بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
چرا علی؟ :دی من دلم برای دانته قدیمی تنگ شده! :دی در کل یا ورجیل یا دانته! اگه ورجیل هم شخصیت اصلی باشه دوست دارم دانته هم به نوعی تو داستان باشه و برعکس :دی
چون آرک دانته خیلی وقته که تموم شده :دی در واقع توی همون نسخه یک داستان دانته تموم شد. نسخه دوم خواست داستانش رو ادامه بده که کلا گند زد، بعد ایتسونو توی نسخه سوم اومد به گذشته دانته یکم پر و بال داد و یه بخش دیگه ای از داستان زندگی دانته رو نشون داد که خب با وجود اینکه خیلی زیبا بود ولی بازم ربطی به داستان اصلی دانته (مبارزه با موندوس و تبدیل شدنش به اسپاردا جدید) نداشت و خب توی همون نسخه هم تموم شد :دی

بعد از DMC3 دیگه وقتش بود که سری DMC راهش رو از دانته جدا کنه. خود ایتسونو هم این رو فهمیده بود و برای همین نیرو شخصیت اصلی داستان بود. اما متاسفانه چون نمیخواستن ریسک از دست دادن هوادارای دانته رو به جون بخرن یه جورایی توی داستان بازی جاش دادن (که نتیجه اش اینی شد که دیدیم)

دیگه بعد از DMC4 کاملا مشخص بود که نمیشه داستان دانته رو الان ادامه داد. ولی بازم ترس کپکام از ادامه دادن سری بدون دانته و طمعشون برای فروش بیشتر باعث شد که کلا سری رو ریبوت کنند و داستان دانته رو دوباره از اول بسازن.
من همچنان عقیده دارم این سری کلا داستانش مشکل داره. یعنی جوریه که نمیشه یه داستان تر و تمیز از توش درآورد. یا پر از حفره داستانی و سوال میشه (سری قدیمی)، یا مجبورن برای یه داستان نسبتا قابل قبول، کوچک و محدودش کنن (DmC).
در مورد شخصیت شماره جدید هم به نظرم میتونه مثل شماره 4 باشه که 2تا شخصیت رو کنترل کنیم. اینجوری بازی از نظر گیم پلی خیلی گسترده میشه و حس یکنواختی و کسل کنندگی به آدم دست نمیده.
مهم ترین چیزی هم که باید وجود داشته اینه که از اون جملات معروف که علی عاشقشونه رو هم توش بذارن تا دیگه چیزی کم و کسر نباشه:p
علی DmC بخاطر داستان محدود و کوچیک نشد، بلکه بی تجربگی NT در زمینه ساخت گیم پلی شرقی بود که باعث شد گیم پلی بازی به کاملی DMC4 و DMC3 نباشه. داستان نسخه جدید میتونه در مورد یک شخصیت باشه ولی شخصیت های نسخه های قبلی هم توی Bloody Palace قابل بازی باشن. اینطوری گیم پلی هم تنوع زیادی پیدا میکنه :دی

در مورد جمله آخرت هم ..... :|:دی

نینجا تئوری بر خلاف این که من فکر می‌کردم از نظر داستان سرایی بسیار خوب کار کنند، ولی عملاً تو DmC نشون دادند که به هیچ وجه نمی‌توانند روایتی مثل Devil May Cryهای گذشته خلق کنند.
من شخصاً دوست دارم این سری توسط یک استودیو ژاپنی ساخته بشه، نه این که مثل DmC یه سازنده‌ی غربی بازی رو بسازه و قیافه‌ی ورجیل رو اونطوری دربیاره.
البته خودم مایلم که دوباره Hideki Kamiya بیاد نسخه‌ی بعدی این سری رو بسازه و بارها دیدم که تو صفحه‌ی توئیتر خود گفته که دانته‌ای که من می‌خوام با این دانته خیلی فرق می‌کنه و عملاً اکثرمون با رفتارهای دانته در DMC 1 عاشق شخصیتش شدیم. اگه هم بازی رو ندادن به کامیا بسازه، حداقل می‌خوام که Itsuno کارگردانیش کنه.
دقیقا منظور منم همینه دیگه ولی اتفاقی که دیگه شاید اصلا نیفته چون توضیح دادم که کپکام چجوری شده و ....
ولی اگه خود Kamiya بسازه که دیگه نور علی نور میشه:>

به نظر من دانته و ورجیل رو کلا کنار بزارن و به داستان اسپاردا و قیامش علیه موندوس اشاره کنن فوق العاده میشه به نظرم چیز جالبی از آب در میاد و یا اینکه ورجیل رو نشون بدن منم با بچه ها موافقم یه زمانی می گفتم dmc بدون دانته امکان نداره ولی حالا بدم نمیاد اسپاردا یا ورجیل رو به صورت یه داستان جالب برن جلو!
این ریبوت کردنش هم خیلی افتضاح بود کلن فضای فانتزی دویل رو عوض کردن بد نبود با همین ریبوت کردن یه فضای مشابه سری قبلی می ذاشتن با حضور اسپاردا و بعدش داستان جدید رو ادامه می دادن!!! ولی فعلا که همه چی بهم ریخت و dmc هم کم کم داره به زباله دان بازی های گذشته ریخته میشه :دی ( اینو قبلن هم گفتم فکر کنم :دی )
یه زمانی دوستان می گفتم NT توی زمین سناریو نویسی بازی ها خیلی تبحر داره، میخوام بدونم چه دلیلی داشت که داستان این دویل جدید رو ندادن دست تیم نویسنده های ماهر نینجا تئوری و tameem دویل رو به خاک و خون کشید ؟ :دی اصن کی به tameem گفته داستان بنویسه ؟ به خدا می دادن دست بچه های تاپیک خودمون یه داستان بی حفره و سر راست و حسابی تحویلشون میدادیم :دی

علی DmC بخاطر داستان محدود و کوچیک نشد، بلکه بی تجربگی NT در زمینه ساخت گیم پلی شرقی بود که باعث شد گیم پلی بازی به کاملی DMC4 و DMC3 نباشه. داستان نسخه جدید میتونه در مورد یک شخصیت باشه ولی شخصیت های نسخه های قبلی هم توی Bloody Palace قابل بازی باشن. اینطوری گیم پلی هم تنوع زیادی پیدا میکنه :دی

در مورد جمله آخرت هم ..... :|:دی

به نظر من دانته و ورجیل رو کلا کنار بزارن و به داستان اسپاردا و قیامش علیه موندوس اشاره کنن فوق العاده میشه به نظرم چیز جالبی از آب در میاد و یا اینکه ورجیل رو نشون بدن منم با بچه ها موافقم یه زمانی می گفتم dmc بدون دانته امکان نداره ولی حالا بدم نمیاد اسپاردا یا ورجیل رو به صورت یه داستان جالب برن جلو!
این ریبوت کردنش هم خیلی افتضاح بود کلن فضای فانتزی دویل رو عوض کردن بد نبود با همین ریبوت کردن یه فضای مشابه سری قبلی می ذاشتن با حضور اسپاردا و بعدش داستان جدید رو ادامه می دادن!!! ولی فعلا که همه چی بهم ریخت و dmc هم کم کم داره به زباله دان بازی های گذشته ریخته میشه :دی ( اینو قبلن هم گفتم فکر کنم :دی )
یه زمانی دوستان می گفتم NT توی زمین سناریو نویسی بازی ها خیلی تبحر داره، میخوام بدونم چه دلیلی داشت که داستان این دویل جدید رو ندادن دست تیم نویسنده های ماهر نینجا تئوری و tameem دویل رو به خاک و خون کشید ؟ :دی اصن کی به tameem گفته داستان بنویسه ؟ به خدا می دادن دست بچه های تاپیک خودمون یه داستان بی حفره و سر راست و حسابی تحویلشون میدادیم :دی
علی بحث گیم پلی و داستان جداست. گیم پلیش که خب آره محدود بود اما داستانش هم محدود بود. یه دانته بود و یه ورجیل و یه موندوس. یعنی کلا همین 3تا بودن. باقی موارد همشون سیاهی لشگر بودن. ولی مثلا شماره 4: دانته، نیرو، کریدو، تریش و لیدی، یا اصن 4تا محیط متفاوت و متنوع، رنگ بندی مناسب و .... داشت.
DmC خوب بود اما اگر بنا بر معیارهای غربی بسنجیمش. اگر معیارمون شرقی بودنه، که کیلومترها تا خوب بودن فاصله داره.

اما در مورد حرف آتوسا: بیشتر مواقع با خودم فکر میکنم و میگم شاید داشتان حفره داستانی لازم باشه! چون گمانه زنی های بیشتری میشه زد و جا برای داستان سرایی بیشتری میمونه. الان DmC سر راست بود و حتی یه صفحه هم در مورد داستانش بحث نکردیم در حالیکه باقی شماره ها پر از حفره داستانی و اینا بودن که باعث شدن 450 صفحه پیش بریم.

آخه علی بازم حفره داریم تا حفره مثلا درسته داستان دویل 3 جال و جذاب بود ولی به حدی plot hole داشت که عملا باعث شده بود اونطور که باید شاید ارزش داستانی نداشته باشه بازی. مثلا ورجیل کجا بود این همه وقت ؟ چرا با دانته بده ؟ چرا می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه ؟ دانته کجا بوده دلیل جداییشون چی بوده ؟ سر اون دیالوگ دانته که میگه خیلی وقته ندیدمت! آخرین باری که دیدتش چه اتفاقی افتاد ؟ همه ی اینا جای سواله
یا همون دویل 4 خودمون، یادمه یه موقع خودت می گفتی نیرو چیست و از کجا آمده ؟ :دی یعنی حفره از این بزرگتر؟!! بعد هم که اینور اونور شنیدیم پسر ورجیله که همین قضیه رو بدتر کرد! اصن ورجیل کجا بود ؟ چرا یه بار هم اسمش توی بازی نیومد ؟ سازنده ها به خودشون زحمت ندادن لااقل یع اسپین آفی چیزی از سرگذشت واقعی ورجیل یا حتی نیرو نشونمون بدن! اصلا برای چی دست نیرو اینجوریه ؟ کِی اینجوری شده ؟

داستان DmC هم زیادی سر راس بود یعنی هیچ نکته ی پیچیده و قابل بحثی نداشت! به نظرم داستان پیچیده و بحث برانگیز بودن با حفره و اشکال داشتن خیلی فرق داره

خدا کنه یه DMC برای نسل بعد زودتر معرفی بشه :x
حالا جدید هم نبود یه دونه DMC 3 رو ور دارن Full HD کنن با تغییر کامل گرافیک (نه مثل اینی که این نسل دادن بیرون) من راضیم :دی
DMC 5 باشه و توسط خود کپکام ساخته بشه هم خوبه :دی
کلا DMC وقتی می‌چسبه که استودیو های خود کپکام بسازنش؛ مثل Max Payne 3 که انصافا بازی خوبی بود ولی چون خود R* ساخت و Remedy توش دخالتی نداشت اصلا حال نمی‌داد و کسی در سطح MP نمی‌دونستش!
کلا الان که کنسول رو هم دادم رفت خیلی دلم برای دانته جونم تنگ شده :crying1: :دی

آخه علی بازم حفره داریم تا حفره مثلا درسته داستان دویل 3 جال و جذاب بود ولی به حدی plot hole داشت که عملا باعث شده بود اونطور که باید شاید ارزش داستانی نداشته باشه بازی. مثلا ورجیل کجا بود این همه وقت ؟ چرا با دانته بده ؟ چرا می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه ؟ دانته کجا بوده دلیل جداییشون چی بوده ؟ سر اون دیالوگ دانته که میگه خیلی وقته ندیدمت! آخرین باری که دیدتش چه اتفاقی افتاد ؟ همه ی اینا جای سواله
یا همون دویل 4 خودمون، یادمه یه موقع خودت می گفتی نیرو چیست و از کجا آمده ؟ :دی یعنی حفره از این بزرگتر؟!! بعد هم که اینور اونور شنیدیم پسر ورجیله که همین قضیه رو بدتر کرد! اصن ورجیل کجا بود ؟ چرا یه بار هم اسمش توی بازی نیومد ؟ سازنده ها به خودشون زحمت ندادن لااقل یع اسپین آفی چیزی از سرگذشت واقعی ورجیل یا حتی نیرو نشونمون بدن! اصلا برای چی دست نیرو اینجوریه ؟ کِی اینجوری شده ؟

داستان DmC هم زیادی سر راس بود یعنی هیچ نکته ی پیچیده و قابل بحثی نداشت! به نظرم داستان پیچیده و بحث برانگیز بودن با حفره و اشکال داشتن خیلی فرق داره
خب میخواستم به همین برسیم:biggrin1: الان با اینکه یه سری چیزا رو ظاهرا خراب کردن (نیرو پسر ورجیل) ولی باز به واسطه همین حفره ها میتونن با زیرکی درستش کنن و یه توجیه تر و تمیز از توش در بیارن. هنوزم میتونن این حفره ها رو با اسپین آف یا هر شماره اصلی پر کنن. در واقع هنوز جای زیادی برای مانور دارن و میتونن خیلی راحت از این حفره ها استفاده کنن و یه شماره جدید بدن بیرون که خودش زمینه ساز بعدی باشه مثلا! . ولی DmC چی؟ هیچ چیزی برای ادامه وجود نداره. عملا بازی رو تموم کردن و پرونده-ش بسته شد رفت.

حالا سوال من از تو اینه: خودت مگه با سری قدیمی با اینکه میدونی حفره داره، بیشتر حال نکردی؟:biggrin1: اصن یه کشش و جاذبه خاصی توی شماره های قدیمی وجود داره:biggrin1:

پ.ن: برای جلوگیری از هرگونه سوال احتمالی و زیر سوال رفتن اعتبار من (
biggrin1.gif
):
من همچنان عقیده دارم این سری کلا داستانش مشکل داره. یعنی جوریه که نمیشه یه داستان تر و تمیز از توش درآورد. یا پر از حفره داستانی و سوال میشه (سری قدیمی)، یا مجبورن برای یه داستان نسبتا قابل قبول، کوچک و محدودش کنن (DmC).
منظورم این بود که شالوده کلی داستان بازی یه جورایی جالب نیست و علی رغم اینکه شاید بتونن حفره ها رو پر کنن و موارد مختلفی رو توجیه کنن، باز هم از یه سری جهات ممکنه ناقص به نظر برسه. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه چون خودم فکر نمیکنم!

آخرین ویرایش:
راستش من که دوست دارم برای کارگردانی بازی و به خصوص بخش گیم پلی ایتسونو رو بیارن تا اینکارو انجام بده . برای داستان هم اگه همون کسی که داستان DMC3 رو نوشت بیارن خیلی خوب میشه ! :d حالا دیگه نمیدونم اون بنده خدا کی بوده ؟:-" DMC3 از همه نظر خدا بود . داستان که محشر . از نظر باس فایت هم واقعا خوب طراحی شده بود ! یعنی هر موقع میخواستم با ورجیل بجنگم یک رعشه ای به تنم می افتاد وصف نشدنی!! :d

راستش من که دوست دارم برای کارگردانی بازی و به خصوص بخش گیم پلی ایتسونو رو بیارن تا اینکارو انجام بده . برای داستان هم اگه همون کسی که داستان DMC3 رو نوشت بیارن خیلی خوب میشه ! :d حالا دیگه نمیدونم اون بنده خدا کی بوده ؟:-" DMC3 از همه نظر خدا بود . داستان که محشر . از نظر باس فایت هم واقعا خوب طراحی شده بود ! یعنی هر موقع میخواستم با ورجیل بجنگم یک رعشه ای به تنم می افتاد وصف نشدنی!! :d
DMC3 اگر اشتباه نکنم بین این دو نسخه ای که داره یکیش سخت تره :دی
اون سخته رو من وقتی بچه بودم بازی کردم هنوز یادم ـه سر فایت با ورجیل گریم گرفت با مشت زدم تو دیوار :| :دی
با کیبورد هم بازی می‌‌کردم خیلی سخت تر می‌شد :دی

داستان DmC جالب نبود چون خود Tameem اون رو نوشت، اگه مثل Enslaved و Heavenly Sword داستان رو میدادن نویسنده های دیگه براشون بنویسن خیلی خیلی بهتر میشد.

منم میگم بازی بعدی رو باید استدیوی داخلی کپکام بسازه (اگه Itsuno کارگردان باشه که دیگه عالی میشه). فقط برای داستان به نظرم میتونند از استدیوهای با تجربه و حرفه ای در زمینه داستان پردازی (Remedy, TellTale, Naughty Dog, Santa Monica, Mercury Steam, CD Projekt و ...) مشاوره بگیرن و در صورت نیاز داستان رو Outsource کنند.

در ضمن امیدوارم توی نسخه بعدی دانته شخصیت اصلی نباشه. اسپاردا، ورجیل ........ اصلا حاضرم نیرو رو شخصیت اصلی بکنند ولی فعلا دست از سر دانته بردارن.

علی، وحشتناک با این حرفت موافقم(!):دی اسپاردا جزء معدود شخصیت‌هایی که زیاد بهش پرداخته نشده و اگه بتونن داستان نسخه‌ی بعدی رو حول اسپاردا پیاده کنند، می‌تونه نسخه‌ی بعدی فوق‌العاده باشه. خیلی دلم می‌خواد قیامش رو علیه Mundus ببینم و از تجربش کنم:دی

نه علی به نظرم ربطی به تعداد شخصیت ها نداره. الان توی DmC چهارتا شخصیت اصلی داشتم و داستان حول اونا میچرخید (دانته، ورجیل، کت، مانداس) دقیقا DMC3 هم همین شرایط رو داشت (ورجیل، دانته، آرخام، لیدی) DMC1 که از اونم کمتر بود کلا 3 تا شخصیت داشت (دانته، تریش، مانداس) ولی خب داستان DMC1 و DMC3 هیچ کم و کسری نداشتن و با وجود کم بودن شخصیت ها بازم به خوبی بیان شده بودند.

اگه داستان محدود شد تقصیر Tameem بود که اینطوری بیانش کرد وگرنه با همین شخصیتها میشد یه داستان خیلی بهتر و زیباتر برای بازی نوشت. در مورد اینکه میگی نمیشه از DMC یه داستان درست و حسابی و بدون ایراد کشید بیرون هم باهات مخالفم :دی همین الان نسخه یک رو به تنهایی و جدای از باقی سری حساب کنیم داستانش خیلی خوب و کامل کامله :دی اشکالات داستانی از اونجایی شروع شد که کپکام سعی کرد سری DMC رو انحصاری دانته بکنه و داستان سری پیرامون دانته باشه.

راستی DmC رو هم خیلی راحت میشه ادامه داد و اتفاقا نسخه بعدی میتونه خیلی داستان حماسی تر و بهتری داشته باشه ولی خب بخاطر فروش ضعیف این نسخه خیلی بعیده که ادامه اش بدن برای همین بحث کردن در مورد داستانش کار بیهوده ای به نظر میاد :دی

@ آتوسا
هَی وای من :دی آتوسا مثل اینکه Plot Hole رو با ابهامات داستانی قاطی کردی :دی اینایی که تو گفتی ابهاماتی اند که به صورت عمدی توی داستان قرار گرفتن تا داستان بازی رو جذابتر کنند و اتفاقا وجودشون در یک داستان باعث جذابیتش میشه :دی Plot Hole ها ایرادات در داستان هستن که بخش هایی از داستان رو نقض و باعث ایجاد پاردوکس در داستان میشن، مثلا:

توی DMC1 گفته شده بود که ورجیل و دانته از همون بچگی از همدیگه جدا شدن. مادر دانته در حمله شیاطین به خونشون کشته میشه، ورجیل و دانته اسیر موندوس میشن ولی بعدا دانته فرار میکنه. موندوس میخواسته پسرای اسپاردا رو هم بکشه ولی بعد از فرار دانته تصمیم میگیره تا ورجیل رو به عنوان زیر دست خودش تعلیم بده و اون رو یکی از شیاطین خودش بکنه. بخاطر همینه که توی DMC1 اصلا دانته ورجیل رو نمیشناسه و تازه بعد از کشته شدنش و با دیدن گردنبند ورجیل میفهمه که برادرش رو کشته.

بخاطر همینه که میگیم داستان DMC ایراد داره. چون توی نسخه یک گفته شده ورجیل و دانته اصلا همدیگه رو ندیدن ولی توی نسخه 3 کلا داستان نسخه اول رو نقض کردن! این میشه Plot Hole :دی یا جریان اینکه نیرو پسر ورجیله، بخاطر اختلاف سنی دانته و نیرو یه جورایی غیرممکن میشه که ورجیل پسری به بزرگی نیرو داشته باشه، برای همین بهش میگیم Plot Hole :دی

به طور کلی Plot Hole چیز خوبی نیست و نباید توی داستان وجود داشته باشه ولی ابهامات داستانی میتونند باعث جذابیت داستان بشن و در اکثر داستان ها وجود دارن.

@ علی دانته

حرفهای خودمو که تکرار کردی :دی یعنی دست شما درد نکنه دیگه ما فرق plot hole و ابهامات رو نمی فهمیم ؟ :دی

یه بار دیگه پست منو با دقت بخون
مثلا ورجیل کجا بود این همه وقت ؟ چرا با دانته بده ؟ چرا می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه ؟ دانته کجا بوده دلیل جداییشون چی بوده ؟ سر اون دیالوگ دانته که میگه خیلی وقته ندیدمت! آخرین باری که دیدتش چه اتفاقی افتاد ؟ همه ی اینا جای سواله

توی نسخه یک گفته شده ورجیل و دانته اصلا همدیگه رو ندیدن ولی توی نسخه 3 کلا داستان نسخه اول رو نقض کردن!

بعد هم که اینور اونور شنیدیم پسر ورجیله که همین قضیه رو بدتر کرد! اصن ورجیل کجا بود ؟ چرا یه بار هم اسمش توی بازی نیومد

جریان اینکه نیرو پسر ورجیله، بخاطر اختلاف سنی دانته و نیرو یه جورایی غیرممکن میشه که ورجیل پسری به بزرگی نیرو داشته باشه

بله ابهامات داستانی خوبه و همونه که باعث پیچیدگی داستان و تأمل برانگیز شدنش میشه ولی دیگه نه اینکه یهو نیرو قلپی از وسط زمین بزنه بالا یا دانته که گفته شده هیچوقت ورجیل رو ندیده تو دویل 3 به ورجیل بگه چند وقتیه ندیدمت و اینا کجا بودی! در حالیکه تو دویل 1 اصن نمی شناختش

الان تو هم دقیقا حرفهای منو گفتی :دی حالا نیدونم من مقصودم رو بد بیان کردم یا شما اشتباه برداشت کردی :دی به اینا میگن plot hole :دی

خب مسئله اینجاست که طبق داستان DMC1 اصلا DMC3 ـی نباید وجود داشته باشه :دی توی DMC1 به همه این سوالات جواب دادن :
مثلا ورجیل کجا بود این همه وقت ؟ چرا با دانته بده ؟ دانته کجا بوده دلیل جداییشون چی بوده ؟ سر اون دیالوگ دانته که میگه خیلی وقته ندیدمت! آخرین باری که دیدتش چه اتفاقی افتاد ؟ همه ی اینا جای سواله
در واقع اگه داستان DMC3 رو جدا از DMC1 در نظر بگیریم هیچکدوم از این سوالات Plot Hole نیستن :دی اصلا به طور کلی اینا Plot Hole نیستن و ترکیب DMC1 با DMC3 ـه که باعث میشه داستان DMC3 (به طور کل) تناقض و Plot Hole به حساب بیاد :دی

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :دی

نه علی به نظرم ربطی به تعداد شخصیت ها نداره. الان توی DmC چهارتا شخصیت اصلی داشتم و داستان حول اونا میچرخید (دانته، ورجیل، کت، مانداس) دقیقا DMC3 هم همین شرایط رو داشت (ورجیل، دانته، آرخام، لیدی) DMC1 که از اونم کمتر بود کلا 3 تا شخصیت داشت (دانته، تریش، مانداس) ولی خب داستان DMC1 و DMC3 هیچ کم و کسری نداشتن و با وجود کم بودن شخصیت ها بازم به خوبی بیان شده بودند.

اگه داستان محدود شد تقصیر Tameem بود که اینطوری بیانش کرد وگرنه با همین شخصیتها میشد یه داستان خیلی بهتر و زیباتر برای بازی نوشت. در مورد اینکه میگی نمیشه از DMC یه داستان درست و حسابی و بدون ایراد کشید بیرون هم باهات مخالفم :biggrin1: همین الان نسخه یک رو به تنهایی و جدای از باقی سری حساب کنیم داستانش خیلی خوب و کامل کامله :biggrin1: اشکالات داستانی از اونجایی شروع شد که کپکام سعی کرد سری DMC رو انحصاری دانته بکنه و داستان سری پیرامون دانته باشه.

راستی DmC رو هم خیلی راحت میشه ادامه داد و اتفاقا نسخه بعدی میتونه خیلی داستان حماسی تر و بهتری داشته باشه ولی خب بخاطر فروش ضعیف این نسخه خیلی بعیده که ادامه اش بدن برای همین بحث کردن در مورد داستانش کار بیهوده ای به نظر میاد :biggrin1:
به نظرم داره. به عنوان مثال اون یکی بازی کپکام رو در نظر بگیر = RE. توش کیلو کیلو شخصیت بود و تونستن اینقدر شماره ازش بسازن و همشون هم عالی بودن (به غیر از این آخری که کلا زد به اتوبان خاکی!:biggrin1:)
اگر DMC هم شخصیت های زیادی داشت خیلی راحت میتونست یه مانور گسترده روشون بده و هر جا کم آورد، به واسطه اون شخصیت های قدیمی، شخصیت جدید وارد کنه (کاری که RE میکرد)

به همین دلیله گه میگم کلا داستان DMC گسترده نیست. در حال حاضر ورجیل مرده و دانته صبح تا شب میره شیطون میکشه که اصلا داستان نمیشه.. داستان کلیش میشه همون 1,3 و DmC. اگر بخوان یه چیز جدید بسازن، میشه 2 یا 4. که البته من خودم با 4 موافقم و به نظرم شخصیت نیرو، یه شخصیت مناسب و کاملا به جایی بود و بهترین زمان ممکن به بازی تزریق شد. گفته شده که نیرو پسر ورجیله ولی هیچکس از جزئیات خبر نداره. خب این خودش به راحتی میتونه زمینه ساز یه شماره جدید باشه (که خیلی چیزا رو توضیح بده و پیرامون ورجیل باشه).

در مورد ادامه DmC هم نهایتا ادامه-ش میشه همون DMC 3 رفته بود. تازه شماره 3 کامل تر و حماسی تر هم بود:|

کل الاجمعین بخوام حرفمو بزنم اینه که الان با توجه به داشته ها و وضعیتی که این سری درش قرار داره، به نظرم باید روی شخصیت نیرو و زمان غیبت ورجیل مانور بدن. ما باید 4تا شخصیت جدید توی این سری ببینیم وگرنه همش درجا میزنه (وضعیت الان RE که شخصیت های ناگفته رو ول کرده و چسبیده به شخصیت های فوق کلیشه ای:-&)
این کلید گزارش تخلف کجاست تا این علی رو ریپورت کنیم بن بشه از بس مخالفت میکنه. مرتیکه دانته فن ورجیل نما یا یه چیز تو همین مایه ها!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
یک چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که دانته اول DMC3 وقتی از مغازه ش آمد و بیرون به بالای برج نگاه کرد ، گفت :
It's been nearly a year since we last met . Where does the time go ?

الآن منظور دانته از یک سال چی بوده ؟! :-/به نظرم میتونن یکم بازی رو به عقب برگردونن و این اتفاقاتی که یک سال قبل افتاده رو نشون بدن ! فکر کنم هم خوب باشه . به هر حال همیشه رویارویی دانته و ورجیل یک جنگ به همراه داشته که این جنگها هم برای طرفدارای DMC خیلی جذابه !! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or