بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نوستالژيك ترين صحنه DMC 3 براي من :

Vergil: Am I... being defeated?
Dante: Is that all you got? Come on! Get up! You can do better than that.
Vergil: The portal to the human world is closing, Dante, because the amulets have been separated.
Dante: Lets finish this, Vergil. I have to stop you, even if it means killing you.

Vergil: No one can have this, Dante... it's mine, it belongs to a son of Sparda. Leave me and go, if you don't want to be trapped into the demon world... I'm staying. This place was our father's home.

:crying1: من DMC ميخوااااام . :((:d

آخرین ویرایش:
نوستالزيك ترين صحنه DMC 3 براي من :

:crying1: من DMC ميخوااااام . :((:d

HD Collection بگیر خوب :d من داشتم بازی میکردم خیلی گرافیکش رو مخ بود! نتونستم تحمل کنم :d مخصوصا اینکه داستانشم میدونستم. فکر میکردم خیلی جذبم کنه ولی در کمال ناباوری دیدم هیچ کششی بهش ندارم :-o

HD Collection بگیر خوب :d من داشتم بازی میکردم خیلی گرافیکش رو مخ بود! نتونستم تحمل کنم :d مخصوصا اینکه داستانشم میدونستم. فکر میکردم خیلی جذبم کنه ولی در کمال ناباوری دیدم هیچ کششی بهش ندارم :-o

از همین لحظه به بعد خون آرتین حلال شد......... بزنید ناکارش کنید :دی

لول :دی خارج از شوخی، DMC Collection که خیلی خوب HD شده آرتین:دی اون کات سین هایی که In-Game نیستن یکم روی اعصاب آدم میره ولی خود بازی و کات سین های In-Game ـش رو عالی در آوردن :دی

از همین لحظه به بعد خون آرتین حلال شد......... بزنید ناکارش کنید :دی

لول :دی خارج از شوخی، DMC Collection که خیلی خوب HD شده آرتین:دی اون کات سین هایی که In-Game نیستن یکم روی اعصاب آدم میره ولی خود بازی و کات سین های In-Game ـش رو عالی در آوردن :دی

قربونت من خودم محو میشم چرا خشونت؟ :-j :-s

نمیدونم شاید چون هول بودم TLOU بازی کنم اصن به دلم نشست! صحبت سر خوب بودنش نیست... آره HD ش کامل صفحه رو پر میکرد :| موضوع همون گرافیک اصلی بازیه میدونم این اخلاقم درست نیست خارج از شان یه گیمره( :-" ) ولی فهمیدم تا از اول با امکانات جدید نسازنش به دلم نمیشینه :-j :d آقا من شرمنده ام کلا... افق کوووو؟ :-/ :d

از اونجايي كه مطمئنا DMCي بعدي تا 3-4 سال ديگه معرفي نميشه و موضوع آن چنان خاصي هم نداريم كه در موردش بحث كنيم ، با خودم گفتم بيام Soundtrackهاي بازي رو براي دانلود بذارم :
تفاوت DmC با بقيه نسخه ها حتي توي Soundtrackها هم مشخصه !! :|:d

اول میخوام از زننده تاپیک تشکر کنم وهمچنین از آقایونی که یه همچین بحثهایی رو انجام میدن و من که هرچی تا حالا خوندم اطلاعاتم در مورد بازی خیلی بالا رفته ..
بازم ممنون و ببخشید که وسط تاپیک اسپم دادم../

For DMC Devil May Cry, development will require five years due to the time needed to select development companies because of our decision to switch to external development," Haruhiro Tsujimoto said. "But our goal is to reduce the cycle to 2.5 years for subsequent titles in this series

این مصاحبه رو سال قبل مقامات بالای کپکام انجام دادن و گفتن که چرخه ی تولید نسخه های DMC از پنج سال به 2.5 نیم سال کاهش پیدا میکنه و باید منتظر نسخه بعدی در 2015 باشیم.

Speeding up development will probably raise the cost. But creating quality content will be vital to Capcom's ability to survive by overcoming intense global competition
با توجه به این خط بالا ظاهرا باید مثل RE،با DMC هم خدافظی کنیم...کیفیت فدای "رقابت بین المللی" میشه و...

For DMC Devil May Cry, development will require five years due to the time needed to select development companies because of our decision to switch to external development," Haruhiro Tsujimoto said. "But our goal is to reduce the cycle to 2.5 years for subsequent titles in this series

این مصاحبه رو سال قبل مقامات بالای کپکام انجام دادن و گفتن که چرخه ی تولید نسخه های DMC از پنج سال به 2.5 نیم سال کاهش پیدا میکنه و باید منتظر نسخه بعدی در 2015 باشیم.

Speeding up development will probably raise the cost. But creating quality content will be vital to Capcom's ability to survive by overcoming intense global competition
با توجه به این خط بالا ظاهرا باید مثل RE،با DMC هم خدافظی کنیم...کیفیت فدای "رقابت بین المللی" میشه و...
البته همونطوری که گفتی این مربوط میشه به سال گذشته، بعید میدونم بعد از این شکستهای مالی که کپکام سر پروژه های مختلفش داشته (از جمله DmC) همچنان بخواد از این استراتژی استفاده کنه. اتفاقا مطمئنم یه جا خوندم که استراتژِیش رو تغییر داده، بزار بگردم ببینم میتونم لینکش رو پیدا کنم.

ایناهاش، خبرش رو هم خودم زدم : http://forum.bazicenter.com/thread76461/

البته همون 2.5 هم اگه بین DmC و DMC سوویچ میشد ایده همچین بدی نبود. یعنی فرضا 2013 DmC رو داشتیم بعد 2015 دنباله سری اصلی DMC5 عرضه میشد بعد دوباره 2017/2018 ادامه دنیای موازی یعنی DmC2 رو میساختن و ....

اینطوری Development Time هر نسخه هم همون 5 سال باقی میموند و کیفیت سری پایین نمیومد. ولی خب با توجه به فروش نه چندان جالب DmC بعید میدونم همچین چیزی ممکن باشه.

الآن تنها چيزي كه من ميخوام اينه كه كپكام برگرده سراغ همون سري اصلي Devil May Cry حالا هر چقدر هم كه نتونن دو-سه نسخه بعدي رو خوب كار كنن!:d
اگه كپكام ساختن سري اصلي رو ادامه بده بالاخره ميشه اميد داشت كه يك زماني يك نسخه كه از همه نظر خوب باشه رو ببينم اما اگه به ساختن DmC ادامه بده يا كلا اين سري رو كنار بذاره ديگه نميشه هيچ اميدي داشت و همون جمله معروف كه ميگه : Abandon all hope !! =((
به هر حال بايد دو سال ديگه صبر كنيم تا ببينيم چي ميشه . راستش براي من كه كپكام اصلا قابل پيش بيني نيست . :d

امروز بعد از چندین سال دوباره DMC4 رو بازی کردم :دی (روی PC :دی)

32666821653795155689.jpg

And dem combos....
07024097180723838241.png

:d

آقا واقعا هنوز هم مزه میده بعد از این همه سال :دی اصلا از نظر گرافیکی قدیمی نشده! یعنی به عنوان یه بازی ای که تو سال 2008 منتشر شده اصلا قدیمی به نظر نمیاد :دی
گیم پلی هم که همون گیم پلی کلاسیک سریه :دی Stylish as hell :دی ولی خودمونیم، بازی یه سری مشکلات بنیادین طراحی مرحله داشت :دی یعنی Backtracking توی تار و پود بازی نفوذ کرده بود :دی

ولی هر چی بود، DMC بود :دی گیم پلی اش واقعا Stylish بود، ژاپنی بود، دیالوگ هاش و داستانش Cheesy بود، طراحی کاراکترش خفن بود....

امیدوارم دوباره یه DMC ژاپنی ببینیم :crying1:

آخرین ویرایش:
البته همونطوری که گفتی این مربوط میشه به سال گذشته، بعید میدونم بعد از این شکستهای مالی که کپکام سر پروژه های مختلفش داشته (از جمله DmC) همچنان بخواد از این استراتژی استفاده کنه. اتفاقا مطمئنم یه جا خوندم که استراتژِیش رو تغییر داده، بزار بگردم ببینم میتونم لینکش رو پیدا کنم.

اینجا باید از گیمرهای اونور آب بخاطر بصیرتشون تشکر کرد:دی
چون با تحریم هایی که نسبت به پروژه ها و عناوین restructuralـه کپکام نشون دادن و این رویه ی اشتباهی که پیش گرفته بود به این شرکت فهموندن که بازی هاشو با طعم شرقی میخوان و حاضر نیستن پول پای بازیهای بی هویتی بدن که قبلا نسخه های فوق العاده ای داشتن.

از این تغییر ساختارها مهمترین هدف کپکام سودآوری مالی بیشتر نسبت به قبل بود که همه دیدیم این پروژه چجور شکست خورد و کپکام هم ظاهرا همونجور که اشاره کردی از خواب خرگوشی بیدار شده و میخواد به سمت استعدادهای وطنیش برگرده که خیلی خوبه،چون بازار از بازیها و سبک غربی اشباح شده و نیاز به تنوع داره بخصوص تو سبک های اکشن و هیجانی.

البته همون 2.5 هم اگه بین DmC و DMC سوویچ میشد ایده همچین بدی نبود. یعنی فرضا 2013 DmC رو داشتیم بعد 2015 دنباله سری اصلی DMC5 عرضه میشد بعد دوباره 2017/2018 ادامه دنیای موازی یعنی DmC2 رو میساختن و ....

یه فرضیه ی ذهنی که در مورد DmC بهش فکر میکنم اینه که میتونیم بعنوان DMC2 در نظرش بگیریم!!
تیم ساخت NT از لحاظ تجربی و ساختار اولین بار بود که یه نسخه ی DMC میساخت(هرچند در ساخت HnS تجربیاتی مثل HS رو داشتن) و بالطبع نمیتونست یه خروجی فوق العاده بیرون بدن،یعنی شرایطی که تیم اتسونو با تحویل گرفتن نسخه ی بعدی DMC با رفتن کامیا باهاش مواجه بود و نتیجشم شد DMC2! ولی بعدش نسخه های سوم و چهارمو همین تیم ساخت و بهترین HnS های تاریخ رو خلق کردن!

حالا بحثم اینه که DmC 2 میتونه DMC3 باشه از لحاظ کیفیت های سری با توجه به بک گراندی که از تیم اتسونو داریم یا نه؟؟

قبول دارین اصن حس حسِ دویل 4 شده! امروز صبح منم بعد از مدتها بازیییییییییش کردم یعنی واقعا نمی دونم چی بگم! اون کمبوها اون موزیک !!! مهمتر از همه دانته ی عزیز دل !! تازه اینا همه مال شماره 4ئه که همه ای و اوی می کردن فک کن شماره 3 و بهترین شماره 1 دیگه عجب معرکه ای بود!! هی کامیا کامیا کامیا حیف که اعصاب نداری مگر نه یه ذره باهات درد دل می کردم :))

حالا بحثم اینه که DmC 2 میتونه DMC3 باشه از لحاظ کیفیت های سری با توجه به بک گراندی که از تیم اتسونو داریم یا نه؟؟

من كه ميگم NT هر چقدر هم كه روي DmC كار كنه شايد بتونه گيم پلي خوبي ارائه بده ولي باز در زمينه شخصيت پردازي به گرد DMC3 نميرسه !! اون ورجيل با ابهت و مغروري كه من توي DMC3 ديدم ديگه اصلا توي هيچ بازي پيدا نكردم .

يكي از بهترين حركت هايي كه دوست دارم با GunSlinger انجام بدم !!
:arrowd:
:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or