بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یک کار دیگه هم میشه کرد اینه که نظرسنجی رو بین بانوان DMC بذاریم : :d (البته اگه باز قبلا نبوده . )

Trish VS. Lady VS. Kyrie Vs. Lucia VS. Kat

35064307978037914505.jpg
:-" :دی

@علی
یه نظرسنجی مشابه داشتیم به اسم بهترین مبارزه ولی فکر نکنم در مورد سخت ترین باس حرف زده باشیم :دی نظر من هم که دیگه کاملا مشخصه :-" Vergil 3 در DMC3 بهترین و سختترین مبارزه سری DMC ـه :دی 20 دقیقه تمام باهاش مبارزه کردم، 10-12 تا انرژی بزرگ و کوچیک خرجش کردم تا تونستم شکستش بدم :دی اصلا مبارزه از این لذت بخشتر وجود نداره :x

پ.ن: بهترین زوج....؟! :-" :دی

پ.ن: بهترین زوج....؟! :-" :biggrin1:

Dante and Lady Forever :x

Dante: If you're asking for a date, forget it. Because I made it
a point not to go out with women who shoot me in the head.

Lady: Date a demon? I'm not that desperate. Besides, I really
don't care for guys who stink like blood.

Dante: You're right.
So tell me, what's your name?

Lady: I don't have a name.

Dante: Oh, then what should I call you?

Lady: I don't care. Whatever you want.

Dante: Whatever Lady.

البته
Dante and Nero و یا dante and vergil هم میشه :-" نه اونجوری منظورم پارتنره :| :دی

آخرین ویرایش:
@علی
یه نظرسنجی مشابه داشتیم به اسم بهترین مبارزه ولی فکر نکنم در مورد سخت ترین باس حرف زده باشیم :دی نظر من هم که دیگه کاملا مشخصه :-" Vergil 3 در DMC3 بهترین و سختترین مبارزه سری DMC ـه :دی 20 دقیقه تمام باهاش مبارزه کردم، 10-12 تا انرژی بزرگ و کوچیک خرجش کردم تا تونستم شکستش بدم :دی اصلا مبارزه از این لذت بخشتر وجود نداره :x

پ.ن: بهترین زوج....؟! :-" :دی
یه قاعده کلی هست فکر کنم همه باهاش موافق باشن. دقت کردین توی اکثر بازیا، سخت ترین و بهترین باس یا دشمن اونیه که آدمه یا شمایل انسانی داره؟:biggrin1: این وسط از دارک سولز اسم میبرم که یه جونور میاد جلوت و تا چندماه فقط کابوس میبینی (:biggrin1:) اونم فقط به خاطر ظاهرش ولی در باطن بسیار آسونه:biggrin1: در حالیکه سخت ترین ها همشون بدون استثنا آدم هستن:biggrin1:

دقیقا توی شماره سوم DMC هم همینجوره اگرچه بعضی جاها یه کوچولو نقض میشه:biggrin1: ورجیل بهترین و سخت ترین باس توی کل سری هست چون قشنگ توانایی های بازیکن رو به چالش میکشه و بازیکن انگار داره با خودش مبارزه میکنه و ورجیل باعث میشه تا بازیکن هر چی داره رو رو کنه:biggrin1: اگر ضعیف باشی و به آیتم هایی که داری متوسل بشی، بلااستثنا میبازی و اگر قوی باشی و استایلیش (لول:biggrin1:) کار کنی، میزنیش، اما مطئنا این وسط 2 فصل کتک هم میخوری:biggrin1: آنجلو کریدو هم همینطور. آگنی و رودرا هم ایضا
biggrin1.gif

بهترین حرکت ورجیل که قشنگ یه میدل فینگر به بازیکنه لحظه ای که بهش تیر میزنی:lol:/:)

تضاد جالبی هم بین دانته و ورجیل هست. معمولا آدم خوبه لباس آبی داره و آدم بده قرمز:biggrin1: ولی اینجا برعکسه. از طرف دیگه آدم خوبه یه فردیه که که برای همه چیز اهمیت قائل میشه و آدم بده یه فرد بی برنامه هست که فقط کشت و کشتار میکنه ولی بازم برعکسه:biggrin1: طرز لباس پوشیدنشون هم این حرف رو تصدیق میکنه:biggrin1: لحن حرف زدنشون باز هم تاییدی بر این موضوعه:biggrin1: خلاصه کلوم اینکه هرگز نمیر مادر.

پ.ن: خودمونیم هر وقت یاماتو ورجیل به دانته اصابت میکرد، من دردم میگرفت:|:biggrin1:

پ.ن: خیلی دلم میخواد نیرو جلوی ورجیل ظاهر بشه و قلدر بازی در بیاره:x

پ.ن: بیا ایتسونو، بیا دریاب ما را:(

پ.ن: بهترین زوج هم دانته و پاتی (فکت)

بهترین زوج:

74145476604279748482.jpg

:دی

ولی به نظرم نظرسنجی بهترین زوج نباشه :دی

@علی صلح و صفا

اصلا DMC3 و داستانش باید مورد تحقیق و بررسی قرار بگیرن :دی چطوری میشه با چهارتا شخصیت یه داستانی تعریف کرد که اینقدر ساده و در عین حال اینقدر به یاد موندنی و زیبا باشه؟ :دی راستی کامیا هم گفته داستانه DMC3 خوبه! :دی

بهترین زوج:

74145476604279748482.jpg

:دی
1+
فکر نکنم کسی بتونه حریف بچه این زوج بشه ! >:):d
رای من Vergil :-"

نظرسنچی قبلی از ایده‌ی خودم بود، اینم از ایده‌ی خودم باید بشه :p

از شوخی بگذریم من فکر می‌کنم نظرسنجی اینطوری باشه خیلی بهتره:دی

سوال: دوست دارین چه کسی در نسخه‌ی بعد به عنوان شخصیت اصلی باشد؟

1. Dante
2. Vergil
3. Nero
4. Sparda (:x)
5. شخصیت جدید:دی

نظرسنچی قبلی از ایده‌ی خودم بود، اینم از ایده‌ی خودم باید بشه :p

از شوخی بگذریم من فکر می‌کنم نظرسنجی اینطوری باشه خیلی بهتره:دی

1. Dante
2. Vergil
3. Nero
5. شخصیت جدید:دی
... Vergil Plz :crying1:

DMC که شخصیت اصلیش Dante نباشه اصلا DMC نیست :دی
اون ورجیل و اسپاردا و... باید به عنوان Playable Character بعد از تموم کردن بازی روی درجات سختی مختلف (البته جدیدا شده DLC :|) باشه!

DMC که شخصیت اصلیش Dante نباشه اصلا DMC نیست :دی
اون ورجیل و اسپاردا و... باید به عنوان Playable Character بعد از تموم کردن بازی روی درجات سختی مختلف (البته جدیدا شده DLC :|) باشه!

امیرحسین، من بر عکس تو فکر می‌کنم که اگر بشه برای یکبار هم شده از دانته بکشن بیرون (:دی) برن سراغ اسپاردا که حداقل بفهمیم سرنوشتش چی شد. اگه DMC بعدی در مورد اسپاردا باشه، مطمئن باش بسیاری از پلاتهول‌های این سری از بین می‌رن:دی

پ.ن: من برم فوتبال چلسی رو ببینم:دی

وقتی که اسم اسپاردای کبیر میاد، ورجیل و دانته معنایی ندارن :دی #Fact :دی
فکت ها رو من صادر میکنم، عه/:):biggrin1:
اسپاردا خوبه ولی به نظرم باید به عنوان کاراکتر دوم قابل بازی باشه. مثل شماره 4:biggrin1:

ولی یه حقیقتی هست که واقعا نمیشه نادیده گرفتش:biggrin1: الان فکر کنین توی شماره بعدی اسپاردا و ورجیل با هم باشن. به نظرتون اون موقع بازی توی گیم پلی لنگ نمیزنه و چند درجه پایین نمیاد؟:biggrin1: ورجیل با اینکه شخصیت فوق العاده ای هست ولی انصافا گیم پلی محدودی داره. نقطه مخالفش دانته گیم پلیش به بینهایت میل میکنه:biggrin1: توی این سری هم اول گیم پلی حرف میزنه و بعد شخصیت. پس به نظرم یه عضو ثابت شماره بعد رو دانته حساب کنین و سر نفر دوم (نیرو - ورجیل - اسپاردا) بحث کنیم:biggrin1:

خیلی دوست دارم رویارویی دانته و ورجیل و اسپاردا رو به طور همزمان ببینم تا ببینم چه واکنشی نشون میدن:biggrin1:

موردو@
زوجینت تو حلقم:biggrin1: انصافا این یه مورد رو خیلی دلم میخواد ببینم:biggrin1:

1. Dante
2. Vergil
3. Nero
5. شخصیت جدید:biggrin1:
یه نظرسنجی مشابه این داشتیم:دی
78358077177765111403.jpg
من حاضرم در مورد هر کسی باشه بجز دانته :-" :دی

پ.ن: چلسی گل زد :x

یه نظرسنجی مشابه این داشتیم:دی
78358077177765111403.jpg
من حاضرم در مورد هر کسی باشه بجز دانته :-" :دی

پ.ن: چلسی گل زد :x

آره ولی علی صلح و صفا مثل این که دوست نداره :| :دی ولی علی (Safety & Peace) ما که زیاد در مورد اسپاردا نمی‌دونیم، از کجا معلوم شاید گیم‌پلی ای که واسه اسپاردا در نظر بگیرن خیلی بهتر از دانته باشه؟:دی

پ.ن: دومی هم کیهیل زد:دی اصلاً جان تری هیچ وقت تموم نمی‌شه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or