بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
DmC رو بخاطر این گفتن کلا از اول بسازن چون هدفشون جذب مخاطب غربی بود :دی در واقع این فروش های میلیونی بازی های غربی روی کاپکام تاثیر گذاشته بود برای همین فکر میکردن اگه بازی رو بدن دست یه استدیو غربی و کلا از اول بسازنش پول پارو میکنند :دی در حالی که دقیقا برعکس این اتفاق افتاد و فکر کنم تا به امروز DmC یکی از ضعیفترین عناوین سری از لحاظ فروش بوده :دی
بجز جلوه های بصری هیچی نداشت
اصلا دانته دی ام سی 4 کجا این سوسمول کجا
ورجیل خوب بود باز :d

به نظر من این دانته ای که توی DmC دیدیم . همون دانته ی DMC3 هستش منتهی با این تفاوت که اینبار از پشت عینک غربی ها بهش نگاه شده . خیلی تفاوت عمده ای با دانته ی DMC نداره . درسته که توی DmC بیشتر به جنبه های مختلف شخصیتی دانته پرداخته بودن . اما هیچ کدوم ازون جنبه ها نتونسته بود هسته ی اصلی شخصیت و تغییر اساسی بده و عملا یه خورده ادویه و نمک فلفل دانته رو دست کاری کرده بودن . شخصیتی که توی این نسخه ی جدید داشت خلاصه شده بود توی چند تا چیز که همش توی نسخ ارجینال بود .
1- تیکه پرونیهای دانته توی موقعیتایی که عملا باید طرف شلوارشو خیس کنه :d - این دیگه شده عضو لاینفک شخصیت دانته .
2- مقداری عیاشی و الواتی گری که البته این قسمت الواتی گریش مال همون دوران جوونیشه و توی کاراکتر DMC3 هم دیده میشه . ( البته اونجا جزئیات زیادی نداره و میشه از سرو وضع و دیالوگهاش به این موضوع پی برد . )
3- احساس مسئولیت نسبت به قدرت - این مورد توی اکثر ابرقهرمانها دیده میشه و خوب توی دانته هم هست . توی دانته های قبلی و این جدیده. البته تفاوتش توی دانته توی یک چیزه و اونم اینه که دانته یه جاهایی به خاطر نیمه ی شیطانیش . رگه های شیطنت و پلیدی هم توش دیده میشه و اون موقع است که به قول دوستان ، خون به پا خواهد شد .
4- تضادهای درونی و بیرونی - این مورد یه خورده زیر پوستیه توی دانته که به نظرم توی این نسخه ی جدید یه جورایی سطحی کار شده . و یکی از المانهاییه که باعث میشه دانته از یه تیپ به یه کاراکتر منحصر به فرد تبدیل بشه . که این تضادها م ناشی از فلسفه ی پیدایش این موجود ه که همون پدر شیطان و مادر انسانشه ( توی نسخه جدید مادرش فرشته ست )

جدای ازین اشعاری که بالا تلاوت کردم :d بزرگترین مشکل من با دانته ی جدید . زیر پا گذاشتن فلسفه ی ظهور این کاراکتره خاص . نیمه ی شیطانی و نیمه ی انسانی کجا . نیمه ی شیطانی و نیمه فرشته ای کجا!
اون نیمه ی انسانی دانته بود که بهش بعد میداد . یه طرف دانته خاکستری بود . یه طرفش سیاه . ابعاد انسانی وجودش . جستجوش برای کشف حقیقت . میل به یه سری چیزای انسانی و ...
چیزایی بود که اون نیمه ی فرشته ای توی نسخه جدید به نظرم عملا زیر سوال برد و از جذابیت دراماتیکش کم کرد .

قبول ندارم احسان :دی RE6 یه نسخه شماره دار بود و داستان سری رو ادامه میداد اما DmC یه "ریبوت/دنیای موازی" بود :دی در واقع توی RE6 به شخصیت ها و داستان اصلی RE گند زدن ولی توی DmC یه دنیای جدید با شخصیت های جدید ساختن و داستان اونا رو نشون دادن :دی

من از همین بدهکار بودن دانته توی انیمه خیلی بدم میومد. در ضمن خیلی هم تنبل بود :| :دی مغازه رو آشغال برداشته بود این داشت برای خودش چرت میزد :دی پتی هم که اصلا یه شخصیت نچسپ و افتضاح بود، لیدی رو هم که رسما تبدیل کرده بودن به یه B!tch که فقط سعی داشت از دانته پول بدست بیاره و ازش کار مفتی بکشه ...... نه آقا من هرچی فکر میکنم میبینم انیمه افتضاحی بیش نبوده :دی

بجز جلوه های بصری هیچی نداشت
اصلا دانته دی ام سی 4 کجا این سوسمول کجا
ورجیل خوب بود باز
yahoo_4.gif

حرفت در مورد دانته رو قبول دارم (هرچند جای دانته DMC4 مینوشتی دانته DMC3 بهتر بود:دی) ولی خب خداییش بی انصافیه بگیم DmC هیچی جز گرافیک نداشت. گیم پلی، صداگذاری، انیمیشن ها و ... همگی در DmC در سطح بسیار بالایی قرار داشتن.

آخرین ویرایش:
قبول ندارم احسان :دی RE6 یه نسخه شماره دار بود و داستان سری رو ادامه میداد اما DmC یه "ریبوت/دنیای موازی" بود :دی در واقع توی RE6 به شخصیت ها و داستان اصلی RE گند زدن ولی توی DmC یه دنیای جدید با شخصیت های جدید ساختن و داستان اونا رو نشون دادن :دی

من از همین بدهکار بودن دانته توی انیمه خیلی بدم میومد. در ضمن خیلی هم تنبل بود :| :دی مغازه رو آشغال برداشته بود این داشت برای خودش چرت میزد :دی پتی هم که اصلا یه شخصیت نچسپ و افتضاح بود، لیدی رو هم که رسما تبدیل کرده بودن به یه B!tch که فقط سعی داشت از دانته پول بدست بیاره و ازش کار مفتی بکشه ...... نه آقا من هرچی فکر میکنم میبینم انیمه افتضاحی بیش نبوده :دی
اینکه بگیم اون شماره داشت این نداشت فقط بستن چشم به روی حقیقته :دی از لحاظ عملی DmC همون RE6 ـه با شکل و شمایلی متفاوت تر :دی ممکنه با این افتضاح اخیر کپکام به خودش بیاد و شاهد DMC 5 با بر و بچه های قدیمی باشیم ولی DmC همون راهی رو رفت که RE6 رفت :دی من بحثم اینه و گرنه شماره و اینا که ظاهر قضیه ـس :دی DMC4 آغازی برای کنار گذاشتن دانته بود و DmC حرکتی برای شخصی سازی دانته :دی حالا این بازیا چقدر جواب دادن و به چی تبدیل شدن محور اصلی بحث ما نیست :دی نکته اینجاست دانته دستخوش همون تغییراتی شد که شخصیت های ایول شدن :دی
بیخود هم به دانته ی انیمه گیر نده :دی یه دانته ی خیلی خاص و کول بود :دی اتفاقاً اون بی خیالیش از بخش های مهمی بود که توی دو نسخه ی قبلی به اون صورت ندیدیم :دی اصلاً کلاً دانته باید یه آدم بی خیال باشه :دی یه نیمه انسان نیمه شیطان که هدفش پاکسازی دنیاس برای چی دغدغه ـش باید داشتن یه زندگی مرتب و تمیز و پرداخت بدهی هاش باشه ؟ :دی

اینکه بگیم اون شماره داشت این نداشت فقط بستن چشم به روی حقیقته :دی از لحاظ عملی DmC همون RE6 ـه با شکل و شمایلی متفاوت تر :دی ممکنه با این افتضاح اخیر کپکام به خودش بیاد و شاهد DMC 5 با بر و بچه های قدیمی باشیم ولی DmC همون راهی رو رفت که RE6 رفت :دی من بحثم اینه و گرنه شماره و اینا که ظاهر قضیه ـس :دی DMC4 آغازی برای کنار گذاشتن دانته بود و DmC حرکتی برای شخصی سازی دانته :دی حالا این بازیا چقدر جواب دادن و به چی تبدیل شدن محور اصلی بحث ما نیست :دی نکته اینجاست دانته دستخوش همون تغییراتی شد که شخصیت های ایول شدن :دی
بیخود هم به دانته ی انیمه گیر نده :دی یه دانته ی خیلی خاص و کول بود :دی اتفاقاً اون بی خیالیش از بخش های مهمی بود که توی دو نسخه ی قبلی به اون صورت ندیدیم :دی اصلاً کلاً دانته باید یه آدم بی خیال باشه :دی یه نیمه انسان نیمه شیطان که هدفش پاکسازی دنیاس برای چی دغدغه ـش باید داشتن یه زندگی مرتب و تمیز و پرداخت بدهی هاش باشه ؟ :دی

البته همه ی این بحث ها با دیکتاتوریی که کپکام بکار میگیره به نفع اون حل میشه :d
یه موضوع دیگه ،اینا چرا نقش تریش رو انقدر بی رنگ کردن ؟(البته موضوع برمیگرده به 3وo:-)4) :-b

اینکه بگیم اون شماره داشت این نداشت فقط بستن چشم به روی حقیقته :biggrin1: از لحاظ عملی DmC همون RE6 ـه با شکل و شمایلی متفاوت تر :biggrin1: ممکنه با این افتضاح اخیر کپکام به خودش بیاد و شاهد DMC 5 با بر و بچه های قدیمی باشیم ولی DmC همون راهی رو رفت که RE6 رفت :biggrin1: من بحثم اینه و گرنه شماره و اینا که ظاهر قضیه ـس :biggrin1: DMC4 آغازی برای کنار گذاشتن دانته بود و DmC حرکتی برای شخصی سازی دانته :biggrin1: حالا این بازیا چقدر جواب دادن و به چی تبدیل شدن محور اصلی بحث ما نیست :biggrin1: نکته اینجاست دانته دستخوش همون تغییراتی شد که شخصیت های ایول شدن :biggrin1:
بیخود هم به دانته ی انیمه گیر نده :biggrin1: یه دانته ی خیلی خاص و کول بود :biggrin1: اتفاقاً اون بی خیالیش از بخش های مهمی بود که توی دو نسخه ی قبلی به اون صورت ندیدیم :biggrin1: اصلاً کلاً دانته باید یه آدم بی خیال باشه :biggrin1: یه نیمه انسان نیمه شیطان که هدفش پاکسازی دنیاس برای چی دغدغه ـش باید داشتن یه زندگی مرتب و تمیز و پرداخت بدهی هاش باشه ؟ :biggrin1:

دقیقا بخاطر همین بخش Bold شده است که من میگم RE6 وضعیتش با DmC فرق داره :دی اگه کاپکام بخواد DMC5 رو بسازه کلا DmC و شخصیت هاش نادیده گرفته میشن، انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده :دی اما وقتی کاپکام شروع کنه به ساخت RE7 نمیتونه اتفاقات و شخصیت های RE6 رو نادیده بگیره و مجبوره همون داستان رو ادامه بده :دی
احسان فرضا حتی اگه بگیم حرفت در مورد یکی بودن وضعیت RE و DMC هم درست باشه بازم این موضوع توجیح خوبی برای افتضاح DMC4 نیست :دی (وقتی میگم افتضاح، داستان و شخصیت ها منظورمه نه خود بازی :دی )

حتی اگه کاپکام میخواست شخصیت دانته رو کمرنگ تر بکنه تیم ایتسونو میتونست خیلی بهتر اینکار رو انجام بده و بجای بوجود آوردن نیرو بره روی شخصیت های دیگه مثل Sparda یا Vergil تمرکز کنه (توضیح دادم چرا این شخصیت ها ساخته کاپکام حساب میشن نه کامیا). بازم اگه میخواستن شخصیت جدید نشون بدن میتونستن حرف پایانی دانته توی DMC1 رو عملی کنند و توی DMC4 بیان داستان پسر دانته رو نشون بدن :دی احسان هرطوری هم که بخوای حساب کنی نمیتونی بگی تیم ایتسونو مقصر اصلی خراب شدن داستان DMC4 نبوده :دی

آخه یه شخصیت که اینقدر تنبله که حاضر نیست خونه خودش رو تمیز کنه و زرت و زرت هم بدهی بالا میاره کجاش جالبه ؟! :دی اتفاقا بخاطر همین انیمه افتضاح بود که اونطوری لیدی عزیز دلم رو توی DMC4 نابود کرده بودن :((:دی

آخرین ویرایش:
دقیقا بخاطر همین بخش Bold شده است که من میگم RE6 وضعیتش با DmC فرق داره :دی اگه کاپکام بخواد DMC5 رو بسازه کلا DmC و شخصیت هاش نادیده گرفته میشن، انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده :دی اما وقتی کاپکام شروع کنه به ساخت RE7 نمیتونه اتفاقات و شخصیت های RE6 رو نادیده بگیره و مجبوره همون داستان رو ادامه بده :دی
احسان فرضا حتی اگه بگیم حرفت در مورد یکی بودن وضعیت RE و DMC هم درست باشه بازم این موضوع توجیح خوبی برای افتضاح DMC4 نیست :دی (وقتی میگم افتضاح، داستان و شخصیت ها منظورمه نه خود بازی :دی )

حتی اگه کاپکام میخواست شخصیت دانته رو کمرنگ تر بکنه تیم ایتسونو میتونست خیلی بهتر اینکار رو انجام بده و بجای بوجود آوردن نیرو بره روی شخصیت های دیگه مثل Sparda یا Vergil تمرکز کنه (توضیح دادم چرا این شخصیت ها ساخته کاپکام حساب میشن نه کامیا). بازم اگه میخواستن شخصیت جدید نشون بدن میتونستن حرف پایانی دانته توی DMC1 رو عملی کنند و توی DMC4 بیان داستان پسر دانته رو نشون بدن :دی احسان هرطوری بخوای هم که بخوای حساب کنی نمیتونی بگی تیم ایتسونو مقصر اصلی خراب شدن داستان DMC4 نبوده :دی

آخه یه شخصیت که اینقدر تنبله که حاضر نیست خونه خودش رو تمیز کنه و زرت و زرت هم بدهی بالا میاره کجاش جالبه ؟! :دی اتفاقا بخاطر همین انیمه افتضاح بود که اونطوری لیدی عزیز دلم رو توی DMC4 نابود کرده بودن :((:دی

خب منم دارم میگم پروسه یکی هست ولی با اسم های مختلف :دی ببین مثلاً ایول رو که نمی تونستن بکنن Re :دی یا نمی توستن لیان و کریس رو غربی کنن و یه ریبوت براشون در نظر بگیرن :دی چون در درجه ی اول همه ی اینا غربی هستن یه سری پلیس یا نیروی ویژه ی اسلحه به دست که با یه چیزی مقابله میکنن که اینجا ویروسو آمبرلا و ... ـست :دی یعنی من باب مثال لیان و کریس و ... همچین داستان شخصی ای ندارن که بخوان ریبوت بشن :دی مثلاً لیان بیاد بشه یه ولگرد که بعد یهو عشقی میاد میره عضو R.P.D میشه کریس هم میاد جیل رو میبینه یه دل نه صد دل عاشق میشه میاد میره عضو استارز میشه و ... :دی کلاً اینا که قابلیت ریبوت ندارن ولی دانته قضیه ـش متفاوته محوریت داستان بازی روی این شخصیته نه روی چیز دیگه به خاطر همین ریبوت یا Re بی معنیه :دی در کل دارم میگم فارغ از هر نوع اسم و سمبل و نشانه این دو تا یه راه یکسان رو طی کردن و اینکه در آینده چه راهی رو طی کنن به هزار و یک عامل دیگه وابسته ـس :دی
در مورد 4 هم می دونم منظورت داستان و شخصیته اصلاً داریم روی همین بحث میکنیم نه روی تکرار مراحل دویل 4 :دی ولی بازم منافاتی با حرف من نداره :دی یعنی وقتی دانته قراره به حاشیه بره هر کسی باهاش در ارتباطه هم همین اتفاق باید براش بیوفته یعنی دانته و تریش و لیدی همه با هم سقوط می کنن و نیرو و کیریه با هم بالا میان :دی حالا بهتر یا بدتر انجام شدن این کار یه بحث دیگه ـس (که قطعاً تیم سازنده هم توش دخیله) ولی نیّت و هدف اصلی همین بوده :دی
در مورد ورجیل و اسپاردا هم هر دوتاشون شخصیت های کامیا هستن نه کپکام :دی توی پ.خ هم بهت گفتم کامیا نه تنها توی داستان بلکه از لحاظ طراحی هم اینا رو خلق کرده بوده :دی حالا اینکه فقط در حد نلو آنجلو توی دویل 1 با ورجیل آشنا میشیم قضیه ـش جداس :دی شاید به خاطر طبع تک شماره ساختن کامیا هدف بعدی ورجیل می بود :دی طراحی هاش هم توی همون دویل 1 آماده بوده و کاری که ایتسونو تیم کرده این بوده که یه دستی به سر و روش کشیده :دی

این طرح اولیه ی ورجیل توی DMC 1 :

اینم طرح نهاییش توی DMC 1 (که توی دویل 3 هم قشنگ از همین استفاده کردن :دی) :

حتی توی همون دویل 1 رنگ ورجیل هم که همون آبیه انتخاب شده بوده :

و حتی اسپاردا رو هم با لباس های آبی طراحی کردن به خاطر همون فلسفه ی بین ورجیل و اسپاردا :دی

یعنی همه چیز از قبل مهیا بوده :دی
(منو اینجوری نبینید من خودم از اون دویل فن های خسته و داغونم :دی)
عیب روی بچه ی مردم نذار :دی بسیار هم اخلاقیات خوبی داشت توی انیمه :دی حالا اتفاقاتی که اتفاد و بچه داری و این حرفها بخشی از داستان بود که از اخلاق دانته جداس ! و گرنه اخلاقیاتش خیلی خوب و درخور دانته بود :دی

آخرین ویرایش:
خب منم دارم میگم پروسه یکی هست ولی با اسم های مختلف :دی ببین مثلاً ایول رو که نمی تونستن بکنن Re :دی یا نمی توستن لیان و کریس رو غربی کنن و یه ریبوت براشون در نظر بگیرن :دی چون در درجه ی اول همه ی اینا غربی هستن یه سری پلیس یا نیروی ویژه ی اسلحه به دست که با یه چیزی مقابله میکنن که اینجا ویروسو آمبرلا و ... ـست :دی یعنی من باب مثال لیان و کریس و ... همچین داستان شخصی ای ندارن که بخوان ریبوت بشن :دی مثلاً لیان بیاد بشه یه ولگرد که بعد یهو عشقی میاد میره عضو R.P.D میشه کریس هم میاد جیل رو میبینه یه دل نه صد دل عاشق میشه میاد میره عضو استارز میشه و ... :دی کلاً اینا که قابلیت ریبوت ندارن ولی دانته قضیه ـش متفاوته محوریت داستان بازی روی این شخصیته نه روی چیز دیگه به خاطر همین ریبوت یا Re بی معنیه :دی در کل دارم میگم فارغ از هر نوع اسم و سمبل و نشانه این دو تا یه راه یکسان رو طی کردن و اینکه در آینده چه راهی رو طی کنن به هزار و یک عامل دیگه وابسته ـس :دی
در مورد 4 هم می دونم منظورت داستان و شخصیته اصلاً داریم روی همین بحث میکنیم نه روی تکرار مراحل دویل 4 :دی ولی بازم منافاتی با حرف من نداره :دی یعنی وقتی دانته قراره به حاشیه بره هر کسی باهاش در ارتباطه هم همین اتفاق باید براش بیوفته یعنی دانته و تریش و لیدی همه با هم سقوط می کنن و نیرو و کیریه با هم بالا میان :دی حالا بهتر یا بدتر انجام شدن این کار یه بحث دیگه ـس (که قطعاً تیم سازنده هم توش دخیله) ولی نیّت و هدف اصلی همین بوده :دی
در مورد ورجیل و اسپاردا هم هر دوتاشون شخصیت های کامیا هستن نه کپکام :دی توی پ.خ هم بهت گفتم کامیا نه تنها توی داستان بلکه از لحاظ طراحی هم اینا رو خلق کرده بوده :دی حالا اینکه فقط در حد نلو آنجلو توی دویل 1 با ورجیل آشنا میشیم قضیه ـش جداس :دی شاید به خاطر طبع تک شماره ساختن کامیا هدف بعدی ورجیل می بود :دی طراحی هاش هم توی همون دویل 1 آماده بوده و کاری که ایتسونو تیم کرده این بوده که یه دستی به سر و روش کشیده :دی

این طرح اولیه ی ورجیل توی DMC 1 :

اینم طرح نهاییش توی DMC 1 (که توی دویل 3 هم قشنگ از همین استفاده کردن :دی) :

حتی توی همون دویل 1 رنگ ورجیل هم که همون آبیه انتخاب شده بوده :

و حتی اسپاردا رو هم با لباس های آبی طراحی کردن به خاطر همون فلسفه ی بین ورجیل و اسپاردا :دی

یعنی همه چیز از قبل مهیا بوده :دی
(منو اینجوری نبینید من خودم از اون دویل فن های خسته و داغونم :دی)
عیب روی بچه ی مردم نذار :دی بسیار هم اخلاقیات خوبی داشت توی انیمه :دی حالا اتفاقاتی که اتفاد و بچه داری و این حرفها بخشی از داستان بود که از اخلاق دانته جداس ! و گرنه اخلاقیاتش خیلی خوب و درخور دانته بود :دی
احسان حرفت قبول ولی آخه این چیزی که داری میگی با سیاسـت اصلی کاپکام که پول پرستیه جور نیست :دی چرا باید بیان یه سری شخصیت محبوب رو تغییر بدن یا اون ها رو کمرنگ کنند، در حالی که به راحتی میتونند با استفاده ازشون پول زیادی در بیارن ؟ :دی

آخرین ویرایش:
من عصر بالاخره dmc 1 رو تموم کردم
چند تا سوال و چندتا غزل هم آماده کردم که در میون بزارم : :-b
اول نکات مثبت : چقدر خوب بود دانته قابلیت پرواز و غواصی رو داشت :d
دیالوگ های بازی جالب بودن ،با اینکه بازی قدیمی بود و گرافیک خاصی نداشت اما داستان و شخصیت ها ضعف رو میپوشوندن
واقعا dmc خوبی بود

اما نکات بدش :
خیلی سخت بود بازی نه؟ :d (نگید نه)

سوال :
جایی که دانته فکر میکنه تریش مرده ، اشکش میریزه روی صورت تریش ؟ چون دوستان گفته بودن دانته تا وقتی که ورجیل رو از دست نمیده گریه نمیکنه

علی Care Free بودن همینه دیگه! :دی یک شخص بی خیال، وقتی تو مغازه ش آشغال میبینه نمیگه: "ای وای! خاک تو سرم! برم آشغال هارو راس ساعت 9 شب بذارم جلوی در!" :دی میگه: "بذار سوسکا تو آشغالا برقصن به من چه!" :دی
(توضیح دادم چرا این شخصیت ها ساخته کاپکام حساب میشن نه کامیا)
:| :دی
کم کم دارم حس می کنم یه خصومت پنهان ـی با کامیا داری! :دی به حرف های احسان اضافه کنم، نه تنها طراحی های ورجیل و اسپاردا توی DMC1 هم وجود داشتن، بلکه کامیا (به گفته ی خودش توی توییتر) برای ورجیل (و تریش حتی!) گیم پلی کامل طراحی کرده بود! به نظر من اگه یه روزی کامیا بخواد یه DMC بسازه، میره سمت ورجیل (یا یه شخصت دیگه) نه دانته. :دی

احسان حرفت قبول ولی آخه این چیزی که داری میگی با سیاسـت اصلی کاپکام که پول پرستیه جور نیست :دی چرا باید بیان یه سری شخصیت محبوب رو تغییر بدن یا اون ها رو کمرنگ کنند، در حالی که به راحتی میتونند با استفاده ازشون پول زیادی در بیارن ؟ :دی

چون فکر می کنه با غربی تر کردنش میتونه پول بیشتری به دست بیاره! هیچ وقت بلند پروازی های کپکام رو دست کم نگیر! یادت نرفته که اوایل معرفی DmC کپکام انتظار داشت بازی 5 میلیون نسخه (!) بفروشه؟! هدف RE6 و DmC جذب طیف وسیع تری از مخاطب ها بود، RE6 رو نمی دونم، ولی DmC تو این راه همچین موفق هم نبود.

احسان، دانته انیمه یک افتضاح به تمام معنا و شخصیت کاملا نچسب بود:d اصن خودت بگو، تفاوت دانته شماره سوم با انیمه توی چیه؟:d کاملا شبیه هم بودن ولی از دانته انیمه، بخش شوخ بودن رو کاملا فاکتور گرفته بودن و این یعنی یه عیب گنده:d

در ضمن بیخود رو دانته DmC عیب نذارین:d همون تیکه: هی ساکیوبیس، س*ک اُن دیس (:d) برای برطرف شدن هر چی شک کافیه:d
این علی که دوباره خیانتش گل کرد و پشت دانته DmC رو خالی کرد:bighug::|

به‌جای این حرف‌ها (:دی) بیاین در مورد هیدکی کامیا بیشتر بدونید:

فقط مواظب باشین گریه نکنید :دی

دستت درد نکنه عالی بود فقط میگم حالا نمی شد جناب کامیا یک چند تا عکس با DMC ی ما هم مینداخت ؟!!! همش چسبیده به Bayonetta !! :|

آخرین ویرایش:
ممنون کیوان جان
همونطور که اونجا هم گفتم توی کار کامیا شکی نیست ولی... این آقا انگار آسمون سوراخ شده و فقط همین یه بازی ساز افتاده پایین!! به حدی مغرور و بد برخورده که من به کل می خوام تو دنیای گیم نادیده ش بگیرم! مهم نیست شاهکار بکنه !! مهم اینکه محبوبیتش رو بین طرفدارا با اخلاق خوشش حفظ کنه!

ممنون کیوان جان
همونطور که اونجا هم گفتم توی کار کامیا شکی نیست ولی... این آقا انگار آسمون سوراخ شده و فقط همین یه بازی ساز افتاده پایین!! به حدی مغرور و بد برخورده که من به کل می خوام تو دنیای گیم نادیده ش بگیرم! مهم نیست شاهکار بکنه !! مهم اینکه محبوبیتش رو بین طرفدارا با اخلاق خوشش حفظ کنه!

اتفاقا قرار بود در مورد این اخلاق خاص کامیا تو توییتر هم مطلبی نوشته بشه که بنا به دلایلی نشد :دی بیشتر طرفدار های کامیا هم به خاطر همین کاراش طرفدارشن :دی یه سر به تاپیک های مربوط به کامیا توی NeoGAF بزن :دی نمونه:
Hideki Kamiya shits all over Kotaku - NeoGAF
Kamiya strikes again, this time Game Informer is his victim - NeoGAF
Hideki Kamiya annoyed on twitter, tells fanboy to use his own brain - Page 33 - NeoGAF

:d

پ.ن:
ولی خب کامیا هی میگفت در مورد DmC جدید و سری DMC از من سوال نبرسید، بعد شما (تو و علی :دی) هم در عرض چند روز رفتین همینطوری ازش در این مورد سوال پرسیدید خب بدبخت حق داره ناراحت بشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or