بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
منم با دوستان کاملا موافقم........ سلام.....:d
دانته DMC3 خیلی باحال و پررو و کلا خیلی خاص بود :d
دانته DMC4 در کل بد نبود اما خیلی راحت بود:d
دانته DMC1 خب خیلی خوب بود اما کم میشوخید خیلی هم برا تریش لوس بازی در میاورد
دانتهِ DmCهم خیلی دانته بی خود و عقده ای بود (این ها کلماتیه ک در حین دیدن فیلم اول DmC بلافاصله ب ذهن منو داداش دوقلوم رسید ):p
دانته 2 هم .... اصن دو مگه دانته داشت؟؟؟؟؟:-&
و ورجیل هم ...... که دیگه نمیشه چیزی ازش گفت.......:d

کلا تاپیک رها شد با تشکر از Devil Hunter های گرامی :| :دی

دوستان نظرتون در مورد یه بازی در مورد ورجیل چیه؟ خودم خیلی دوست دارم این بازی ساخته بشه. خیلی دوست دارم مشخص بشه که چرا و چطوری ورجیل از ماندس شکست خورده. شاید ورجیل زنده باشه (شاید ماندس ورجیل رو زندانی کرده) و نلو آنجلو فقط یه تصویر از ورجیل ـه که توسط ماندس کنترل میشه (مثل تریش که یه تصویر از Eva ـست). حالا اینکه چرا ورجیل شکست خورده میتونه یه داستان خیلی خوب باشه که گذشته ی نرو و ارتباطش با خانواده ی اسپاردا رو توضیح میده.

:-? :d

:|!?Will Someone wake THIS TOPIC up
-------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم اگه بخوان یک بازی بسازن دیگه بازی کامل رو منتشر کنن نه اینکه پشت سرش کلی dlc و update بیاد . ولی اینکه گذشته ورجیل هم مشخص بشه نظر خوبیه . همین که بفهمیم چرا سر مبارزه با ماندس شکست خورد و همچنین دیدن صحنه مبارزشون باید خیلی عالی باشه .به نظرتون بهتر نیست قسمت های بعدی DMC یا DmC رو بیشتر از 20 Level بسازن ؟ این 20 مرحله کم نیست ؟!! آخه تا میام برم تو حال و هوای بازی می بینم بازی تموم شد !! :|
به هر حال امیدوارم که یکم درباره ورجیل توی سری DMC بیشتر بحث بشه .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
95894003565803291554.jpg
----------------------------------------------------------------------------
18414677698741301760.jpg
--------------------------------------------------------------------------

ساخت یک بازی در مورد ورجیل فکر می‌کنم می‌تونه جالب باشه. اما مشکلی که هست، به نظرم چون ورجیل شخصیت خیلی محبوبیه، باید کار ساخت این بازی را به یک استدیوی صاحب نام بدن که کارش ساختن HnS باشه. (فکر کنم منظورمو فهمیدین:دی)
واقعاً تنها کسی که می‌تونه یک بازی برای ورجیل بسازه و هیچ ضربه‌ای به پیکره‌ی این شخصیت وارد نشه، استاد "هیدکی کامیا" است. دلیلش هم نپرسین چون معلومه:دی.

سلام دوستان.
قدیم خیلی بحث میکردیم الان تاپیک داره فسیل میشه و بزور یک صفحه از اون پیش میره به نظر من DMC دنیای بزرگی داره که خیلی میشه در مورد اون بحث کرد.
به طور مثال: دوست دارید DMC5 ساخته بشه یاDmC2 با ذکر دلیل.
به نظرتون نسخه بعدی با محوریت دیگر شخصیت ها ساخته بشه یا با همین دانته خودمون و......................................
خیلی چیزها هستش اینا فقط دو تا مثال هستن.
این تاپیک همینجور پیش بره به روزگار بدی دچار میشه.
پس خواهشا بیان و استارت یک بحث رو بزنیم.

سلام دوستان.
قدیم خیلی بحث میکردیم الان تاپیک داره فسیل میشه و بزور یک صفحه از اون پیش میره به نظر من DMC دنیای بزرگی داره که خیلی میشه در مورد اون بحث کرد.
به طور مثال: دوست دارید DMC5 ساخته بشه یاDmC2 با ذکر دلیل.
به نظرتون نسخه بعدی با محوریت دیگر شخصیت ها ساخته بشه یا با همین دانته خودمون و......................................
خیلی چیزها هستش اینا فقط دو تا مثال هستن.
این تاپیک همینجور پیش بره به روزگار بدی دچار میشه.
پس خواهشا بیان و استارت یک بحث رو بزنیم.

راستش من که اول DmC2 رو میخواستم اما دیشب یکی از انیمه های DMC رو دیدم به خودم گفتم دانته DMC چی بود و من فراموشش کرده بودم . حالا میگم که DMC5 ساخته بشه بهتره . اول اینکه شخصیت های DMC نیاز به تغییر کلی ندارن و خیلی خوبن دوم اینکه شخصا DMC رو بیشتر دوست دارم . اما یک چیز هست . اونم اینه که دوست دارم گیم پلی DmC به جای DMC قرار بگیره چون واقعا گیم پلی خوبی داشت امروز که رفتم بعد از مدت ها سراغ DMC4 گیج شده بودم که چطوری کمبو باید بزنم:-/ و خیلی خوشم نیومد. از نظر اینکه داستان حول کدوم شخصیت بچرخه من که میگم بهتره اول ابهامات گذشته رو روشن کنن اینکه دقیقا Nero کی هست و از کجا اومده و یک سری چیزای دیگه چون اگه بخوان همین طوری پیش برن ممکنه کار به جاهای باریک بکشه و DMC از دست بره!! ولی دانته باید حتما توی DMC5 باشه چون DMC بدون Dante نمیشه !

راستش من که اول DmC2 رو میخواستم اما دیشب یکی از انیمه های DMC رو دیدم به خودم گفتم دانته DMC چی بود و من فراموشش کرده بودم . حالا میگم که DMC5 ساخته بشه بهتره . اول اینکه شخصیت های DMC نیاز به تغییر کلی ندارن و خیلی خوبن دوم اینکه شخصا DMC رو بیشتر دوست دارم . اما یک چیز هست . اونم اینه که دوست دارم گیم پلی DmC به جای DMC قرار بگیره چون واقعا گیم پلی خوبی داست امروز که رفتم بعد از مدت ها سراغ DMC4 گیج شده بودم که چطوری کمبو باید بزنم:-/ و خیلی حال نکردم . از نظر اینکه داستان حول کدوم شخصیت بچرخه من که میگم بهتره اول ابهامات گذشته رو روشن کنن اینکه دقیقا Nero کی هست و از کجا اومده و یک سری چیزای دیگه ولی دانته باید حتما توی DMC5 باشه چون DMC بدون Dante نمیشه !
اتفاقا گیم پلی DMC خیلی حرفه ای تر بود و فوق العاده سختتر.اینکه شما گیج شدی مربوط به عادت کردن به DmC هستش من واقعا دوست دارم گیم پلی قدیم سری برگرده.
در مورد نیرو:از طرفدارهای نیرو معذرت میخوام ولی یکی از دلایلی که DMC داره ازش ضربه میخوره همین نرو هستش.
کسی که باعث شد حفره های زیادی در داستان سری ایجاد بشه و همچنین اینکه پسر ورجیل هستش رو من واقعا نمیدونم این رو مسیولین کپکام از کجا بهش رسیدند.
من نمیدونم ورجیل با اون داستانش چه وقتی برای ازدواج وبچه دار شدن داشت.
بازم میگم هوادارای نیرو ناراحت نشن ولی بنظر من اگه ایشون نبودن بهتر بود و شاید به جای ساخته شدن DmC شاهد ساخته شدنDMC5 بودیم.

راستش من بیشتر گیم پلی DmC رو به خاطر کارامد بودن همه سلاح هاش دوست داشتم و اینکه می شد خیلی سریع سلاح ها رو تعویض کنی البته سرعت تعویض سلاح ها در DMC هم بالا بود اما زیاد سلاح هاش کاربرد نداشتن . در کل گیم پلی DMC پیچیده تر بود مثلا توی DMC برای Evade باید سه تا دکمه target lock-یکی از جهت ها و پرش رو میزدی تا evade انجام می شد و اسمش هم table-hopper فکر کنم بود . هر کدوم از بازی ها جذابیت خودشونو داشتن ولی شخصیت های DMC خیلی بهتر بودن . یک چیزی هم که توی DmC چشمو گرفت Ranking بازی در بین مرحله ها بود که یک حالت جالبی داشت .
بالاخره باید حداقل دو سال صبر کنیم تا ببینیم Capcom چی میگه ولی من که همون DMC رو میخوام .
-------------------------------------------------------------------------------
درباره Nero هم موافقم اگه نمیامد بهتر بود . پشت سرش این همه حرف نبود که پدرش ورجیل(!!!!) و مادرش lady(!!!!!!!!!!!!!!!! :-o)هست و یک سری حرف های دیگه .

درباره Nero هم موافقم اگه نمیامد بهتر بود . پشت سرش این همه حرف نبود که پدرش ورجیل(!!!!) و مادرش lady(!!!!!!!!!!!!!!!! :-o)هست و یک سری حرف های دیگه .
والا سر این موضوع حوصله ندارم کل بندازم=((
صفحات قبل (حدودا 200 صفحه قبل) کپکام تایید کرده بود نییرو پسر ورجیله اما لیدی دیگه(چرنه:-o)11!!!!!!!!!

راستش من بیشتر گیم پلی DmC رو به خاطر کارامد بودن همه سلاح هاش دوست داشتم و اینکه می شد خیلی سریع سلاح ها رو تعویض کنی البته سرعت تعویض سلاح ها در DMC هم بالا بود اما زیاد سلاح هاش کاربرد نداشتن . در کل گیم پلی DMC پیچیده تر بود مثلا توی DMC برای Evade باید سه تا دکمه target lock-یکی از جهت ها و پرش رو میزدی تا evade انجام می شد و اسمش هم table-hopper فکر کنم بود . هر کدوم از بازی ها جذابیت خودشونو داشتن ولی شخصیت های DMC خیلی بهتر بودن . یک چیزی هم که توی DmC چشمو گرفت Ranking بازی در بین مرحله ها بود که یک حالت جالبی داشت .
بالاخره باید حداقل دو سال صبر کنیم تا ببینیم Capcom چی میگه ولی من که همون DMC رو میخوام .
-------------------------------------------------------------------------------
خب شما داری غرب زده میشی.:d{شوخی}
همین پیچیدگیهای DMC بود که معروفش کرده بود.
شما برو مبارزه با ورجیل توDmC رو ببین و بعد برو تو DMC3 ببین.
اینکه نیرو مادرش لیدی هستش رو از کجا اوردی خدا داند.:-/

حالا که بازی اومد و رفت و فلان، اما واقعا نمی دونم فلسفه کپکام از خلق DmC چی بود! فروش بیشتر که نداشت (حالا کپکام مارکتینگ درست حسابی نکرد و اینا به خودش مربوطه!) نه گیم پلی انقلابی داشت (شخصا بجز نحوه تغییر سلاح هیچ نکته جدیدی در گیم پلی ندیدم) و نه حتی تو دل طرفدارا جا باز کرد! همه ی دنیا الان از کپکام DMC میخوان نه DmC! (به جز علی دانته هرگز گریه نمی کند :دی). واقعا نمی دونم چرا کپکام این کار رو کرد. فروش 3 میلیونی DMC4 کم بود؟ :-/ خود DMC4 بازی بدی بود؟ (حالا ملت محیط های تکراری رو میزنن تو سر بازی! شما دوتا مشکل بزرگ دیگه برای این بازی برام بیار :دی حد اقل چیز هایی مثل Devil Bringer و تغییر استایل با D-pad به بازی اضافه شده بود :دی) چرا آخه؟! Plot Hole رو هم اصلا نمیشه دلیل منطقی به حساب آورد! اینقدر بین DMC3 و DMC1 برای دانته اتفاقات خفن افتاده که میشه ازش 6 جلد حماسه نوشت! :دی ساخت DmC با اون فروشش فقط هدر دادن پول توسط کپکام بود. برای خود من هم این بازی یه بازی زود گذر بود. اصلا به قول معروف Memorable نبود.
امیدوارم کپکام از خر شیطون بیاد پایین و در آینده دانته و ورجیل کلاسیک خودمون و Devil May Cry 5 رو ببینیم. اولین تریلر هم میتونه یه تریلر 30 ثانیه ای از یه در باشه که با یه لگد پرتاب میشه و صدای روبن لانگدون میگه: !This Party's Gettin' Crazy
:d

آخرین ویرایش:
مرتضی در واقع کپکام اومد تا ببینه توی بازار غرب تا چه حد موفقه. سعی کرد توی هر ژانر یه بازی بسازه و الان کاملا فهمیده که نمیتونه موفق باشه به خاطر همین تمام تمام بازی هایی که توسط استودیوهای خارجی ساخته میشده رو کنسل کرده و چسبیده به استودیوهای داخلی. البته این بین چندتا بازی خوب در اومدن که یکیشون همین DmC بود و NT کارشو خوب انجام داد.
اینایی هم که میگن DMC4 چرته کلا برن خاک بازی کنن:d همین شمشیر Nero و این Devil Bringer فوق العاده بود و صد البته صحنه تئاتر که دانته اون جمله های فلسفی رو میگه بهترین کات سین بازی بود که علی موقع دیدن این صحنه اشک شوق در چشمانش جمع شده بود;)
چیه؟ مشکلیه؟:-/:d

مرتضی در واقع کپکام اومد تا ببینه توی بازار غرب تا چه حد موفقه. سعی کرد توی هر ژانر یه بازی بسازه و الان کاملا فهمیده که نمیتونه موفق باشه به خاطر همین تمام تمام بازی هایی که توسط استودیوهای خارجی ساخته میشده رو کنسل کرده و چسبیده به استودیوهای داخلی. البته این بین چندتا بازی خوب در اومدن که یکیشون همین DmC بود و NT کارشو خوب انجام داد.
اینایی هم که میگن DMC4 چرته کلا برن خاک بازی کنن:d همین شمشیر Nero و این Devil Bringer فوق العاده بود و صد البته صحنه تئاتر که دانته اون جمله های فلسفی رو میگه بهترین کات سین بازی بود که علی موقع دیدن این صحنه اشک شوق در چشمانش جمع شده بود;)
چیه؟ مشکلیه؟:-/:d

اینکه Capcom میخواست توی غرب بازار به دست بیاره واقعا چرت بود . دیدیم که آمریکایی ها چی کار کردن . به رئیس جمهورشون گفتن بازی رو جمع کنن از مغازه ها !!! آخه این درسته ؟!ما باید به جای DMC5 بریمDmC بازی کنیم چون Capcom به فکر غربی ها بوده حالا آمدن میگن نمی خوایم !!! NT هم تا جایی که تونست روی DmC کار کرد اما هر چی هم می بود به DMC نمی رسید .توی DMC4 شمشیر Nero خیلی برام جالب بود به خصوص اون Exceed که باهاش می رفتی باحال تر هم می شد.

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

اینکه نیرو مادرش لیدی هستش رو از کجا اوردی خدا داند.:-/

به خدا من اینو نمی گم ^#(^من که میگم اصلا باباش ورجیل هم نیست . چند تا تاپیک که یادم نیست دقیق کجاش بود اینا رو دیدم اصلا هم خوشم نیومد . بی خیال اصلا .

همه ی دنیا الان از کپکام DMC میخوان نه DmC! (به جز علی دانته هرگز گریه نمی کند :biggrin1:).
WTF ! :| :دی
DMC5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DmC2
:bighug::x

@علی صلح و صفا
علی DMC4 هم ایراد کم نداشت ها :دی امیدوارم کاپکام با DMC5 راه DMC3 رو در پیش بگیره و یه دانته پخته، بالانس و مسئولیت پذیر رو بهمون نشون بده. گیم پلی هم دوست دارم یه چیزی بین DMC4 و DmC باشه. این ایده تعویض Pause Combo ها توی DmC خیلی خوب بود و امیدوارم توی نسخه بعدی هم ازش استفاده کنند. همینطوری به شخصه ترجیح میدم Lock-On بازی اختیاری باشه که هم هوادارای گیم پلی DmC بتونند ازش لذت ببرند و هم هوادارای قدیمی.

در کل به نظرم کاپکام باید سری اصلی رو ادامه بده نه DmC رو :دی DmC یه چیز جدید و جالب بود و ما هم ازش حمایت کردیم ولی خب الان دیگه یه Devil May Cry واقعی میخواییم :x

حالا که بازی اومد و رفت و فلان، اما واقعا نمی دونم فلسفه کپکام از خلق DmC چی بود! فروش بیشتر که نداشت (حالا کپکام مارکتینگ درست حسابی نکرد و اینا به خودش مربوطه!) نه گیم پلی انقلابی داشت (شخصا بجز نحوه تغییر سلاح هیچ نکته جدیدی در گیم پلی ندیدم) و نه حتی تو دل طرفدارا جا باز کرد! همه ی دنیا الان از کپکام DMC میخوان نه DmC! (به جز علی دانته هرگز گریه نمی کند :دی). واقعا نمی دونم چرا کپکام این کار رو کرد. فروش 3 میلیونی DMC4 کم بود؟ :-/ خود DMC4 بازی بدی بود؟ (حالا ملت محیط های تکراری رو میزنن تو سر بازی! شما دوتا مشکل بزرگ دیگه برای این بازی برام بیار :دی حد اقل چیز هایی مثل Devil Bringer و تغییر استایل با D-pad به بازی اضافه شده بود :دی) چرا آخه؟! Plot Hole رو هم اصلا نمیشه دلیل منطقی به حساب آورد! اینقدر بین DMC3 و DMC1 برای دانته اتفاقات خفن افتاده که میشه ازش 6 جلد حماسه نوشت! :دی ساخت DmC با اون فروشش فقط هدر دادن پول توسط کپکام بود. برای خود من هم این بازی یه بازی زود گذر بود. اصلا به قول معروف Memorable نبود.
امیدوارم کپکام از خر شیطون بیاد پایین و در آینده دانته و ورجیل کلاسیک خودمون و Devil May Cry 5 رو ببینیم. اولین تریلر هم میتونه یه تریلر 30 ثانیه ای از یه در باشه که با یه لگد پرتاب میشه و صدای روبن لانگدون میگه: !This Party's Gettin' Crazy
:d
مشکل DMC4 این بود که واسه مجموعه ضرر بالایی داشت.
شما فلسفه ی وجود DmC رو نمیدونی من فلسفه وجود این نیرو رو نمیدونم.
DMC4 بازی بدی نبود.
کامل ترین گیمپلی سری رو داشت اما باعث شد داستان DMC به بن بست بخوره.

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

WTF ! :| :دی
DMC5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DmC2
:bighug::x

@علی صلح و صفا
علی DMC4 هم ایراد کم نداشت ها :دی امیدوارم کاپکام با DMC5 راه DMC3 رو در پیش بگیره و یه دانته پخته، بالانس و مسئولیت پذیر رو بهمون نشون بده. گیم پلی هم دوست دارم یه چیزی بین DMC4 و DmC باشه. این ایده تعویض Pause Combo ها توی DmC خیلی خوب بود و امیدوارم توی نسخه بعدی هم ازش استفاده کنند. همینطوری به شخصه ترجیح میدم Lock-On بازی اختیاری باشه که هم هوادارای گیم پلی DmC بتونند ازش لذت ببرند و هم هوادارای قدیمی.

در کل به نظرم کاپکام باید سری اصلی رو ادامه بده نه DmC رو :دی DmC یه چیز جدید و جالب بود و ما هم ازش حمایت کردیم ولی خب الان دیگه یه Devil May Cry واقعی میخواییم :x
این مسئولیت پذیر رو همچین بولد کردی که چشم داره در میاد.
من کاملا میفهمم منظورتو از این حرف.
مگه دانته شماره4 بی
مسئولی ت بود.
یکمی ازون لوس بازیاش کم میکردند عالی بود.
دانته تو 4 خیلی قوی شده بود پس لازم نبود جدی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or