بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
میبینم که بچه ها خیلی فعال اند :| :biggrin1: البته شاید هنوز امتحاناتتون تموم نشده باشه پس بهتون حق میدم، حالا بگذریم:biggrin1:

یکی از موضوعاتی که میشه گفت همه DMC فنها دوست دارن در موردش بدونند نیت اصلی ورجیل و دلیل انجام کارهاش توی نسخه سوم بازی برای رسیدن به قدرته. خب من الان یه سوال ازتون دارم :biggrin1: آیا آماده روبرو شدن با نیات واقعی ورجیل هستید؟

این نقل قول های پایین مربوط میشن به کتاب(DVD) رسمی Trinity Of Fates که کاپکام به مناسبت سالگرد 5 سالگی DMC همراه با نسخه ویژه DMC3 عرضه کرده. توی این کتاب فقط داستان بیشتر توضیح داده شده و هیچ تناقضی با DMC3 و داستان اولیه نداره و کاملا رسمی و Canon هم هست.

پایینتر بخش هایی از کتاب رو قرار میدم که مربوط میشه به نیت واقعی ورجیل :biggrin1:

هدف ورجیل از بدست آوردن قدرت و تاکید بر اینکه نمیخواست دنیا رو کنترل کنه و تنها قصدش قویتر شدن بود:

حالا چرا میخواد قویتر بشه؟ این مورد هم توی کتاب توضیح داده شده :biggrin1: :-

و مهمترین بخش، علاقه ورجیل به برادر کوچیکش:

اینجا هم میتونید بخش های بیشتری از این کتاب رو بخونی : http://www.devilmaycry.org/community...f-fates.15799/

وای یعنی من دلم کباب شد برای ورجیل مخصوصا بخش آخری که میگه " می خواست دانته به عنوان یه انسان به زندگی خودش ادامه بده ! " فقط می تونم بگم wow

هر چند خودمون هم یه جورایی توی داستان متوجه می شدیم که ورجیل بخاطر حمایت از مادرش و حالا بخاطر حمایت از خانوادش که دانته میشه قدرت بیشتر می خواسته ( بر میگردیم به جمله ی might controls everything and without power you can't protect any one ) ولی حالا که به صورت کانن هم این موضوع مطرح شد خیلی جالب بود

امیدوارم DmC جدید با داستانِ ورجیل شیطانیه تشنه به قدرت که بی خود و جهت مادرش رو عذاب میده و برادرش رو می کشه! کنار گذاشته بشه و بیشتر به سرگذشت واقعی دو برادر پرداخته بشه

------------------
سپاس علی جان مطالب خیلی خوبی بود :دی
متأسفانه ما هنوز داریم با امتحانات دست و پنجه نرم می کنیم :دی

وای یعنی من دلم کباب شد برای ورجیل مخصوصا بخش آخری که میگه " می خواست دانته به عنوان یه انسان به زندگی خودش ادامه بده ! " فقط می تونم بگم wow

هر چند خودمون هم یه جورایی توی داستان متوجه می شدیم که ورجیل بخاطر حمایت از مادرش و حالا بخاطر حمایت از خانوادش که دانته میشه قدرت بیشتر می خواسته ( بر میگردیم به جمله ی might controls everything and without power you can't protect any one ) ولی حالا که به صورت کانن هم این موضوع مطرح شد خیلی جالب بود

امیدوارم DmC جدید با داستانِ ورجیل شیطانیه تشنه به قدرت که بی خود و جهت مادرش رو عذاب میده و برادرش رو می کشه! کنار گذاشته بشه و بیشتر به سرگذشت واقعی دو برادر پرداخته بشه

------------------
سپاس علی جان مطالب خیلی خوبی بود :دی
متأسفانه ما هنوز داریم با امتحانات دست و پنجه نرم می کنیم :دی
نزن این حرفو آقا!:|:دی
ما هنوز در کف اندینگ Downfall موندیم:دی
پ.ن: این ورجیل هم موجود خفنیه، منتهی ذهن هشیار میخواد درکش:-" :دی
پ.ن2:این نظرسنجی رو نمیخواین عوض کنین؟:|:دی

نزن این حرفو آقا!:|:دی
ما هنوز در کف اندینگ Downfall موندیم:دی
پ.ن: این ورجیل هم موجود خفنیه، منتهی ذهن هشیار میخواد درکش:-" :دی
پ.ن2:این نظرسنجی رو نمیخواین عوض کنین؟:|:دی

آخه آریا جان شما خودت قضاوت کن :دی داون فال ورجیل اصن کف داشت که حالا تو کفش هم گیر کنیم :دی

پ.ن : ورجیل خدا بیامرز موجود خفنی بود، دیگه نیست :دی

با تغییر نظرسنجی موافقم :دی

آخه آریا جان شما خودت قضاوت کن :دی داون فال ورجیل اصن کف داشت که حالا تو کفش هم گیر کنیم :دی
پ.ن : ورجیل خدا بیامرز موجود خفنی بود، دیگه نیست :دی
با تغییر نظرسنجی موافقم :دی
یه بار با این ذهنیت که DmC اصلا Devil May Cry نیست برو سراغش، به طور تضمینی علاقت به DmC چندین برابر بیشتر میشه:دی
VD هم کف زیادی پیدا میکنه برات:دی
پ.ن:من منظورم ورجیل (ره) نیست، منظورم اونیه که در قید حیاته و یه ارتش شیاطین Superbada*s داره:دی

DmC یه Abomination بود که اومد و رفت و 700 هزار نسخه هم بیشتر فروش نکرد :دی فراموشش کنین :دی (علی الان منو بلک لیست کرد :دی)

پ.ن2:این نظرسنجی رو نمیخواین عوض کنین؟:|:biggrin1:
آقا این "بهترین دانته کدام هست آیا؟" خوب بود دیگه :| :دی

DmC یه Abomination بود که اومد و رفت و 700 هزار نسخه هم بیشتر فروش نکرد :دی فراموشش کنین :دی (علی الان منو بلک لیست کرد :دی)

آقا این "بهترین دانته کدام هست آیا؟" خوب بود دیگه :| :دی
منم الان دارم میندازمت بلک لیست. Hope ya don't mind:دی
بذارید همینو:دی

منم با تغییر نظرسنجی موافقم ولی خب چی بزاریم ؟! :دی شخصیت اصلی نسخه بعدی بزاریم خوبه ؟! گزینه ها هم میتونند: ورجیل، دانته، نیرو، اسپاردا، لیدی، تریش، یک شخصیت جدید و ... باشند.
یا نسخه بعدی Devil May Cry از دید شما یا یه همچین چیزی :دی گزینه ها هم باشه :
DMC5 (ادامه سری)
DMC5 : Reunion
DMC5 : A Legend Is Born - Tales Of Sparda
DmC2 : Dark Knight's Origin
DmC2 : Sons Of Sparda
و ....

:دی

منم الان دارم میندازمت بلک لیست. Hope ya don't mind:دی
بذارید همینو:دی
به قول دانته: Do as you please :دی

منم با تغییر نظرسنجی موافقم ولی خب چی بزاریم ؟! :دی شخصیت اصلی نسخه بعدی بزاریم خوبه ؟! گزینه ها هم میتونند: ورجیل، دانته، نیرو، اسپاردا، لیدی، تریش، یک شخصیت جدید و ... باشند.
DMC5 (ادامه سری)
و ....

"شخصیت اصلی نسخه بعدی کیست؟" خیلی خوبه :دی
پ.ن:
اینو ملت با یه بازی JRPG با تم انیمه ای اشتباه میگیرن لول :دی

DMC5 (ادامه سری)

و ....

جان من دیگه DmC 2 نیاد ! تازه داره باورم میشه که میخوان DMC 5 رو بسازن ! :( این DMC 5 : Reunion هم بد نیستا ! به نظرم بیشتر از بقیه میشه توش کات سین اکشن گنجوند ! اصلا نمی دونم چه جوریه هر وقت اسم Reunion میاد ناخودآگاه میرم سمت مبارزه ورجیل و دانته بالای برج Temen-ni-gru به احتمال زیاد به خاطر این دیالوگ دانته هست :
?Dante: So, this is what they called a heartwarming family reunion, eh

- - -ویرایش - - -

یه بار با این ذهنیت که DmC اصلا Devil May Cry نیست برو سراغش، به طور تضمینی علاقت به DmC چندین برابر بیشتر میشه:دی
VD هم کف زیادی پیدا میکنه برات:دی
پ.ن:من منظورم ورجیل (ره) نیست، منظورم اونیه که در قید حیاته و یه ارتش شیاطین Superbada*s داره:دی

آریا جان این (ره) رو نگو ! :| اون ورجیلی که من میشناسم به تنهایی کل این ارتش به حساب Superbada*s رو حریفه ! بمیرم واست ورجیل که اینقدر غریبی !!!! :(( =((
06354724688588460698.jpg
:((

reunion با کی ؟ اسپاردا ؟ ورجیل ؟ نرو ؟ ورجیل در قالب نرو ؟ COOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :d
به نظر منم ورجیل ذاتا آدم خوبیه و مخصوصا برای دانته مثل یه برادر بزرگتر میمونه ( با توجه به این که یک دقیقه بزرگتره :d ). همونطور که دیدید مقابل آرکام به کمک دانته اومد ولی خب یه نکات منفی ای داره از جمله اینکه یه ذره زیادی تشنه ی قدرته (کیه که نباشه :d ) و یه ذره هم آستانه تحملش پایینه :d
هنوزم که هنوزه اون صحنه ی آخر DMc3 که اشک دانته در میاد یکی از بهترین صحنه هایی که دیدم
اصلا یکی از دلایلی که من به دنیای بازی های رایانه ای بازگشتم همین DMC3 بود

بنده با افتخار اعلام میکنم که امروز توسط آخرین امتحاتم K.O. شدم :d
]I'm a FREE MAN now , of course temporary :d

من که میگم Nero باشه البته یه خورده بزرگتر و عاقل تر شده باشه:d
DMC5 بدون هیچ عنوانی هم قابل قبوله. داستانش فقط حول دانته و ورجیل بچرخه. یه داستان بزرگ و تاریک. یه چیزی مثل DMC3.
یا یه جور باشه که یه Villain معرفی بشه که دانته رو به خاک بزنه. جوری که دانته واقعا جلوش نتونه کاری کنه. منظورم تنها از نظر قدرت نیست. قدرت و یه چیز دیگه. جوری که توی بازی حس بشه که دانته این بار اون دانته همیشگی نیست بلکه خیلی در مقابل این شخصیت جدید ناتوان باشه. میشه یه داستان با تم تاریک براش نوشت.

دیروز بین هیاهو و رقص و پایکوبی مردم رفتم DMC4 رو واسه کنسول خریدم(روی PCبازی کرده بودم) عکس نرو و دانته رو کاور بود و به جمعیت زل زده بودن!!

از چی بگم برات؟؟:دی

میتونم بگم از بهترین سکانس های اپنینگ بوده و هست اول بازی...فوق العادس...

همش در حال مقایسش با DmC بودم!!
و از خودم میپرسیدم: آخه چرا DMC یا RE به این سمت رفتن؟؟ کپکام دچار چه تغییراتی شد؟؟
چرا کپکام به این سمت رفت؟؟(هرچند کلا دیگه بازیهای امروز به هیچ وجه حس و حال گذشته رو ندارن)

پول؟ عوض شدن نسل گیمرا؟؟

+
بابا!:|:d

دیروز بین هیاهو و رقص و پایکوبی مردم رفتم DMC4 رو واسه کنسول خریدم(روی PCبازی کرده بودم) عکس نرو و دانته رو کاور بود و به جمعیت زل زده بودن!!

از چی بگم برات؟؟:دی

میتونم بگم از بهترین سکانس های اپنینگ بوده و هست اول بازی...فوق العادس...

و از خودم میپرسیدم: آخه چرا DMC یا RE به این سمت رفتن؟؟ کپکام دچار چه تغییراتی شد؟؟
چرا کپکام به این سمت رفت؟؟(هرچند کلا دیگه بازیهای امروز به هیچ وجه حس و حال گذشته رو ندارن)

پول؟ عوض شدن نسل گیمرا؟؟

+
بابا!:|:d
بخورید و بیاشامید ولی هیت نورزید:|
DmC بازی خوبی بود، ولی افسوس که اسم DMC روش بود.
حوب اشتباهت همینجاست مومن:دی
هر Devil May Cry ای، Devil May Cry نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or