بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بخورید و بیاشامید ولی هیت نورزید
DmC بازی خوبی بود، ولی افسوس که اسم DMC روش بود.

حوب اشتباهت همینجاست مومن:دی
هر Devil May Cry ای، Devil May Cry نیست:دی
DmC بازیه بدی نبود،سیستم مبارزاتش شاهکار بود...

یعنی حق ندارم DmC رو با DMC مقایسه کنم؟؟ پس: بخورید و بیاشامید ولی هایپ نورزید:|

تنها عنوانیه که دوبار واژه ی DMC توش میاد بعد میگن مقایسه نکنید: DmC: Devil May Cry:|:|
اقلا کپکام با همین اسمی که روی بازی گذاشته خواسته بگه کاملا دویله و هر دویلی،دویله!!

اسپاردا:
DmC از ما نیست...از ارث محرومش میکنم:دی

تنها عنوانیه که دوبار واژه ی DMC توش میاد بعد میگن مقایسه نکنید: DmC: Devil May Cry:|:|
اقلا کپکام با همین اسمی که روی بازی گذاشته خواسته بگه کاملا دویله و هر دویلی،دویله!!
/QUOTE]
منطقت منو کشته...
هر Devil May Cry ای، Devil May Cry نیست:biggrin1:
DmC بازی خوبی بود، ولی افسوس که اسم DMC روش بود.
تکلیفتو با خودت روشن کن بعد بیا صحبت کنیم،باشه عجقم؟؟ آورین گوچولو...بوس بوس
+
بحثو خراب نکن اگه حرفی داری در مورد سوالم بزن دیگه مجبور نیستی نقل بگیری...

چرا کپکام این بلارو سر DmC آورد؟؟
لطفا نگید دویل رو با دویل مقایسه نکنید ک موجبات خندس...

اي آقا ، خواهشا تاپيكو بهم نريزين ديگه ! :| اينكه كپكام DmC رو ساخت تا جايي كه من ميدونم دليلش اين بوده كه ميخواسته توي غرب فروش بيشتري داشته باشه كه انگار از آمار فروش راضي هم هست . باز هم دوستان ديگه كه بيشتر توي كارن (مرتضي(Nevan) -- علي (Dante Never Cry و Safety & Peace )) بهتر ميدونن چه خبره . اما كپكام كلا اين چند ساله به بازي هاي خوبش گند زده ! درباره مقايسه DmC با DMC بايد بگم كه همون بهتر كه مقايسه نكينم . چون كه اولا يك Reboot هست و هر كدوم از شخصيت ها هم نسبت به خودشون در DMC و DmC به خوبي طراحي شدن . ميشه باز هم از جنبه هايي مثل موسيقي ، گيم پلي و محيط مقايسه كرد اما از نظر داستان كه من تا حالا نتونستم مقايسه خيلي خوبي ازشون داشته باشم .

1- اينكه كپكام DmC رو ساخت تا جايي كه من ميدونم دليلش اين بوده كه ميخواسته توي غرب فروش بيشتري داشته باشه كه انگار از آمار فروش راضي هم هست.

2- اما كپكام كلا اين چند ساله به بازي هاي خوبش گند زده ! درباره مقايسه DmC با DMC بايد بگم كه همون بهتر كه مقايسه نكينم . چون كه اولا يك Reboot هست و هر كدوم از شخصيت ها هم نسبت به خودشون در DMC و DmC به خوبي طراحي شدن .

3- ميشه باز هم از جنبه هايي مثل موسيقي ، گيم پلي و محيط مقايسه كرد اما از نظر داستان كه من تا حالا نتونستم مقايسه خيلي خوبي ازشون داشته باشم .
1- راضی؟ احتمالا در جریان NPD نیستی!!
به شکست تجاری نمیگن فروش خوب توی غرب!!!

کپکام با توجه به فروش خوب نسخه DMC4،،برای DmC مینیموم انتظارش دو میلیون نسخه بود که تا این لحظه بازی کمترین فروش سری رو داشته:حدود 1.1 میلیون فروش!!
دلایل خنده آوره کپکام برای لاپوشونی گندش:
"delayed response to the expanding digital contents market"
"insufficient coordination between the marketing and the game development divisions in overseas markets"
&
"decline in quality due to excessive outsourcing."
خود کپکام قبول کرده فاصله گرفتن از اصالت ضربه زد به بازی بعد دوستان فکت های فضایی صادر میکنن:دی

بحث فروش شد،بد نیست مابقی فروش سری رو اینجا بزارم:

DMC2: 1.7
DMC3: 1.3
DMC4: 2.7 (با توجه به اینکه نسخه PC خیلی دزدی شد)

2- Reboot بودن همونطور که گفتم دلیلی بر از یاد بردن اصالت نیست و میشه مثل TR ریبوت قوی داشت!به هیچ عنوان دلیل قانع کننده ای نیست.
همین ریبوت میتونست بهترین بازی سری بشه ولی افسوس...شما فکرشو کن با این فن بیس عظیمی که بازی داشت میتونست چه بازی بزرگی عرضه بشه و فروش بالای دو میلیون رو داشته باشه...

3- مقایسه این DmC با عناوین گذشته امر کاملا طبیعیه!از هر لحاظ و از هر زاویه...;)

به بهههه! نبینم به DmC فحش بدین...
بازی بسیار عالی بود و تنها نکته منفی بازی، محدود بودن محیط ها و شخصیت ها بود. سیستم گیم پلی بازی که هسته اصلی بازی رو تشکیل میده، فوق العاده بود.
فروشش هم برای کپکام راضی کننده بوده نه برای ما. این 2تا خیلی با هم تفاوت دارن:d

پ.ن: این ریبوت نیست... نمودین مارو...
کپکام شونصد بار گفت این ریبوت نیست بلکه دنیای موازی با قبلیا هست. یه روایت دیگه از داستان دانته.

به بهههه! نبینم به DmC فحش بدین...
بازی بسیار عالی بود و تنها نکته منفی بازی، محدود بودن محیط ها و شخصیت ها بود. سیستم گیم پلی بازی که هسته اصلی بازی رو تشکیل میده، فوق العاده بود.
فروشش هم برای کپکام راضی کننده بوده نه برای ما. این 2تا خیلی با هم تفاوت دارن:d

پ.ن: این ریبوت نیست... نمودین مارو...
کپکام شونصد بار گفت این ریبوت نیست بلکه دنیای موازی با قبلیا هست. یه روایت دیگه از داستان دانته.
ما خودمون پوست فن بازیه DmC رو کندیم باهاش پالتو دوختیم،،پ جلو ما تعطیل این صحبتا:دی

میشه رفرنسی بدی که کپکام گفته باشه از فروش راضیه؟؟ :O
میگم کپکام عزا گرفته واسه این شکست تجاری...کجای کاری...
+
حرف کپکام مسخرس!!
دنیای موازی هم ماستمالی گندی بود که به بازی زدن...

در ضمن کسی هم منکر سیستم مبارزات یا گیم پلی نشد و قبلا هم گفتم خیلی خلاقانست...

همه شواهد و قراین از ریبوت بودن بازی خبر میداد!
همین خط داستانی بازی رو میشه بعنوان ریبوت در نظر گرفت...

درک صحبتام خیلی سادس:
برید دوباره DMC4 رو بازی کنید،خودتون میفهمید...
+
6 دلیل برای موفقیت DmC

ویرایش: 1 دلیل برای موفقیت DmC: سیستم مبارزات

آخرین ویرایش:

:دی
enjoyed stable popularity in overseas markets and posted solid sales
خوبه که هواشو داری اما:
این یعنی الان از فروش راضیه؟(یه میز بدید سرمو بکوبم بهش)

تلاشت قابل تقدیر بود ولی همین یه خط حرفی از رضایت از فروش کلی بازی نزده و گفته که در بازارخارجی محبوبیت داره!!که همون بازار خارجی هم نتونست فروش بالایی رو به بازی بده

باز هم لاپوشونی به سبک کپکامی!!

کجای این یه خط گفته که کپکام از فروش بازی رضایت داره؟؟؟؟؟
+
اینو بخونید تضادهاتون رفع شه...

خوبه که هواشو داری اما:
این یعنی الان از فروش راضیه؟(یه میز بدید سرمو بکوبم بهش)

تلاشت قابل تقدیر بود ولی همین یه خط حرفی از رضایت از فروش کلی بازی نزده و گفته که در بازارخارجی محبوبیت داره!!که همون بازار خارجی هم نتونست فروش بالایی رو به بازی بده

باز هم لاپوشونی به سبک کپکامی!!

کجای این یه خط گفته که کپکام از فروش بازی رضایت داره؟؟؟؟؟
+
اینو بخونید تضادهاتون رفع شه...

اول اينكه خود كپكام هم اعلام كرده از فروش بازي توي شرق راضي نيست . حالا شما اينو نگاه كن ( قسمت Sales )
--------
اين رو هم كه مي توني تو همون قسمت ببيني :
Capcom noted that the game did not catch Eastern gamers' attention due to its low sales following its release making less than Devil May Cry 4
--------
يك چيز ديگه هم كه هست اينه كه يكم اين كپكام پر توقع بوده . وقتي DMC 3 كه از بهترين هاي سري بوده نتونسته به 1.5 ميليون برسه ديگه انتظار فروش دو ميليوني براي DmC كه اون همه حرف و حديث پشتش بود و خيلي ها ناراحت شده بودن يكم غير منطقي هست .
+
لينك هاي بدون ف*لتر رو بذاري خيلي بهتره تا همه بتونن ببينن.
پ.ن. : درباره مقايسه اي هم كه بالاتر گفتين بايد بگم اگه اينقدر دوست داري DmC و DMC رو مقايسه كني ميتوني از هر لحاظ و هر زاويه اينكارو بكني .

اول اينكه خود كپكام هم اعلام كرده از فروش بازي توي شرق راضي نيست . حالا شما اينو نگاه كن ( قسمت Sales )
--------
اين رو هم كه مي توني تو همون قسمت ببيني :

--------
يك چيز ديگه هم كه هست اينه كه يكم اين كپكام پر توقع بوده . وقتي DMC 3 كه از بهترين هاي سري بوده نتونسته به 1.5 ميليون برسه ديگه انتظار فروش دو ميليوني براي DmC كه اون همه حرف و حديث پشتش بود و خيلي ها ناراحت شده بودن يكم غير منطقي هست .
+
لينك هاي بدون ف*لتر رو بذاري خيلي بهتره تا همه بتونن ببينن.
پ.ن. : درباره مقايسه اي هم كه بالاتر گفتين بايد بگم اگه اينقدر دوست داري DmC و DMC رو مقايسه كني ميتوني از هر لحاظ و هر زاويه اينكارو بكني .

دوست عزیز همون لینکی که گذاشتی این اولش گفته شده:
DmC: Devil May Cry was a commercial failure
شکست تجاری
و
کپکام وقتی گند زده به RE و DmC انتظار داری چی بگه؟؟ مثه مربیای داخلی یه سری بهونه مثل داوری بد بودو و ...میاره.
اینم دامبول جدیدشه شرقو غرب راه انداخته.

قبول کنید فروش بازی بعد تجربه ی فروش دومیلیونی نسخه چهارم شکست بزرگی برای کپکام بود...دیگه حرفی در این مورد ندارم
--------
کپکام توقعش زیاد بوده؟؟::|:|
DMC با این همه فن بیس و سابقه زیر دو میلیون بفروشه تنها شاهکاریه که کپکام تونست انجامش بده...در ضمن DMC3 بهترین بازی سری از نظر شماست;) نظرات متفاوته...
----
دیگه مشکل من نیست ک مرجعی مثل IGN ف.یلتره!!
و
ممنون که اجازه دادی مقایسه کنم:-s

کپکام وقتی گند زده به RE و DmC انتظار داری چی بگه؟؟ مثه مربیای داخلی یه سری بهونه مثل داوری بد بودو و ...میاره.
اینم دامبول جدیدشه شرقو غرب راه انداخته.

قبول کنید فروش بازی بعد تجربه ی فروش دومیلیونی نسخه چهارم شکست بزرگی برای کپکام بود...دیگه حرفی در این مورد ندارم
--------
کپکام توقعش زیاد بوده؟؟::|:|
DMC با این همه فن بیس و سابقه زیر دو میلیون بفروشه تنها شاهکاریه که کپکام تونست انجامش بده...در ضمن DMC3 بهترین بازی سری از نظر شماست;) نظرات متفاوته...
----
دیگه مشکل من نیست ک مرجعی مثل IGN ف.یلتره!!
و
ممنون که اجازه دادی مقایسه کنم:-s

من هم قبول دارم كه نسبت به فروش سري 4 شكست تجاري بود . كاملا هم واضحه . آخه شما داري اينو با بالاترين آمار فروش سري Devil May Cry مقايسه مي كني . من قبول ميكنم كه فروش بازي بعد سري 4 براي كپكام خوب نبود اما شما هم قبول كنين كه خيلي هم خراب نبود باز هم نسبت به خودش خوب فروش رفت .
--------------------
دوست عزيز پست رو يك بار ديگه دقيق بخون !! من نگفتم بهترين هست . گفتم از بهترين هاي سري هست يعني ميتونه دومين باشه يا سوم .
--------------------
:| :|

آخرین ویرایش:
یکی بیاد اینجا یه جیزی بگه!اینجا تاپیک مورد علاقه منه وقتی میبینم اینجا مگس هم پر نمیزنه از خود بی خود میشم:d
این نظر سنجی رو هم عوض کنید ماله زمانه قاجاره:|
فقط یه چیزی بزارین که همه به یه گزینه رای ندن مثل همین نظر سنجی الان نشه همه اومدن به Vergil رای دادن منظورم اینه که همه گزینه ها در اعتدال باشن:d

خب هميني كه مرتضي جان (Nevan) گفت براي نظرسنجي خوبه ديگه . « بهترين دانته » خوبه تازه همه راي ها هم روي يكي جمع نميشن ! فقط اگه يكي زحمت عوض كردنشو بكشه عاليه . حالا ميگين اگه بخوايم اينو بذاريم چند انتخابي باشه يا نه ؟!

آخرین ویرایش:
اگه بقیه دوستان هم موافق هستن این "بهترین دانته کدام است؟" رو بذاریم نظرسنجی :دی (مثل امین بیاین موافقت خودتون رو اعلام کنین :دی همینطوری بی تفاوت رد نشین تاپیک داره میره تو کما :| :دی)
@ امین

نه، چند انتخابی نباشه بهتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or