بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
39633297997173986931.gif

خیلی دوست دارم یک همچین مرحله‌ای تو DMC 5 باشه:d

مثلاً یکسری Secret Mission باشه که تو طول بازی بتونیم پیداشون کنیم...

بعد با دانته دونه دونه بریم سراغ شخصیت‌های DmC و تا جا داره کتکشون بزنیم...

آخرین Secret Mission هم بریم سراغه سازندگان بازی... بعد از اتمام بازی رو درجه Dante Must Die هم یک درجه سختی به نام Emo Must Die باز بشه و تمام دشمنهای بازی دانته (ورژن DmC) باشن

لُپ کلام اینکه انقدر روشون کمبو بزنیم تا این چند سال استرسی که بهمون وارد شد یکجوری تخلیه بشه.

یعنی من بفهمم کدوم الاغی تِز داد این صحنه (عکس پایین) رو بزارن تو بازی... شخصاً خودم ترورش میکنم!

16034996201508853745.jpg

یه چند تا گیف خفن پیدا کردم، گفتم اینجا بذارمشون بحث کنیم در موردش :دی (نگران نباشین، همه با هم 10 مگابایت هم نمیشن :دی)

اول نقطه عطف DMC4 و بهترین لحظه بازی :دی :

56414060203437519907.gif

!In the end.. We are all satisfied... And you are set free
:دی

95416777310103313919.gif
!As Stylish As Possible
قدرت استایل Royal Guard (خدایش بیامرزد :دی) اینجا مشخص میشه :دی (به Rank ها دقت کنین بعدا باهاشون کار داریم :دی)
52479964980111926059.gif

خداییش چه اتفاقی افتاد؟! :| Stylish as Hell :دی همچنان Rank ها رو مدنظر داشته باشید :دی
63148049853903141815.gif

:| :| :|
این بود آرمان های کامیا و ایتسونو؟! :| :دی با یه ضربه بیاد رو SSS؟! :| :دی قبلا با بعضی کمبو های خاص رنک ها رو بالا می بردیم ولی دیگه نه در این حد که یه دفعه از D بره به SSS :| :دی

اینم لینک میدم که ججم صفحه زیاد نشه :دی :
http://uploadax.com/images/01976447059372298684.gif

THEY WILL BE BACK! :d

آقایون داشتم تو پستها چرخ میزدم یه دفعه این پست رو دیدم!../ تو 4 باری که DMC4 رو بازی کردم این فنی رو که دانته روی اون غول آتیشیـه اجرا میکنه ندیدم،یکی میتونه توضیح بده چطوری میشه اونو اجرا کرد چون بیشتر جونه غوله میپره یه دفعه!../

اقا نگفتین بالخهر جواب سوال اخر مو؟

راستش من كه خيلي چيزي يادم نمياد اما كه با تمام كردن يكي از درجه ها دانته با موي سفيد باز ميشد !
تمام كردن Son of Sparda هم درجه هاي Heaven or Hell و Dante Must Die رو باز ميكنه .
باز شدن artwork هم كه ديگه طبيعيه ! :d:|

تنها چيزي كه الآن يادم مياد اين بود كه وقتي Dante Must Die رو تمام كردم ، Heaven or Hell رو شروع كردم و يك چند تا levelش رو هم رفتم . بعدش كه آمدم Bloody Palace رو اضافه كنم ، كل سيوم پاك شد و تازه همون Bloody Palace هم هر 20 levelي خطا ميداد و از بازي ميامد بيرون !! :|
اما يك چيزي كه منو از DmC نااميد كرد اين بود كه بازي واقعا نسبت به نسخه هاي قبل ساده تر شده بود و باس فايتها هم كه ديگه از بقيه مراحل آسون تر بودن .

دوستان کسی است گه dmc (غربی) را تمام درجاتشو رفته باشه اگه است میشه بگه بعد از هر درجه چی چیز هایی باز میشه :d
والا DmC در زمینه خیلی وضعش خرابه :| :دی
Human/Devil Hunter/Nephilim ----> کاستوم دانته مو سفید + درجه سختی Son of Sparda
Son Of Sparda ----> کاستوم دانته با زیرپوش + درجه سختی Dante Must Die
Dante Must Die ----> قابلیت DT نامحدود + درجه سختی Heaven And Hell
Heaven And Hell ----> درجه سختی Hell and Hell

یه سری آرتورک هم برای باز کردن توی بازی وجود داره که شرایط باز کردن هر کدومشون رو توی بخش Extra نوشته.
آقایون داشتم تو پستها چرخ میزدم یه دفعه این پست رو دیدم!../ تو 4 باری که DMC4 رو بازی کردم این فنی رو که دانته روی اون غول آتیشیـه اجرا میکنه ندیدم،یکی میتونه توضیح بده چطوری میشه اونو اجرا کرد چون بیشتر جونه غوله میپره یه دفعه!../
این حرکت مربوط میشه به استایل Royal Guard. والا من خودم توی این استایل تخصص ندارم ولی اگه اشتباه نکنم برای اجرای درست و دقیق این حرکت اول باید تعداد زیادی از ضربات دشمن رو با Royal Guard دفع کرده باشی (قبل از ضربه خوردن دکمه استایل رو بگیری) و بعد باید روی دشمن Lock-On کنی و در حالی که آنالوگ رو به طرف اون گرفتی دکمه (دایره/B/استایل) رو فشار بدی.

به طور کلی Royal Guard یکی از سخت ترین و حرفه ای ترین استایل های DMC ـه که بازی کردن با اون خیلی سخته ولی اگه بتونه توی بازی کردن باهاش حرفه ای بشه در مقابل شیاطین پادشاهی میکنی.
-------
@ AsaraymA
لول =)) عجب Secret Mission ـی بشه :))

اتفاقا من از این صحنه توی DmC خوشم اومد، دقیقا مثل اون صحنه ای که لارا توی TR جدیده میگه "I hate tombs" :دی به نظرم یه شوخی جالب با هوادارای قدیمیه :دی

--------
@ علی صلح و صفا
Sweet :x
89053129519570552207.jpg

دوستان دم همگیتون گرم خیلی باحالید .حالا ایا کسی تا حالا DLC VERIGIL DOENFALL را بازی کرده اگه کرده کلا چند مرحله است و چه حوریه ؟

آخرین ویرایش:
@علی دانته

ولی من اصلاً حال نکردم...آخه این دیگه چه مدل شوخی مزخرفیه... (-_-)

عملاً طرفدارهای قدیمی رو قهوه‌ای کرده رفته پسره جعل لق...!

-------------------------
این RoyalGuard هم که خیلی سرطانه... هر چی تمرین هم میکنی فایده نداره...

آدم یکسری از این ویدیوهای بازی رو میبینه افسردگی میگیره...

باور کن پیگیر قضیه بشی تهش میرسی به یک انبار تنگ و تاریک و میبینی که اسپاردا نشسته پشت یک کنسول داره از بازی کردنش ویدیو ضبط میکنه!

فقط اینو به توضیحات علی اضافه کنم که برای این که بفهمید چقدر ضربه بلاک کردید و چقدر "انرژی" ذخیره کردید، یه خطی زیر حرف R توی Health bar هست که با بلاک کردن پر میشه:

http://uploadax.com/images/96394157189430390584.jpg

هرچی این خط پر تر باشه، ضربه قوی تر میشه.

به اون ضربه هم میگن Release. دو نوع داره. Release و Just Release. هر دوتا همونطوری که علی گفت اجرا میشن اما فرقشون اینه که دومی رو باید یک دهم ثانیه قبل از حمله دشمن اجرا کرد باعث میشه Damage بیشتری به دشمن وارد بشه.

=====

والا وقتی میرم تو عمق گیم پلی DMC و Bayo و MGR، نمی دونم چطوری بعضی از دوستان میتونن GoW رو هم تو همین ژانر قرار بدن و بهش بگن HnS :|

3 - 4 روز پیش نسخه اول رو تموم کردم.
محشر بود ! این باس Mondus هم فوق العاده سخت بود ! :دی
دقیقا یک نقطه از جونمون مونده بود ... همون موقع وحشی بازی در اورد افتادم تو اتیش:دی ... تفنگ رو دراوردم و تا جایی که می شود شلیک کردم و در اخر همون لحظه ای که من مردم اونم مرد ! :دی
کلا با نسخه اول خیلی خیلی حال کردم.:x

دوستان کسی جواب سوالمو نمی دونست ؟:d
5-6 تا مرحله فک نکنم بیشتر باشه (اگر درست یادم باشه). از نظر گیم پلی واقعا عالیه. گیم پلی سریع و سرعتی ورجیل، قابلیت فوق العاده تلپورت کردن، رنگ بندی و طراحی مراحل به مراتب بهتر نسبت به مراحل دانته و چندتا مورد دیگه.
در کل باعث میشه تنفر از ورجیل DmC تا حد زیادی کاهش پیدا کنه:d
یعنی گیم پلیش جوری هست که گیم پلی ورجیل توی شماره سوم رو چند پله ارتقا داده با حفظ هسته اصلی.

پ.ن: البته همچنان آبکی بودن ضربات مشهوده. توی شماره سوم وقتی ورجیل یه کات میزد، آدم احساس میکرد خودش چاک خورده:|
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
من کلا Devil may cry های قدیمی رو بازی نکردم البته 4 ـو فقط دموشو بازی کردم اما با DmC آخریه هم خیلی حال کردم! خیلی زیاد :دی
شما کلا با شخصیت پردازی داغون دانته جدید مشکل دارین یا کلا بازی بنظرتون زشت شده؟ آخه من که خیلی با بازی و کومبو هاش حال کردم :دی البته شخصیت پردازی دانته اصلا جالب نبود! :|
و یک سوال اینکه DMC 4 مال سال چند بود و اگه من الان برم بازی کنم حالم از گرافیک و گیم پلیش بهم نمیخوره آیا؟ ( بخاطر قدیمی بودن گفتم :دی)

آخرین ویرایش:
من کلا Devil may cry های قدیمی رو بازی نکردم البته 4 ـو فقط دموشو بازی کردم اما با DmC هم خیلی حال کردم! خیلی زیاد :دی
شما کلا با شخصیت پردازی داغون دانته جدید مشکل دارین یا کلا بازی بنظرتون زشت شده؟ آخه من که خیلی با بازی و کومبو هاش حال کردم :دی البته شخصیت پردازی دانته اصلا جالب نبود! :|
و یک سوال اینکه DMC 4 مال سال چند بود و اگه من الان برم بازی کنم حالم از گرافیک و گیم پلیش بهم نمیخوره آیا؟ ( بخاطر قدیمی بودن گفتم :دی)
شخصیت، طراحی مراحل و کلا همه چیزش اینجا مشکله. ولی در نوع خودش و به صورت مستقل بازیه خوبیه.
گیم پلی DmC خیلی آسون شده بود نسبت به شماره 4. شماره 4 مال سال 2008 هست فک کنم و همه چیزش فوق العاده-س. یه نکته هست و اینه که بازی های کپکام همیشه از نظر گرافیکی عالی بودن. DMC 4 هم گرافیک شاد و رنگ بندی متنوعی داره و گیم پلیش رو که هیچی نگم بهتره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or