بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
مشخص شد کپکام چی میخواست معرفی کنه :| :| :| حتی اینقدر ارزش نداره که برم اسمش رو پیدا کنم، یه بازی iOS توی سبک RPG ! ایتسونو هم کاره ایی نیست و فقط میاد در مورد Dragon's Dogma Quest که اونم برای iOS ـه حرف میزنه :|

پ.ن: احساسات درونی من بعد از شنیدن این خبر :
NeoGAF - View Single Post - New unannounced Capcom game to be shown at TGS 2013 (Itsuno involved)

مشخص شد کپکام چی میخواست معرفی کنه :| :| :| حتی اینقدر ارزش نداره که برم اسمش رو پیدا کنم، یه بازی iOS توی سبک RPG ! ایتسونو هم کاره ایی نیست و فقط میاد در مورد Dragon's Dogma Quest که اونم برای iOS ـه حرف میزنه :|

NeoGAF - View Single Post - New unannounced Capcom game to be shown at TGS 2013 (Itsuno involved)

:cursing::(( كلي برنامه چيده بودم كه به مناسبت معرفي DMC 5 بيام اينجا با هم جشن بگيريم ! :((=(( اون همه سر داستان بحث كرديم و هيچي ؟! :|
اما خوب بود كه حداقل يك مدتي تاپيك هم در جريان بود . :d
از همين لحظه به جاي فكر كردن به DMC5 به حمله به كمپاني كپكام فكر ميكنم! :sniper::gunner::gunner::sniper:

37088909958804502384.jpg

آخرین ویرایش:

خدایا ما را از دست این پلتفورم iOS و آندروید نجات بده :d

پ.ن: به به آرمین هم که برگشته :bighug: آرمین بپر بالای قطار :biggrin1: (مراجعه شود به امضام :-" )

حتما :d

این کپکام کاری جز بمب بارون کردن طرفداراش داره:| اون از re و اینم از dmc :|

خداييش تا اين لحظه از زندگيم تا اين حد تو حالم نخورده بود !! :d

حالا سر چي بحث كنيم ؟؟ :-/:d

پ.ن: با اين شرايط فكر كنم بهتره يكم صبر كنيم تا اين جو خشونت بار عليه كپكام بخوابه بعد باز بيام يك بحثي راه بندازيم . ولي اينو بگم كه اون يكدونه راي رو كه تو اين نظرسنجي استوديو ها به كپكام دادم رو همين الآن پس مي گيرم !!

من به هیچ عنوان خودمو هایپ نکردم الانم عین خیالم نیست:d
هرچقدر بزنم تو سرم بگم با کارهای این کپکام خودتون هایپ نکنید آخرش شما کار خودتون میکنید [-x کجاست آن گوش که بشنود؟:|

از اونجايي كه خيلي بد خورده تو حالم گفتم بيام اينجا يك چند تا عكس بذارم . :d

اميدوارم يك روزي همچين چيزي( :arrowd: ) رو ببينيم تا جبران اين روز ها بشه ! >:):d

هر چند زياد خوب كار نشده و يك طوري هست انگار اصلا نزده يا از تو شونش زده ولي خب ديگه چيزي نتونستم پيدا كنم كه حال و احوالم رو توصيف كنه !:d

کی دوباره dmc می یاد خداکنه یه روزی بشه یه نفر بیاد تو صحنه dmc بعدی رو معرفی کنه :x

خدا کنه عین dead rising انحصاری نشه )x

شخصیت اصلی نرو باشه دلم براش تنگ شده :xb-)

به به ! :d بالاخره يكي يادي از اين تاپيك كرد . :d:|
کی دوباره dmc می یاد خداکنه یه روزی بشه یه نفر بیاد تو صحنه dmc بعدی رو معرفی کنه :x

خدا کنه عین dead rising انحصاری نشه )x

شخصیت اصلی نرو باشه دلم براش تنگ شده :xb-)

با اين كاري كه كپكام كرد الآن ديگه حداقل تا 3-4 سال خبري نخواهد شد . :| اما من كه ميگم بهتره 5 سال طولش بدن و دوباره برگردن سر DMC و يك نسخه عالي بدن بيرون تا اينكه با عجله بخوان ادامه بدن و وضعيت رو بدتر بكنن !
انحصاري بشه كه ديگه دليلي واسه زنده موندن ندارم !! :((:d

شخصيت اصلي نرو باشه ؟!؟ :-w:d آخه اگه باز نرو بياد و شخصيت اصلي بشه كه ممكن شرايط حضور دانته حتي از DMC4 هم بدتر بشه !

ديدم بعد از چند روز كه تاپيك يكم راه افتاده يك دو-سه تا عكس بذارم بد نيس ! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or