نسخه جدید میخاد بیاد مگه؟؟ بی خبرم ازین بازی..!!
همه تمومش کردن اینجا:dاز آقایون کسی DMC4 رو روی درجه سختی Hell and hell رفته؟؟..
همه تمومش کردن اینجا:d
You must be stylish as hell:dمطمئنی؟؟!:d من خودم فقط مرحله ی 1و2 رو تونستم برم باو آخه یه ضربه بهت میخوره میمیری!!..
آریا نظر منو میخوای به عنوان کسی که با PC بازی میکنه، یه کاری کن که حس روشن کردن 360 بیاد:biggrin1:سلام علیکم !
آقا این نسخه PC بازی DMC3 (سال 2006 اومده) روی ویندوز 7 راحت اجرا میشه ؟ دسته 360 رو هم میشناسه یا فقط با کیبورد میشه بازی کرد ؟
میدونم نسخه HD برای کنسول ها داره ، خودم هم اون رو دارم ولی حس و حال روشن کردن 360 نیست !
علی این پست رو نبینه !
ای بابا !آریا نظر منو میخوای به عنوان کسی که با PC بازی میکنه، یه کاری کن که حس روشن کردن 360 بیاد:biggrin1:
نسخه PC شماره سوم فاجعه ای بیش نیست:biggrin1: تنظیمات افتضاح کلید های کیبورد، گیم پد که کلا نباید چیزی ازش بگم و افت فریم هم داره:biggrin1:
ای بابا !
خیلی وقته میخوام بازی کنم ولی این حس مورد نظر بدست نمیاد ! الآن هم که کنسول ها رو بردم اتاق داداشم و دیگه حس و حالش بدتر شده !
کلا تعطیله پورتش. کپکام اینم باید عین RE 4 یه Ultimate HD Edition ـش رو درست کنهسلام علیکم !
آقا این نسخه PC بازی DMC3 (سال 2006 اومده) روی ویندوز 7 راحت اجرا میشه ؟ دسته 360 رو هم میشناسه یا فقط با کیبورد میشه بازی کرد ؟
میدونم نسخه HD برای کنسول ها داره ، خودم هم اون رو دارم ولی حس و حال روشن کردن 360 نیست !
علی این پست رو نبینه !