Devil-Girl
کاربر سایت
میبینم که بچه ها خیلی فعال اند :biggrin1: البته شاید هنوز امتحاناتتون تموم نشده باشه پس بهتون حق میدم، حالا بگذریم:biggrin1:
یکی از موضوعاتی که میشه گفت همه DMC فنها دوست دارن در موردش بدونند نیت اصلی ورجیل و دلیل انجام کارهاش توی نسخه سوم بازی برای رسیدن به قدرته. خب من الان یه سوال ازتون دارم :biggrin1: آیا آماده روبرو شدن با نیات واقعی ورجیل هستید؟
این نقل قول های پایین مربوط میشن به کتاب(DVD) رسمی Trinity Of Fates که کاپکام به مناسبت سالگرد 5 سالگی DMC همراه با نسخه ویژه DMC3 عرضه کرده. توی این کتاب فقط داستان بیشتر توضیح داده شده و هیچ تناقضی با DMC3 و داستان اولیه نداره و کاملا رسمی و Canon هم هست.
پایینتر بخش هایی از کتاب رو قرار میدم که مربوط میشه به نیت واقعی ورجیل :biggrin1:
هدف ورجیل از بدست آوردن قدرت و تاکید بر اینکه نمیخواست دنیا رو کنترل کنه و تنها قصدش قویتر شدن بود:
حالا چرا میخواد قویتر بشه؟ این مورد هم توی کتاب توضیح داده شده :biggrin1: :-
و مهمترین بخش، علاقه ورجیل به برادر کوچیکش:
اینجا هم میتونید بخش های بیشتری از این کتاب رو بخونی : http://www.devilmaycry.org/community...f-fates.15799/
وای یعنی من دلم کباب شد برای ورجیل مخصوصا بخش آخری که میگه " می خواست دانته به عنوان یه انسان به زندگی خودش ادامه بده ! " فقط می تونم بگم wow
هر چند خودمون هم یه جورایی توی داستان متوجه می شدیم که ورجیل بخاطر حمایت از مادرش و حالا بخاطر حمایت از خانوادش که دانته میشه قدرت بیشتر می خواسته ( بر میگردیم به جمله ی might controls everything and without power you can't protect any one ) ولی حالا که به صورت کانن هم این موضوع مطرح شد خیلی جالب بود
امیدوارم DmC جدید با داستانِ ورجیل شیطانیه تشنه به قدرت که بی خود و جهت مادرش رو عذاب میده و برادرش رو می کشه! کنار گذاشته بشه و بیشتر به سرگذشت واقعی دو برادر پرداخته بشه
------------------
سپاس علی جان مطالب خیلی خوبی بود
متأسفانه ما هنوز داریم با امتحانات دست و پنجه نرم می کنیم