خب منم دارم میگم پروسه یکی هست ولی با اسم های مختلف
ببین مثلاً ایول رو که نمی تونستن بکنن Re
یا نمی توستن لیان و کریس رو غربی کنن و یه ریبوت براشون در نظر بگیرن
چون در درجه ی اول همه ی اینا غربی هستن یه سری پلیس یا نیروی ویژه ی اسلحه به دست که با یه چیزی مقابله میکنن که اینجا ویروسو آمبرلا و ... ـست
یعنی من باب مثال لیان و کریس و ... همچین داستان شخصی ای ندارن که بخوان ریبوت بشن
مثلاً لیان بیاد بشه یه ولگرد که بعد یهو عشقی میاد میره عضو R.P.D میشه کریس هم میاد جیل رو میبینه یه دل نه صد دل عاشق میشه میاد میره عضو استارز میشه و ...
کلاً اینا که قابلیت ریبوت ندارن ولی دانته قضیه ـش متفاوته محوریت داستان بازی روی این شخصیته نه روی چیز دیگه به خاطر همین ریبوت یا Re بی معنیه
در کل دارم میگم فارغ از هر نوع اسم و سمبل و نشانه این دو تا یه راه یکسان رو طی کردن و اینکه در آینده چه راهی رو طی کنن به هزار و یک عامل دیگه وابسته ـس
در مورد 4 هم می دونم منظورت داستان و شخصیته اصلاً داریم روی همین بحث میکنیم نه روی تکرار مراحل دویل 4
ولی بازم منافاتی با حرف من نداره
یعنی وقتی دانته قراره به حاشیه بره هر کسی باهاش در ارتباطه هم همین اتفاق باید براش بیوفته یعنی دانته و تریش و لیدی همه با هم سقوط می کنن و نیرو و کیریه با هم بالا میان
حالا بهتر یا بدتر انجام شدن این کار یه بحث دیگه ـس (که قطعاً تیم سازنده هم توش دخیله) ولی نیّت و هدف اصلی همین بوده
در مورد ورجیل و اسپاردا هم هر دوتاشون شخصیت های کامیا هستن نه کپکام
توی پ.خ هم بهت گفتم کامیا نه تنها توی داستان بلکه از لحاظ طراحی هم اینا رو خلق کرده بوده
حالا اینکه فقط در حد نلو آنجلو توی دویل 1 با ورجیل آشنا میشیم قضیه ـش جداس
شاید به خاطر طبع تک شماره ساختن کامیا هدف بعدی ورجیل می بود
طراحی هاش هم توی همون دویل 1 آماده بوده و کاری که ایتسونو تیم کرده این بوده که یه دستی به سر و روش کشیده
این طرح اولیه ی ورجیل توی DMC 1 :
اینم طرح نهاییش توی DMC 1 (که توی دویل 3 هم قشنگ از همین استفاده کردن
) :
حتی توی همون دویل 1 رنگ ورجیل هم که همون آبیه انتخاب شده بوده :
و حتی اسپاردا رو هم با لباس های آبی طراحی کردن به خاطر همون فلسفه ی بین ورجیل و اسپاردا
یعنی همه چیز از قبل مهیا بوده
(منو اینجوری نبینید من خودم از اون دویل فن های خسته و داغونم
)
عیب روی بچه ی مردم نذار
بسیار هم اخلاقیات خوبی داشت توی انیمه
حالا اتفاقاتی که اتفاد و بچه داری و این حرفها بخشی از داستان بود که از اخلاق دانته جداس ! و گرنه اخلاقیاتش خیلی خوب و درخور دانته بود