چون آرک دانته خیلی وقته که تموم شده در واقع توی همون نسخه یک داستان دانته تموم شد. نسخه دوم خواست داستانش رو ادامه بده که کلا گند زد، بعد ایتسونو توی نسخه سوم اومد به گذشته دانته یکم پر و بال داد و یه بخش دیگه ای از داستان زندگی دانته رو نشون داد که خب با وجود اینکه خیلی زیبا بود ولی بازم ربطی به داستان اصلی دانته (مبارزه با موندوس و تبدیل شدنش به اسپاردا جدید) نداشت و خب توی همون نسخه هم تموم شدچرا علی؟ من دلم برای دانته قدیمی تنگ شده! در کل یا ورجیل یا دانته! اگه ورجیل هم شخصیت اصلی باشه دوست دارم دانته هم به نوعی تو داستان باشه و برعکس
بعد از DMC3 دیگه وقتش بود که سری DMC راهش رو از دانته جدا کنه. خود ایتسونو هم این رو فهمیده بود و برای همین نیرو شخصیت اصلی داستان بود. اما متاسفانه چون نمیخواستن ریسک از دست دادن هوادارای دانته رو به جون بخرن یه جورایی توی داستان بازی جاش دادن (که نتیجه اش اینی شد که دیدیم)
دیگه بعد از DMC4 کاملا مشخص بود که نمیشه داستان دانته رو الان ادامه داد. ولی بازم ترس کپکام از ادامه دادن سری بدون دانته و طمعشون برای فروش بیشتر باعث شد که کلا سری رو ریبوت کنند و داستان دانته رو دوباره از اول بسازن.
علی DmC بخاطر داستان محدود و کوچیک نشد، بلکه بی تجربگی NT در زمینه ساخت گیم پلی شرقی بود که باعث شد گیم پلی بازی به کاملی DMC4 و DMC3 نباشه. داستان نسخه جدید میتونه در مورد یک شخصیت باشه ولی شخصیت های نسخه های قبلی هم توی Bloody Palace قابل بازی باشن. اینطوری گیم پلی هم تنوع زیادی پیدا میکنهمن همچنان عقیده دارم این سری کلا داستانش مشکل داره. یعنی جوریه که نمیشه یه داستان تر و تمیز از توش درآورد. یا پر از حفره داستانی و سوال میشه (سری قدیمی)، یا مجبورن برای یه داستان نسبتا قابل قبول، کوچک و محدودش کنن (DmC).
در مورد شخصیت شماره جدید هم به نظرم میتونه مثل شماره 4 باشه که 2تا شخصیت رو کنترل کنیم. اینجوری بازی از نظر گیم پلی خیلی گسترده میشه و حس یکنواختی و کسل کنندگی به آدم دست نمیده.
مهم ترین چیزی هم که باید وجود داشته اینه که از اون جملات معروف که علی عاشقشونه رو هم توش بذارن تا دیگه چیزی کم و کسر نباشه
در مورد جمله آخرت هم .....