بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
حالا که بحث سر DmC شد، باید بگم که عرضه‌ی این عنوان بدترین اشتباه Capcom بود. بازی از نظر گیم‌پلی و پلتفرمر زیاد مشکل خاصی نداشت ولی بدجوری تناقض به سری اضافه کرد :| اول از همه این بود که اصلاً Eva فرشته نبود، یه انسان بود :|:دی

اگه نسخه‌ی بعدی باز در مورد نیرو باشه زیاد بد نیست و بتونه اون پلاتهول‌های بوجود آمده رو برطرف کنه. من هنوز دارم با این موضوع کلنجار می‌رم که چجوری می‌شه که ورجیل بچه داره :| نکنه مست بوده؟:دی:-" IYKWIM
کیوان اشتباه نبود. دیر یا زود کپکام سراغ بازار غرب میرفت و اتفاقا خوشحالم این بلا سر DmC اومد تا بفهمه نباید این سری رو از ژاپن خارج کرد و طرفدارا واکنش سنگینی نشون میدن و شماره بعدی رو دوباره ایتسونو بسازه.
در مورد اون قضیه هم که باید گفت اینا 2تا دنیای جدا هستن و ربطی به هم ندارن و هر کدوم راه خودشون رو میرن هر چند هسته-شون تا حدودی شبیه همه:biggrin1:
با شخصیتی که از ورجیل دیدیم، به نظر میاد خیلی سخت عاشق میشه (مثه خودم:-") ولی هر چی بوده، بدجور عاشق شده و زنش معلوم نیست کی بوده:biggrin1:
انگار زمزمه ها در مورد شماره ی بعدی و حضور ورجیل زیاد شده >:)

خبریه ؟ :-"
سام علیک. از این طرفا؟/:)
نه خبری نیست:biggrin1:

باز تاپیک ساکت شد که :| می‌گم به نظرتون امکانش هست که نسخه‌ی بعدی این بازی انحصاری یکی از کنسول‌های نسل بعد باشه؟ با توجه به این که Dead Rising 3 و زمزمه‌هایی هم از Resident Evil بعدی است، آیا امکانش هست که Capcom نسخه‌ی بعدی DMC رو انحصاری یک کنسول دیگه کنه؟:دی

بحث رو حال کردین چجوری بوجود آوردم؟:دی

باز تاپیک ساکت شد که :| می‌گم به نظرتون امکانش هست که نسخه‌ی بعدی این بازی انحصاری یکی از کنسول‌های نسل بعد باشه؟ با توجه به این که Dead Rising 3 و زمزمه‌هایی هم از Resident Evil بعدی است، آیا امکانش هست که Capcom نسخه‌ی بعدی DMC رو انحصاری یک کنسول دیگه کنه؟:دی

بحث رو حال کردین چجوری بوجود آوردم؟:دی

هممم....

این سری با انحصاری بودن نا آشنا نیست، اما باز هم فکر نمی کنم بازی انحصاری هیچ کنسولی باشه! X1 که خیلی غیرممکن به نظر میاد. چون بازی کاملا ژاپنیه و کپکام با همه حماقتش اونقدر هام احمق نیست که یه بازی ژاپنی پسند رو انحصاری X1 کنه! مگه اینکه مایکروسافت یه پول قلمبه بذاره کف دست کپکام که اونم به نظر زیاد محتمل نیست. احتمالش هست که انحصاری PS4 باشه اما بازم بازی محدود به یه پلتفرم میشه و فکر نکنم پول پرستی کپکام بذاره همچین اتفاقی بیفته :دی مگر اینکه سونی یه پول قلمبه کف دست کپکام بذاره :دی

در مورد انحصاری بودن، بعد از قضیه Bayonetta 2 بهم ثابت شد هر بازی ای میتونه انحصاری هر پلتفرمی باشه :دی پس فردا اگه DMC5 انحصاری Ouya هم شد زیاد تعجب نکنید :دی مهم اینه که چه شرکتی چقدر پول داده باشه برای خریدن حق انحصار! :دی

دوستان در زمان های ناامیدی از عدم عرضه بازی مورد علاقه-تون بر روی کنسول محبوبتون توسط شرکت های 3rd Party چون کپکام و کونامی و بوق 19 21، نسخه های زیبا و شیک ته دیگ ادیشن رو فراموش نکنید:biggrin1:

دوستان در زمان های ناامیدی از عدم عرضه بازی مورد علاقه-تون بر روی کنسول محبوبتون توسط شرکت های 3rd Party چون کپکام و کونامی و بوق 19 21، نسخه های زیبا و شیک ته دیگ ادیشن رو فراموش نکنید:biggrin1:

الآن دقیقاً منظورت به Ninja Gaiden Black بود؟ :دی :>

دوستان میگم نظرسنجی رو عوض نمی کنیم؟ :دی دیگه مشخص شد برنده معنوی پلاتینیومه ;;) :دی اون رای های استودیو داخلی کپکام هم دسیسه علی دانته هرگز نمی گرید هست ;;) JK :d

نظرسنجی بعدی رو چی بذاریم؟ :دی

دوستان میگم نظرسنجی رو عوض نمی کنیم؟ :دی دیگه مشخص شد برنده معنوی پلاتینیومه ;;) :دی اون رای های استودیو داخلی کپکام هم دسیسه علی دانته هرگز نمی گرید هست ;;) JK :d

نظرسنجی بعدی رو چی بذاریم؟ :دی

آخ مرتضی قربون دستت مطرح کردی این مسئله رو ! :d نظرسنجی باسها که قبلا بود . محبوبترین شخصیت هم که دیگه فکر نکنم نیازی به نظرسنجی داشته باشه . :d:| نظرسنجی بعدی درباره سلاحها باشه چه طوره ؟!
لیستی هم که من در نظر دارم اینه :
1. Rebellion
2. Yamato
3. Red Queen
4. Agni & Rudra
5. Cerberus
6. Nevan

یک چندتا سلاح دیگه هم بود ولی ترسیدم ک خیلی زیاد بشه . :d

نظرسنجی بعدی درباره سلاحها باشه چه طوره ؟!
Been there, done that :دی
97544995922701558507.jpg

یک کار دیگه هم میشه کرد اینه که نظرسنجی رو بین بانوان DMC بذاریم : :d (البته اگه باز قبلا نبوده . )

Trish VS. Lady VS. Kyrie Vs. Lucia VS. Kat
آخ گفتی ها ! =(( اون صحنه ی جدایی Nero و Kyrie خیلی غم انگیز بود ! :((با اینکه شخصیت تازه واردی بود ، ولی خیلی تاثیر گذار بود ! :(
پس رای من هم Kyrie :x بعدش Trish >:)
:>

الآن دقیقاً منظورت به Ninja Gaiden Black بود؟ :دی :>
ها نیدینم:-" علی بیا شفاف سازی کن:biggrin1: ولی خب میتوان به آن نسخه اشاره کرد:biggrin1:
نظر سنجی بعدی New Dante & Old Virgil Vs. Old Dante & New Virgil باشه :دی
همه هم مثل چی می‌مونن به کدوم رای بدن :دی
یعنی توی بصل النخاعم:biggrin1: ولی خب اونی که بُلد کردم که دلیلش هم واضحه:biggrin1:
=============
نکته اینجاست موارد نظر سنجیامون ته کشیدن و باید سریعا یه فکری بریزیم:(
در مورد لوکیشن ها، باس ها و اینا تا حالا حرف زدیم؟

اصن نظر سنجی بذاریم بین سخت ترین باس ها این سری:

ورجیل
بیووُلف
شادو (اون گربه نکبت توی شماره اول که از توی مجسمه بیرون میومد:biggrin1: البته باس نبود ولی خب اندازه باس سخت بود:biggrin1:)
اَگنی و رودرا
سربروس
مرتضی
biggrin1.gif

بریال
آنجلو کریدو
نلو آنجلو
هیچ کدام:biggrin1:

ها نیدینم:-" علی بیا شفاف سازی کن:biggrin1: ولی خب میتوان به آن نسخه اشاره کرد:biggrin1:

یعنی توی بصل النخاعم:biggrin1: ولی خب اونی که بُلد کردم که دلیلش هم واضحه:biggrin1:
=============
نکته اینجاست موارد نظر سنجیامون ته کشیدن و باید سریعا یه فکری بریزیم:(
در مورد لوکیشن ها، باس ها و اینا تا حالا حرف زدیم؟

اصن نظر سنجی بذاریم بین سخت ترین باس ها این سری:

ورجیل
بیووُلف
شادو (اون گربه نکبت توی شماره اول که از توی مجسمه بیرون میومد:biggrin1: البته باس نبود ولی خب اندازه باس سخت بود:biggrin1:)
اَگنی و رودرا
سربروس
مرتضی:biggrin1:
بریال
آنجلو کریدو
نلو آنجلو
هیچ کدام:biggrin1:

Berial تا سطح SOS اهلی بود اما یک دفعه از SOS به طوری خیلی وحشیانه ای حمله میکرد ! :d توی DMD هم که دیگه نهایت زورشو خالی میکرد . Beowolf هم خوب بود اما اینا هر چی هم که باشن باز ورجیل بینشون سخت ترین باسه ! هیچ وقت یادم نمیره که Level 20 نسخه سوم نزدیک 20 بار آسفالتم کرد !! :d

Berial تا سطح SOS اهلی بود اما یک دفعه از SOS به طوری خیلی وحشیانه ای حمله میکرد ! :d توی DMD هم که دیگه نهایت زورشو خالی میکرد . Beowolf هم خوب بود اما اینا هر چی هم که باشن باز ورجیل بینشون سخت ترین باسه ! هیچ وقت یادم نمیره که Level 20 نسخه سوم نزدیک 20 بار آسفالتم کرد !! :d
بریال توی DMD سخت ترین باس بازی توی شماره 4 بود (فکت:biggrin1:). هیچ وقت یادم نمیره تمام Holy Water هامو توی سرش خُرد کردم ولی فقط یه قُرص از خونش کم شد:|
بیووُلف هم بعد از ورجیل به نظرم سخت ترین باس سری هست. علی رغم هیکلش، خیلی سریعه و وقتی 4تا بالش در میان که دیگه ولش:|
ورجیل هم که ---->:bighug: یعنی من موقع مبارزه هیچ کار نمیکردم تا این منو بزنه:d از بس این مرد بزرگ بود:d:(

پ.ن: هیچکس این وسط DmC رو آدم حساب نمیکنه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or