بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
این که شد همون رمان دویل می کرای که یه زمانی من و نیرو توربوی خدابیامرز می نوشتیم :دی

بله ! :d اينقدر به دلم چسبيد كه دوست دارم داستان بازي تو اون مايه ها باشه ! :d حالا يكم تغيير هم كرد مسئله اي نيست .

پ.ن : چرا نرو توربوي خدابيامرز ؟! :-/ مگه اتفاقي افتاده ؟ :d

آخرین ویرایش:
اتفاقا من دوست دارم این سری دانته شکست بخوره و حتی تا دم مرگ هم پیش بره :دی به نظرم دانته به یه دشمن قوی احتیاج داره، الان دانته شده یه سوپرمن بدون کریپتونات :دی

به نظرم بهترین کاری که میتونند انجام بدن نشون دادن اثرات منفی نیمه شیطانی دانته است :دی تا الان نیمه شیطان/نیمه انسان بودن دانته فقط باعث قویتر شدن دانته شده و هیچ اثر منفی نداشته، به نظرم باید قدرت های دانته رو بالانس کنند (توی داستان) و چه کاری بهتر از بیان مضرات استفاده از نیمه شیطانیش ؟! :دی

البته اینا در صورتیه که دانته شخصیت اصلی DMC5 باشه :دی ولی به طور کلی ........ من ورجیل میخوام :((:دی

نه باو دانته شکست بخوره دیگه چیه؟! :دی

به هیچ وجه، تاکید می کنم به هیچ وجه دلم نمی خواد یه دانته دارک/خسته/شکست خورده رو ببینم. کلا با ماهیت ژاپنی دانته در تضاده این موضوع. دانته همیشه یه شخصیت Cheesy ـه Wise cracking ـه Badass داشته. حتی توی DMC1 که اوج پختگیش بود. :دی ( DMC2 رو من پاک کردم از حافظه م :دی)
توی نقد DmC هم گفتم، این جور قهرمان های شکست خوره غربی پسندن. مثل همون دانته DmC. مثل لارای جدید.

این جور شخصیت ها تو دنیای تمام ژاپنی DMC هیچ جایی ندارن. دانته DMC5 باید همون دانته قدیمی ژاپنی باشه.

من بيشتر نظرم سمت علي صلح و صفاست اما دانته هرگز نبايد بميره ! :d حالا تا دَم مرگ ببرنش بد نيست ولي نميره ! :dدوست دارم DMC 5 طوري باشه كه نشون بده دانته بعد از ورود به دنياي شياطين كلي ميجنگه و ورجيل رو نجات ميده ، Mundus هم مياد كه دوباره حمله كنه به دنياي انسان ها و دوباره ورجيل به جنگ با Mundus ميره اما اين بار براي انتقام گرفتن و كشتن Mundus كه با كمك Dante و حضور Nero اين كار انجام ميشه !

اون دانته فوفول بیاد ورجیل با اون عظمت نجات بده؟:-o
به عظمت پی ببرید^:)^
24097132774036889603.jpg

نه باو دانته شکست بخوره دیگه چیه؟! :دی

به هیچ وجه، تاکید می کنم به هیچ وجه دلم نمی خواد یه دانته دارک/خسته/شکست خورده رو ببینم. کلا با ماهیت ژاپنی دانته در تضاده این موضوع. دانته همیشه یه شخصیت Cheesy ـه Wise cracking ـه Badass داشته. حتی توی DMC1 که اوج پختگیش بود. :دی ( DMC2 رو من پاک کردم از حافظه م :دی)
توی نقد DmC هم گفتم، این جور قهرمان های شکست خوره غربی پسندن. مثل همون دانته DmC. مثل لارای جدید.

این جور شخصیت ها تو دنیای تمام ژاپنی DMC هیچ جایی ندارن. دانته DMC5 باید همون دانته قدیمی ژاپنی باشه.

نه مرتضی ربطی به ژاپنی و غربی بودن نداره :دی یه شخصیت وقتی زیاد Overpower باشه داستان و مبارزاتش از جذابیت کمتری نسبت به شخصیتی که قدرت معقولانه تری داره برخوداره :دی منظورم این نیست که دانته کلا شکست خورده بشه، منظورم قرار گرفتن توی همون شرایطیه که توی DMC3 قرار گرفت (خصوصا مبارزه اولش با ورجیل).

یه دشمنی پیدا کنه که براش دردسر ایجاد کنه و به این راحتی نتونه از پسش بر بیاد و حتی ازش شکست بخوره (DMC3 ). باقی دشمن ها و باس ها میتونند مثل همون DMC های قبلی باشن و دانته دسته شون بندازه و باهاشون شوخی کنه ولی دشمن و Villain اصلی نباید اینطوری باشه :دی

در مورد نیمه تاریک قدرتش هم قبلا توی بازی های ژاپنی این رو دیدیم، که آخرین عنوانی که به ذهنم میرسه (و اصلا هم مثال خوبی نیست :-" ) NG3 ـه :دی

نمیدونم POP رو چقدر بازی کردی ولی توی یکی از نسخه ها یه پرنس بود که دو نیمه داشت، یه نیمه تاریک یه دونه شخصیت اصلیش، اون رو یادته؟! یه چیزی بشه توی همین مایه ها :دی البته نه به اون شدت که دیگه کلا تغییر کنه ولی خب رویه کلیش همونطوری باشه :دی

اون دانته فوفول بیاد ورجیل با اون عظمت نجات بده؟:-o
به عظمت پی ببرید^:)^
24097132774036889603.jpg

من غلط بكنم منكر عظمت و ابهت ورجيل باشم ! :d اتفاقا خودم هم خيلي قبولش دارم ولي وقتي تو چنگ Mundus گير افتاده و ياماتوش هم دست نرو هست كار زيادي نميتونه بكنه . حتي اگه فرار هم بكنه باز هم براي برگشتن به دنياي انسان ها و يا حداقل زندگي در همون دنياي شياطين نيازمند كمك هست همون طور كه اكثر كاراكترهاي برتر يك جايي نياز به كمك دارن !

الان بخواییم در مورد داستان شماره بعدی حرف بزنیم باید به بعد از DMC2 رجوع کنیم. توی اون دانته پشت دروازه جهنم میمونه (در حالیکه یه موتور سیکلت همراهشه) و آخر بازی لوسیا از توی مغازه دانته صدای موتور میشنوه.

حالا سوال اینجاست الان پادشاه شیاطین کیه؟ الان بی صاحابن (:d) و یا یه نفر دیگه اونجا رو تحت کنترل داره؟:d
به نظرم بازی رو نباید محدود به همین کاراکترای کنونی بکنن. یه villain خفن بسازن و کلی روش مانور بدن.

علی به نظرم برای جلو رفتن داستان باید اول برگردیم به قبل از DMC2، چرا دانته توی DMC2 اونطوری جدی و بی روح شده بود ؟! لیدی و تریش کجا بودن؟! نیرو چی؟! باید اول این سوالا رو جواب بدیم بعد بریم دنبال ادامه داستان :دی

البته کپکام طوری رفتار میکنه که انگار اصلا DMC2 ـی وجود نداشته :دی پس به احتمال زیاد اگر هم بخوان داستان رو ادامه بدن و شاهد یه دنباله باشیم اون دنباله ایی برای DMC4 میشه، نه DMC2 :دی

@ علی صلح و صفا

گیر دادی به بعد از dmc2 یعنیا !!! :دی بیخیالش شو این چی بود ؟ به قول مرتضی منم به طور کلی این بازیو از ذهنم پاک کردم! برادر موندوس اومده شده پادشاه شیطانو دانته معلوم نیس چش بوده و لوسیا یهو از کجا زد بیرون و این حرفا :دی

من باز با علی دانته موافقم :دی و می خوام برای دوستان از جمله مرتضی عزیز بشکافم که منظور از دانته، دانته ی شکست خورده ی معتاد و الکلی نیست :دی بلکه جوری که باشه که برای دانته چالش ایجاد بشه بعد همینطوری افکت نیروی شیطانی روی بعد انسانیش رو به تصویر بکشه و حتی من پیشنهاد می کنم یکی از اطرافیان نزدیک دانته مثل لیدی یا تریش هم جوری کشته بشه که دانته یه ذره آسیب روحی ببینه :دی کلا فکر می کنم تنها ویلینی هم که چنین قابلیتی داره ورجیله :دی البته شاید هم اسپاردا باشه >:)

@ علی صلح و صفا

گیر دادی به بعد از dmc2 یعنیا !!! :دی بیخیالش شو این چی بود ؟ به قول مرتضی منم به طور کلی این بازیو از ذهنم پاک کردم! برادر موندوس اومده شده پادشاه شیطانو دانته معلوم نیس چش بوده و لوسیا یهو از کجا زد بیرون و این حرفا :دی

من باز با علی دانته موافقم :دی و می خوام برای دوستان از جمله مرتضی عزیز بشکافم که منظور از دانته، دانته ی شکست خورده ی معتاد و الکلی نیست :دی بلکه جوری که باشه که برای دانته چالش ایجاد بشه بعد همینطوری افکت نیروی شیطانی روی بعد انسانیش رو به تصویر بکشه و حتی من پیشنهاد می کنم یکی از اطرافیان نزدیک دانته مثل لیدی یا تریش هم جوری کشته بشه که دانته یه ذره آسیب روحی ببینه :دی کلا فکر می کنم تنها ویلینی هم که چنین قابلیتی داره ورجیله :دی البته شاید هم اسپاردا باشه >:)

با همه اينايي كه درباره وضعيت دانته بيان شد موافقم به جز مرگ تريش يا ليدي !! :d آخه همون مادر دانته مُرد بس نبود كه باز ميخواين يك ضربه روحي ديگه هم بزنين . :((:d
آخه چه طور دلتون مياد همچين كسايي رو به كام مرگ بكشين ؟:d

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
الان dmc 5 تایید شده ؟ اگر اره کنار dmc عدد 5 هست ؟ منظورم اینه که ادامه داستان اصلی هست یا همون داستان در پیت نینجا ؟

من فکر کردم منظورتون یه دانته درب و داغون مثل DmC ـه :-" خب اینی که شما میگین که میشه همون DMC3 یه جورایی :دی چرا می پیچونین قضیه رو :دی
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
الان dmc 5 تایید شده ؟ اگر اره کنار dmc عدد 5 هست ؟ منظورم اینه که ادامه داستان اصلی هست یا همون داستان در پیت نینجا ؟

نه هنوز تایید نشده :دی اگر هم تایید بشه به احتمال زیاد در مورد داستان اصلی خواهد بود :دی

میدونین بچه ها من مشکلم همونی هست که گفتم. دوست دارم داستان بره جلو. تا الان این سری از نظر داستانی فقط درجا زده.
حتی اگر از DMC2 هم خوشمون نیاد و کپکام 10 تا Prequel دیگه هم عرضه کنه، در نهایت باید داستان بعد از DMC2 رو ادامه بده. وجود این بازی رو نمیشه کتمان کرد در حالیکه شماره اصلی هم هست.
این بازی اینقدر حفره داره و اینقدر از نظر داستانی تکه پاره شده که گفتن چیزایی مثل اینکه اسپاردا برگرده و موندوس حضور داشته باشه و ورجیل خوب شده باشه بدیعی به نظر میرسه و اصلا جذابیتی اضافه نمیکنه و بدترش هم میکنه. جدی من خودمم موندم مشکل این سری از کجاست. قبلا هم گفتم یا از نظر داستانی دست روی موضوع خوبی نگذاشتن یا واقعا بلد نیستن که به نظرم اولی متحمل تره.

این که شد همون رمان دویل می کرای که یه زمانی من و نیرو توربوی خدابیامرز می نوشتیم :دی

آخه خیلی وقته نیستش :دی

خو راستی:d من مردم:d این الان روحمه اومدم داکی کنم و برم:d

سلام بچه ها

بحث جالبی راه افتاده .............اصن یه وضی جا منم جالی بود:d

تفاقا من دوست دارم این سری دانته شکست بخوره و حتی تا دم مرگ هم پیش بره :biggrin1: به نظرم دانته به یه دشمن قوی احتیاج داره، الان دانته شده یه سوپرمن بدون کریپتونات :biggrin1:

ای دل غافل........:(:d
دانته سروره هــــــــــــــــــــــــــــــــر چند قهرمان بودنش تکراری شده:d

اما بهتره قبلش یه بار شکست جانانه ای بخوره، اونم فقط از طرف ورجیلb-)

علی اینکه کاری نداره. کاملا مشخصه که کپکام سر DMC2 گند زد، برای همین چندین ماه بعد از هوادارا عذرخواهی کرد و با ساخت نسخه 3 اون اعتبار از دست رفته سری رو برگردوند. از همون موقع هم طوری رفتار میکنند که انگار اصلا DMC2 وجود خارجی نداره و حتی یکبار هم نشده که ببینیم در مورد DMC2 حرف بزنند یا حتی از شخصیت های اون نسخه (چه دانته، چه لوسیا) توی بازی های فایتینگشون استفاده کنند.

کپکام میخواد همه DMC2 رو از یاد ببرن! خب چه راهی بهتر از این که بیاد رسما بگه این نسخه Canon حساب نمیشه و به طور کامل از سری اصلی DMC بندازتش بیرون. اینطوری هم دست سازنده ها برای ادامه دادن سری بازتر میشه و هم کپکام و هوادارا به خواسته ـشون که فراموشی کامل DMC2 ـه میرسن.

پ.ن: به به آرمین هم که برگشته :bighug: آرمین بپر بالای قطار :دی (مراجعه شود به امضام :-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or