تو VGX ، یک DMC تازه با یک دانته اصیل برای 2015 معرفی خواهد شد.
یعنی میشه ؟
شدیدا هوس یک DMC جدید کردم.
غیر ممکنه
تنها مراسمی که امکان داره نسخه جدید DMC توش معرفی بشه TGS ـه.
تو VGX ، یک DMC تازه با یک دانته اصیل برای 2015 معرفی خواهد شد.
یعنی میشه ؟
شدیدا هوس یک DMC جدید کردم.
غیر ممکنه
تنها مراسمی که امکان داره نسخه جدید DMC توش معرفی بشه TGS ـه.
:d
[/URL][/IMG]
بچه ها دار دوباره dmc 4 رو بازی میکنم هنوزم واسم مزه میده
به جای DMC4 بشین Devil May Cry 3 بازی کن تا دوباره مزهی واقعیه Hack and Slash رو بکشی
چقدر این تاپیک خلوت شد یهو یه زمانی چقدر اینجا شلوغ بود...
اتفاقا من با گیم پد بازیش کردم و خیلی هم چسبید ( توربوش رو هم فعال کرده بودم :d )Devil May Cry 3 واقعا از نظر داستاني عالي بوده و هست . از نظر گيم پلي هم خوبه اما براي ما PC بازا خيلي حال نميده !! آخه نسخه مخصوص PC رو كه ندادن بيرون و با گيمپد كه نميشه بازي كرد ! واسه همين با كيبورد بايد بازي كنيم كه خيلي براي HnS حال نميده !! :d DMC4 هم خيلي حال ميده ولي از نظر سختي DMC3 به طرز وحشيانه اي سخته !! :d
نه نیجا تئوری نه پلاتینیوم گیمز، فقط فقط فقط استودیوی داخلی کپکام...دوست دارین نسخهی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟
نه نیجا تئوری نه پلاتینیوم گیمز، فقط فقط فقط استودیوی داخلی کپکام...
چیه بابا جمع کنن، خداوکیلی کپکام هم دیگه شورش رو درآورده اون از اون lost planet ـشون که دادن به یه استودیوی دیگه اون از اون dark void که با یک استودیوی ابله همکاری کردن،اینم از این Residen evil که دارن میدن بیرون، همین مونده که DMC بعدی یه استودیوی دیگه بسازه...
من فقط تا نسخه 4 ـم این سری بازی کردم، اگر نسخه بعدی رو هم یه استودیوی دیگه بسازه ، اصلا بازی نخواهم کرد...هرچند که کپکام دیگه آدم بشو نیست...هرچی آی پی داشتن زدن خراب کردن رفت...
PlatinumGames :shrewd:استدیوهای با تجربه و حرفه ای در زمینه داستان پردازی
در ضمن امیدوارم توی نسخه بعدی دانته شخصیت اصلی نباشه. اسپاردا، ورجیل ........ اصلا حاضرم نیرو رو شخصیت اصلی بکنند ولی فعلا دست از سر دانته بردارن.