سلام
قرار بود یه موضوع دیگه ای راجع بهش بحث کنیما!!! یادتونه ؟ در مورد طراحی مراحل بود فکر کنم که قرار بود در موردش بحث بشه
حالا این موضوع هم که مرتضی بیان کرد خوب میباشد ولی باید عرض کنم که این تاپیک احیانا تا اواخر خرداد همینطور خلوت می مونه چون که خیلی دوستان با رشته های مهندسی پایان ترمشون 17-18 خرداد تموم میشه
بنده هم که دکتر تاپیکم که حالا حالاها درگیر امتحانام تا پایان تیر
حالا به نظرم همون موضوع که مرتضی داد خوبه
بهترین مراحل
من کلا همه ی مراحل دویل به خصوص مبارزه با فانتوم و مراحلی که تو شکم اون هیولا پرندهه توی دویل 3 بود مورد علاقم هستن
حالا این موضوع هم که مرتضی بیان کرد خوب میباشد ولی باید عرض کنم که این تاپیک احیانا تا اواخر خرداد همینطور خلوت می مونه چون که خیلی دوستان با رشته های مهندسی پایان ترمشون 17-18 خرداد تموم میشه
بنده هم که دکتر تاپیکم که حالا حالاها درگیر امتحانام تا پایان تیر
پاسخ دادن به این سوال سخته! چون که تک تک حرکات سری خفنن
همم...من خودم حرکات ورجیلو خفن تر می دونم مخصوصا Blistering Swordsـش و اینا.
اول نقطه عطف DMC4 و بهترین لحظه بازی :
!In the end.. We are all satisfied.
THEY WILL BE BACK! :d
اگه بخوام تمام اشارتی که DmC داشته رو بگم باید 100 خط بنویسم :biggrin1: پس سعی میکنم اونایی که جالبتره رو بگم :biggrin1:
اول از همه با تروفی ها شروع میکنم :
For Tony Redgrave : بعد از کشتن 50 شیطون توسط E&I باز میشه و اشاره مستقیم داره به نوشته روی E&Iهای کلاسیک در سری اصلی DMC :
در سری اصلی DMC چون در دوران جوونی دانته مجبور بوده خودش رو از شیطون ها مخفی کنه از اسم اصلی خودش استفاده نمیکرده و اسم Tony Redgrave رو برای خودش انتخاب میکنه. E&I بر میگردن به دورانی که دانته از اسم Tony استفاده میکرده.
In The Name Of My Father : این تروفی هم اشاره مستقیمی به دیالوگ دانته در DMC1 داره :
In the name of my father, i will kill Mundus
You Can't Handle It: اشاره به دیالوگ ورجیل خطاب به آرخام. اواخر DMC3 آرخام قدرت های پدر دانته و ورجیل یعنی اسپاردا رو در اختیار میگیره اما نمیتونه درست اون رو کنترل کنه و اینجاست که ورجیل این جمله معروف رو بهش میگه:
I've Come To Retrieve My Power , You Can't Handle It
در DmC هم بعد از خریدن تمامی آپگرید های مربوط به حالت شیطانی دانته (Devil Trigger) این تروفی به شما داده خواهد شد.
No Talking: یکی دیگه از دیالوگ های معروف دانته. اواسط DMC3 بعد از شکست دادن Agni و Rudra این دو برادر از دانته میخوان که اونها رو به عنوان سلاحش قبول کنه، دانته هم برای قبول کردن در خواست این دو برادر پر حرف یک شرط میزاره "حرف زدن ممنوع"!
در DmC هم بعد از شکست دادن مجری پر حرف شبکه Raptor News یعنی Bob Brabas این تروفی به شما داده خواهد شد.
Devils Never Cry: شاید بشه گفت معروفترین جمله دانته است که توی سه نسخه ابتدایی سری اصلی DMC اون رو میشنویم :
DMC1 خطاب به تریش : Trish, devils never cry. This tears, tears are a gift only humans have
DMC2 بعد از دیدن گریه لوسیا این جمله رو بهش میگه و اشکش رو پاک میکنه : No. Devils never cry
اواخر DMC3 بعد از دست دادن ورجیل اشک از صورت دانته جاری میشه ولی هنگامی که لیدی در این مورد ازش میپرسه میگه که فقط بارونه. لیدی جواب میده که بارون قطع شده و اینجاست که دانته بازم این جمله معروفش رو بکار میبره : Devils Never Cry
در DmC هم بعد از تموم کردن درجه سختی Dante Must Die تروفی ایی با همین عنوان به شما داده میشه.
هنوز خیلی از تروفی ها موندن که خب بعدا سعی مکنم بهشون اشاره کنم، اما خب فعلا کافیه بریم سروقت بقیه نکات جالب :
- ابتدای بازی در تریلر دانته پوستری از گروه موسیقی CombiChrist (که سازنده آهنگ های DmC هم بودن) دیده میشه.
سمت چپ تصویر:
- در جای جای بازی میتونید Arcade Machine های قدیمی کاپکام رو ببینید، دستگاه های بزرگی که سالها قبل برای بازی کردن عناوین مختلف کاپکام مانند Street Fighter ازشون درون کلاب ها استفاده میشد. سمت راست تصویر:
- جمله معروف دانته و ورجیل که اینبار بر سر در کازینو ها نقش بسته، همچنین میتونید Arcade Machine Capcom رو در سمت راست ببینید :
- DmC اولین عنوان در سری Devil May Cry ـه که هیچ کات سین اکشن و مبارزه ایی نداره.
- DmC اولین نسخه ایی است که در آن دانته توسط شمشیر خودش آسیب نمیبیند.
- گراویتی های دایره مانندی که کت توی DmC برای جابجایی بین Limbo و دنیای انسان ها میکشید توی نسخه های قبلی سری هم حضور داشتن و اتفاقا اونجا هم برای جابجایی ازشون استفاده میشد.
- روند مبارزه پایانی دانته و ورجیل در DmC دقیقا نقطه مقابل اولین مبارزه این دو برادر در DMC3 بود. در اون مبارزه دانته ابتدا حمله میکنه ولی در DmC این ورجیله که اولین حمله رو انجام میده، همینطور پیروز نیرد DMC3 ورجیله در حالی که توی DmC این دانته است که ورجیل رو شکست میده. هرچند در DLC Downfall جای دو برادر درست میشه و این دانته است که ابتدا حمله میکنه و اینبار از ورجیل شکست میخوره.
- دست دادن دو برادر یکی دیگه از اون نکات ریز DmC ـه که داره به صورت غیر مستقیم به DMC3 اشاره میکنه :
این دست دادن دو برادر در واقع یه جورایی نشون دهنده خوب بودن رابطه شونه و توی DmC دارن نشون میدن که هنوز رابطه دو برادر خراب نشده در صورتی که توی DMC3 هربار که دانته دستش رو به طرف ورجیل دراز کرد یه جواب ازش گرفت :
یه بردیگی روی دستش!
خب فعلا تا همینجا کافیه
- Dante's older twin brother. In contrast to Dante, he is the type who dislikes a commotion. He seeks power as a demon successor to Sparda, and plots to open the gate to the demon world with Arkham. However, Vergil is also a successor to Sparda's bloodline. Certainly, it is not the case that he desires demonic power in order to invade* the human world - his desire for power comes from a genuine feeling of wanting to become stronger
Just like Dante, Vergil wanted to protect Eva, and also you can see his sense of reverence for his father Sparda. This is not merely a picture of polar opposites with Dante = Good and Vergil = Evil. Their love for their parents is the same, but the most important part of their father's legacy is for Dante, his soul, and for Vergil, his power. Sparda and Eva would have treated the brothers equally, but the fact that their mother was killed trying to protect her children was a turning point for the twins, and it seems that after that their lives were divided
In the final scene, Vergil alone was left in the demon world. When Vergil sent Dante back to the human world, this was not because he wanted to keep the power of the demon world to himself - rather, it was his wish that Dante continue to live as a human