بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
CRAZY... DIRTY... THIS PARTY IS GETTING DIRTY! x
You ain't DIRTY, YOU ain't INVITED TO THE PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

سلام رفقای SSSensational
;)
چه ـه طورید :p

میدونم من مثل همیشه از بحث ها عقبم :d ولی میگم New Sons of king SPARDA اندکی آبروی رفته CapCom رو بازستانی کردن ;)

غیر ممکنه :دی

تنها مراسمی که امکان داره نسخه جدید DMC توش معرفی بشه TGS ـه.

پس به سلامتي رفت تا سال ديگه !! :d:|
راستش DmC اوايل كه اومده بود واسم جذابيت داشت اما خداييش الآن ديگه اون حس و حال اول رو نداره ! ولي با اينكه خيلي وقته از آمدن DMC4 و DMC3 ميگذره اما هنوز هم واسم اون حس و حال Devil May Cry رو داره . نسخه سوم با اينكه گرافيكش ديگه الآن تعريفي نداره اما همون داستانش كافيه تا اينكه بشيني دوباره بازي كني .

:d

viewer.php
[/URL][/IMG]

بچه ها دار دوباره dmc 4 رو بازی میکنم هنوزم واسم مزه میده :x

:d

viewer.php
[/URL][/IMG]

بچه ها دار دوباره dmc 4 رو بازی میکنم هنوزم واسم مزه میده :x

به جای DMC4 بشین Devil May Cry 3 بازی کن تا دوباره مزه‌ی واقعیه Hack and Slash رو بکشی:دی

چقدر این تاپیک خلوت شد یهو :| یه زمانی چقدر اینجا شلوغ بود... :(

به جای DMC4 بشین Devil May Cry 3 بازی کن تا دوباره مزه‌ی واقعیه Hack and Slash رو بکشی:دی

چقدر این تاپیک خلوت شد یهو :| یه زمانی چقدر اینجا شلوغ بود... :(

Devil May Cry 3 واقعا از نظر داستاني عالي بوده و هست . از نظر گيم پلي هم خوبه اما براي ما PC بازا خيلي حال نميده !! آخه نسخه مخصوص PC رو كه ندادن بيرون و با گيمپد كه نميشه بازي كرد ! واسه همين با كيبورد بايد بازي كنيم كه خيلي براي HnS حال نميده !! :d DMC4 هم خيلي حال ميده ولي از نظر سختي DMC3 به طرز وحشيانه اي سخته !! :d

Devil May Cry 3 واقعا از نظر داستاني عالي بوده و هست . از نظر گيم پلي هم خوبه اما براي ما PC بازا خيلي حال نميده !! آخه نسخه مخصوص PC رو كه ندادن بيرون و با گيمپد كه نميشه بازي كرد ! واسه همين با كيبورد بايد بازي كنيم كه خيلي براي HnS حال نميده !! :d DMC4 هم خيلي حال ميده ولي از نظر سختي DMC3 به طرز وحشيانه اي سخته !! :d
اتفاقا من با گیم پد بازیش کردم و خیلی هم چسبید ( توربوش رو هم فعال کرده بودم :d )
از مبدل دسته XPadder استفاده کن

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟
نه نیجا تئوری نه پلاتینیوم گیمز، فقط فقط فقط استودیوی داخلی کپکام...
چیه بابا جمع کنن، خداوکیلی کپکام هم دیگه شورش رو درآورده اون از اون lost planet ـشون که دادن به یه استودیوی دیگه اون از اون dark void که با یک استودیوی ابله همکاری کردن،اینم از این Residen evil که دارن میدن بیرون، همین مونده که DMC بعدی یه استودیوی دیگه بسازه...
من فقط تا نسخه 4 ـم این سری بازی کردم، اگر نسخه بعدی رو هم یه استودیوی دیگه بسازه ، اصلا بازی نخواهم کرد...هرچند که کپکام دیگه آدم بشو نیست...هرچی آی پی داشتن زدن خراب کردن رفت...

نه نیجا تئوری نه پلاتینیوم گیمز، فقط فقط فقط استودیوی داخلی کپکام...
چیه بابا جمع کنن، خداوکیلی کپکام هم دیگه شورش رو درآورده اون از اون lost planet ـشون که دادن به یه استودیوی دیگه اون از اون dark void که با یک استودیوی ابله همکاری کردن،اینم از این Residen evil که دارن میدن بیرون، همین مونده که DMC بعدی یه استودیوی دیگه بسازه...
من فقط تا نسخه 4 ـم این سری بازی کردم، اگر نسخه بعدی رو هم یه استودیوی دیگه بسازه ، اصلا بازی نخواهم کرد...هرچند که کپکام دیگه آدم بشو نیست...هرچی آی پی داشتن زدن خراب کردن رفت...

نینجا تئوری بر خلاف این که من فکر می‌کردم از نظر داستان سرایی بسیار خوب کار کنند، ولی عملاً تو DmC نشون دادند که به هیچ وجه نمی‌توانند روایتی مثل Devil May Cryهای گذشته خلق کنند.
من شخصاً دوست دارم این سری توسط یک استودیو ژاپنی ساخته بشه، نه این که مثل DmC یه سازنده‌ی غربی بازی رو بسازه و قیافه‌ی ورجیل رو اونطوری دربیاره.
البته خودم مایلم که دوباره Hideki Kamiya بیاد نسخه‌ی بعدی این سری رو بسازه و بارها دیدم که تو صفحه‌ی توئیتر خود گفته که دانته‌ای که من می‌خوام با این دانته خیلی فرق می‌کنه و عملاً اکثرمون با رفتارهای دانته در DMC 1 عاشق شخصیتش شدیم. اگه هم بازی رو ندادن به کامیا بسازه، حداقل می‌خوام که Itsuno کارگردانیش کنه.

آخرین ویرایش:
داستان DmC جالب نبود چون خود Tameem اون رو نوشت، اگه مثل Enslaved و Heavenly Sword داستان رو میدادن نویسنده های دیگه براشون بنویسن خیلی خیلی بهتر میشد.

منم میگم بازی بعدی رو باید استدیوی داخلی کپکام بسازه (اگه Itsuno کارگردان باشه که دیگه عالی میشه). فقط برای داستان به نظرم میتونند از استدیوهای با تجربه و حرفه ای در زمینه داستان پردازی (Remedy, TellTale, Naughty Dog, Santa Monica, Mercury Steam, CD Projekt و ...) مشاوره بگیرن و در صورت نیاز داستان رو Outsource کنند.

در ضمن امیدوارم توی نسخه بعدی دانته شخصیت اصلی نباشه. اسپاردا، ورجیل ........ اصلا حاضرم نیرو رو شخصیت اصلی بکنند ولی فعلا دست از سر دانته بردارن.

استدیوهای با تجربه و حرفه ای در زمینه داستان پردازی
PlatinumGames :shrewd:
Joking, Obviously :d
در ضمن امیدوارم توی نسخه بعدی دانته شخصیت اصلی نباشه. اسپاردا، ورجیل ........ اصلا حاضرم نیرو رو شخصیت اصلی بکنند ولی فعلا دست از سر دانته بردارن.

چرا علی؟ :دی من دلم برای دانته قدیمی تنگ شده! :دی در کل یا ورجیل یا دانته! اگه ورجیل هم شخصیت اصلی باشه دوست دارم دانته هم به نوعی تو داستان باشه و برعکس :دی

من دوست دارم تو DMC بعدی ، شخصیت اصلی ورجیل باشه ، اونم با سیبیل و ریش ( یه چی تو مایه های سر گالاهاد The order:d ) بازیم که به دلم افتاده توسط ایتسونو در حال ساخته . ( احتمالش بالای صد در صده :d)

من همچنان عقیده دارم این سری کلا داستانش مشکل داره. یعنی جوریه که نمیشه یه داستان تر و تمیز از توش درآورد. یا پر از حفره داستانی و سوال میشه (سری قدیمی)، یا مجبورن برای یه داستان نسبتا قابل قبول، کوچک و محدودش کنن (DmC).
در مورد شخصیت شماره جدید هم به نظرم میتونه مثل شماره 4 باشه که 2تا شخصیت رو کنترل کنیم. اینجوری بازی از نظر گیم پلی خیلی گسترده میشه و حس یکنواختی و کسل کنندگی به آدم دست نمیده.
مهم ترین چیزی هم که باید وجود داشته اینه که از اون جملات معروف که علی عاشقشونه رو هم توش بذارن تا دیگه چیزی کم و کسر نباشه:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or