بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من کلا Devil may cry های قدیمی رو بازی نکردم البته 4 ـو فقط دموشو بازی کردم اما با DmC آخریه هم خیلی حال کردم! خیلی زیاد :دی
شما کلا با شخصیت پردازی داغون دانته جدید مشکل دارین یا کلا بازی بنظرتون زشت شده؟ آخه من که خیلی با بازی و کومبو هاش حال کردم :دی البته شخصیت پردازی دانته اصلا جالب نبود! :|
و یک سوال اینکه DMC 4 مال سال چند بود و اگه من الان برم بازی کنم حالم از گرافیک و گیم پلیش بهم نمیخوره آیا؟ ( بخاطر قدیمی بودن گفتم :دی)
اون بخش DmC رو که وللش :d
DMC 4 رو حتما بازی کن . چند تا مشکل جزئی مثل داستان آبکی و مراحل تکراری و باس فایت کم ( نسبت DMC3 ) داره ولی بازم خیلی Devil May Cry تر از این جدیداس . گرافیکش هم سال 2008 جزو بهترین ها بود ، هنوزم خوبه . گیم پلیش هم که باید خودت تجربه کنی ( هر چی نباشه حداقل Lock Target داره :d )
اینم بگم که نرمالش از نفیلیم DmC هم سخت تره ( البته نه به سختی DMC3 ) :d

سلام من این dmc vergil downall را گرفتم و نصب کردم ولی توی منوی بازی وقتی روش کلیک می کنی از بازی می پره بیرون و یه اروری میده از اون ارور هایی به اصطلاح dont send خوب باید چی کار کنم؟

کسی فیگور درست و حسابی از دانته سراغ داره یا اصلا دیده ؟ :دی
Vergil ـــش که خیلی داعونه ! :-"
مرد حسابی، بهترین فیگور ها واسه ورجیل(:love:) هستش...
FIG-IPN-4532_05.jpg
KOTO_DEVIL_MAY_CRY3_VERGIL.jpg
ولی تنها بدیش اینه که از سایت های خارجی باید خرید کنی=((..

برای باز شدن Heaven and Hell حتما باید DMD رو تموم کنی.

مطمئنی؟ آخه همه جا (حتی منوی بازی) نوشته که رو Son of Sparda تموم کنید تا باز شه منتهی من یه حس بدی داشتم که این طور نیست.:-s حس ششمم چیزای بد رو سریع حس می کنه.

DMC Devil May Cry: How to Unlock Difficulties | GameTipCenter
DmC: Devil May Cry - How to Unlock Every Difficulty Mode | Game Front

برای باز شدن Heaven and Hell حتما باید DMD رو تموم کنی.

دوستان این درجه ی Son of Sparda رو تموم کنم Hell & Heaven باز میشه؟ چون حوصله ندارم یه دورم رو Dante Must Die برم.

علی جان فکر می کنم اشتباه می کنی چون من دانته ماست دای رو تموم نکردم ولی هل اند هون برام باز شده !! مگه همون نیست که با یه تیر میمیری و با یه تیر کشته میشی ؟
بعد از son of sparda تو دویل 4 hell and heaven باز میشه! من مطمئنم !

مطمئنی؟ آخه همه جا (حتی منوی بازی) نوشته که رو Son of Sparda تموم کنید تا باز شه منتهی من یه حس بدی داشتم که این طور نیست.:-s حس ششمم چیزای بد رو سریع حس می کنه.

DMC Devil May Cry: How to Unlock Difficulties | GameTipCenter
DmC: Devil May Cry - How to Unlock Every Difficulty Mode | Game Front

فکر کردم منظورت DMC3 ـه :دی اگه DmC رو میگی که آره بعد از تموم کردن Son of Sparda باز میشه :دی

داشتم پست های چند وقت پیش رو میخوندم، چشمم افتاد به این پست علی :دی رفتم دوباره DMC1 رو تموم کردم...

توی DMC1 گفته شده بود که ورجیل و دانته از همون بچگی از همدیگه جدا شدن. مادر دانته در حمله شیاطین به خونشون کشته میشه، ورجیل و دانته اسیر موندوس میشن ولی بعدا دانته فرار میکنه. موندوس میخواسته پسرای اسپاردا رو هم بکشه ولی بعد از فرار دانته تصمیم میگیره تا ورجیل رو به عنوان زیر دست خودش تعلیم بده و اون رو یکی از شیاطین خودش بکنه. بخاطر همینه که توی DMC1 اصلا دانته ورجیل رو نمیشناسه و تازه بعد از کشته شدنش و با دیدن گردنبند ورجیل میفهمه که برادرش رو کشته.

علی من توی DMC1 جایی رو ندیدم که بگه ورجیل و دانته اسیر موندس شده بودن! فقط دانته میگه موندس به خانواده ش حمله کرده و مادر و برادرش رو کشته. هیچ جا حرفی از اسارت نمیزنه :دی اینو از کجا شنیدی؟

پ.ن: فکر کنم دانته ورجیل رو میشناخته. یعنی تو بازی حرفی نزده در مورد اینکه ورجیل رو میشناخته یا نه.

داشتم پست های چند وقت پیش رو میخوندم، چشمم افتاد به این پست علی :دی رفتم دوباره DMC1 رو تموم کردم...

علی من توی DMC1 جایی رو ندیدم که بگه ورجیل و دانته اسیر موندس شده بودن! فقط دانته میگه موندس به خانواده ش حمله کرده و مادر و برادرش رو کشته. هیچ جا حرفی از اسارت نمیزنه :دی اینو از کجا شنیدی؟

پ.ن: فکر کنم دانته ورجیل رو میشناخته. یعنی تو بازی حرفی نزده در مورد اینکه ورجیل رو میشناخته یا نه.

نه توی خود بازی که نمیگن :دی اگه اشتباه نکنم توی رمان نسخه اول این بخش ها رو توضیح داده بودن :دی

نه توی خود بازی که نمیگن :دی اگه اشتباه نکنم توی رمان نسخه اول این بخش ها رو توضیح داده بودن :دی
اون رمان نسخه اول نویسنده ش با کامیا مشورت کرده بود :دی یعنی داستانی که کامیا تو ذهنش داشت فکر کنم اون بوده. همون داستان Tony Redgrave و Gilver. میشه گفت داستان نسخه سوم رو نقض می کنه و پارادوکس دارن با هم (البته من نخوندمش اما تو ویکی اینطوری میگفت) اما نمیشه یه جورایی ربطش داد با هم؟ :-/ مثلا بعد از اینکه ورجیل تو DMC3 با موندس میجنگه نجات پیدا می کنه، بعد با اسم Gilver بر می گرده. اون نلو آنجلو هم در واقع یه تصویری بوده که موندس از ورجیل درست کرده بود مثل تریش که یه تصویری از Eva هست. در واقع ورجیل زنده ست و بعد از اتفاقات رمان نسخه اول معلوم نیست چه اتفاقی براش افتاده و کجاست. :دی

از کامیا هم پرسیدن آیا ورجیل زنده ست یا نه، اونم گفته هر وقت من دنباله بازی رو ساختم معلوم میشه :دی

آخرین ویرایش:
بعید میدونم جور در بیاد مرتضی :دی چون توی رمان گفته شده که جریانات جیلور و تونی مربوط میشه به قبل از شکارچی شیطون شدن دانته و اصلا اون موقع خیلی سنش کم بوده و حتی مغازه هم نداشته. بعدش هم توی DMC3 بعد از شکست خوردن ورجیل به مانداس، ورجیل در واقع توی دنیای شیاطین گیر میوفته و تا قبل از جریانات DMC1 اصلا توانایی برگشتن به دنیای انسان ها رو نداشته که خب وقتی هم برمیگرده میبینیم که اسیر مانداسه و کاملا شیطانی شده :دی

مطمئنا اگه بخوان میتونند یه طوری به همدیگه ربطشون بدن ولی خب بعید میدونم چیز جالبی از آب در بیاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or