 20 level بيشتر باشه چون كه 20تا خيلي كمه ! :d:| تا بازي به اوجش ميرسه ديگه تمام ميشه . يك چيز ديگه هم كه خيلي خيلي مهم هست اينه كه ميخوام ژاپني باشه . :-"
اين ديالوگ Jackpot هم به نظرم بايد يك جوري توي اين نسخه جديد بذارن كه خيلي دوست دارم دوباره بشنومش ! :d

آخرین ویرایش:
اين هم يك عكس به مناسبت اينكه به زودي Devil May Cry مياد! :bighug:

اين مطلب رو گذاشتم تو اسپويل چون خيلي مرتبط با تاپيك نيست . دوستان مطمئنا يادتون هست كه اوايل كه Vergil's Downfall آمده بود يكي از بچه ها يك تريلري گذاشت كه fan-made بود و آهنگش هم فوق العاده خوف ! :d خيلي وقت بود كه دنبالش بودم و بالاخره پيداش كردم . اين هم لينك دانلودش : دانلود البته فكر كنم اوني كه توي تريلر بود يك Remix از همين بود اما خب همين هم خوبه ! :d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or