بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
DmC: Devil may Cry- The Brute
Hooooly s**t.
d266n1qmz3lnz55fg.jpg
خیلی حیف شد حذفش کردن از بازی :|

سلام علیکم ! :دی
آقا این نسخه PC بازی DMC3 (سال 2006 اومده) روی ویندوز 7 راحت اجرا میشه ؟ دسته 360 رو هم میشناسه یا فقط با کیبورد میشه بازی کرد ؟
میدونم نسخه HD برای کنسول ها داره ، خودم هم اون رو دارم ولی حس و حال روشن کردن 360 نیست ! :دی
علی این پست رو نبینه ! :-s:دی

آقا این نسخه PC بازی DMC3 (سال 2006 اومده) روی ویندوز 7 راحت اجرا میشه ؟ دسته 360 رو هم میشناسه یا فقط با کیبورد میشه بازی کرد ؟
میدونم نسخه HD برای کنسول ها داره ، خودم هم اون رو دارم ولی حس و حال روشن کردن 360 نیست ! :دی
آریا نظر منو میخوای به عنوان کسی که با PC بازی میکنه، یه کاری کن که حس روشن کردن 360 بیاد:biggrin1:
نسخه PC شماره سوم فاجعه ای بیش نیست:biggrin1: تنظیمات افتضاح کلید های کیبورد، گیم پد که کلا نباید چیزی ازش بگم و افت فریم هم داره:biggrin1:

آریا نظر منو میخوای به عنوان کسی که با PC بازی میکنه، یه کاری کن که حس روشن کردن 360 بیاد:biggrin1:
نسخه PC شماره سوم فاجعه ای بیش نیست:biggrin1: تنظیمات افتضاح کلید های کیبورد، گیم پد که کلا نباید چیزی ازش بگم و افت فریم هم داره:biggrin1:
ای بابا ! :|
خیلی وقته میخوام بازی کنم ولی این حس مورد نظر بدست نمیاد ! :دی الآن هم که کنسول ها رو بردم اتاق داداشم و دیگه حس و حالش بدتر شده ! :دی

میدونم نسخه HD برای کنسول ها داره ، خودم هم اون رو دارم ولی حس و حال روشن کردن 360 نیست ! :biggrin1:

به نظر من که بهتره همون HD واسه 360 رو بری :دی
DMC2 اذیت می کنه، ( چیزه خاصی هم نیست که بخوای بازیش کنی ) اما DMC1 و DMC3 خیلی عالی هستن :دی

ای بابا ! :|
خیلی وقته میخوام بازی کنم ولی این حس مورد نظر بدست نمیاد ! :دی الآن هم که کنسول ها رو بردم اتاق داداشم و دیگه حس و حالش بدتر شده ! :دی

به محض اینکه DMC3 رو شروع کردی دیگه حس بازی نکردنش نمیاد :d شبا دیگه خواب واسط نمیمونه :d اصن غذا نمیخوری :d

پ.ن: بازی نکن! میمیری :d

آخرین ویرایش:
کلا تعطیله پورتش. کپکام اینم باید عین RE 4 یه Ultimate HD Edition ـش رو درست کنه :دی

دروغ چرا نسخه 5 رو فقط خوب یادمه همین طور 3
دیشب توفیق اجباری شد یه نیم ساعتی خونه دوستم باز 5 رو بازی کنم روی درجه dante must die
بنظرم بعد 2،3 بار بازی کردن این درجه هم مشکل ساز نبود اما توی نسخه های قبل واقعا مهارت میخواست
کلا هرچی جلو میریم تنوع درجه سختی ها بیشتر میشه اما در مجموع آسونتر از نسخه قبل میشن

پاشو برو روی X360 بازیش کن :|:دی
پورت PC همونطوری که بچه ها گفتن خیلی داغونه، حتی اگه سیستم خدا هم داشته باشی باز افت فریم داره!

پاشو تنبلی رو بزار کنار برو بشین روی همون 360 بازیش کن بره. اصلا با داداشت دو نفری بازی کنید :-":دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or