بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان توجه کردین الان تیم ایتسونو سان که داره روی Deep Downgrade (:دی) کار میکنه، نینجا تئوری هم که داره روی بازی نسل بعدش کار می کنه که کوچکترین شباهتی به DMC یا DmC نداره، پس میمونه پلاتینیوم و "سایر استودیو ها". پلاتینیوم هم سه تا تیم داره، تیم کامیا سنسه که الان هیچ پروژه ای نداره و فعلا در حال استراحته بعد از TW101، تیم سایتو سان که احتمالا داره روی دنباله MGR:R کار میکنه، تیم هاشیموتو سان هم که داره روی Bayo2 کار میکنه. اون سایر استودیو ها هم که نمی دونیم چی هست اصلا :دی

نتیجه: حالا حالا ها شاهد معرفی یک DMC نخواهیم بود :-?

دوستان توجه کردین الان تیم ایتسونو سان که داره روی Deep Downgrade (:دی) کار میکنه، نینجا تئوری هم که داره روی بازی نسل بعدش کار می کنه که کوچکترین شباهتی به DMC یا DmC نداره، پس میمونه پلاتینیوم و "سایر استودیو ها". پلاتینیوم هم سه تا تیم داره، تیم کامیا سنسه که الان هیچ پروژه ای نداره و فعلا در حال استراحته بعد از TW101، تیم سایتو سان که احتمالا داره روی دنباله MGR:R کار میکنه، تیم هاشیموتو سان هم که داره روی Bayo2 کار میکنه. اون سایر استودیو ها هم که نمی دونیم چی هست اصلا :دی

نه مرتضی الان که عمرا. اونم بعد از منتشر شدن آمار فروش بازی های کپکام. حداقل یک سال و حداکثر تا 2 سال بعد خبر ساختش هم نمیاد. البته یادمه گفته بودن برنامه 2 ساله برای عرضه یه شماره جدید دارن ولی الان نمیدونم هنوزم سر جاشه یا نه!

بچه ها امروز صبح داشتم دویل 4 رو بازی می کردم از اول فراموش نشه که دیشب DmC جدید رو بر روی مد son of sparda تمومش کردم واقعا داشتم مقایسه می کردم یه دویل 4 می ارزه به صد تا از این دویل جدیده واقعا! اعصابم ریخته بود بهم که با دانته چه کردند هر چند بازی جالبی بود کمبوهاش و گیم پلیش خیلی روونتر و بهتر از شماره های قبلی بود البته از نظر من ولی داستانش و کاراکتر دانته فاجعه بود ! و نه تنها دانته ورجیل هم همینطور
واقعا امیدوارم که حالاها حالا خبر ساخت نسخه ی جدید اعلام نشه! حداقل یه ذره بیشتر روی داستان کار کنند و برن سراغ ادامه ی دویل های قدیم اگه واقعا می خوان یه دویل می کرای اصیل بسازن در غیر این صورت امیدوارم اصلا و ابدا حرفش رو هم نزنن که با این آخری واقعا خراب کردن همه چیو

آخرین ویرایش:
DMC های قدیمی مردن , دیگه ساخته نمیشن ! همونطور که RE های قدیمی مردن
صد تا دویل 4 می ارزه به این دویل جدیده
دویل 4 می ارزه به 100 تا دویل جدید :d
اگه منظورت اینه , منم موافقم

DMC های قدیمی مردن , دیگه ساخته نمیشن ! همونطور که RE های قدیمی مردن
دویل 4 می ارزه به 100 تا دویل جدید :d
اگه منظورت اینه , منم موافقم

يعني ديگه تا اين حد از بازگشت DMC نااميد شدين ؟! :d
واقعا بايد يك شكايت به نينجا تئوري كرد .الآن ميگم چرا ! :d اينا ميخاستن DmC رو شبيه DMC 3 بسازن . ميشه گفت تا يك حدي موفق بودن اما يك چيز خيلي مهم رو ناديده گرفتن ! اون هم اينه كه وقتي ورجيل و دانته كنار هم هستن خيلي بايد دقت كرد ! به نظرم يكي از تفاوت هاي عمده DMC 3 با بقيه نسخه ها اين بود كه ورجيل و دانته كه دو كاراكتر فوق العاده قوي و عالي هستن كاملا در مقابل هم بودن . همين مورد هم شايد باعث ميشد كه اونايي كه هم طرفدار دانته و هم طرفدار ورجيل بودن از شكست خوردن يكي ناراحت بشن ! اما به نحوي اين برد و باخت ها تقسيم شد كه كاملا مساوي تمام ميشد ! اولين مبارزه دانته و ورجيل بالاي برج بود كه ورجيل برد. (ورجيل : 1 -- دانته : 0)، مبارزه دوم داخل برج بود كه به نوعي مساوي تموم شد .(ورجيل : 2 -- دانته : 1) و در نهايت هم مبارزه پاياني كه در اون دانته برنده شد.(ورجيل : 2 -- دانته : 2) ! حتي در يك قسمت از بازي هم دو برادر در كنار هم قرار گرفتن و با آركام جنگيدن و سازنده ها براي چند لحظه به طرفدارا فرصت دادن كه طعم در كنار هم بودن دانته و ورجيل رو بچشن ! :d اما نينجا تئوري به نحوي كار كرده بود كه ورجيل بدجوري شكست خورد ! حداقل ميشد توي همون مبارزه هم يك كاري ميكردن كه ورجيل اون طوري شكست نمي خورد ! :(
به هر حال امبدوارم سري بعدي خيلي خوب ساخته بشه و بتونه همه طرفداراي اين بازي رو از خودش راضي كنه !

مرتضی رسما اعلام شده که تیم ایتسونو داره روی Deep Down کار میکنه ؟! :-/ آخه تا جایی که یادمه این چند وقته فقط روی Dark Arisen کار کردن و بعدش هم که دیگه زدن تو خط یه Web Browser Game و هنوز پروژه بزرگ دیگه ایی ازشون ندیدیم.

اگه اینی که میگی درست باشه و واقعا مشغول ساخت Deep Down باشند امید ها برای DMC بعدی خیلی کم میشه :(

البته هنوز Hidetoshi Ishizawa رو داریم :دی Hidetoshi (که بهش Neo_G هم میگن) نقش اساسی توی طراحی سیستم مبارزات نسخه 4 و همینطور بازی های فایتینگ کپکام مثل Marvel Vs Capcom داشته، ظاهرا علاقه زیادی هم به سری DMC داره :دی به نظرم اگه کپکام یه نسخه از DMC رو بهش بسپاره پتانسیل این رو داره تا محصول فوق العاده ای رو تحویلمون بده :دی

خلاصه ی بازی devil may cry وکلا بازی های ساخت کپکام:
عه این در قفله که باید کلیدشو پیدا کنم.... در باز شد عه یه در قفل شده ی دیگه باید کلید اینو هم پیدا کنم...
واین داستان تا آخر ادامه دارد.:d

مرتضی رسما اعلام شده که تیم ایتسونو داره روی Deep Down کار میکنه ؟! :-/ آخه تا جایی که یادمه این چند وقته فقط روی Dark Arisen کار کردن و بعدش هم که دیگه زدن تو خط یه Web Browser Game و هنوز پروژه بزرگ دیگه ایی ازشون ندیدیم.

اگه اینی که میگی درست باشه و واقعا مشغول ساخت Deep Down باشند امید ها برای DMC بعدی خیلی کم میشه :(

البته هنوز Hidetoshi Ishizawa رو داریم :دی Hidetoshi (که بهش Neo_G هم میگن) نقش اساسی توی طراحی سیستم مبارزات نسخه 4 و همینطور بازی های فایتینگ کپکام مثل Marvel Vs Capcom داشته، ظاهرا علاقه زیادی هم به سری DMC داره :دی به نظرم اگه کپکام یه نسخه از DMC رو بهش بسپاره پتانسیل این رو داره تا محصول فوق العاده ای رو تحویلمون بده :دی

نمی دونم کجا شنیدم، اما فکر کنم یه نقش هایی داره تو DD. :-? البته سرچ هام که نتیجه ای نداشت! :دی شایدم من اشتباه شنیدم و داره روی Dragons' Dogma 2 کار میکنه :دی شایدم Deep Down همون دنباله معنوی Dragon's Dogmaـست! :دی

آره Neo_G روی DMC2 هم کار کرده بود :-" :دی به نظرت میتونه وظیفه کارگردانی رو برعهده بگیره؟ :دی به نامی بزرگتر از این حرف ها احتیاج داریم :دی

نمی دونم کجا شنیدم، اما فکر کنم یه نقش هایی داره تو DD. :-? البته سرچ هام که نتیجه ای نداشت! :دی شایدم من اشتباه شنیدم و داره روی Dragons' Dogma 2 کار میکنه :دی شایدم Deep Down همون دنباله معنوی Dragon's Dogmaـست! :دی

آره Neo_G روی DMC2 هم کار کرده بود :-" :دی به نظرت میتونه وظیفه کارگردانی رو برعهده بگیره؟ :دی به نامی بزرگتر از این حرف ها احتیاج داریم :دی
خیلی شبیه به هم اند ولی خب یکیشون کلا SP ـه اون یکی قراره MMO باشه :دی بعید میدونم یه دفعه تیم ایتسونو از ساخت بازی های سینگل به طرف Online Only تغییر جهت بده :دی (یعنی امیدوارم اینطوری نشه :دی)

ایتسونو هم کارگردان DMC2 بود :-" :دی البته درسته از DMC2 بدم میاد ولی خب یه سری از ایده های که توی اون بازی بود کمک خوبی به بهتر شدن DMC3 کرد. نمونه بارزش هم Gunslinger Style ـه که حرکاتش برای اولین بار توی DMC2 قرار گرفته بودن :دی

به نظرم اگه تیم ایتسونو واقعا درگیر Deep Down باشه بهترین گزینه همین Neo_G ـه :دی یه موقعیتی بهش بدن شاید خودش رو نشون داد، بهر حال همون اسم های بزرگ هم این موقعیت ها بهشون داده شده که تونستن به اینجا برسن :دی

من نظری ندارم که کی باید بسازتش ولی حتما باید یه صحنه و یه دیالوگ به یادموندنی مثل همونی که علی دوست داره هم توش بذارن;;):d
:| :دی

دوستان، Shit is about to get real.

Capcom's TGS schedule:

11:40 – Product Line-up Introduction Stage – Introduction of Capcom’s latest apps. Plus, the reveal of an unannounced title. Featuring director Itsuno Hideaki.

71365025928605512478.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or