بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
البته این مساله فقط تو ایران صحت داره که یارو میره در مغازه و میگه ببخشید فاینال فنتزی 27 رو میخواستم:| بعد یارو صاب مغازه هم شروع میکنه به چرتکه انداختن و بعد از نیم ساعت پیداش میکنه:-o:biggrin1:
وگرنه توی خارج یا برای فن های بازی همه میدونن وقتی شماره ای در کار نباشه، میشه اسپین آف و مشتقاتش!

من منظورم خارجیا بود ایرانیا رو که خبر دارم :دی مهم هم نیستن اصلا :دی ولی کلا ای کاش یه اسم بهتر به جای DmC انتخاب می کردن. یه ساب تایتل میذاشتن خب 8-| :دی

بحث اسم DmC شد، حکایت این m کوچیک آخرش مشخص نشد؟! :دی

بحث اسم DmC شد، حکایت این m کوچیک آخرش مشخص نشد؟! :دی
فکر کنم برای این باشه که با Devil May Cry اولی که سال 2001 اومد اشتباه گرفته نشه، بهرحال مخفف اون میشد DMC :دی

البته یه حدس هایی هم میزدن که قراره هر نسخه یه ساب تایتل داشته باشه و اسم اصلی بازی همین DmC بمونه :
DmC: Devil May Cry
DmC2: Sons Of Sparda
....

ولی خب با این فروش نه چندان جالبی که بازی داشت بعید میدونم هیچوقت بتونیم به درست یا غلط بودن این فرضیه پی ببریم :دی

این وضعیت DmC رو DMC 5 دونستن به ایران و... محدود نمی‌شه :|
ترول های DmC هم اکثرا نوشته DMC 5 و خفن ترینشون هم اونی ـه که دانته با یه حالت ناراحت نشسته کنار کریس تو RE :دی

یه سوال دارم از همه ی دوستان
شما فکر می کنین بعد از این خرابکاریه آخر نینجا تئوری در مورد dmc بازم میشه امیدوار اوج دوباره devil may cry بود ؟ یا اینکه devil may cry هم مثه silent hill، مثه resident evil هزاران هزار بازی دیگه به زباله دان بازی های تاریخ پیوسته ؟ :دی

در مورد DmC هم حرفت درسته ولی خب مثال اشتباهی زدی :biggrin1: EDGE در واقع داره از تمرکز زیاد سازنده روی گیم پلی تعریف میکنه و در آخر مطلب هم منظورش اینه که این سبک مخصوص سازنده های ژاپنی نیست (جمله اش سوالیه).

درسته،منتقد از این قضیه تمجید میکنه،چه از نظر روایت و گیم پلی که اون رو بهترین نسخه میدونه از این دو جنبه! ولی استنباط شخصیم اینه که فوکوس شدن روی نوک شمشیر دانته(!) اجازه نمیده باقی المان ها قوی از آب دربیان،کلا بازی از بالانس بین این بخش های مختلف میشه گفت کم کاری کرده بود!!

کلا یه B-movie ـی بود،آمد،،مکــــث،،حرکت بسوی افق....

+

اسم بازی با تماس کاری هایی که با اتسونو داشتم گفتش ک تمرکزش روی "DMC V" محوریت داره،که خیلی هم ابهت داره...:دی

از دانته با بارونی مشکی به طرز عجیبی حمایت میشود...

Imagine :دی

+
سوال فنی:

اسپاردا یکی از قوی ترین،اووم نه،،قدرت بلامنازع شیاطین بوده دوهزارسال پیش جوریکه تونسته موندوس و ارتششو یه تنه لوله کنه!

با این مقدمه،چجور یه Demon با این قدرت افسانه ای "نرمش قهرمانانه" به سمت انسان ها نشون میده؟؟ یه مقدار هندی نیست که یه شیطان از عدالت و برادری دم بزنه؟ این از سوال اول!

سوال دوم اینکه وقتی هیولایی مثل اسپاردا میتونه اینجوری تغییر کنه بهتر نیست مشکلات رو با مذاکره حل کرد؟؟ چون ظاهرا بزرگترین شیطان قدرت تغییرپذیری داشته! چرا همچین چیزی بین بقیه رخ نداد؟؟

سوال سوم اسپاردا بُت ِ سایر شیاطین محسوب میشده،چطور با این چرخشی که انجام میده هیچکدوم از شیطان های بزرگ یا کوچیک ازش حمایت نمیکنن و از موندوس برائت نمی جویند؟؟

آخرین ویرایش:
یه سوال دارم از همه ی دوستان
شما فکر می کنین بعد از این خرابکاریه آخر نینجا تئوری در مورد dmc بازم میشه امیدوار اوج دوباره devil may cry بود ؟ یا اینکه devil may cry هم مثه silent hill، مثه resident evil هزاران هزار بازی دیگه به زباله دان بازی های تاریخ پیوسته ؟ :دی
ببینین NT در نوع خودش بازی خوبی ساخته. نگاه غربی به سری DMC میشه DmC. ولی چه بخواییم و چه نخواییم بازی با سری اصلی مقایسه میشه و به مراتب در سطح پایین تری قرار میگیره.
ژاپن مهد بازی سازی بوده. یه چیزی هست به اسم روح بازی سازی. توی سری DMC قشنگ احساس میشه. شاید فقط از دست کارگردان های اصلیش بر بیاد. الان یه نفر ژاپنی دیگه روی بازی کار کنه ممکنه به خوبی قبلیا نشه.
این یه موضوعی هست که توی خیلی چیزها دیده میشه. اون وظیفه سازنده هست که یه جوری این روح رو به اون چیزی که میخواد بسازه، بدمه. ممکنه خیلیامون توی یه جایی که بازسازی شده پا بذاریم ولی اون حس قبلی رو که از بازدیدهای قبلی اونجا داشتیم رو این بار نداشته باشیم. اصولا معمار یا همون کارگردان کارش همینه و هر کسی معمار یا کارگردان نیست.
من همچنان امیدوارم به سری. چون اینقدر به ایتسونو اعتماد و اطمینان دارم که چیز بدی نمیسازه. در واقع فکر میکنم اگر DMC5 در کار باشه، حتی بهتر از 4 هم میشه.

اون RE و SH دست سازنده های اصلیش نیست وگرنه کیفیتشون همچنان بالا میبود.

Kamiya wants to make Devil May Cry 5. Tells fans to ask Kobayashi. | IGN Boards

Kamiya on Devil May Cry 5 : "I'm ready, ask Capcom/Kobayashi" - NeoGAF

ملت باز هم از کامیا پرسیدن که "بیا DMC5 رو بساز" اونم مثل همیشه گفته "از کپکام بپرسین" ملت هم دوباره گفتن "کوبایاشی باید از تو بپرسه که DMC5 رو بسازی" اونم گفته شما ازش بپرسین" ملت هم گفتن "کوبایاشی که تویتر نداره!" کامیا هم لینک توییتر کوبایاشی رو داده :دی

میدونم احتمالش کمه، اما فقط تصور کنید 8->

یه نفر هم اینو گفته توی گف:

Let Kamiya direct with Itsuno as executive producer and Neo_G as gameplay designer. Everyone will be happy.

29409067088180124602.jpg

F*CK YES!

EDIT:

Awwwww Shiiiiiit!

ملت تو گف دارن توییت میدن! :دی

آخرین ویرایش:
این وضعیت DmC رو DMC 5 دونستن به ایران و... محدود نمی‌شه :|
ترول های DmC هم اکثرا نوشته DMC 5 و خفن ترینشون هم اونی ـه که دانته با یه حالت ناراحت نشسته کنار کریس تو RE :دی

اين قضيه كه به DmC ميگنDMC5 خداييش خيلي وقته رو اعصاب من بدبخته !! :d:| نميدونم آخه وقتي عنوان خود بازي DmC : Devil May Cry هست ديگه باز چه كاريه كه بهش ميگن DMC5 ؟ :|
من كه خيلي به آمدن DMC5 اميدوارم. ايتسونو كه هميشه آماده هست ، DmC هم كه به دل گيمرا نچسبيده . ديگه واقعا دليلي نميمونه كه كپكام بخواد DmC رو ادامه بده .
در مورد DMC5 كه اصلا آدم ميترسه بره به كاميا چيزي بگه ! :d فكر كنم هنوز اون جو قديم رو از دست نداده .
واقعا خيلي دوست دارم كه باز هم Nero و Dante رو كنار هم ديگه ببينم . :crying1:

برخلاف بقيه من دوست دارم DMC5 درباره ى ورجيل باشه و روى گيم پلى ورجيل و سرنوشتش تمرکز کنه که پتانسيلش خيلى خيلى بالائه :d (شتر در خواب بيند پنبه دانه)

ببینین NT در نوع خودش بازی خوبی ساخته. نگاه غربی به سری DMC میشه DmC. ولی چه بخواییم و چه نخواییم بازی با سری اصلی مقایسه میشه و به مراتب در سطح پایین تری قرار میگیره.
ژاپن مهد بازی سازی بوده. یه چیزی هست به اسم روح بازی سازی. توی سری DMC قشنگ احساس میشه. شاید فقط از دست کارگردان های اصلیش بر بیاد. الان یه نفر ژاپنی دیگه روی بازی کار کنه ممکنه به خوبی قبلیا نشه.
این یه موضوعی هست که توی خیلی چیزها دیده میشه. اون وظیفه سازنده هست که یه جوری این روح رو به اون چیزی که میخواد بسازه، بدمه. ممکنه خیلیامون توی یه جایی که بازسازی شده پا بذاریم ولی اون حس قبلی رو که از بازدیدهای قبلی اونجا داشتیم رو این بار نداشته باشیم. اصولا معمار یا همون کارگردان کارش همینه و هر کسی معمار یا کارگردان نیست.
من همچنان امیدوارم به سری. چون اینقدر به ایتسونو اعتماد و اطمینان دارم که چیز بدی نمیسازه. در واقع فکر میکنم اگر DMC5 در کار باشه، حتی بهتر از 4 هم میشه.

اون RE و SH دست سازنده های اصلیش نیست وگرنه کیفیتشون همچنان بالا میبود.
ایتسونو همچین هم قابل اطمینان نیست.
هنوز اون گندی که تو 2 زد گریبانگیر سری هستش.بازی که کاملا غیر قابل تحمل بود.
من 3 رو خیلی دوست دارم ولی ایتسونو نشون داد که فقط با اون داستان میتونه جادو کنه و نمیتونه داستان جدید درجه یک و شخصیت های جدید خوبی روخلق کنه{اشاره به نیرو که پتانسیل بالایی هم داشت}
و بدبختی هم اینجاست که این سه قسمتش و گره های داستانیش کاری کرده که ساخت 5 کاری سخت باشه.
کسی نمیتونه انکار کنه که2.4{مخصوصا 2}بسار با 1و3 فاصله دارند.
برای من حتی با وجود DMC 3 هنوز DMC بهترینه.
به نظر من راه نجات این سری دادن به یک طراح ÷اپنی اصیل هستش.

ایتسونو همچین هم قابل اطمینان نیست.
هنوز اون گندی که تو 2 زد گریبانگیر سری هستش.بازی که کاملا غیر قابل تحمل بود.
من 3 رو خیلی دوست دارم ولی ایتسونو نشون داد که فقط با اون داستان میتونه جادو کنه و نمیتونه داستان جدید درجه یک و شخصیت های جدید خوبی روخلق کنه{اشاره به نیرو که پتانسیل بالایی هم داشت}
و بدبختی هم اینجاست که این سه قسمتش و گره های داستانیش کاری کرده که ساخت 5 کاری سخت باشه.
کسی نمیتونه انکار کنه که2.4{مخصوصا 2}بسار با 1و3 فاصله دارند.
برای من حتی با وجود DMC 3 هنوز DMC بهترینه.
به نظر من راه نجات این سری دادن به یک طراح ÷اپنی اصیل هستش.
حوصله ندارم طومار بنویسم. فقط قانون کپی رایت رو رعایت میکنم:
منظورم با تو هم بود :biggrin1:
اتفاقا کارگردان DMC2 یکی دیگه بوده، ایتسونو اواخر پروژه جایگزین اون طرف میشه تا پروژه رو نجات بده و گندکاری کارگردان اصلی رو جمع و جور کنه :biggrin1: من خودم هم فکر میکردم ایتسونو کارگردان اصلی DMC2 بوده ولی خب کامیا توی اکانت توییترش گفت که جریان از این قرار بوده :
39445507591759404304.png

الان اپیک فیل شدی ؟! :-" :biggrin1: ایتسونو گیم پلی کمتر از شاهکار نمیسازه :bighug:
پ.ن:
و آره. همونجور که علی گفت ایتسونو گیم پلی کمتر از شاهکار نمیسازه. بهترین گیم پلی رو هم شماره 4 داشت FACT!

آخرین ویرایش:
داشتم سریال Mortal Kombat Legacy فصل دومش رو نگاه میکردم و رسیدم به یه جایی و نابود شدم!

ایشون رو میشناسین؟

صدا پیشه ورجیل هستش:(( توی این قسمت نقش Kenshi رو بازی میکنه و نکته جالب اینه که یه کاتانا همراهشه و یه شمشیرزن حرفه ای هست:(( اصن همین که صداش رو شنیدم منقلب شدم. فوق العاده-ست این صدا و این شخصیت. یه لحظه DMC3 برام تداعی شد:( یه قسمت میگه That's Not Very Honorable :(( قشنگ همه چیزش ورجیل میشه نخ سوزن وقتی یارو رو 2 شقه میکنه:((:((:((:((

پ.ن: تازه شهریوری هم هست IYKWIM:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or