بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اول از همه دمتون جلز ولز:biggrin1:
خداییش الان که مقاله رو خوندم، فهمیدم اون سوالی که ازش پرسیدم وقعا اعصابش رو خورد کرده:biggrin1: هیچ چیز بدتر از اینکه سری که ساخته رو از دستش بگیرن براش دردآور نبوده:biggrin1:

خب پس من وقتی بهش میگم شما بخاطر اینکه سری رو از دست شما گرفتن و در واقع گند زدن به شاهکارت ناراحتی شدی ؟ یه چیز دیگه جواب میده :دی
ولی خب قبول سوالای من بد بود! دیگه اون بدبختی که اومده بود در مورد بایونتا و اینکه بایونتای بعدی چطور خواهد بود ازش می پرسه چه گناهی کرده که باید بهش بگه برو گمشو :| با چشم خودم دیدم اینو :| :دی
البته دیگه منو بلاک کرد نمی تونم ببینم پروفایلش رو :))

خب پس من وقتی بهش میگم شما بخاطر اینکه سری رو از دست شما گرفتن و در واقع گند زدن به شاهکارت ناراحتی شدی ؟ یه چیز دیگه جواب میده :دی
ولی خب قبول سوالای من بد بود! دیگه اون بدبختی که اومده بود در مورد بایونتا و اینکه بایونتای بعدی چطور خواهد بود ازش می پرسه چه گناهی کرده که باید بهش بگه برو گمشو :| با چشم خودم دیدم اینو :| :دی
البته دیگه منو بلاک کرد نمی تونم ببینم پروفایلش رو :))

دقیقا همینو نباید می پرسیدی :دی
مطمئنی؟ :دی شاید طرف در مورد مولتی پلتفرم شدن یا چیزای دیگه سوال کرده :دی بهترین کار اینه که اول تو Log ـش سرچ کنین سوالتون رو :دی هی لینک میده به توییت های قدیمیش :دی

کپکام تایید کرد از فروش نسخه جدید DMC بسیار راضی است و این نسخه رو یک موفقیت می‌دونه این بازی در کل 1.1 میلیون نسخه فروخته است. همچنین تمایل همکاری با استدیو‌های خارجی رو کرده است

کپکام تایید کرد از فروش نسخه جدید DMC بسیار راضی است و این نسخه رو یک موفقیت می‌دونه این بازی در کل 1.1 میلیون نسخه فروخته است. همچنین تمایل همکاری با استدیو‌های خارجی رو کرده است

وای !!!! پس احتمال اینکه دوباره برگرده سراغ DMC کمتر شده ! :-sبا خودم میگفتم وقتی کپکام این آمار فروش افتضاح رو ببینه برمی گرده سراغ DMC و دوباره همون رو ادامه میده . نمی دونستم آقایان اینقدر خوشحال هستن از این مقدار فروش !! آقا ما فقط DMC ی رو میخوایم اینو باید به کی بگیم ؟!!!

di144fn3glsm47sj5507.jpg

u17dnqe8vehubidn93fu.jpg

:دی
به امید معرفی DMC5 در آینده نزدیک! :دی

الهی ورجیل رو :))
------------

من با ادامه دادن این سری موافق نیستم ! اینجور بازی ها فقط بازار خریدش توی اروپا و آمریکاس!!!!! و اکثرا بچه های 10-12 ساله!
فکر می کنم باید همینجا و برای همیشه با dmc خداحافظی کنیم :(

Go0d Bye My Dear Dante
My Sweet Heart Vergil
My loving Lady
and My Beautiful Trish

I Always Will Love you Guys :(
Forever and Ever :((

الهی ورجیل رو :))
------------

من با ادامه دادن این سری موافق نیستم ! اینجور بازی ها فقط بازار خریدش توی اروپا و آمریکاس!!!!! و اکثرا بچه های 10-12 ساله!
فکر می کنم باید همینجا و برای همیشه با dmc خداحافظی کنیم :(

Go0d Bye My Dear Dante
My Sweet Heart Vergil
My loving Lady
and My Beautiful Trish

I Always Will Love you Guys :(
Forever and Ever :((

هنوز امید هست عزاداری نکن :دی
NT داره روی یه سری پروژه مربوط به نسل بعد و همچنین یه سری بازی برای موبایل کار می کنه (منبع=توییتر خودشون :دی)، کپکام هم گفته برنامه برای عرضه سری های بزرگش (که DMC هم جزوشونه) به صورت دوسالانه داره. + اینکه تمام پروژه های خارجی ـش رو کنسل کرده و آوردتشون توی خونه :دی
تمام شرایط دست به دست هم دادن که DMC بعدی DMC5 باشه :دی

هنوز امید هست عزاداری نکن :دی
NT داره روی یه سری پروژه مربوط به نسل بعد و همچنین یه سری بازی برای موبایل کار می کنه (منبع=توییتر خودشون :دی)، کپکام هم گفته برنامه برای عرضه سری های بزرگش (که DMC هم جزوشونه) به صورت دوسالانه داره. + اینکه تمام پروژه های خارجی ـش رو کنسل کرده و آوردتشون توی خونه :دی
تمام شرایط دست به دست هم دادن که DMC بعدی DMC5 باشه :دی

با دو واژه ی بولد شده ای که در بالا گفتی توجه کن! :دی همین یه علت خیلی خیلی دردناک هست واسه اینکه من تا صبح پیشنم اینجا و گریه کنم :|
نسل بعد ؟ نسل بعد ؟ You're kidding me?!!!!! :|
من نسل حالاش رو هم به زور گیر آوردم و با چنگ و دندون نگرش داشتم بعد شما صحبت از نسل بعدی می زنین ؟ :| :دی اصن تا میگی نسل بعد تمام این چهار ستون بدن من شروع می کنه به اندازه ی زلزله ی 10-12 ریشتری لرزیدن :| :دی
همون بهتر با dmc خدافظی کنیم چون نسل بعدی حداقل برای ما که توی این خاک و آب زندگی می کنیم چیزی شبیه به رویا خواهد بود :دی

نگران نباشید..........:d
امیدی پابر جاست:d
کلا بی شوخی خبری رو راجب دویل 6 یا همون 5 خوندم که بهتره روش یه نگاهی بندازین البته خبرچندان جدیدی نیست.

Capcom aims for more Devil May Cry in 2015 - GameSpot.com

***** شکن داشته باشین :d

به هر حال نمیشه کاملا هم ناامید شد چون بعید می دونم Capcom این بازی رو کلا فراموش کنه باز هم باید منتظر خبرهای بعدی بود. در کل دوست دارم توی DMC5 این تغییرات رو ببینم (البته اگه DMC5 ساخته بشه ):
1. شخصیت دانته تقریبا مثل شخصیتی باشه که توی اواخر DMC3 داشت و تا حدی متمایل به DMC1 .
2.محیط بازی یک چیزی بین DMC3 و DMC4 باشه .
3. شخصیت های دیگه مثل Trish و Lady و به خصوص Vergil در بازی باشن و بیشتر در مورد Vergil بحث بشه (البته باید این Nero هم معلوم بشه از کجا اومده !!) .
4. صداگذاری که اگه مثل همیشه باشه خوبه .
5. گیم پلی سریع تر بشه و یا حداقل از چیزی که هست کمتر نشه و چیزی که خیلی مهمه اینه که باس ها قوی طراحی بشن (تقریبا مثل DMC3 )

آخرین ویرایش:
نگران نباشید..........:d
امیدی پابر جاست:d
کلا بی شوخی خبری رو راجب دویل 6 یا همون 5 خوندم که بهتره روش یه نگاهی بندازین البته خبرچندان جدیدی نیست.

***** شکن داشته باشین :d
با عنایت به این موضوع که همچنان خیلی از فیلطرشکن ها و V*N ها در اوضاع بدی به سر میبرن:دی
پ.ن:خبر مال قبل از عرضه DmC(و امیدوار شدن کپکام) هست:دی
یعنی امیدی نیست:|

با سلام و درود به همه ی دویل بازا :دی
آقا من بالاخره ورجیل داون فال رو گرفتم :دی آما....آما... :دی از اونجایی که واسه کامپیوتره و من با کیبور عمرا بتونم بازی کنم ! اعصابم ریخت بهم :| حتی یه پرش هم نمی تونستم انجام بدم ! برای همین اومدم ازتون کمک بخوام ببینم با دسته ی ایکس باکس چطوری میشه با کامپیوتر بازی کرد؟ واقعا دوشواری داره به کیبور بازی به دهنم زهر شد :|

با سلام و درود به همه ی دویل بازا :دی
آقا من بالاخره ورجیل داون فال رو گرفتم :دی آما....آما... :دی از اونجایی که واسه کامپیوتره و من با کیبور عمرا بتونم بازی کنم ! اعصابم ریخت بهم :| حتی یه پرش هم نمی تونستم انجام بدم ! برای همین اومدم ازتون کمک بخوام ببینم با دسته ی ایکس باکس چطوری میشه با کامپیوتر بازی کرد؟ واقعا دوشواری داره به کیبور بازی به دهنم زهر شد :|

خیلی طول میکشه و وقت گیره.
پیشنهاد میکنم یک دسته مخصوص کامپیوتر بخری.
ولی به هر حال اینم تاپیکش:
http://forum.bazicenter.com/thread47607/

سلام:دی
چقدر اینجا گرد و خاک گرفته...فاک!:|:دی
برادران و خواهران گرامی،نظرسنجی دیگه عتیقه شد،پیشنهاد هاتونو بریزین وسط نظرسنجی رو عوض کنیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or