بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
devil may cry نیست :biggrin1: این خط ----- اینم نشون *** :biggrin1:
میدونم احتمالش کمه، اما Let me dream :((
Me too :((
let us dream , Pleaseeeeeeeeee I wanna DREAM :((

ولی خارج از شوخی، نسخه های 2،3 و 4 همگی به فاصله چندین ماه بعد از عرضه نسخه قبلیشون معرفی شدن :دی یعنی میشه اینبار هم همینطوری باشه :-s

اینجا چرا داره خاک میخوره ؟! :| باو ممکنه چند روز دیگه DMC5 معرفی بشه! یه بحثی چیزی راه بندازید :دی

ممکنه بعد از سال ها دوباره ببینیمش :(( :
05785496953536618842.jpg

DON'T HYPE ME GODDAMNIT!

DMC5، داستان بین DMC1 و DMC4، ورجیل بعد از رویارویی با ماندس شکست میخوره، اما همچنان زنده ست، نلو آنجلو هم فقط یه تصویر از ورجیل بود که ماندس درست کرده. رویارویی دوباره ورجیل و دانته، شرح گذشته ی نرو و... :crying1:

عزیزان فکر Prequel رو از سرتون بکشین بیرون، یعنی عمرا چنین حادثه ای رخ بده:biggrin1:

چرا؟ :crying1: داستان یک سال قبل از DMC3، توضیح دادن وقایعی که برای دانته و ورجیل اتفاق افتاده :crying1: اونجایی که دانته میگه: "?It's been a year since we last met. Where does the time go" :crying1:

?No doubt you've got some fun planned for me. Right, Vergil

:((

DON'T HYPE ME GODDAMNIT!

DMC5، داستان بین DMC1 و DMC4، ورجیل بعد از رویارویی با ماندس شکست میخوره، اما همچنان زنده ست، نلو آنجلو هم فقط یه تصویر از ورجیل بود که ماندس درست کرده. رویارویی دوباره ورجیل و دانته، شرح گذشته ی نرو و... :crying1:

چرا؟ :crying1: داستان یک سال قبل از DMC3، توضیح دادن وقایعی که برای دانته و ورجیل اتفاق افتاده :crying1: اونجایی که دانته میگه: "?It's been a year since we last met. Where does the time go" :crying1:

عمرا:دی
کپکام بیشعور تر از این حرفاست که بتونه ملتو راضی نگه داره:دی

عزیزان فکر Prequel رو از سرتون بکشین بیرون، یعنی عمرا چنین حادثه ای رخ بده:دی
چرا ؟! :crying1:
فکرش رو بکن، یه Prequel از اسپاردا بدن!
Devil May Cry : Legendary Darknight

داستان اسپاردا و موندوس، چگونگی قدرت گرفتن اسپاردا، شورش علیه شیاطین، بستن دروازه جهنم، ازدواج با ایوا و نهایتا سرانجامش :-s من میخوام :((:دی

DON'T HYPE ME GODDAMNIT!

We don't have anything to lose man, come on let's get hype

اینا هم خیلی خوبن :دی خصوصا اون دیدار مجدد دانته و ورجیل بعد از اتفاقات DMC4 :crying1:
Devil May Cry V
ergil

پ.ن: ولی خارج از شوخی الان یکی از معدود موقعیت هامون برای هایپ شدنه، اگه بازی ایتسونو DMC5 نباشه دیگه تا چند سال باید فکر DMC5 رو از سرمون بندازیم بیرون :((

به شخصه برای من اگر Prequel باشه به شدت میخوره تو ذوقم!
دقت کردین داستان DMC مثل آدمیزاد جلو نمیره؟ همیشه یه شماره در میون Prequel داریم:|:

DMC3
DMC4
DmC

من فقط دلم میخواد بدونم بعد از DMC2 چی میشه چون احتمال خیلی زیادی هست ورجیل رو ببینیم.
داستان اسپاردا و موندوس، چگونگی قدرت گرفتن اسپاردا، شورش علیه شیاطین، بستن دروازه جهنم، ازدواج با ایوا و نهایتا سرانجامش :-s من میخوام :((:biggrin1:
یه هیچ وجه! همیشه داریم پسرفت میکنیم:|:biggrin1:
من الان فقط میخوام یه ورجیل ببینم که اومده بیرون دگ و دهن همه رو صاف کنه>:):biggrin1: Nero رو هم بهترش کنن:biggrin1: Dante هم مرد اشکالی نداره:-":biggrin1:

هایـــــــــــــپ میشویم ^:)^

من که فقط منتظر همون داستانی هستم که علی گفت ( علی دانته :دی ) یعنی داستان اسپاردا WOW بعد چگونگی طرد شدنش و رفتن تو لشکر آدما و مبارزه باشیاطین وااااااااای خدا یادمه یه بار هم یه داستان خودم براش نوشتم :دی

ولی از طرفی هم می خوام داستان بین دویل 1 و دویل 3 رو بدونم با حضور طوفانیه ورجیل خودمون ( همون ورجیلی که غیور بود همونی که انقد مغرور بود که دست دانته برای کمکو پس زد همونی که خیلی نایسه :crying1: )

از طرفی بازم بدم نمیاد یه دویل فقط مخصوص ورجیل بدن بیرون! بعد بفهمم این قضیه نیرو و اینا هم چی بود چیطور شده که یهو نیرو از تو لپ لپ زده بیرون :دی

ولی در کل آرزو بر جوانان عیب نیست :دی

من بيشتر نظرم سمت علي صلح و صفاست اما دانته هرگز نبايد بميره ! :d حالا تا دَم مرگ ببرنش بد نيست ولي نميره ! :dدوست دارم DMC 5 طوري باشه كه نشون بده دانته بعد از ورود به دنياي شياطين كلي ميجنگه و ورجيل رو نجات ميده ، Mundus هم مياد كه دوباره حمله كنه به دنياي انسان ها و دوباره ورجيل به جنگ با Mundus ميره اما اين بار براي انتقام گرفتن و كشتن Mundus كه با كمك Dante و حضور Nero اين كار انجام ميشه !

من بيشتر نظرم سمت علي صلح و صفاست اما دانته هرگز نبايد بميره ! :d حالا تا دَم مرگ ببرنش بد نيست ولي نميره ! :dدوست دارم DMC 5 طوري باشه كه نشون بده دانته بعد از ورود به دنياي شياطين كلي ميجنگه و ورجيل رو نجات ميده ، Mundus هم مياد كه دوباره حمله كنه به دنياي انسان ها و دوباره ورجيل به جنگ با Mundus ميره اما اين بار براي انتقام گرفتن و كشتن Mundus كه با كمك Dante و حضور Nero اين كار انجام ميشه !

این که شد همون رمان دویل می کرای که یه زمانی من و نیرو توربوی خدابیامرز می نوشتیم :دی

پ.ن : چرا نرو توربوي خدابيامرز ؟!
yahoo_7.gif
مگه اتفاقي افتاده ؟
yahoo_4.gif
آخه خیلی وقته نیستش :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or